Bol bebiş topiği

Hadi hayırlı olsun kalbiniz.Allahım kucağına da aldırsın meleğini

Sana da datum minigin nasıllar:)))
Minik iyi.Onu hissetmek için şekilden şekle giriyorum artık

Kesinlikle haklısın.Doktorum da telaşlı annelerin yaşadığı durum bu dedi.Benimki biraz erken başlamış.Normalde doğum korkusuyla son aylarda görülürmüş bu depresyon.Hareketlerini hissettikçe geçecek bunlar merak etme dedi.Umutla daha net hissetmeyi bekliyorum kuzumu.

Öncelikle geçmiş olsun canım.İnşallah bu son adetin olacak ve bu adetten kalan pedlerine bakıp bakıp mutlu olacaksın 9ay
Gribin içinde mutlaka tedavi ol.Bünyen zayıf düşmesin.

Hoşgeldin canımm.Allah yardımcın olsun.İnşallah bundan sonra daha rahat geçer hamileliğin.Çok çekmişsin.

Doktorum 12.ayda folikasiti bıraktırdı bana.Multivitamine başladık.Onda da folik varmış zaten.Bir de balık yiyemediğim için omega3 verdi.Kullandığın ürün iyi bence.Fazla vitaminden zarar gelmez herhalde:26:

Hayırlı olsuun.İnşallah devamı da gelir kucağına da alırsın kuzunuzu.

İnciiiii Beni unutmuş gibisin.Dipteyim sondayım hamilelik depresyonundayıııımmm.Hoşgeldin canım kardeşim.Beni yalnız bırakmadın bu duygularımla Saatlerce benim gibi bi annen olacağı için çok şanssızsın diye ağladım göbeğime sarılıp.Hala.... Geçecek bu korkular inşallah.Bebeğimize elimizden geldiğince iyi bi anne olacağız hepimiz

Hoşgeldin canım.Hatırladım ben seni.Üzüldüm gebeliğinin bitmesine ama hayırlısı buymuş demeliyiz artık.İnşallah bu sefer devam edecek ve kucağına alacaksın o nazlı bebeğini.Dualarım seninle canım.

Bebeğin heyecanı ve sevinciyle pek aklınıza gelmese de inan bu aralar daha bi heyecan katıyor özel hayatınıza.Kalp atışına kadar yasak dedi bize dr.Sonra da haftada 1 zorlamadan dedi.Hala öyle devam ediyoruz.Ve inan daha güzel o anlar Merak etme.Aylardır beklediğiniz bi bebek olduğu için aranıza girmeyecektir varlığı.Aksine sizi birbirinize bağlar.Ama seninde eşininde korkularınızla ilişkiden kaçmanız doğal.Birbirinizle açık açık konuşun.Sen karnındakine,o da hem sana hem bebeğinize zarar vermekten korkar sonuçta.

