- 23 Ağustos 2012
- 727
- 373
- 158
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.061
Inan hepsi hamilelikten kuzum ben de zaman zaman agliyorum sonra da deli gibi guluyorum. Duygusal calkantilar normal. Ama kendini uzmemeye calis mutsuz oldugunda bebiini dusun sen uzuluce o da uzuluyor inan ben de oyle oldugumda Allaha siginiyorum. Hemen yasin okuyorumnamaz kiliyorum Bol bol dua etmek en dogrusu. Rabbim hayirlisiyla bebisine kavustursun insallah. Hic stres yapma degerin de yukselecek keseyi kalp atisini da uyacaksin inan. Sadece zamana birak. Anne olunca insan sabretmeyi ogreniyor...Dün eşime gebelik testi aldırdım dedim bakayım net çıkacakmı.
Tok karnına dayanamadım yaptım veee anında 2.çizgi çıktı bumdan önce yaptıklarımda görülüyordu ama net değildiiiiiiiiiiiii bu hcg nin yükseldiğini gösteriyor inşaallah p.tesi kan sonucum iyi çıkar
Dün çok ağladım sinirlerim yıpranmış durumda ben ne yapacağım KENDİMLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sürekli Kuran okuyorum sürekli dualar ediyorum ama bilmiyorum niye böyleyimm.
Bide bişey daha var bebiş daha 3 haftalık ama acayip halsizlik iştahsızlık varrr bendeeee
Yok suc olur mu. Oyle deme ben de seviyorum seni muhabbetini enerjini. Kendime yakin buluyorum...Ben küs değilim... Sadece kırıldım... 10 aydır bekleyen bir olarak ve seni yakın görüp herşeyi anlattığım birine kırılıyorsan... Bilki insan sevdiğine kırılır... Yoksa takmaz... Bilmem farkındamısın... Neyse daha fazla birşey söylemek istemiyorum... Kırılmakta suç sanırım...
Ayşe çok iyi karar vermişsin... cinsiyetini öğrenmek seni biraz daha rahatlatacak bence... İçimdeki his hep oğlun olacakmış gibi...
Bakalım tutturabilecekmiyim...
Tatlım üzülmek yok... Süper bir haber bu dediğin gibi hormonların yükseliyor demekki...Rabbim nazarlardan korusun... Pazartesi güzel haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle...
Mevanurrr...
Tatlım çok düşüncelisin...
Teşekkür ederim yazın için...
Allah'a emanet ol tatlım...
Cevodileksu...
Kız üzülme bende hamile değilim olmuyor bir türlü... İlaçlarmı içmedim ovu. Larmı kullanmadım ateş zaten hep ölçüyorum... Geçen ay ve bu ay soğan kürü yaptım yani anlatacağın kimi çabuk hamile kalabiliyor kimide bizim gibi çabalayıp duruyor... Bir Zamanı var cevo onu bekliyoruz yılma hayata küsme pozitif olmaya çalış Allah'ın izniyle en kısa sürede bizlerde hamile kalıcaz... Allah'tan ümit kesilmez... Allah var herşey var
Estagfurullah cnm aaa olur mu oyle sey... butun kabahat preseedinKızlar galiba tartışmanıza ben sebeb oldum. Ikinizden de Özür dilerim canlarım. Siz çok iyi dostsunuz bir anlık gerilim olarak düşünüyorum bu konuyu.
Artık kardeş gibi olduk burda. Bazen gülüyoruz bazen huzunlenip tartışıyoruz. Hayat böyle zaten hep aynı duyguyu yaşayarak ömür geçer mi?
Aysemmm Allah gonlune gore verin. Pztyi heyecanla bekliyorumAkşam eşimle gidip cinsiyetimizi öğreneceğiz kızlar
Daha fazla beklemeye lüzum yok.20 gündür bekletiyorum eşimi zaten
Ayni ben ben de cok kontrol ediyordum acaba gelir mi diye. Surekli kontrol ederdim bir de ben hastaydim oksuruk hapsuruk o cocuk icerde nasil tutundu bilmemcanlarım güzel anniş adayları...
