- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.021
Evet bir yandanda bunları düşünüyorum kalbini duymadan bişi demiyorlar..Paylaşırım tabi sizden neyi sakladım bugüne kadar
Hoşgeldin hamişlerin dünyasınaaaaaaaaa
Ağlama krizleri,çok yeme isteği,hiç yememe,korkular falan
Cevo doğruyu söylüyor.Doktorlar bebeğin kalbini görmeden gebeliğe kesin gözüyle bakmıyorlar,ilgilenmiyorlar bile.Sen takma kafanı doktorları.İnsanı hep en kötüsüne hazırlıyorlar.Pozitif bakan bi dr bul kendine.İçin açılsın kontrolden çıktığında.Ben sırf doktorların baskısından kurtulmak için 2li 3lü test yaptırmadım.Gerek yok.Alnımıza ne yazıldıysa onu çekeceğiz.Sorun gelmeden telaşlanmaktan daha kötü bişey yok maalesef.Ve bunu en çok da ben yapıyorum:26:
Şimdi toparla kendini kuzum.Halsizlik de olacak,kokular da bulantı yapacak,ağlayacaksın,korkacaksın,merak edeceksin,coşkuya kapılacaksın.Hepsi normal bunların.Bana baksana 20 gündür bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye cesaret edemiyorum.Hergün ayna karşısında göbek incelemekten ve ağlamaktan vazgeçemiyorum.
Sağol tatlııım inşaallah güzel haberler vereceğiz birbirimize cevonunda seninde vaktiniz çokkk yakın inşaaalllahBen küs değilim... Sadece kırıldım... 10 aydır bekleyen bir olarak ve seni yakın görüp herşeyi anlattığım birine kırılıyorsan... Bilki insan sevdiğine kırılır... Yoksa takmaz... Bilmem farkındamısın... Neyse daha fazla birşey söylemek istemiyorum... Kırılmakta suç sanırım...
Ayşe çok iyi karar vermişsin... cinsiyetini öğrenmek seni biraz daha rahatlatacak bence... İçimdeki his hep oğlun olacakmış gibi...
Bakalım tutturabilecekmiyim...
Tatlım üzülmek yok... Süper bir haber bu dediğin gibi hormonların yükseliyor demekki...Rabbim nazarlardan korusun... Pazartesi güzel haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle...
Mevanurrr...
Tatlım çok düşüncelisin...
Teşekkür ederim yazın için...
Allah'a emanet ol tatlım...
Cevodileksu...
Kız üzülme bende hamile değilim olmuyor bir türlü... İlaçlarmı içmedim ovu. Larmı kullanmadım ateş zaten hep ölçüyorum... Geçen ay ve bu ay soğan kürü yaptım yani anlatacağın kimi çabuk hamile kalabiliyor kimide bizim gibi çabalayıp duruyor... Bir Zamanı var cevo onu bekliyoruz yılma hayata küsme pozitif olmaya çalış Allah'ın izniyle en kısa sürede bizlerde hamile kalıcaz... Allah'tan ümit kesilmez... Allah var herşey var
Evet bir yandanda bunları düşünüyorum kalbini duymadan bişi demiyorlar..
Ama benim doktor iyi zor buldum bunu bakalım inşaallah herşey güzel olsun hepimiz içinnn...
Bakalım Ssirinin dediğimi çıkacab benimkimiiii...
Kızımızda yok oğlumuzda hangisi olursa ollsun senin adına çok mutluyummm sonuçtasağlıkla geliyor büyüyor bebişinnn....
Sağol tatlııım inşaallah güzel haberler vereceğiz birbirimize cevonunda seninde vaktiniz çokkk yakın inşaaalllah
Ben küs değilim... Sadece kırıldım... 10 aydır bekleyen bir olarak ve seni yakın görüp herşeyi anlattığım birine kırılıyorsan... Bilki insan sevdiğine kırılır... Yoksa takmaz... Bilmem farkındamısın... Neyse daha fazla birşey söylemek istemiyorum... Kırılmakta suç sanırım...
Ayşe çok iyi karar vermişsin... cinsiyetini öğrenmek seni biraz daha rahatlatacak bence... İçimdeki his hep oğlun olacakmış gibi...
Tatlım üzülmek yok... Süper bir haber bu dediğin gibi hormonların yükseliyor demekki...Rabbim nazarlardan korusun... Pazartesi güzel haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle...
Mevanurrr...
Cevodileksu...