Herkese Günaydın kızlar. Bol bebişli ve mutlu haftalar olsun inşallah

Günaydıın kuzuum

Hemen haberi vereyim ÖĞRENEMEDİK.
Allah diyor zamanında istemedin şimdide ben izin vermiyorum:26:
Cumartesi kadın doğum hastanesi aciline gittim.Kasık ve belimdeki ağrıları bahane ederek gittim Ultrasonda baktı bebek sağlıklı hareket ediyor dedi.Bende onu sorarken araya sıkıştırdım cinsiyeti göstermiyor siz görebiliyormusunuz diye.Cinsiyet söylemiyoruz acilde dedi.Normal muayeneye gelin ptesi dedi.2 de özel hastaneye gittik sonra.Acil doktoru ben uzman değilim göremem yanlış olabilir dedi.İçimizi çeke çeke gittik evimize
Eşim de ben de çok yoğun bir ayın içindeyiz.O yüzden ikimizinde fırsat bulduğu ilk anda gideceğiz muayeneye.Artık merakım korkumun üstünde.
Dün kuzumuza ilk eşyalarını aldık.Banyo eşyası İkimiz için de temizlik konusu önemli olunca temiz olsun diye ilk küvetini,kovasını,maşrafasını aldık
Hepsini mavi aldım.Banyo malzemesi olduğu için iki cinsiyete de mavi olur dedim.
Temizlik dolabımı,kiler dolabımı da hallettim çok şükür.Düzene girince açıp açıp bakıyorum dolapları hevesle.
İki eski tahta çerçeveyi renkli kumlarla ve deniz kabuklarıyla boyadım.İçleri daha boş.Kuzumuzla dolacak inşallah
Banyoya hala bişey yapamadık.Hazır alıp süsleyeceğim sanırım.
Bir de el kadar yastığım vardı kare şeklinde.Onu beyaz kumaşla kapladım.Cinsiyetine göre fırfırla falan süsleyip takı yastığı yapayım diyorum.Çok cici olur.
Bebek şekerlerine baktık ilk kez eşimle.Telden yapılmış gemi ve bebek arabası gördüm.Bayıldım.Kız olursa arabalısını,erkek olursa gemilisini yaptırırım büyük ihtimal.Mumlar da başka bişeye gönlümü kaptırmazsam tabi
Beşiğinde uygun fiyatlı olanını buldum.Hoşuma da gitti.Onu alacağız 2 ay sonra.Oda takımı zaten kolay.Beyaz ve denizci takımlı olacak kızım olmazsa.Kız olursa da kelebekli :))
Arabaya da karar verdik.Baston alacağım.Ama kalın ve sağlam olanlardan.100tlye olanları çok hafif ve büyük çocuklar için.Markasının önemi yok.Birini seçer alırız.
Bende durumlar böyle.Harıl harıl çalışıyorum.Bugün de çok yoğun bir gün olacak hissediyorum Sık sık uğramaya çalışacağım.
Hepinizi öpüyoruuumm

Canım sağlık olsun birdahaki rutin muayene sonucunda öğrenmiş olursun nasıl olsa. Benimkide göstermeyecekti de kendini doktorum biraz dövdü karnımda hareket etsin diye:) Alışverişe başladığına göre onun devamı gelir artık:) İnsan bir başladımı kendini tutamıyor. Şimdiden güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim. Bende bebişime battaniye örüyorum. Etrafta örme nasıl olsa biz alırız veya hediye çok gelir diyenler var ama ben kendim örüp yavruma onu sarmak istiyorum karışmayın diyorum. Bu tür duyguları hiç düşünen yok tabi. Sende ne güzel emeğinle gönlünle birşeyler yapmışsın yavruna. Onun yerini hazır alma bir şey tutar mı dimi ama. Hele bir hayırlısıyla cinsiyetini öğren daha çok hevese gelirsin.

ooo maşşaallah topikte ne çok hamiş olmuşşşş rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın inşaallah.....

Hoşgeldin kuzumm.Bir sürü hamişimiz oldu çok mutluyuz.Sende sıradasın inşallah.Dualarımız seninle.Sen nasılsın?

Evt gordum herkez hamile
sanırım bi ben bide phia kaldı, şansımız yok demek.
Fena değilm etraftan hamile haberi aldım falan topiğe gelıyım dedim kıskanmadım ama kendimi eksik hissetim herkezi hamiş gorunce agladım rahatladım bıraz
pek takmyorumm yani yumurtlama ne zaman bat falan dye zaten bu ay deneriz sonra ben bi sureliğine yurt dışına cıkıcam eşim burda kalcak sonra gelcek yanıma inşallah yani bizim ki bi 6 ay rafa kalkcak ondan bu ay olsun istiyrm bakalım nasip.
Beni boş ver ben hep ayni sen nasılsın?
bebeğin cinsiyeti belli olcak sanırım?[/QUOTE]

cevocum bak bende daha hamile degılım benı unutuyosun sanırım .... bu yolda yanlız degılsın :) sıkma canını be güzelimm rabbım vermıyosada vardır elbet bı hayr bende uzuluyorum olmamasına ama ne yapacaksıın sen elınden gelenı yapıosun verecek olan Allah. tevekkületmek lazım.

