Bol bebiş topiği

Topiğe yakışmadı belki, ama kızlar bugün adet oldum... Üzülmedim bu ay... Herşeyde bir hayır var gönlümden geçen de 2014 doğumlu olması, yaşıtlarından büyük...Öncelik tabi ki hayırlısı...
Aynı zamanda kemiklerim de ağrıyor grip oluyorum... Zor durumdayım inşallah çabuk geçer...

Inan hepsi hamilelikten kuzum ben de zaman zaman agliyorum sonra da deli gibi guluyorum. Duygusal calkantilar normal. Ama kendini uzmemeye calis mutsuz oldugunda bebiini dusun sen uzuluce o da uzuluyor inan ben de oyle oldugumda Allaha siginiyorum. Hemen yasin okuyorumnamaz kiliyorum Bol bol dua etmek en dogrusu. Rabbim hayirlisiyla bebisine kavustursun insallah. Hic stres yapma degerin de yukselecek keseyi kalp atisini da uyacaksin inan. Sadece zamana birak. Anne olunca insan sabretmeyi ogreniyor...
Yok suc olur mu. Oyle deme ben de seviyorum seni muhabbetini enerjini. Kendime yakin buluyorum...
Preseed sana kurban olsun ya al sana yollayayim kutusunu. Zaten az birsey kulandim. Dedigim gibi faydasini gormedim cunku esim hic inanmadi yapay oldugu icin. Ben sana kiyamam yaaa... inan hep dua ediyorumsana bebisin olsun diye.
Estagfurullah cnm aaa olur mu oyle sey... butun kabahat preseedin yok ben gercekten unutmustum sen deyince aklima geldi. Hafizam suclu. Yoksa mumkun degil her duydugumu yetistiriyorum size. Canimsin opuyorum seni. Sakin kendini suclama...
Akşam eşimle gidip cinsiyetimizi öğreneceğiz kızlar
Daha fazla beklemeye lüzum yok.20 gündür bekletiyorum eşimi zaten
Aysemmm Allah gonlune gore verin. Pztyi heyecanla bekliyorum benim daha 2 haftam var keyfi gelir de acarsa ogrenecegiz insallah
Ayni ben ben de cok kontrol ediyordum acaba gelir mi diye. Surekli kontrol ederdim bir de ben hastaydim oksuruk hapsuruk o cocuk icerde nasil tutundu bilmem rahat ol incicim merak etme hic bir sey olmayacak bebisin sana sıkı sıkı tutunacak. Hatta tekmeler atacak sonr sana. Icerde ne calismalar yapacak

Melekcim cnm benim gozunaydin. Cok degisik bir duygu dimi? Icinde bir kalp daha atiyor. Oyyy mini minnacik daha.. kocmaman olacak o ne tekmeler atacak ordan....Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah

Bol bol limonlu ihlamur ic cnm. Bende de var hafif kirginlik hemen yaptim simdi iciyorum.
Rabbim gonlune gore versin insallah. Ben de hep is bebegi olsun istiyordum kisa yakin dogacak. Yurekten dua isteyince oluyor inan...

Ben seviyorum ki seni kırıldım deyince... Sende bahane arıyormuşsun küsmek için dediğinde kızdım küsmedim ki ben
Sevgimle kal...
Öpüyorum seni ve meleğini

Ben seviyorum ki seni kırıldım deyince... Sende bahane arıyormuşsun küsmek için dediğinde kızdım küsmedim ki ben
Sevgimle kal...
Biz de opuyoruz seni teyzesi...kizma bize affet ozur dileriz sasirdim sadece boyle birseyden kirilacagini dusunmedim de ondan....
İnşallah kuzum.

Çok ehvamlıyım. İnşallahh rahatlıcam şu günleride bi atlatayım.

Ben de oyleyim cnmcim. Kalp atisina gittim doktor duyulmuyor dedi vajinal yapalim. Ben de duydum vajinal bebek icin riskli diye. Kabul etmedim. Bir hafta sonra baska doktora randevu almadim. Ultrason icin uzandigimda bile kurtaja hazirlamistim kendimi Allah korusun Rabbim kimseye yaatmasin ama hemen kotu dusunuyorum ya duyulmazsa ya kalp atisi yoksa dedim bir hafta kendimi yedim bitirdim yok yere.. Elini karnina koy bol bol dua et. Yapabilecegimiz tek sey bu.
Uyuklamalara baslamadin mi? Benim kafam kalkmiyordu saat sekizde yatiyordum aksam..
Insallah bulanti yasamazsin. Cok agladim ben hicirsey yiyeymiyorum diye...

