- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.001
kaç ay üzerıne hamile kaldın peki?
Sıkmayın canınızı ikinizde.Şiirinin de senin de niyetiniz belli.Birbirimizi üzmek için değil destek olmak için geliyoruz buraya.O da gönül koymuştur beklemekten sıkıldığı için,sende işe yaramadığı için söylemek aklına gelmemiştir.Düzelir herşey.Ayy Aysem saol ya sen bana hak verdin. Sucumu anlayamadim. Dunden beri saskinim. Sirinle hicbir sorunum yok onunla konusmayi seviyorum ama o bana küstü. Ben o jelle hamile kalmadim ki. Akliin ucundan bile gecmedi. Aklima gelse niye paylasmayayim ki. Hem nerden bilebilirim ki bilmedigini. Kasitli birsey yapmadim ben. Sorsa zaten anlatirdim.
Neyse kuzum nasisin bugun? Ben hala temizige baslamadimgecen afta hava sogudu vazgectim. Ama evin hali beni cok rahatsiz ediyor...
Evet canım o uzayan akıntı yumurtladığının göstergisi.Çizgi silikleşince de çatlamış oluyorsun.Sakın bu bir haftayı boş geçirme.Mrb kızlar ben 6 aydır tedavi görüyorum bu ay ovu testi de kullandım dün çift çizgiyi gördüm va akşam ilişki oldu sabah ta uzayan bi akıntı oldu baya uzundu ilk defa böyle oluyor yumurtladim mi şimdi ben bu akşam da ilişki olmalı mi sizce
Hoşgeldin kuzumm.Bir sürü hamişimiz oldu çok mutluyuz.Sende sıradasın inşallah.Dualarımız seninle.Sen nasılsın?Kızlar ben geldim nasılsınız?
hamileliğimden beri ilk kez kucağıma bir bebek aldım rüyamda.bilin bakalım cinsiyeti neydi?8-9 aylık beyaz yüzlü toplu bir bebekti.ağlıyordu kucağıma aldım sustu.
Sabah namazından sonra gördüm.tez çıkacak demekmiş.bir de erkek bebek müjde demekmiş.dün akşam cinsiyetimizi öğrenmeye karar verdik.ilk fırsatta gidip öğreneceğim artık.hazırım kızımı yada oğlumu öğrenmeye.eşim bu konuda çok destek oluyor sağolsun.iyi bi anne olmak için elimden geleni yapacağım bende.allahım bana o gücü kuvveti verecektir.
Rüyanın etkisiyle unutmuşum :26: günaydıııııınnn
Oh masallah ne guzel darisi basimaSıkmayın canınızı ikinizde.Şiirinin de senin de niyetiniz belli.Birbirimizi üzmek için değil destek olmak için geliyoruz buraya.O da gönül koymuştur beklemekten sıkıldığı için,sende işe yaramadığı için söylemek aklına gelmemiştir.Düzelir herşey.
Ben başladım ufak ufak.Yorganları kaldırdık,kışlıkları kaldırdım,yazlıkları çıkardım,gardolabımın içini düzelttim.Bu sabah da ilaç çekmecesine iki ayakkabı kutusu koydum.İlaçlar karışık değil artık.Kendimede süslü bi kutu yaptım,ilaçlarımı başucuma koydum.
Bugün-yarın banyo için düşündüğüm askıyı yapacağım inşallah.Yarın da eşim kiler dolabımın içine raf yapacak orayı düzenleyeceğim.Temizlik dolabı içinde plastik kutular alabilirsem kapaklı onları aldımmı tamamdır yarın için.4 MAYIS BÜYÜK GÜN EVİM İÇİN
Evet canım o uzayan akıntı yumurtladığının göstergisi.Çizgi silikleşince de çatlamış oluyorsun.Sakın bu bir haftayı boş geçirme.
Hoşgeldin kuzumm.Bir sürü hamişimiz oldu çok mutluyuz.Sende sıradasın inşallah.Dualarımız seninle.Sen nasılsın?
kıskanmak değil de tuhaf bi duygu işte hani eksiklik offf topikteki herkez hamile bi ben kaldım sanırım olmıycak benım bebeğim. Topiğe geldm daha kotu oldum k bakmayın sınırtlerim bozuldu aglıym..
Yok be gulum ben hamile kalamıyrm
Sıkmayın canınızı ikinizde.Şiirinin de senin de niyetiniz belli.Birbirimizi üzmek için değil destek olmak için geliyoruz buraya.O da gönül koymuştur beklemekten sıkıldığı için,sende işe yaramadığı için söylemek aklına gelmemiştir.Düzelir herşey.
Ben başladım ufak ufak.Yorganları kaldırdık,kışlıkları kaldırdım,yazlıkları çıkardım,gardolabımın içini düzelttim.Bu sabah da ilaç çekmecesine iki ayakkabı kutusu koydum.İlaçlar karışık değil artık.Kendimede süslü bi kutu yaptım,ilaçlarımı başucuma koydum.
