Bol bebiş topiği

Sıkmayın canınızı ikinizde.Şiirinin de senin de niyetiniz belli.Birbirimizi üzmek için değil destek olmak için geliyoruz buraya.O da gönül koymuştur beklemekten sıkıldığı için,sende işe yaramadığı için söylemek aklına gelmemiştir.Düzelir herşey.
Ben başladım ufak ufak.Yorganları kaldırdık,kışlıkları kaldırdım,yazlıkları çıkardım,gardolabımın içini düzelttim.Bu sabah da ilaç çekmecesine iki ayakkabı kutusu koydum.İlaçlar karışık değil artık.Kendimede süslü bi kutu yaptım,ilaçlarımı başucuma koydum.
Bugün-yarın banyo için düşündüğüm askıyı yapacağım inşallah.Yarın da eşim kiler dolabımın içine raf yapacak orayı düzenleyeceğim.Temizlik dolabı içinde plastik kutular alabilirsem kapaklı onları aldımmı tamamdır yarın için.4 MAYIS BÜYÜK GÜN EVİM İÇİN
Evet canım o uzayan akıntı yumurtladığının göstergisi.Çizgi silikleşince de çatlamış oluyorsun.Sakın bu bir haftayı boş geçirme.

Kızlar ben geldim nasılsınız?
Hoşgeldin kuzumm.Bir sürü hamişimiz oldu çok mutluyuz.Sende sıradasın inşallah.Dualarımız seninle.Sen nasılsın?

bende rüyamda başka bi arkadaşımın(oda hamile kalmaya çalışıyor)oğlunu gördüm:)

Oh masallah ne guzel darisi basima . Ne guzel esin becrikli. Benim esim en kucuk tamir icin bile usta cagirir. Ben yaparim sen birak diyorum utaniyor o zaman yapiyor
Hidrellezden sonra zaten havalar soguk olmaz. Oh mis gibi olur evin...
Sonrada doguma bir temizlik tamadir bebisi karsilamaya haziriz
Rabbim hepimize kolaylik versin hepsi olup gececek insallah..
Neyse sekerler ben ciiyorum evde kalinca daha depresif oluyorum en iyisi gideyim bira gezeyim.
Optum sizleri...

kimler hamile kalmış sen niye kalamıyorsun isyan etme rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak:)
dua et ona sığın hayırda şerde ondandır:)
üzülmede nasılsa üzülünce gelmiyo

Canım ilişki her gün mu olmalı gün aşırı mi

Ben hicbir sey yapmadim preseedbile kullanmadim. Onemli olan stres yapmamak kafaya takmamak bence. Gripken hamile oldugumu ogrendim.. bence fazla uzerine dusmemek gerekiyor.

Uzurine dışmedım gene olmadı bu ay hıc bak son adetım ne zaman de tam tarh olrakbile bilmıyorum..
ama sadece artık yoruldum herkez hamile bi ben kaldım

Hmm bende bakıyım belki sipariş ederim.
Sağol canım bilgi verdiğin için.

Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuzu.

canım burda herkes bi jinekolog ama bölüm başkanımız ayşe sen önce ona bi sor biz vizitelerle devam ederiz:)
Allah iyiliğini versin yakında profluk da alırız hepimiz bu konuda.Artık hamileliğinde sorun yaşayan arkadaşlarım da beni arar oldu.Herkese burdan öğrendiklerimle beraber bildiklerimi anlatıyorum.Çok zor günler geçiriyorlar bi çoğu.Ben öyle olsaydım kesin işi bırakırdım dayanamazdımRabbim herkesin yardımcısı olsun.

kızlar allah aşkına napıyonuzda hamile kalıyorsunuz siz?
bana da soyleyin nolursunuz ben cok yoruldum?