İnşallah herşey güzel olacak.

Uykularım var. Bugün başımda ağırdı. gebeliktendir diye düşündüm.:44:

Allah a şükür bulantım filan yok.

Senin bu haftalarda olmuşmuydu?

Bende iştahsızlık var. Bi de hiç bişi yapasım gelmiyo.

uzun zaman oldu buraya girip yazmayalı kızlar gücüm oldukça girip hep okudum.hayallerine kavuşmuş tüm anneleri canı yürekten kutluyorum Rabbim sağlıkla kucagınıza almamızıda nasip eder inşallah.benim hamişlik zor geçiyor bulantılarım hiç geçmedi ama bebeğimin duurmu iyiyimiş.bir oğluşum olacakdedesinin ismini yusuf ziya diye ceğiz inşallah. bulantılar geçmeden şimdiden gebelik alerjisinin korkusu düştü içime.Kızımda 30.haftadan sonra başladı doğumdan 3 ay sonraya kadar devam etti.yavrumu emziremedim bile inşallah bunda olmaz.Ayşem inşallah rabbim gönlündeki muradını hayrıyla birlikte nasip eder.Allahım tüm bekleyenleri tez zamanda beklediklerine kavuştursun inşallah.AMİN

Maşaalllah canım ne güzel haberler verdinbizeeeeeeeee....
Darısı bizeeeeeeee en kısa zamanda bizde duyalım pıtpıtlarımızı

Herşey güzel olacak dimii karapiissommm.

Rabbim bebişlerimizi korusun. Olmayanlara da bir an önce nasip etsin.

Pozitif düşünüyoruzz
Olacak tabi inşaallah biz Rabbimize sığınızyoruz...
O bizi korur kollar bebişlerimize bağışlarr

Başım ağrıyor kızcelerrrr

Leylammmmm napıon ? İnşallahh o batasıcaa BAT gelmez seninnnnn
Canım baş ağrısı gebelikten benimde ağrıyoe-rdu hemşire bol su iç dedi iyi geliyor...

Canım bende son adetlerimde üzülmedim ve şunu gördüm adetliyken stres yapıp olmadı diye üzüldüğüm aylarda yumurtlamamda geç oluyordu.
Kafadan atıp üzülmemeye başladığım 2.ayda geldi minnakıımm..
İnşaaallah sağlıklı bir şekilde devam eder dua et bize...
En kıza samanda gelecek meleğin madem üzülmedin bu aya bomba gibi gireceksinnn

Sevgimle kal...

Haaaa şöyle be keyfim yerine geldi valla ne güzel muhabbete dönmüşsünüz.
Bişeyde yazmadım o ara her neyse böylesi çoook güzelllllllll bende öpüyoruumm sizi.
Feraycım en yakın zamanda senin bebişininde teyzesi olacağııııımmmmmm inanıyoruuummmmmm
Özlem canım bende dediklerine katılıyorum alttan baktırmayacağım ne zaman görünürse artıkkk..
Uyku var bende aralarda yatıyorum evde olduğum içinnn
Bende ellerimi karnıma koyup ayetler okuyorum ve dualar ediyorum inşaallah bebişim sağlıkla tutunur annesineeeeee
Dua ile kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr

Son düzenleme:

Oldu o zaman... geldi geçti çok öptüm bende....

Sağolasın dilekçimmmm
İnşallah gelir en kısa zamanda benimde bebeğim.... Rabbim nasip etsin inşallah
Yaaa söyleyecem ama erken diyorum daha :18: bilemedim benim alt karında batmalar var dünden beri
12. Günümde yumurtladığımı düşünüyoruz ateş topiğindekilerle ortak kararımız :))))
Bugün 16. Günüm...
Bu kadar erken bişiler olurmu acaba
Sen yaşadınmı böyle birşeyler hissettinmi yani...