Merhabalarr....
Ben aynıyım. Arada iç çamaşırıma bakıp kan var mı diye bakıomkorkuom.
İnşallah keseyi görürüm.
Herşey yolunda çok şükür.
Hepinizi öpüyorum şekerlerr
merhaba canım arkadaşlarıııımm güzel haberlerle geldim allahıma çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük. dışarı ses vermedi doktor. yanıp sönen beyaz ışık gösterdi. hatta bebeğim 2 gün önden gidiyor. herşey yolunda dedi. normalde 6+2 diye gttim 6+4 çıktı. 5.50 mm. çoook miniiik .minyon bebek.benım gibi :):):) bulantılarım içinde bir hap vardi gönül rahatlığıyla kullannabilirsin dedi. kendimi çok kötü hissedersem alıcam.şimdilik almam. bir ay sonra çağırdı. progestana devam edicem bu arada. Allahım hepnize bu anları yaşatsın kızlar çok güzel bir duygu...çok ilerlemiş sayfalar ne durumdasınız
Topiğe yakışmadı belki, ama kızlar bugün adet oldum... Üzülmedim bu ay... Herşeyde bir hayır var gönlümden geçen de 2014 doğumlu olması, yaşıtlarından büyük...Öncelik tabi ki hayırlısı...
Aynı zamanda kemiklerim de ağrıyor grip oluyorum... Zor durumdayım inşallah çabuk geçer...
Inan hepsi hamilelikten kuzum ben de zaman zaman agliyorum sonra da deli gibi guluyorum. Duygusal calkantilar normal. Ama kendini uzmemeye calis mutsuz oldugunda bebiini dusun sen uzuluce o da uzuluyor inan ben de oyle oldugumda Allaha siginiyorum. Hemen yasin okuyorumnamaz kiliyorum Bol bol dua etmek en dogrusu. Rabbim hayirlisiyla bebisine kavustursun insallah. Hic stres yapma degerin de yukselecek keseyi kalp atisini da uyacaksin inan. Sadece zamana birak. Anne olunca insan sabretmeyi ogreniyor...
Yok suc olur mu. Oyle deme ben de seviyorum seni muhabbetini enerjini. Kendime yakin buluyorum...
Preseed sana kurban olsun ya al sana yollayayim kutusunu. Zaten az birsey kulandim. Dedigim gibi faydasini gormedim cunku esim hic inanmadi yapay oldugu icin. Ben sana kiyamam yaaa... inan hep dua ediyorumsana bebisin olsun diye.
Estagfurullah cnm aaa olur mu oyle sey... butun kabahat preseedinyok ben gercekten unutmustum sen deyince aklima geldi. Hafizam suclu. Yoksa mumkun degil her duydugumu yetistiriyorum size. Canimsin opuyorum seni. Sakin kendini suclama...
Aysemmm Allah gonlune gore verin. Pztyi heyecanla bekliyorumbenim daha 2 haftam var keyfi gelir de acarsa ogrenecegiz insallah
Ayni ben ben de cok kontrol ediyordum acaba gelir mi diye. Surekli kontrol ederdim bir de ben hastaydim oksuruk hapsuruk o cocuk icerde nasil tutundu bilmemrahat ol incicim merak etme hic bir sey olmayacak bebisin sana sıkı sıkı tutunacak. Hatta tekmeler atacak sonr sana. Icerde ne calismalar yapacak
Melekcim cnm benim gozunaydin. Cok degisik bir duygu dimi? Icinde bir kalp daha atiyor. Oyyy mini minnacik daha.. kocmaman olacak o ne tekmeler atacak ordan....Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah
Biz de opuyoruz seni teyzesi...kizma bize affet ozur dileriz sasirdim sadece boyle birseyden kirilacagini dusunmedim de ondan....Ben seviyorum ki senikırıldım deyince... Sende bahane arıyormuşsun küsmek için dediğinde kızdım küsmedim ki ben
Sevgimle kal...
Öpüyorum seni ve meleğini
İnşallah kuzum.