Kız üzülme bende hamile değilim olmuyor bir türlü... İlaçlarmı içmedim ovu. Larmı kullanmadım ateş zaten hep ölçüyorum... Geçen ay ve bu ay soğan kürü yaptım yani anlatacağın kimi çabuk hamile kalabiliyor kimide bizim gibi çabalayıp duruyor... Bir Zamanı var cevo onu bekliyoruz yılma hayata küsme pozitif olmaya çalış Allah'ın izniyle en kısa sürede bizlerde hamile kalıcaz... Allah'tan ümit kesilmez... Allah var herşey var
kuzum dualarımız seninle inşallah bebeğin senle ve hıc gtmıycek annesi,sende guzel duşun bak hamilesin sonucta uzulme degerlerin kat kat artsın inşallah.
Valla kuzum ben artık 1,5 sene oldu kolay degil burda en gec 8ayda hamiş kaldı herkez bi ben kalamadım.senınde daha cok olmadı sanırım..
pozitif olmak zor be tatlım
inşallah bi gun gelipte hamileyim derim umarım..
Canım benim kırgınlığını iyi anlıyorum.Ama işte insan hali unutuyoruz bazı güzel şeyleri paylaşmayı...O da bilerek saklamamıştır bunu eminim.Sende biliyorsundur.Kendisine faydası olmayınca belki önemsemedi o yüzden unuttu.Ben de ateş ölçme yöntemine pek güvenemedim bende işe de yaramadı o yüzden kimseye tavsiye bile etmiyorum.Unutuyorum daha doğrusu.Sıkma canını.Kimse kötü niyetli değil çok şükür burada.Hepimiz kendimizle beraber bütün topiğe dua eden iyiniyetli insanlarız.Sabah ne oldu biliyormusun?Karnımda belirgin hareketler hissettim.Sanki biri elini karnıma koymuş gibi baktım göbeğime.Elimi dokundum içinden geliyor hareket.O kadar duygulandımki hemen annemi aradım(eşim müsait olmayınca konuşamadık).Ağlamaya başladım.O da kanamam oldu sandı garibim.Anne hissediyorum onu dedim.O da ağladı benimle.Hem gözyaşı döktüm hem dua ettim ALLAHIM HERKESE NASİP ET BUNU diye.Annem de ammiiiin diye ağladı karşı telefonda.En duygulu anlarda bile aklımdasınız.Sizlerinde öyle olduğundan eminim ben.Umreye gidenler oldu,hala orda olanlar var ve hepsi bize dua ediyor.Sağlıklı hamilelik ve bebekler için.Sıkma canını bitanem.Biraz duygusalız biz durumumuzdan ötürü.Beklemek de çok zor,hamilelik de...Her halukarda hormonlarımızın esiriyiz hepimiz.Ben küs değilim... Sadece kırıldım... 10 aydır bekleyen bir olarak ve seni yakın görüp herşeyi anlattığım birine kırılıyorsan... Bilki insan sevdiğine kırılır... Yoksa takmaz... Bilmem farkındamısın... Neyse daha fazla birşey söylemek istemiyorum... Kırılmakta suç sanırım...
Mevanurrr...
Cevodileksu...
Canım yaaa demiştinya eşine nası söyledin ailelere söyleyecekmisiniz diye biraz geç oldu cevabım amaa affet
Adete 2 gün kala sabah namazından önce yaptığım tessste 2.çizgiyi görünce yatağa fırladım ve eşimeeeeeee kalk kalk hamleyim dedimmmmm
Adamın gözleri açıldıııııııııneeeeee dedi ve sarıldıkkkk mutlu olduk tabi Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsinn
Ailelere gelince benim ablalarım biliyor dua etmeleri için söyledim ama eşimin ailesine söylemeyeceğiz belki kalp atışlarını duyduktan sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim bbebişimin müjdesini bekleyen teyzeleri vardı onlara söyledim onlarda şok oldu ve mutluluktanağladılarrrrrrrrrrrrrrrr :112::112::112:
İnşaallah sağlıkla büyür bizde mutluluğumuzu herkesle paylaşırızzz...
Geçen sohbette hamilelerdı var bende hamileyiiiimmmm demek istedim ama tuttum kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Her gören neyin var solgunsun diyorrr hamilemisin diyor ama bahardan diyip geçiştiriyoruum...
Dualarınızla inşaalah daha iyi olacağız
Darısı diyer bacılarımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hamileliğimden beri ilk kez kucağıma bir bebek aldım rüyamda.Bilin bakalım cinsiyeti neydi?8-9 aylık beyaz yüzlü toplu bir bebekti.Ağlıyordu kucağıma aldım sustu.
