- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.121
merhaba canım arkadaşlarıııımm güzel haberlerle geldim allahıma çok şükür bebeğimin kalp atışlarını gördük. dışarı ses vermedi doktor. yanıp sönen beyaz ışık gösterdi. hatta bebeğim 2 gün önden gidiyor. herşey yolunda dedi. normalde 6+2 diye gttim 6+4 çıktı. 5.50 mm. çoook miniiik .minyon bebek.benım gibi :):):) bulantılarım içinde bir hap vardi gönül rahatlığıyla kullannabilirsin dedi. kendimi çok kötü hissedersem alıcam.şimdilik almam. bir ay sonra çağırdı. progestana devam edicem bu arada. Allahım hepnize bu anları yaşatsın kızlar çok güzel bir duygu...çok ilerlemiş sayfalar ne durumdasınız
Minik iyi.Onu hissetmek için şekilden şekle giriyorum artıkSana da datum minigin nasıllar:)))
Kesinlikle haklısın.Doktorum da telaşlı annelerin yaşadığı durum bu dedi.Benimki biraz erken başlamış.Normalde doğum korkusuyla son aylarda görülürmüş bu depresyon.Hareketlerini hissettikçe geçecek bunlar merak etme dedi.Umutla daha net hissetmeyi bekliyorum kuzumu.canım ben de kız istiyordum ama erkek olduğunu öğrenince de üzülmedim.. sağlıklı olsunlar yeter... Allah sana çoğu insanın isteyip ulaşamadığı minicik bir yavru nasip etti, cinsiyetin ne önemi var ama yine de inşallah gönlünden geçen olur değilse de üzülme lütfen.. o senin tatlı mis kokulu yavrun
Öncelikle geçmiş olsun canım.İnşallah bu son adetin olacak ve bu adetten kalan pedlerine bakıp bakıp mutlu olacaksın 9ayTopiğe yakışmadı belki, ama kızlar bugün adet oldum... Üzülmedim bu ay... Herşeyde bir hayır var gönlümden geçen de 2014 doğumlu olması, yaşıtlarından büyük...Öncelik tabi ki hayırlısı...
Aynı zamanda kemiklerim de ağrıyor grip oluyorum... Zor durumdayım inşallah çabuk geçer...
Hoşgeldin canımm.Allah yardımcın olsun.İnşallah bundan sonra daha rahat geçer hamileliğin.Çok çekmişsin.uzun zaman oldu buraya girip yazmayalı kızlar gücüm oldukça girip hep okudum.hayallerine kavuşmuş tüm anneleri canı yürekten kutluyorum Rabbim sağlıkla kucagınıza almamızıda nasip eder inşallah.benim hamişlik zor geçiyor bulantılarım hiç geçmedi ama bebeğimin duurmu iyiyimiş.bir oğluşum olacakdedesinin ismini yusuf ziya diye ceğiz inşallah. bulantılar geçmeden şimdiden gebelik alerjisinin korkusu düştü içime.Kızımda 30.haftadan sonra başladı doğumdan 3 ay sonraya kadar devam etti.yavrumu emziremedim bile inşallah bunda olmaz.Ayşem inşallah rabbim gönlündeki muradını hayrıyla birlikte nasip eder.Allahım tüm bekleyenleri tez zamanda beklediklerine kavuştursun inşallah.AMİN
Doktorum 12.ayda folikasiti bıraktırdı bana.Multivitamine başladık.Onda da folik varmış zaten.Bir de balık yiyemediğim için omega3 verdi.Kullandığın ürün iyi bence.Fazla vitaminden zarar gelmez herhalde:26:11+3 um ve ve 400 mg folik asitli ama multivitamin aliyordum simdiye kadar. Sizler ne aliyorsunuz? Yani tek folik asit mi? benimki hamilelige hazirlik ve hamilelik suresince icilen vitamin folik asitli. Dr tavsiyeniz nedir? Ydisinda olunca burda folik asit fln cok vitamin onerisi yok ben de direk multivaminli folik asit aldim..
Hayırlı olsuun.İnşallah devamı da gelir kucağına da alırsın kuzunuzu.slmlar sanırım topiginiz ugurlu geldi bugun aşılamanın 12.günü kanda bhcg baktırdım 28 çıktı :)kesin sonuç için biraz daha beklemem laazım ama bu bile baya mutlu etti rabbim tüm isteyenlere hayırlı ewlatlar nasip etsin
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben neden ağlıyorumm çok kötüyüm. Bebişime nasıl bakıcam iyi anne olacak mıyım ? Ona güzel şekilde imkanlar sunabilecek miyim ?
Bide ben gurbetteyim. Kaynanamda 60 km ötemde. Kimsem yok.
Çok kötüyüm.