Çok ehvamlıyım. İnşallahh rahatlıcam şu günleride bi atlatayım.
Biz de opuyoruz seni teyzesi...kizma bize affet ozur dileriz sasirdim sadece boyle birseyden kirilacagini dusunmedim de ondan....
Ben de oyleyim cnmcim. Kalp atisina gittim doktor duyulmuyor dedi vajinal yapalim. Ben de duydum vajinal bebek icin riskli diye. Kabul etmedim. Bir hafta sonra baska doktora randevu almadim. Ultrason icin uzandigimda bile kurtaja hazirlamistim kendimi Allah korusun Rabbim kimseye yaatmasin ama hemen kotu dusunuyorum ya duyulmazsa ya kalp atisi yoksa dedim bir hafta kendimi yedim bitirdim yok yere.. Elini karnina koy bol bol dua et. Yapabilecegimiz tek sey bu.
Uyuklamalara baslamadin mi? Benim kafam kalkmiyordu saat sekizde yatiyordum aksam..
Insallah bulanti yasamazsin. Cok agladim ben hicirsey yiyeymiyorum diye...
Maşaalllah canım ne güzel haberler verdinbizeeeeeeeee....merhaba canım arkadaşlarıııımm güzel haberlerle geldim allahıma çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük. dışarı ses vermedi doktor. yanıp sönen beyaz ışık gösterdi. hatta bebeğim 2 gün önden gidiyor. herşey yolunda dedi. normalde 6+2 diye gttim 6+4 çıktı. 5.50 mm. çoook miniiik .minyon bebek.benım gibi :):):) bulantılarım içinde bir hap vardi gönül rahatlığıyla kullannabilirsin dedi. kendimi çok kötü hissedersem alıcam.şimdilik almam. bir ay sonra çağırdı. progestana devam edicem bu arada. Allahım hepnize bu anları yaşatsın kızlar çok güzel bir duygu...çok ilerlemiş sayfalar ne durumdasınız
Olacak tabi inşaallah biz Rabbimize sığınızyoruz...Herşey güzel olacak dimii karapiissommm.
Rabbim bebişlerimizi korusun. Olmayanlara da bir an önce nasip etsin.
Pozitif düşünüyoruzz
Canım baş ağrısı gebelikten benimde ağrıyoe-rdu hemşire bol su iç dedi iyi geliyor...Başım ağrıyor kızcelerrrr
Leylammmmm napıon ? İnşallahh o batasıcaa BAT gelmez seninnnnn
Canım bende son adetlerimde üzülmedim ve şunu gördüm adetliyken stres yapıp olmadı diye üzüldüğüm aylarda yumurtlamamda geç oluyordu.Topiğe yakışmadı belki, ama kızlar bugün adet oldum... Üzülmedim bu ay... Herşeyde bir hayır var gönlümden geçen de 2014 doğumlu olması, yaşıtlarından büyük...Öncelik tabi ki hayırlısı...
Aynı zamanda kemiklerim de ağrıyor grip oluyorum... Zor durumdayım inşallah çabuk geçer...
Ben seviyorum ki senikırıldım deyince... Sende bahane arıyormuşsun küsmek için dediğinde kızdım küsmedim ki ben
Sevgimle kal...
Öpüyorum seni ve meleğini
Haaaa şöyle be keyfim yerine geldi valla ne güzel muhabbete dönmüşsünüz.Biz de opuyoruz seni teyzesi...kizma bize affet ozur dileriz sasirdim sadece boyle birseyden kirilacagini dusunmedim de ondan....
Ben de oyleyim cnmcim. Kalp atisina gittim doktor duyulmuyor dedi vajinal yapalim. Ben de duydum vajinal bebek icin riskli diye. Kabul etmedim. Bir hafta sonra baska doktora randevu almadim. Ultrason icin uzandigimda bile kurtaja hazirlamistim kendimi Allah korusun Rabbim kimseye yaatmasin ama hemen kotu dusunuyorum ya duyulmazsa ya kalp atisi yoksa dedim bir hafta kendimi yedim bitirdim yok yere.. Elini karnina koy bol bol dua et. Yapabilecegimiz tek sey bu.