Sabah namazından sonra gördüm.Tez çıkacak demekmiş.Bir de erkek bebek müjde demekmiş.Dün akşam cinsiyetimizi öğrenmeye karar verdik.İlk fırsatta gidip öğreneceğim artık.Hazırım kızımı yada oğlumu öğrenmeye.Eşim bu konuda çok destek oluyor sağolsun.İyi bi anne olmak için elimden geleni yapacağım bende.Allahım bana o gücü kuvveti verecektir.
Rüyanın etkisiyle unutmuşum :26: GÜNAYDIIIIIINNN
bence oğlun olucak öyle hssediyorum tatlım :) ben hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce rüyamda erkek bebek emziriyordum sarışın beyaz tenli çok güzel bi bebekti :) rüyalarımız hayra çıksın inş
bence oğlun olucak öyle hssediyorum tatlım :) ben hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce rüyamda erkek bebek emziriyordum sarışın beyaz tenli çok güzel bi bebekti :) rüyalarımız hayra çıksın inş
Deli gibi kız çocuk istememe rağmen hamileliğimi öğrendiğim hafta 2 defa erkek bebek gördüm rüyamda kucağımda tutuyordum ve sonuç.Beyaz tenli kıvır kıvır saçlı kocaman bal rengi gözleri olan çok güzel bir bebekti. Bakalım gerçekten ona benzeyecek mi bebeğim.
Yok be güzelim bu 10. Ayımızaz değil...
Biliyorum kolay değil pozitif düşünmek ama kendimiZi telkin etmeliyiz... Allah'a sığınıyoruz hepimiZ... Canı verende o canı alanda o... İnşallah zamanı gelince bizede sağlıklı hayırlı evlatlar verecek...
İnşallah.Dualarım çocukluğumdan beri bu yönde oldu.Etrafımdaki herkes erkek diyor.Belirtilerim karmaşık.Ama hemen hemen herkesin hisleri erkek.O kadar çok alışmışız ki erkek olacağına kız derse çok boşluğa düşeceğiz.O yüzden cesaret edip öğrenemedik geçen kontrolde.Hayırlısı dedik hep.En hayırlısı olsun hakkımızda.
Deli gibi kız çocuk istememe rağmen hamileliğimi öğrendiğim hafta 2 defa erkek bebek gördüm rüyamda kucağımda tutuyordum ve sonuç.Beyaz tenli kıvır kıvır saçlı kocaman bal rengi gözleri olan çok güzel bir bebekti. Bakalım gerçekten ona benzeyecek mi bebeğim.
kızıda bir erkeğide canım ya düşünme hiç bende kız istemiştim aslında ilk bebeğimi annemle olan bağlılığımdan dolayı kızım olsun die dua ediyordum oğlum oluyo olsun kurban olurum oğlumada rabbim 2. yi kız verir inş sağlıklı olsunlarda
bnde kız istiyordum :) hadi bakalım doğurduğunda görürüz inş cnm rüyan çıkmış mı :)
Masallah hayirli olsun canmCanım dua edeceğiz başka ne rahatlatırki bizi tabiki kolay değill..
Beni anlamanı bekliyorum canım 2 kez yaşadım bu acıyı o yüzden geç olsun güç olmasın.
Benim endişelenmemde bu yüzden yaaaa yoksa herkese git değerin yükselsin öyle gel diyor doktorlar...
İnşaaallah şu yazacağım duaları okuyunnnnn ve tesiri çoook inanarak okudum hepp..
Enbiya suresi 89 Ve Zekeriyya diye başlıyor hergün 41 kere.
Meryem suresi 5. ayetten 15. ayete kadar bebeği olmayan kadın okuyacak ve bir kağıda yazıp zemzem suyuna koyacak yazı s
ilinince kağıda bir toprağa atacaksın.
Hergün bu sudan içeceksin su bitmeden üstüne ekle ki ,inşaallah Hz meryemin hürmetine Rabbim bize Merhamet etsin..
Ben ne hallerle zemzem buldum sen şanslısın bu konudaaaaaaaaaaaaaa
Rahim isminle halk eyle diye dua ettim hep..
Ve en son bebeğim olursa düşmesin diye bazı dualar var onları yaptım Ve Rabbime sığındımmm...
Şimdi bebişimin tutunacak bu dualar sayesinde inanıyorumm..
En son olarak inanarak yapılırsa bu dualar işe yarar en önemli şey inanmak
Bende işe yaradı bu suyu içmeye başladım kaçgün geçmeden bebişimin müjdesini aldım darıdı sizlereeeeeeeeeeeeeeeeee
Allah kucagna almyi nasip etsin bana da dua et
kızlar selam herkese uzun bir aradan sonraçikolata kistim vardı laparoskopi oldum iyileştim ve bebek çalışmalarına başladık artık.benimde bat 05 mayıs 2013 rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlatlar versin.aminnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?