Herkesin yaptığı tek şey var cevocum.STRES YAPMAMAK.BELİRTİ ARAMAMAK.NORMAL HAYATINI YAŞAMAK....Sende bunu yaptığın ay hamile kalacaksın benim hiç şüphem yok.
Bak bahar geliyor.Evini temizle.İşine odaklan.İşyerinde düzen değişikliği yap.Evinde dolapları yeniden elden geçir.Yorulunca eşinle bi yorgunluk kahvesi iç.Bebek düşünmemek için elinden geleni yap.Emin ol her dönemde temizlik yapmak ve bu tür düzen değişiklikleri ruhunu açıyor.Hele de bahar aylarında.Dua et benim gibi en ağır dönemlerini yazın ortasında geçirmeyeceksin hamile kaldığında.Sıcacık evinde oturup ıhlamurunu içeceksin 7-8.aylarda.Kışlıklar örüp giyebileceksin kocaman pelerinler falan Çok hevesim vardı benim.Kışlık pelerinler örüp giymede hamileyken ama son aylarımda atlet bile fazla gelecekmiş duyduğuma göre.Şimdiden ter basıyor insanı,o ayları nasıl atlatacağız kimbilir.Polyanacılık oynamıyorum kesinlikle.Sadece olumlu yönlerinden bakmaya çalış herşeye.Bir baharı daha eşinle elele gezerek doya doya uyuyarak geçireceksin.Yeni bahara kuzunla gireceksin.Belki kızın olacak adını BAHAR koyacaksın...Ben hep 2013'te 3 kişi oluyoruz diyorum.Belki siz 2014'te 4 kişi olacaksınız.Ağlayarak,neden diye sorgulayarak geçen günlerimiz Allah'ın gücüne gidiyor belki de.Verdiğime kanaat etmiyorlar diyor.O yüzden erteliyor bebeğinizi.Senin bünyeni ve ailenizi bebeğinizin gelişine hazırlıyor belkide.Herşeyi bilemeyiz ki biz.Buraya gelmek istemiyorsan gelme tabi.Arada bir gelip selam verir bizi merak da bırakmazsın sadece.Hayatını yaşamaya bak.Uykusuz geceler ve sancılı günlere girmeden

Hoşgeldin kuzumm.Bir sürü hamişimiz oldu çok mutluyuz.Sende sıradasın inşallah.Dualarımız seninle.Sen nasılsın?[/QUOTE]

Evt gordum herkez hamile
sanırım bi ben bide phia kaldı, şansımız yok demek.
Fena değilm etraftan hamile haberi aldım falan topiğe gelıyım dedim kıskanmadım ama kendimi eksik hissetim herkezi hamiş gorunce agladım rahatladım bıraz
pek takmyorumm yani yumurtlama ne zaman bat falan dye zaten bu ay deneriz sonra ben bi sureliğine yurt dışına cıkıcam eşim burda kalcak sonra gelcek yanıma inşallah yani bizim ki bi 6 ay rafa kalkcak ondan bu ay olsun istiyrm bakalım nasip.
Beni boş ver ben hep ayni sen nasılsın?
bebeğin cinsiyeti belli olcak sanırım?

Hoşgeldin kuzumm.Bir sürü hamişimiz oldu çok mutluyuz.Sende sıradasın inşallah.Dualarımız seninle.Sen nasılsın?

Evt gordum herkez hamile
sanırım bi ben bide phia kaldı, şansımız yok demek.
Fena değilm etraftan hamile haberi aldım falan topiğe gelıyım dedim kıskanmadım ama kendimi eksik hissetim herkezi hamiş gorunce agladım rahatladım bıraz
pek takmyorumm yani yumurtlama ne zaman bat falan dye zaten bu ay deneriz sonra ben bi sureliğine yurt dışına cıkıcam eşim burda kalcak sonra gelcek yanıma inşallah yani bizim ki bi 6 ay rafa kalkcak ondan bu ay olsun istiyrm bakalım nasip.
Beni boş ver ben hep ayni sen nasılsın?
bebeğin cinsiyeti belli olcak sanırım?[/QUOTE]

Dün konuştuk eşimle öğrenmeye karar verdik bizde.2hafta önce belli olmuştu da ben istememiştim öğrenmeyi.Biraz rahatladı kafam,korkularımı yenmeye çalışıyorum.Bu hafta işlerimizden fırsat bulabilirsek gidip öğreneceğiz.Çok yoğunuz ikimizde çünkü.

Bu aralar bebeğe takmıyrm da hamileym diyen oldugnda yaşlar ini veriyor napıyım elimde değil yarın eşimle evdeyız bi değişiklik yapalım dolaşalım dıyoruz ben cok bunaldım bu ara. bebek değil ama herşey beni uzuyor,bana en ufak bi şey desen aglamaklı oluyorum.
ben ise yazın gecirmek isterdım hamileliiğimi bole uzun elbiseler kocaman gobuş şapka falan hep oyle hayal ediyodum ama bakalım nasıp ne diyim, ben 2013te anne olamıycam nısan olduk bile, dedın gbi belki 4 kişi olabilirz bizde ikiz cok yakın,kardeşleri ikiz belki olur benım de, bi hamile kalmak bi kere pozitif olması hayallı bile cok guzel.
kızım olursa bahar değil hayal koycaz baştan beri hayal ismini seçtik biz.