Uyuklamalara baslamadin mi? Benim kafam kalkmiyordu saat sekizde yatiyordum aksam..
Biz de opuyoruz seni teyzesi...kizma bize affet ozur dileriz sasirdim sadece boyle birseyden kirilacagini dusunmedim de ondan....
Maşaalllah canım ne güzel haberler verdinbizeeeeeeeee....
Darısı bizeeeeeeee en kısa zamanda bizde duyalım pıtpıtlarımızı
Olacak tabi inşaallah biz Rabbimize sığınızyoruz...
O bizi korur kollar bebişlerimize bağışlarr
Canım baş ağrısı gebelikten benimde ağrıyoe-rdu hemşire bol su iç dedi iyi geliyor...
Canım bende son adetlerimde üzülmedim ve şunu gördüm adetliyken stres yapıp olmadı diye üzüldüğüm aylarda yumurtlamamda geç oluyordu.
Kafadan atıp üzülmemeye başladığım 2.ayda geldi minnakıımm..
İnşaaallah sağlıklı bir şekilde devam eder dua et bize...
En kıza samanda gelecek meleğin madem üzülmedin bu aya bomba gibi gireceksinnn
Haaaa şöyle be keyfim yerine geldi valla ne güzel muhabbete dönmüşsünüz.
Bişeyde yazmadım o ara her neyse böylesi çoook güzelllllllll bende öpüyoruumm sizi.
Feraycım en yakın zamanda senin bebişininde teyzesi olacağııııımmmmmm inanıyoruuummmmmm
Özlem canım bende dediklerine katılıyorum alttan baktırmayacağım ne zaman görünürse artıkkk..
Uyku var bende aralarda yatıyorum evde olduğum içinnn
Bende ellerimi karnıma koyup ayetler okuyorum ve dualar ediyorum inşaallah bebişim sağlıkla tutunur annesineeeeee
Dua ile kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr
Topiğe yakışmadı belki, ama kızlar bugün adet oldum... Üzülmedim bu ay... Herşeyde bir hayır var gönlümden geçen de 2014 doğumlu olması, yaşıtlarından büyük...Öncelik tabi ki hayırlısı...
iyiyim canım sen nasılsın ? Yenice kahvaltı yaptık.biraz takılayım dedim. sonra yavaştan mutfaga giricemGünaydın inci nasılsın?
Geçmiş olsun canım...
Öncelikle test yaptınmı diye sorucam...
Çünkü soğan kürü topiğinde bir arkadaşta çok ümitliydi bu ay bekliyordu ama 2 nisanda kırmızılar geldi kızlar bebiş yok dedi...
İltihabı olduğu için soğan suyu içiyordu... Adeti bitince dr. Gidiyor iltihap tedavisi için geçen hafta.... Ve doktor hamilesin diyorr nasıl şaşırdık topikçe valla oldumu oluyor canım doktor bile şaşırmış bu kadar iltihaba nasıl bu çocuk tutundu diye... Rabbim ol deyince ne durabilir önünde engel olurmu hiç... Diyeceğim o ki... Eğer test yapmadıysan bir yap istersen ... Belki sanada bir süpriz olur... Seviniriz seninle birlikte....
Ben nasil olmalıyım bilmiyorum aslında bugün Bat geceli 10 gun oldu ama testler negatif bekliyorum öyle kahvaltı yapicam birazdan ben daha :)
Oyyy kuzum geliyor galiba bu ay. Hadi insallah. Ben batma degil de yumurtlamadan 4-5 gun sonra umurtladigim tarafta acaip aci hissettim yatinca gecti. Batiyordu ayaykta durunca. Uzaninca geciyordu.Oldu o zaman...geldi geçti çok öptüm bende....
Sağolasın dilekçimmmm
İnşallah gelir en kısa zamanda benimde bebeğim.... Rabbim nasip etsin inşallah
Yaaa söyleyecem ama erken diyorum daha :18: bilemedim benim alt karında batmalar var dünden beri
12. Günümde yumurtladığımı düşünüyoruz ateş topiğindekilerle ortak kararımız :))))
Bugün 16. Günüm...