Allah ım bana yardım et lütfen... Bebeğimi koru. Ona iyi anne olabileyim
Sizde de böyle oldu mu? Niye bunalıma girdim ben şimdi durup dururken
Hoşgeldin canım.Hatırladım ben seni.Üzüldüm gebeliğinin bitmesine ama hayırlısı buymuş demeliyiz artık.İnşallah bu sefer devam edecek ve kucağına alacaksın o nazlı bebeğini.Dualarım seninle canım.arkadaşlar hepinize iyi akşamlarr :)) hatırladınız mı beni bilmiyorum ama en son ayşeden hemen sonra hamile kalmıştım ve 2. kimyasal gebeliğimle sonuçlanmış oldu,
çok şükür uzun bir aradan sonra topladım kendimi :)) dünden beri epey okudum topiği,çok özlemişim burayı yeni hamile arkadaşlar var hayırlı uğurlu olsun inşallah....
bende bu ay hamileyim daha çok yeni adetim geçeli 10 gün oluyo, salı gününe doktor randevum var inşallah keseyi görebiliriz... inci gibi bende dayanamadım bana haftaya cumaya gel dedi doktor ben salıya gidiyorum :))
inci bu arada bende de adet sancısı gibi hala sancım oluyo çok korkuyorum bişey olcak diye ,sürekli lavaboya gidip bakıyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,sağlıklı hayırlı evlatlar...
Bebeğin heyecanı ve sevinciyle pek aklınıza gelmese de inan bu aralar daha bi heyecan katıyor özel hayatınıza.Kalp atışına kadar yasak dedi bize dr.Sonra da haftada 1 zorlamadan dedi.Hala öyle devam ediyoruz.Ve inan daha güzel o anlarHayırlı olsun canım. Ben hatırladım seni. Tanıdık geldin.
Ben bunalıma girdim ya
Eşime dedim seni çok özledim bana dedi ki az daha sabret bebişe zarar gelmesin dedi . Cinsel ilişkimiz zarar mı görecek? Benden uzaklasacak mı diye düşünüp duruyorum ama o beni seviyor biliyorum. Bu hormonlarla nasıl baş edecem bilmiyorum
Herkese Günaydın kızlar. Bol bebişli ve mutlu haftalar olsun inşallah
Herkese Günaydın...
Dışarıdaki soğuk ve karanlık havaya inat bugün güzel haberler şenlendirsin forumumuzu inşallah =)
Hoşgeldin kuzumm.Bir sürü hamişimiz oldu çok mutluyuz.Sende sıradasın inşallah.Dualarımız seninle.Sen nasılsın?
Canım sağlık olsun birdahaki rutin muayene sonucunda öğrenmiş olursun nasıl olsa. Benimkide göstermeyecekti de kendini doktorum biraz dövdü karnımda hareket etsin diye:) Alışverişe başladığına göre onun devamı gelir artık:) İnsan bir başladımı kendini tutamıyor. Şimdiden güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim. Bende bebişime battaniye örüyorum. Etrafta örme nasıl olsa biz alırız veya hediye çok gelir diyenler var ama ben kendim örüp yavruma onu sarmak istiyorum karışmayın diyorum. Bu tür duyguları hiç düşünen yok tabi. Sende ne güzel emeğinle gönlünle birşeyler yapmışsın yavruna. Onun yerini hazır alma bir şey tutar mı dimi ama. Hele bir hayırlısıyla cinsiyetini öğren daha çok hevese gelirsin.
Ayşeciğim o küvet çok işe yarıyor içine takılan filesi ve havlu eldiveniyle tek başıma yıkıyordum oğlumu. Çok gerekli güle güle kullan tüm aldıklarını zevkle...
Allah razı olsun cannım inan herdaim aklımdydın bi ara benim gibi gelmedin topiğe ama girip okuyunca hamile olanları kendimle birlikte sizede çook dualar ettim...
En kısa zamanda güzel şeyler olacak moralini bozmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende file aldım sünger çok kullanışlı gelmedi.Daha 4 parça oldu.Temizlik malzemelerine falan girmedim.Havlu eldivene bende bakayım hiç kullanan görmedim.Senin gibi deneyimli annelerden bu konularda çook yardım isteyeceğiz.Çok başınızı ağrıtacağız maalesef:26:
Canım rica ederim ne demek.. Seve seve...
Havlu eldiveni takıyorsun, bebe sabunuyla veya şampuanla köpürtüp onu güzelce yıkıyorsun korkmadan...Sağlam tutmuş oluyor, güzelce kavrıyorsun en önemlisi ise çocuk kaymıyor çipura gibi
slmlar sanırım topiginiz ugurlu geldi bugun aşılamanın 12.günü kanda bhcg baktırdım 28 çıktı :)kesin sonuç için biraz daha beklemem laazım ama bu bile baya mutlu etti rabbim tüm isteyenlere hayırlı ewlatlar nasip etsin
Çipura Güzel benzetme Peki temizlik malzemesi olarak hangi markayı aldın?Jhonson serisi düşünüyorum ben şimdilik.Yada sadece beyaz banyo sabunu.
Canım rica ederim ne demek.. Seve seve...
Havlu eldiveni takıyorsun, bebe sabunuyla veya şampuanla köpürtüp onu güzelce yıkıyorsun korkmadan...Sağlam tutmuş oluyor, güzelce kavrıyorsun en önemlisi ise çocuk kaymıyor çipura gibi
Çipura Güzel benzetme Peki temizlik malzemesi olarak hangi markayı aldın?Jhonson serisi düşünüyorum ben şimdilik.Yada sadece beyaz banyo sabunu.