Dün konuştuk eşimle öğrenmeye karar verdik bizde.2hafta önce belli olmuştu da ben istememiştim öğrenmeyi.Biraz rahatladı kafam,korkularımı yenmeye çalışıyorum.Bu hafta işlerimizden fırsat bulabilirsek gidip öğreneceğiz.Çok yoğunuz ikimizde çünkü.[/QUOTE]

Çok sevındım ögrenmek istediğine bizlede paylaşcakmısın peki?
sağlıklı olsunda bebeğiniz gerisinin onemi yok.

Kızlar yeni hamileleri çok tebrik ediyorum darısı olmayanlara inşallah .ben de bu akşam Kabe de çok dua ettim hepinize .yarın Ppeygamberimiz e gidiyoruz inşallah hepinizden selam götüreceğim
Ayyy çok sevindim canım darısı bizlereeeeeeeeeeeee....
O güzel Peygamberimin hürmetine Rabbim bizi kendine layık kul eylesin....

Merakla bekliyorum kızın olacakmışşş gibime geliyor Aişemmmm
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAooooooov maşaallah ne güzel bir akşam olmuş öyleeeeeeeeeeee Maşaallah
Benimkide tam tersi habire birbirimizi yiyoruz ben anlamıyorum hiç sevinmiyor belkide adam kesinleşmesini bekliyooorrr
Beundan önceki hüsranlarımızdada böyleydi anlamıyorumm kiiiiii

kızlar allah aşkına napıyonuzda hamile kalıyorsunuz siz?
bana da soyleyin nolursunuz ben cok yoruldum?
Canııım son 2 aydır hiçbirşey ypmadım hemde hhiiiçççççç ayaklarımı dikmedim bileeeee...
Allahım ol desin yeterli dedim Tevekkül ettimmm.
Ki benim durum p.tessi netleşecek hamile moduna giremiyorum bile...
Geç olması olup kaybetmekten iyi bence.
NEden olm uyor diyip kendini üzeceğine hiçbir problemin olöadığı için şükrettttt...
Eminim seninde ssirininde kevok ve diğer kızlarında olacak çünkü probleminiz yoook.
Bana dua edinnnn

Dün eşime gebelik testi aldırdım dedim bakayım net çıkacakmı.
Tok karnına dayanamadım yaptım veee anında 2.çizgi çıktı bumdan önce yaptıklarımda görülüyordu ama net değildiiiiiiiiiiiii bu hcg nin yükseldiğini gösteriyor inşaallah p.tesi kan sonucum iyi çıkar
Dün çok ağladım sinirlerim yıpranmış durumda ben ne yapacağım KENDİMLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sürekli Kuran okuyorum sürekli dualar ediyorum ama bilmiyorum niye böyleyimm.
Bide bişey daha var bebiş daha 3 haftalık ama acayip halsizlik iştahsızlık varrr bendeeee

Canııım son 2 aydır hiçbirşey ypmadım hemde hhiiiçççççç ayaklarımı dikmedim bileeeee...
Allahım ol desin yeterli dedim Tevekkül ettimmm.
Ki benim durum p.tessi netleşecek hamile moduna giremiyorum bile...
Geç olması olup kaybetmekten iyi bence.
NEden olm uyor diyip kendini üzeceğine hiçbir problemin olöadığı için şükrettttt...
Eminim seninde ssirininde kevok ve diğer kızlarında olacak çünkü probleminiz yoook.
Bana dua edinnnn [/QUOTE]

Canım onceki sayfada değerim 180 mi ne demeşin daha ne ya hatırlatıgm kadarıyla ayşem 22 ile hamile oldugnu oğrendi sende bal gibi hamilesin,bakma doktorlara nerdeyse cocuk gorunsun dycekler takma şimdiden tb ederim,sen hamilesin bizede dua edermisin? kabul olur inşallah
Bende sorun varmı bılmıyorum bile,doktor yk demişti ama genede neden olmadı bebegm o zaman dıyorum..
şuraya gelip bende hamileym yaza bilcem mi ki?