Kızlar hisseden varmı ümitlenmelimiyim sizce:18:

Geçmiş olsun canım...
Öncelikle test yaptınmı diye sorucam...
Çünkü soğan kürü topiğinde bir arkadaşta çok ümitliydi bu ay bekliyordu ama 2 nisanda kırmızılar geldi kızlar bebiş yok dedi...
İltihabı olduğu için soğan suyu içiyordu... Adeti bitince dr. Gidiyor iltihap tedavisi için geçen hafta.... Ve doktor hamilesin diyorr nasıl şaşırdık topikçe valla oldumu oluyor canım doktor bile şaşırmış bu kadar iltihaba nasıl bu çocuk tutundu diye... Rabbim ol deyince ne durabilir önünde engel olurmu hiç... Diyeceğim o ki... Eğer test yapmadıysan bir yap istersen ... Belki sanada bir süpriz olur... Seviniriz seninle birlikte....

Şirin ne kadar da ilginç çok şaşırdım canım..Tüm bildiklerimizi alt üst eden bir durum bu... Mucizeler her gün oluyor dediğin gibi...
Konuyu incelemen v.s ne kadar olumlu yaklaşıyorsun olaylara...
İnşallah birbirimizi tebrik etme fırsatı buluruz en kısa zamanda Şirincim...

Ben nasil olmalıyım bilmiyorum aslında bugün Bat geceli 10 gun oldu ama testler negatif bekliyorum öyle kahvaltı yapicam birazdan ben daha :)

Ben nasil olmalıyım bilmiyorum aslında bugün Bat geceli 10 gun oldu ama testler negatif bekliyorum öyle kahvaltı yapicam birazdan ben daha :)

canım benim de geçen ay 17 gün geçti. Testler negatifti. Ama biliyorsun ertesi ay hamiş kaldım. Bence sende önümüzdeki ay hamiş kalabilirsin. Kimin adeti gecikir veya erken gelirse ertesi ay hamiş kalıyor :)))

Oyyy kuzum geliyor galiba bu ay. Hadi insallah. Ben batma degil de yumurtlamadan 4-5 gun sonra umurtladigim tarafta acaip aci hissettim yatinca gecti. Batiyordu ayaykta durunca. Uzaninca geciyordu.
Insallah bebistendir o batmalar. Ben de en kocamanindan optummmmm......
Ben 7 hafta 6 gunlukken duydum pitpitlari canim acele etme sakin olmaya calis olur mu? Biliyorum cok zor. Pitpitlari da duyacaksin hatta tekmelerini de...

Once istahsizlik oldu 6. Hafta 7.hafta bulanti vsrdi ama kusmalar 8. Ve 9.haftalarda coktu. Sonra kusma azaldi 10.hafta. 11.12.13.haftayi doldurana kadar bulanti vardi ama giderek azaldi vecok sukyr bitti. Bas agrisi gebelikten oluyor. Vucuttaki kan miktari artiyorve hormonlarfan dolayi damarlar genisliyormus. Ben nane yagini deneyecegim iyi geliyormus. Simdilerde daha yogun yasiyorum basagrisini. Allah hepimize yardim etsin. Bebislrimizi bize bagislasin...'

Kuzucum ben SAT a göre 5+ 3 üm. Daha var sanırım bu belirtilere :18::18::18:

SAT BAT hepsi karıştı Bana göre bebiş tam 3 haftalık ama SAT a göre hesaplandıgı için 5+3.

Seninde SAT a göre 7+6 günlükken mi bebişinin pıt pıtlarını duydun

Sen suan 6.haftanin icindesin. 7 hafta 6 gunluk dedigim ultrasona gore. Sata gore 8hafta 2 gunluk filan olmam lazimdi. Biraz geriden geliyordu ama sonra arayi kapatmisiz. Simdi satla uyumlu. Benim doktorum ultrason olcumleriene gore soyluyor. Ultrason ciktisinda yaziyor. Zaten 8.haftanin icine girdiginde filan duyuluyormus karindan ultrasonla canimcim. Yani 7 haftayi gecmis olmak gerekiyor yani 7 hafta 3 gunluk yada 5 gunluk filan olmak lazimmis.
Kiyamam cnm zor isle bu hesap isleri muhasebeci olacagiz yakinda. Once yumurtlama simdide sat bat derken kafa iyice karisiyor. 2 haftasonra kesin duyarsin pitpitlari. Cok degisik bir duygu. Benimki fasulyeye benziyordu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…