Bol bebiş topiği

Sağol ayşecim... O kadar çok şey denedim ki hala da deniyorum... Bilirsin insan sevdiğine kırılır kızar... Yoksa takmaz ki bende Kasıtlı sakladı demiyorum ki... Neyse sonuçta insanız ve alınabiliyoruz...

Senin için öyle sevindim ki ne güzel bir mutluluk Rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah...
İlk hareketleri dimi... İlk hissedilişler ay allahım ya nasıl birşey dimi canından bir can var içinde sende ve çok sevdiğin eşinden bir can ikinize benzeyecek olan birşey Rabbim ne büyüksün ya Rabbim... İnşallah tepikler artsın hareketler çoğalsın... Çok sağlıklı ve hayırlı bir evladın olsun canım... Ve tüm hamile arkadaşların... Sağlıkla alın kucağınıza inşallah yavrularınızı

Olurmu kevokçum öyle şey... Neden sen sebep olasın... Düşünme öyle şey... Dediğin gibi robot değiliz ki hep atnı modda kalalım... Dediğim gibi insan sevdiğine kırılır... Sonuçta burda bir çok kişiyiz herkesle konuşuyoruz fakat birde insanın kendibe yakın hissettikleri oluyor senin gibi karapiso Ayşe Leyla bide cadiozy enerjiyle alakalı sanırım... Diğer torpillerde de var mesela Perakedisinide seviyorum ekinci179 da isimlerini bile bilmem halbuki ama dediğim gibi enerji ile alakalı...

Seviyorum sizleri :)

Aaa bide melek var agrasifmelek :) onuda seviyorum :)
Onunda bebeğine çok sevindim...

Uzun uzun muhabbet ettiğim başka arkadaşlarım isimlerinizi unuttuysam affola

Sağolll canım benim yapıcam bende... Bugün 15. Günüm geç kalmışımıydır acaba... Çünkü bu ay baya erken yumurtladım sanıyorum...
Olmazsa okuyayım sadece... Sulu olarakta... Regli olursam hemen başlayım... Allah razı olsun canım... Rabbim bebeğini bağışlansın sana sımsıkı tuttunsun cimcimen inşallah

Ben bugün cinsiyetini öğrenmek istiyorum kızlar.Nerden baktırırım bu saatte?Özeller bakarmı?? Bilgisi olan varmı???:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canlarım güzel anniş adayları...

Merhabalarr....

Ben aynıyım. Arada iç çamaşırıma bakıp kan var mı diye bakıom korkuom.

İnşallah keseyi görürüm.

Herşey yolunda çok şükür.

Hepinizi öpüyorum şekerlerr

Masallah hayirli olsun canm
Darısı sana canımm en kısa zamanda inş..

Canım hiç geç değil başla hemen bu ay gelsin bebişinnnn
Kızımmı olacak kız cimcime demişsin
Hayırlısı olsun inşaaallah..

Aynıyız senle incim korkmayalım inş geliyor bebişlerimizzz....inşaallah keseyide birlikte görürüz geriside güzel gelir inşaallah...

merhaba canım arkadaşlarıııımm güzel haberlerle geldim allahıma çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük. dışarı ses vermedi doktor. yanıp sönen beyaz ışık gösterdi. hatta bebeğim 2 gün önden gidiyor. herşey yolunda dedi. normalde 6+2 diye gttim 6+4 çıktı. 5.50 mm. çoook miniiik .minyon bebek.benım gibi :):):) bulantılarım içinde bir hap vardi gönül rahatlığıyla kullannabilirsin dedi. kendimi çok kötü hissedersem alıcam.şimdilik almam. bir ay sonra çağırdı. progestana devam edicem bu arada. Allahım hepnize bu anları yaşatsın kızlar çok güzel bir duygu...çok ilerlemiş sayfalar ne durumdasınız

Herşey güzel olacak dimii karapiissommm.

Rabbim bebişlerimizi korusun. Olmayanlara da bir an önce nasip etsin.

Pozitif düşünüyoruzz

Sağolası dilekçim...
Yarın sabah başlıyorum hemen...
Valla ayşenin erkek senin ve cadiozynin kız :)
Meleğinkini daha hissedemedim

Melekçim ne güze haberlerle gelmişsin maşallah allah nazarlardan korusun melekçim
İnşallah ilk kıpırtılar ilk tepikler kapıda :)
Hepsi bir bir göreceksin inşallah sağlıkla gelsin kuzucuğun

Kötü şeyle düşünme tatlım herşey yolunda allahın izniyle Keseyide göreceksiniz...
Sımsıkı tuttundu o annesine sen merak etme canım...

ayyyy hiç sorma kız hamiş kalsak en son derdimiz bu olurdu heralde:))

ne olsun şekerparem ben son demlerdeyim 3-4 günüm kaldı batasıca bat a inşallah olmam yaaaaaa,inşallah sende olmazsın.

ya incinin taktiğini uyğulasana sende,en azından şırıngadan yapılışı az eziyetli :)))

bende yapıcam adet olursam,ciddiyim kız..

erken adet olman iyiye işaret inşallah canım,rahimin gebeliğe hazırlanıyodur bu ay inşallahhhhhhhhhhhh..

kuzum ya çok afedersin bizim ilişki düzenimiz hep öyle bi gün durup ertesi gün oluyo,dün akşam eşimede söyledim yaptığını seni tanıyo artık :)) şaka tabiki,yöntem eşimin kafasına yattı oluuuurrr diyo bana uyar dedi :)))

kız inşallah olmamda,yönteme gerek kalmaz,az kaldı bat a 3-4 gün var...dua ettt ne oluuuurrrrrrrrrrrrrr

Akşam eşimle gidip cinsiyetimizi öğreneceğiz kızlar
Daha fazla beklemeye lüzum yok.20 gündür bekletiyorum eşimi zaten

canım ben de kız istiyordum ama erkek olduğunu öğrenince de üzülmedim.. sağlıklı olsunlar yeter... Allah sana çoğu insanın isteyip ulaşamadığı minicik bir yavru nasip etti, cinsiyetin ne önemi var ama yine de inşallah gönlünden geçen olur değilse de üzülme lütfen.. o senin tatlı mis kokulu yavrun

Son düzenleme:

Dimi ya :)) gelsinler artıkk :) senin az kalmış bata hayırlısyla meleğin gelsin inşallah...
Valla ben koçişe demedim de o silkeletme işini :)
Ben kendim yaptım azıcık :) işte ayaklarımı duvara kaldırır kaldırmaz kalçayı salladım bacaklarımı salladım falan :)
Bakalım işe yarayacakmı...
İnşallah dediğin gibi olur hep geçikiyordu 2 yada 3 gün geçtiğimiz ay soğandan sanırım erken geldi ve yoğun bir kanama oldu içimin temizlendiğini hissettim... İnşallah faydası olur leylacım...
Bugün 15. Günümdeyim benim bata çok var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…