Demek ki daha da yukselmiş kuzum iyiye işaret, korkma bence hc bi şey olmıycak size allah koruycak sizi kuzum uzulme.
Canım dua etmen cok guzel, bide hava al eşinle değişiklik olur. İyi gelir belki?
umarım herşey guzel olur.

Çok sevındım ögrenmek istediğine bizlede paylaşcakmısın peki?
sağlıklı olsunda bebeğiniz gerisinin onemi yok.
Paylaşırım tabi sizden neyi sakladım bugüne kadar

Hoşgeldin hamişlerin dünyasınaaaaaaaaa
Ağlama krizleri,çok yeme isteği,hiç yememe,korkular falan
Cevo doğruyu söylüyor.Doktorlar bebeğin kalbini görmeden gebeliğe kesin gözüyle bakmıyorlar,ilgilenmiyorlar bile.Sen takma kafanı doktorları.İnsanı hep en kötüsüne hazırlıyorlar.Pozitif bakan bi dr bul kendine.İçin açılsın kontrolden çıktığında.Ben sırf doktorların baskısından kurtulmak için 2li 3lü test yaptırmadım.Gerek yok.Alnımıza ne yazıldıysa onu çekeceğiz.Sorun gelmeden telaşlanmaktan daha kötü bişey yok maalesef.Ve bunu en çok da ben yapıyorum:26:
Şimdi toparla kendini kuzum.Halsizlik de olacak,kokular da bulantı yapacak,ağlayacaksın,korkacaksın,merak edeceksin,coşkuya kapılacaksın.Hepsi normal bunların.Bana baksana 20 gündür bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye cesaret edemiyorum.Hergün ayna karşısında göbek incelemekten ve ağlamaktan vazgeçemiyorum.

Ben küs değilim... Sadece kırıldım... 10 aydır bekleyen bir olarak ve seni yakın görüp herşeyi anlattığım birine kırılıyorsan... Bilki insan sevdiğine kırılır... Yoksa takmaz... Bilmem farkındamısın... Neyse daha fazla birşey söylemek istemiyorum... Kırılmakta suç sanırım...

Ayşe çok iyi karar vermişsin... cinsiyetini öğrenmek seni biraz daha rahatlatacak bence... İçimdeki his hep oğlun olacakmış gibi...
Bakalım tutturabilecekmiyim...

Tatlım üzülmek yok... Süper bir haber bu dediğin gibi hormonların yükseliyor demekki... Rabbim nazarlardan korusun... Pazartesi güzel haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle...

Mevanurrr...
Tatlım çok düşüncelisin...
Teşekkür ederim yazın için...
Allah'a emanet ol tatlım...

Cevodileksu...
Kız üzülme bende hamile değilim olmuyor bir türlü... İlaçlarmı içmedim ovu. Larmı kullanmadım ateş zaten hep ölçüyorum... Geçen ay ve bu ay soğan kürü yaptım yani anlatacağın kimi çabuk hamile kalabiliyor kimide bizim gibi çabalayıp duruyor... Bir Zamanı var cevo onu bekliyoruz yılma hayata küsme pozitif olmaya çalış Allah'ın izniyle en kısa sürede bizlerde hamile kalıcaz... Allah'tan ümit kesilmez... Allah var herşey var

Canım onceki sayfada değerim 180 mi ne demeşin daha ne ya hatırlatıgm kadarıyla ayşem 22 ile hamile oldugnu oğrendi sende bal gibi hamilesin,bakma doktorlara nerdeyse cocuk gorunsun dycekler takma şimdiden tb ederim,sen hamilesin bizede dua edermisin? kabul olur inşallah
Bende sorun varmı bılmıyorum bile,doktor yk demişti ama genede neden olmadı bebegm o zaman dıyorum..
şuraya gelip bende hamileym yaza bilcem mi ki?[/QUOTE]
Tabiki yazacaksın bak umudunu asla kaybetme canıım moral çok önemli dedim ya sana son 2 ayda evde bebk kelimesi geçirmedik.
Eşte çok önemli onuda geriyordum biliyorsun çakşırı yemedi bileeeeee...
Sende kafanı rahatlat..
İnşaallah canım yaaa değerler yükselmeliymişşşşş
Dua edeceğim sana inşaallah ki hep aklımdaydınnn ediyoruumm...
Sende bana et p.tesi güzel haberlerle geleyiimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…