Bol bebiş topiği

Canım ya kokusundan içememişsindir... Ben burnumu tıkayıp içtim... Tabi sen bilirsin canım...
Bizde bu ay 5. Günümde başladık zaten sadece 2 gün adet oluyorum 3. Gün azıcık geliyor hemen 5. gün 4444 kez okunan duaya başladım 1 hatfada annemle birlikte tamamladık... Çalışmalarıda 5-8-10-12-13-14- inşallah bugünde devam edicez 16. Günüm bende kendimm salladım kendimi ayaklarımı duvara kaldırdım destek aldım ordan salladım kalçayı bir sağa bir sola :)))))
Rabim ikimizede versin bu ay inşallahhh canımm

Hehe desteklileri kullanmiyorum yoksam iyice kocaman gözüküyor. Tepeden bakinca fuze gibiiii
Gomlekler oyleymis xs. Simdi onlara sigamam herhalde ust taraf sigmaz dugmeler tutmaz gibi ilk aylarda kasiniyordu meger buyuyormus da ondan....
Yiyorum cnm ya. Aksam yemegimi yedim birazdam meyve saati. Sonra da uyku...
Aaa biz kadinlar hic sevmeyiz alisverisi. Allahtan benim kocis alisverisi seviyor. Sansliyim..
Baktim baktims da kiyafetlerimi tekrar bunlari giyebilir miyim dedim bu yaz giyemiycem ama (
Darisi basina insallah kuzum sen de yeni kiyafetler almak zorunda kal insallah hic sevmedigin alisverislerdee
Olacak insallah bu ay.. masallah sıkı calisiyorsunuz. Kacis yokkkk...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ben neden ağlıyorumm çok kötüyüm. Bebişime nasıl bakıcam iyi anne olacak mıyım ? Ona güzel şekilde imkanlar sunabilecek miyim ?

Bide ben gurbetteyim. Kaynanamda 60 km ötemde. Kimsem yok.

Çok kötüyüm.

Allah ım bana yardım et lütfen... Bebeğimi koru. Ona iyi anne olabileyim

Sizde de böyle oldu mu? Niye bunalıma girdim ben şimdi durup dururken

arkadaşlar hepinize iyi akşamlarr :)) hatırladınız mı beni bilmiyorum ama en son ayşeden hemen sonra hamile kalmıştım ve 2. kimyasal gebeliğimle sonuçlanmış oldu,
çok şükür uzun bir aradan sonra topladım kendimi :)) dünden beri epey okudum topiği,çok özlemişim burayı yeni hamile arkadaşlar var hayırlı uğurlu olsun inşallah....
bende bu ay hamileyim daha çok yeni adetim geçeli 10 gün oluyo, salı gününe doktor randevum var inşallah keseyi görebiliriz... inci gibi bende dayanamadım bana haftaya cumaya gel dedi doktor ben salıya gidiyorum :))

inci bu arada bende de adet sancısı gibi hala sancım oluyo çok korkuyorum bişey olcak diye ,sürekli lavaboya gidip bakıyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,sağlıklı hayırlı evlatlar...

Hayırlı olsun canım. Ben hatırladım seni. Tanıdık geldin.

Ben bunalıma girdim ya

Eşime dedim seni çok özledim bana dedi ki az daha sabret bebişe zarar gelmesin dedi . Cinsel ilişkimiz zarar mı görecek? Benden uzaklasacak mı diye düşünüp duruyorum ama o beni seviyor biliyorum. Bu hormonlarla nasıl baş edecem bilmiyorum

hayır sakın öyle düşünme kendini üzmemelisin bu dönemlerde :)) pozitif olmaya çalış yavrularımız için bi süre ilişkiye girmemek daha iyi hem, geçen gün bana doktorum uzun bi süre ilişki olmasın dedi bizde bekliyoruz canım :)) Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinde incicim sen kendini üzme,eşleimiz bizi düşünüyorlar sıkma canını :))

Oyy kiyamam cnm ya dusunme oyle kotu seyler. Bak gecen tvde izledim doktor butun kadinlar doguma kadar acaba ben iyi bir anne olabilecek miyim der dedi ama butun kadinlar dogumdan sonra icgudusel olarak baslamis zaten kendiliginden. Hic korkma cok iyi bir anne olacaksin o senin canindan bir parca.
Ben de oyle korkular yok ama sinir var bende teror estiriyorum evde..
Hic uzulme nolur sen cok bilincli bir anne olacaksin. Internette arastir bol bol oku. Gebeligi oku duygusal degisimleri oku. Hatta kitap da alabilirsin.
Kuzum ben de gurbetteym biliyorsun kimsem yok kaynanam da 70 yasinda gozu gormez kulagi duymaz. Yalniz degilsin.. hem bizim kimseye ihtiyacimiz yok. Evelallah herseyin ustesinden geliriz. Yeter ki isteyelim..