Bugün-yarın banyo için düşündüğüm askıyı yapacağım inşallah.Yarın da eşim kiler dolabımın içine raf yapacak orayı düzenleyeceğim.Temizlik dolabı içinde plastik kutular alabilirsem kapaklı onları aldımmı tamamdır yarın için.4 MAYIS BÜYÜK GÜN EVİM İÇİN
Evet canım o uzayan akıntı yumurtladığının göstergisi.Çizgi silikleşince de çatlamış oluyorsun.Sakın bu bir haftayı boş geçirme.
Hoşgeldin kuzumm.Bir sürü hamişimiz oldu çok mutluyuz.Sende sıradasın inşallah.Dualarımız seninle.Sen nasılsın?
Ben hicbir sey yapmadim preseedbile kullanmadim. Onemli olan stres yapmamak kafaya takmamak bence. Gripken hamile oldugumu ogrendim.. bence fazla uzerine dusmemek gerekiyor.
bende şimdi öğrendım topıkte gezınırken su ineternette olmasa ne yapardık bılmem her gun yenı bişi öğrenıyorum. vajına kayganlaştırıcı jelmiş spermlerin hareketını hızlandırıyormuş sıteye gırdımbaktım ole yazıyor. google yazıver araştır Rabiimden ümit kesılmez hatta bununla ılgılı bı topık bıle var sıtede :))
Selam canlarım:)
ne güzel bi gün bu böyle:)
dün akşam güzel bir yemek eşliğinde bundan sonra allahın izni ile yaşayacaklarımızı konuştuk:)
ellerini ayaklarını ağlamalarını gülmelerini:)
ama her zorlukta ikimizinde babasının güçlü kollarında huzur bulacağımızı :)
odasının nasıl olacağını
ailelere nasıl söyleneceğini :)
bana tabağından bi köfte daha ekledi :)hep özverili olacağını ve olduğunuda:)
allaha binlerce şükürler olsun karşıma böyle bi adam çıkarıp bide ondan bi can verdiğini için:)
siz nasılsınız:)
canım burda herkes bi jinekolog ama bölüm başkanımız ayşe sen önce ona bi sor biz vizitelerle devam ederiz:)
kızlar allah aşkına napıyonuzda hamile kalıyorsunuz siz?
bana da soyleyin nolursunuz ben cok yoruldum?
Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuzu.
Allah iyiliğini versin yakında profluk da alırız hepimiz bu konuda.Artık hamileliğinde sorun yaşayan arkadaşlarım da beni arar oldu.Herkese burdan öğrendiklerimle beraber bildiklerimi anlatıyorum.Çok zor günler geçiriyorlar bi çoğu.Ben öyle olsaydım kesin işi bırakırdım dayanamazdım Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Herkesin yaptığı tek şey var cevocum.STRES YAPMAMAK.BELİRTİ ARAMAMAK.NORMAL HAYATINI YAŞAMAK....Sende bunu yaptığın ay hamile kalacaksın benim hiç şüphem yok.
Bak bahar geliyor.Evini temizle.İşine odaklan.İşyerinde düzen değişikliği yap.Evinde dolapları yeniden elden geçir.Yorulunca eşinle bi yorgunluk kahvesi iç.Bebek düşünmemek için elinden geleni yap.Emin ol her dönemde temizlik yapmak ve bu tür düzen değişiklikleri ruhunu açıyor.Hele de bahar aylarında.Dua et benim gibi en ağır dönemlerini yazın ortasında geçirmeyeceksin hamile kaldığında.Sıcacık evinde oturup ıhlamurunu içeceksin 7-8.aylarda.Kışlıklar örüp giyebileceksin kocaman pelerinler falanÇok hevesim vardı benim.Kışlık pelerinler örüp giymede hamileyken ama son aylarımda atlet bile fazla gelecekmiş duyduğuma göre.Şimdiden ter basıyor insanı,o ayları nasıl atlatacağız kimbilir.Polyanacılık oynamıyorum kesinlikle.Sadece olumlu yönlerinden bakmaya çalış herşeye.Bir baharı daha eşinle elele gezerek doya doya uyuyarak geçireceksin.Yeni bahara kuzunla gireceksin.Belki kızın olacak adını BAHAR koyacaksın...Ben hep 2013'te 3 kişi oluyoruz diyorum.Belki siz 2014'te 4 kişi olacaksınız.Ağlayarak,neden diye sorgulayarak geçen günlerimiz Allah'ın gücüne gidiyor belki de.Verdiğime kanaat etmiyorlar diyor.O yüzden erteliyor bebeğinizi.Senin bünyeni ve ailenizi bebeğinizin gelişine hazırlıyor belkide.Herşeyi bilemeyiz ki biz.Buraya gelmek istemiyorsan gelme tabi.Arada bir gelip selam verir bizi merak da bırakmazsın sadece.Hayatını yaşamaya bak.Uykusuz geceler ve sancılı günlere girmeden
Evt gordum herkez hamile
sanırım bi ben bide phia kaldı, şansımız yok demek.