Hemen haberi vereyim ÖĞRENEMEDİK.
Allah diyor zamanında istemedin şimdide ben izin vermiyorum:26:
Cumartesi kadın doğum hastanesi aciline gittim.Kasık ve belimdeki ağrıları bahane ederek gittimUltrasonda baktı bebek sağlıklı hareket ediyor dedi.Bende onu sorarken araya sıkıştırdım cinsiyeti göstermiyor siz görebiliyormusunuz diye.Cinsiyet söylemiyoruz acilde dedi.Normal muayeneye gelin ptesi dedi.2 de özel hastaneye gittik sonra.Acil doktoru ben uzman değilim göremem yanlış olabilir dedi.İçimizi çeke çeke gittik evimize
Eşim de ben de çok yoğun bir ayın içindeyiz.O yüzden ikimizinde fırsat bulduğu ilk anda gideceğiz muayeneye.Artık merakım korkumun üstünde.
Dün kuzumuza ilk eşyalarını aldık.Banyo eşyasıİkimiz için de temizlik konusu önemli olunca temiz olsun diye ilk küvetini,kovasını,maşrafasını aldık
Hepsini mavi aldım.Banyo malzemesi olduğu için iki cinsiyete de mavi olur dedim.
Temizlik dolabımı,kiler dolabımı da hallettim çok şükür.Düzene girince açıp açıp bakıyorum dolapları hevesle.
İki eski tahta çerçeveyi renkli kumlarla ve deniz kabuklarıyla boyadım.İçleri daha boş.Kuzumuzla dolacak inşallah
Banyoya hala bişey yapamadık.Hazır alıp süsleyeceğim sanırım.
Bir de el kadar yastığım vardı kare şeklinde.Onu beyaz kumaşla kapladım.Cinsiyetine göre fırfırla falan süsleyip takı yastığı yapayım diyorum.Çok cici olur.
Bebek şekerlerine baktık ilk kez eşimle.Telden yapılmış gemi ve bebek arabası gördüm.Bayıldım.Kız olursa arabalısını,erkek olursa gemilisini yaptırırım büyük ihtimal.Mumlar da başka bişeye gönlümü kaptırmazsam tabi
Beşiğinde uygun fiyatlı olanını buldum.Hoşuma da gitti.Onu alacağız 2 ay sonra.Oda takımı zaten kolay.Beyaz ve denizci takımlı olacak kızım olmazsa.Kız olursa da kelebekli :))
Arabaya da karar verdik.Baston alacağım.Ama kalın ve sağlam olanlardan.100tlye olanları çok hafif ve büyük çocuklar için.Markasının önemi yok.Birini seçer alırız.
Bende durumlar böyle.Harıl harıl çalışıyorum.Bugün de çok yoğun bir gün olacak hissediyorumSık sık uğramaya çalışacağım.
Hepinizi öpüyoruuumm
Not aldım adını muslera diye.Listeyi ufak ufak oluşturayım bari.Canım en ideali seçtiğin marka tabi diğer markalar da güvenli göz yakmıyor...Ama beyaz banyo sabunu nem dengesini sağlar mı onu bilemiyorum... Eldiven parmaklıklı bu arada onu edinmeye çalış rahat edersin( bebek yıkama eldiveni yaz görsellere tıkla en baştaki resim) Eğer bir marka önerim varsa, onu Mustera pişik kreminden yana kullanırdım karşılaştığım on numara bir üründür bunu da herkese tavsiye ederim...
Normal canım çok normal.Onun için endişelenmemiz,korkularımız,kendimize güvenmememiz hepsi normalmiş.İleri dereceye gitmesin yeterki.Daha çok yeni olunca bir de yalnız olduğun için daha çok korkuyorsun.Allahım gönderirken çözümlerini de kuvvetini de gönderecektir bizlere.Çok düşünmemeye çalış.Eskiden 15 yaşında anne oluyormuş çocuklar.Onlar da bizleri yetiştirmiş,kötümü olmuşuzKızlar merhabalar
Ayşecim bu korkular normal dimi? Herkeste olmasada çogu kadında oluyo sanırım
İçimde korkular var.
Ama kendimi telkin ediyorum o gelince çok mutlu olcaz. Mutluluğumuza mutluluk katacak inşallah biliyorum.
Allah ıma şükürler olsun bize bir evlat nasip etti.
Babamızda bizi düşünüo tabi. Kıyamam ona da. Her konuda destekçim.
Biraz daha zamanım var sanırım bu bebiş fikrine alışmam için
Günaydın kevokçum...
Nasılsın nasıl geçiyor günün?
Cinsiyeti öğrenememişsinz ama maşallah bir sürü işler yapmışsınız... İlk eşyalar ne güzell ayşecim iyi günlerde kullanın...
Bu arada hastane süslemelerinide paylaşırmısın fikir olsun bizede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?