- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.041
Canım benim kırgınlığını iyi anlıyorum.Ama işte insan hali unutuyoruz bazı güzel şeyleri paylaşmayı...O da bilerek saklamamıştır bunu eminim.Sende biliyorsundur.Kendisine faydası olmayınca belki önemsemedi o yüzden unuttu.Ben de ateş ölçme yöntemine pek güvenemedim bende işe de yaramadı o yüzden kimseye tavsiye bile etmiyorum.Unutuyorum daha doğrusu.Sıkma canını.Kimse kötü niyetli değil çok şükür burada.Hepimiz kendimizle beraber bütün topiğe dua eden iyiniyetli insanlarız.Sabah ne oldu biliyormusun?Karnımda belirgin hareketler hissettim.Sanki biri elini karnıma koymuş gibi baktım göbeğime.Elimi dokundum içinden geliyor hareket.O kadar duygulandımki hemen annemi aradım(eşim müsait olmayınca konuşamadık).Ağlamaya başladım.O da kanamam oldu sandı garibim.Anne hissediyorum onu dedim.O da ağladı benimle.Hem gözyaşı döktüm hem dua ettim ALLAHIM HERKESE NASİP ET BUNU diye.Annem de ammiiiin diye ağladı karşı telefonda.En duygulu anlarda bile aklımdasınız.Sizlerinde öyle olduğundan eminim ben.Umreye gidenler oldu,hala orda olanlar var ve hepsi bize dua ediyor.Sağlıklı hamilelik ve bebekler için.Sıkma canını bitanem.Biraz duygusalız biz durumumuzdan ötürü.Beklemek de çok zor,hamilelik de...Her halukarda hormonlarımızın esiriyiz hepimiz.
Canımın yaa.Adamlar şoka giriyorlar değilmi?Ne güzel.Allahım doğumunu da göstersin inşallah.
Kimseye söylememek de iyi etmişsiniz.İyiliği güzelde diğer yönünüde düşününce millete açıklama yapmak zor olur o acıyla.Allah korusun.Çok zor bi durum susmak ama alışıyorsun zamanla.Şimdi ben görenlere bile söylerken zorlanıyorumSaklancak neyi kaldıki
Sağol ayşecim... O kadar çok şey denedim ki hala da deniyorum... Bilirsin insan sevdiğine kırılır kızar... Yoksa takmaz ki bende Kasıtlı sakladı demiyorum ki... Neyse sonuçta insanız ve alınabiliyoruz...
Senin için öyle sevindim ki ne güzel bir mutluluk Rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah...
İlk hareketleri dimi... İlk hissedilişler ay allahım ya nasıl birşey dimi canından bir can var içinde sende ve çok sevdiğin eşinden bir can ikinize benzeyecek olan birşey Rabbim ne büyüksün ya Rabbim... İnşallah tepikler artsın hareketler çoğalsın... Çok sağlıklı ve hayırlı bir evladın olsun canım... Ve tüm hamile arkadaşların... Sağlıkla alın kucağınıza inşallah yavrularınızı
Kızlar galiba tartışmanıza ben sebeb oldum. Ikinizden de Özür dilerim canlarım. Siz çok iyi dostsunuz bir anlık gerilim olarak düşünüyorum bu konuyu.
Artık kardeş gibi olduk burda. Bazen gülüyoruz bazen huzunlenip tartışıyoruz. Hayat böyle zaten hep aynı duyguyu yaşayarak ömür geçer mi?
Olurmu kevokçum öyle şey... Neden sen sebep olasın... Düşünme öyle şey... Dediğin gibi robot değiliz ki hep atnı modda kalalım... Dediğim gibi insan sevdiğine kırılır... Sonuçta burda bir çok kişiyiz herkesle konuşuyoruz fakat birde insanın kendibe yakın hissettikleri oluyor senin gibi karapiso Ayşe Leyla bide cadiozy enerjiyle alakalı sanırım... Diğer torpillerde de var mesela Perakedisinide seviyorum ekinci179 da isimlerini bile bilmem halbuki ama dediğim gibi enerji ile alakalı...
Seviyorum sizleri :)
Aaa bide melek var agrasifmelek :) onuda seviyorum :)
Onunda bebeğine çok sevindim...
Uzun uzun muhabbet ettiğim başka arkadaşlarım isimlerinizi unuttuysam affola
Canım dua edeceğiz başka ne rahatlatırki bizi tabiki kolay değill..
Beni anlamanı bekliyorum canım 2 kez yaşadım bu acıyı o yüzden geç olsun güç olmasın.
Benim endişelenmemde bu yüzden yaaaa yoksa herkese git değerin yükselsin öyle gel diyor doktorlar...
İnşaaallah şu yazacağım duaları okuyunnnnn ve tesiri çoook inanarak okudum hepp..
Enbiya suresi 89 Ve Zekeriyya diye başlıyor hergün 41 kere.
Meryem suresi 5. ayetten 15. ayete kadar bebeği olmayan kadın okuyacak ve bir kağıda yazıp zemzem suyuna koyacak yazı silinince kağıda bir toprağa atacaksın.
Hergün bu sudan içeceksin su bitmeden üstüne ekle ki ,inşaallah Hz meryemin hürmetine Rabbim bize Merhamet etsin..
Ben ne hallerle zemzem buldum sen şanslısın bu konudaaaaaaaaaaaaaa
Rahim isminle halk eyle diye dua ettim hep..
Ve en son bebeğim olursa düşmesin diye bazı dualar var onları yaptım Ve Rabbime sığındımmm...
Şimdi bebişimin tutunacak bu dualar sayesinde inanıyorumm..
En son olarak inanarak yapılırsa bu dualar işe yarar en önemli şey inanmak
Bende işe yaradı bu suyu içmeye başladım kaçgün geçmeden bebişimin müjdesini aldım darıdı sizlereeeeeeeeeeeeeeeeee
Sağolll canım benim yapıcam bende... Bugün 15. Günüm geç kalmışımıydır acaba... Çünkü bu ay baya erken yumurtladım sanıyorum...
Olmazsa okuyayım sadece... Sulu olarakta... Regli olursam hemen başlayım... Allah razı olsun canım... Rabbim bebeğini bağışlansın sana sımsıkı tuttunsun cimcimen inşallah