Fena değilm etraftan hamile haberi aldım falan topiğe gelıyım dedim kıskanmadım ama kendimi eksik hissetim herkezi hamiş gorunce agladım rahatladım bıraz
pek takmyorumm yani yumurtlama ne zaman bat falan dye zaten bu ay deneriz sonra ben bi sureliğine yurt dışına cıkıcam eşim burda kalcak sonra gelcek yanıma inşallah yani bizim ki bi 6 ay rafa kalkcak ondan bu ay olsun istiyrm bakalım nasip.
Beni boş ver ben hep ayni sen nasılsın?
bebeğin cinsiyeti belli olcak sanırım?
Ayyy çok sevindim canım darısı bizlereeeeeeeeeeeee....Kızlar yeni hamileleri çok tebrik ediyorum darısı olmayanlara inşallah .ben de bu akşam Kabe de çok dua ettim hepinize .yarın Ppeygamberimiz e gidiyoruz inşallah hepinizden selam götüreceğim
Merakla bekliyorum kızın olacakmışşş gibime geliyor AişemmmmHamileliğimden beri ilk kez kucağıma bir bebek aldım rüyamda.Bilin bakalım cinsiyeti neydi?8-9 aylık beyaz yüzlü toplu bir bebekti.Ağlıyordu kucağıma aldım sustu.
Sabah namazından sonra gördüm.Tez çıkacak demekmiş.Bir de erkek bebek müjde demekmiş.Dün akşam cinsiyetimizi öğrenmeye karar verdik.İlk fırsatta gidip öğreneceğim artık.Hazırım kızımı yada oğlumu öğrenmeye.Eşim bu konuda çok destek oluyor sağolsun.İyi bi anne olmak için elimden geleni yapacağım bende.Allahım bana o gücü kuvveti verecektir.
Rüyanın etkisiyle unutmuşum :26: GÜNAYDIIIIIINNN
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAooooooov maşaallah ne güzel bir akşam olmuş öyleeeeeeeeeeee MaşaallahSelam canlarım:)
ne güzel bi gün bu böyle:)
dün akşam güzel bir yemek eşliğinde bundan sonra allahın izni ile yaşayacaklarımızı konuştuk:)
ellerini ayaklarını ağlamalarını gülmelerini:)
ama her zorlukta ikimizinde babasının güçlü kollarında huzur bulacağımızı :)
odasının nasıl olacağını
ailelere nasıl söyleneceğini :)
bana tabağından bi köfte daha ekledi :)hep özverili olacağını ve olduğunuda:)
allaha binlerce şükürler olsun karşıma böyle bi adam çıkarıp bide ondan bi can verdiğini için:)
siz nasılsınız:)
Canııım son 2 aydır hiçbirşey ypmadım hemde hhiiiçççççç ayaklarımı dikmedim bileeeee...kızlar allah aşkına napıyonuzda hamile kalıyorsunuz siz?
bana da soyleyin nolursunuz ben cok yoruldum?
Dün eşime gebelik testi aldırdım dedim bakayım net çıkacakmı.
Tok karnına dayanamadım yaptım veee anında 2.çizgi çıktı bumdan önce yaptıklarımda görülüyordu ama net değildiiiiiiiiiiiii bu hcg nin yükseldiğini gösteriyor inşaallah p.tesi kan sonucum iyi çıkar
Dün çok ağladım sinirlerim yıpranmış durumda ben ne yapacağım KENDİMLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sürekli Kuran okuyorum sürekli dualar ediyorum ama bilmiyorum niye böyleyimm.
Bide bişey daha var bebiş daha 3 haftalık ama acayip halsizlik iştahsızlık varrr bendeeee
Paylaşırım tabi sizden neyi sakladım bugüne kadarÇok sevındım ögrenmek istediğine bizlede paylaşcakmısın peki?
sağlıklı olsunda bebeğiniz gerisinin onemi yok.
Tok karnına dayanamadım yaptım veee anında 2.çizgi çıktı bumdan önce yaptıklarımda görülüyordu ama net değildiiiiiiiiiiiii bu hcg nin yükseldiğini gösteriyor inşaallah p.tesi kan sonucum iyi çıkar
Dün çok ağladım sinirlerim yıpranmış durumda ben ne yapacağım KENDİMLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Bide bişey daha var bebiş daha 3 haftalık ama acayip halsizlik iştahsızlık varrr bendeeee
Canııım son 2 aydır hiçbirşey ypmadım hemde hhiiiçççççç ayaklarımı dikmedim bileeeee...
Allahım ol desin yeterli dedim Tevekkül ettimmm.
Ki benim durum p.tessi netleşecek hamile moduna giremiyorum bile...
Geç olması olup kaybetmekten iyi bence.
NEden olm uyor diyip kendini üzeceğine hiçbir problemin olöadığı için şükrettttt...
Eminim seninde ssirininde kevok ve diğer kızlarında olacak çünkü probleminiz yoook.
Bana dua edinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?