Hatirliyorum cnm. Hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin cnm.
Bende de oluyordu adet oluyormusum gibi oluyordu. Surekli kontrol ediyordum. Merak etme normal bunlar. Hayirlisi ile keseyide goreceksin insallah...hic stres yapma..

Son düzenleme:

Bizim doktor 3 ay yok dedi iliski. 4.aya girdim hala kankayiz. Benim esim korkuyor bebise birsey olur diye. Ama ilk 3 aydoktorlar genelde onermiyorlar. Baba olmak kolay mi. Sabredecekler biraz..

Kuzum kafamda bi ton soru var ? Niye ben böyle oldum ya.

Aslında herşey çok güzel olacak biliyorum.

Bizi düşünüyorlar biliyorum. Ama kıyamıyorum da.

Göbüş büyüyünce zaten olmicak. zor olur yani.

:26::26::26::26::26:

Allah ım saglık ve hayırlı evlat nasip etsin ne diyelim kuzum.

Allah a sıgınıyorum.

Normal bunlarcnm hormonlardan oluyor. Demekki bebek gelisiyor hormonlarin yukseliyor.
Ben esim isten gelince sarilmadi diye saatlerce agladim o garibim yorgunluktan direk uyuyakalmis ama gel de bunu bana anlat. Allahsabir versin benim kocise. Ne yapsa suc. Ben de ona hep diyorum ekimden sonra normale donecem bu ben degilim. Gercekten bazen kendimi taniyamiyorum.
Ama soyle dusun onlar hamile olsaydi biz sabretmezmiydik. Hayat bu musterek...bugun bize yarin onlara..her zaman destek olacaz birbirimize..

hormonların seni böyle duygusallaştıran tatlım bak haftaya gidipte doktorda kalp atışını duyduğumuz an bence hiç bişeyin önemi kalmicak inciiii :)) göbüşlerimiz büyüsünle inşallah nekadar uğraştık onları büyütmek için dimi :)) sadece biraz duygusalsın şuan okadar çok normal değilmi :))

kesinlikle katılıyorum diğmi ama :)) napalım ne zaman kısmet olursa artık :))) kanka oldunuz haaa çok şeker :))

Kanka kardes ulke hepsi biziz o kadar sinirli oldum ki cogunlukla sesini cikarmiyor garibim ne yapsa suc uzerime gelse suc gelmese suc. Garibim az kaldi yiyecek kafayi ama elimde degil sinir oluyorum herseye..hamislik zor is. Allah hepimize yardim etsin..

arkadaşlar ben bu hamilelik takvimini yapamadım yardımcı olabilir misiniz ?

Canim benim adimin altinda cikiyor ya hamilelik takvimi olusturmqk icin tiklayin yaziyor. Tahmini dogum tarihi yazin diyor sanirim sonra. O kadar olmali. Ben telden giriyorum simdi tam goremiyorum. Kadinlar klubu forumlarindada arayabilirsin arama cubugu varya oraya yazinca cikiyor...

Maşallah maşallah füzeler bol bol süt dolsun inşallahhh

Âmin şekercim valla öyle inşallah nasip olur...
Öpüldünüz size iyi uykular...

Kızlar Allah razı olsun sizden. Bana moral verdiniz.

Bizim sıpa büyüyor annesinin hormonlarını alt üst etti.

Kalp atışlarını duyduktan sonra herşey değişecek. Onun varlıgına daha da alışacagım.

Kocişimle kanka olucaz artık napalım. Doktora gidince soracam cinsel ilişki konusu.

Bizim kociş yanaşmıo zaten az daha bekleyelim diyo.

Rabbim herkese nasip etsin bu günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…