Bu kadar erken bişiler olurmu acaba
Sen yaşadınmı böyle birşeyler hissettinmi yani...
Kızlar hisseden varmı ümitlenmelimiyim sizce:18:
Ben 7 hafta 6 gunlukken duydum pitpitlari canim acele etme sakin olmaya calis olur mu? Biliyorum cok zor. Pitpitlari da duyacaksin hatta tekmelerini de...Maşaalllah canım ne güzel haberler verdinbizeeeeeeeee....
Darısı bizeeeeeeee en kısa zamanda bizde duyalım pıtpıtlarımızı
Olacak tabi inşaallah biz Rabbimize sığınızyoruz...
O bizi korur kollar bebişlerimize bağışlarr
Canım baş ağrısı gebelikten benimde ağrıyoe-rdu hemşire bol su iç dedi iyi geliyor...
Canım bende son adetlerimde üzülmedim ve şunu gördüm adetliyken stres yapıp olmadı diye üzüldüğüm aylarda yumurtlamamda geç oluyordu.
Kafadan atıp üzülmemeye başladığım 2.ayda geldi minnakıımm..
İnşaaallah sağlıklı bir şekilde devam eder dua et bize...
En kıza samanda gelecek meleğin madem üzülmedin bu aya bomba gibi gireceksinnn
Haaaa şöyle be keyfim yerine geldi valla ne güzel muhabbete dönmüşsünüz.
Bişeyde yazmadım o ara her neyse böylesi çoook güzelllllllll bende öpüyoruumm sizi.
Feraycım en yakın zamanda senin bebişininde teyzesi olacağııııımmmmmm inanıyoruuummmmmm
Özlem canım bende dediklerine katılıyorum alttan baktırmayacağım ne zaman görünürse artıkkk..
Uyku var bende aralarda yatıyorum evde olduğum içinnn
Bende ellerimi karnıma koyup ayetler okuyorum ve dualar ediyorum inşaallah bebişim sağlıkla tutunur annesineeeeee
Dua ile kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr
İnşallah herşey güzel olacak.
Uykularım var. Bugün başımda ağırdı. gebeliktendir diye düşündüm.:44:
Allah a şükür bulantım filan yok.
Senin bu haftalarda olmuşmuydu?
Bende iştahsızlık var. Bi de hiç bişi yapasım gelmiyo.
Oyyy kuzum geliyor galiba bu ay. Hadi insallah. Ben batma degil de yumurtlamadan 4-5 gun sonra umurtladigim tarafta acaip aci hissettim yatinca gecti. Batiyordu ayaykta durunca. Uzaninca geciyordu.
Insallah bebistendir o batmalar. Ben de en kocamanindan optummmmm......
Ben 7 hafta 6 gunlukken duydum pitpitlari canim acele etme sakin olmaya calis olur mu? Biliyorum cok zor. Pitpitlari da duyacaksin hatta tekmelerini de...
Once istahsizlik oldu 6. Hafta 7.hafta bulanti vsrdi ama kusmalar 8. Ve 9.haftalarda coktu. Sonra kusma azaldi 10.hafta. 11.12.13.haftayi doldurana kadar bulanti vardi ama giderek azaldi vecok sukyr bitti. Bas agrisi gebelikten oluyor. Vucuttaki kan miktari artiyorve hormonlarfan dolayi damarlar genisliyormus. Ben nane yagini deneyecegim iyi geliyormus. Simdilerde daha yogun yasiyorum basagrisini. Allah hepimize yardim etsin. Bebislrimizi bize bagislasin...'
Kuzucum ben SAT a göre 5+ 3 üm. Daha var sanırım bu belirtilere :18::18::18:
SAT BAT hepsi karıştıBana göre bebiş tam 3 haftalık ama SAT a göre hesaplandıgı için 5+3.
Seninde SAT a göre 7+6 günlükken mi bebişinin pıt pıtlarını duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?