Ben el emeği şeyleri çok seviyorum.Allah'tan yaz geliyor da örgüye hiç girmiyorum.Yoksa uykuyu falan bırakır örerdim.Bekarken bile o kadar çok bebek eşyası ördümki annem gerek yok ben eksiklerini tamamlıyorum sadece diyor.Alışveriş konusu da indirimle başladı maalesef :) 30tllik küveti 11 tlye bulunca dayanamadık :) Hepsini 1 aya sığdırmak istemiyoruz alışverişi.Her hafta veya denk geldiğinde alırız hoşumuza gideni diyoruz.Ben şimdilik süs eşyaları,baby shower partisi,lohusa takımları,hastane odası süslemesiyle ilgileniyorum.Evi temizleyim hepten saracağım bu konuya.Piyasada çok çeşitli ürünler var.Ama ben zevkime göre olsun istiyorum.Kendim yapacağım hepsini.Fotoğrafları tek tek atacağım inşallah burayada.Fikir olsun sizlere de

Ayşeciğim o küvet çok işe yarıyor içine takılan filesi ve havlu eldiveniyle tek başıma yıkıyordum oğlumu. Çok gerekli güle güle kullan tüm aldıklarını zevkle...

Ayşeciğim o küvet çok işe yarıyor içine takılan filesi ve havlu eldiveniyle tek başıma yıkıyordum oğlumu. Çok gerekli güle güle kullan tüm aldıklarını zevkle...

Bende file aldım sünger çok kullanışlı gelmedi.Daha 4 parça oldu.Temizlik malzemelerine falan girmedim.Havlu eldivene bende bakayım hiç kullanan görmedim.Senin gibi deneyimli annelerden bu konularda çook yardım isteyeceğiz.Çok başınızı ağrıtacağız maalesef:26:

Canım rica ederim ne demek.. Seve seve...

Havlu eldiveni takıyorsun, bebe sabunuyla veya şampuanla köpürtüp onu güzelce yıkıyorsun korkmadan...Sağlam tutmuş oluyor, güzelce kavrıyorsun en önemlisi ise çocuk kaymıyor çipura gibi

Çipura Güzel benzetme Peki temizlik malzemesi olarak hangi markayı aldın?Jhonson serisi düşünüyorum ben şimdilik.Yada sadece beyaz banyo sabunu.

Çipura Güzel benzetme Peki temizlik malzemesi olarak hangi markayı aldın?Jhonson serisi düşünüyorum ben şimdilik.Yada sadece beyaz banyo sabunu.

Canim sabah sabah güldürdun beni Allahta seni ve cipurani güldürsun.

Canım en ideali seçtiğin marka tabi diğer markalar da güvenli göz yakmıyor...Ama beyaz banyo sabunu nem dengesini sağlar mı onu bilemiyorum... Eldiven parmaklıklı bu arada onu edinmeye çalış rahat edersin( bebek yıkama eldiveni yaz görsellere tıkla en baştaki resim) Eğer bir marka önerim varsa, onu Mustera pişik kreminden yana kullanırdım karşılaştığım on numara bir üründür bunu da herkese tavsiye ederim...

Kızlar merhabalar

Ayşecim bu korkular normal dimi? Herkeste olmasada çogu kadında oluyo sanırım

İçimde korkular var.

Ama kendimi telkin ediyorum o gelince çok mutlu olcaz. Mutluluğumuza mutluluk katacak inşallah biliyorum.

Allah ıma şükürler olsun bize bir evlat nasip etti.

Babamızda bizi düşünüo tabi. Kıyamam ona da. Her konuda destekçim.

Biraz daha zamanım var sanırım bu bebiş fikrine alışmam için

Günaydın kevokçum...
Nasılsın nasıl geçiyor günün?

Cinsiyeti öğrenememişsinz ama maşallah bir sürü işler yapmışsınız... İlk eşyalar ne güzell ayşecim iyi günlerde kullanın...
Bu arada hastane süslemelerinide paylaşırmısın fikir olsun bizede :)

Not aldım adını muslera diye.Listeyi ufak ufak oluşturayım bari.
Birde çatlakları soracağım sana.Çok korkuyorum çatlamasından.Katı kakao yağı tavsiye etmiş saraçoğlu.O adama güvendiğim için aldım kullanıyorum.Ayrıca jhonson bebe yağı da sürüyorum.Lierac diye bi krem varmış eczanede ona en iyisi diyorlar.Sen ne diyorsun bu konuda?Benim annemde çok var çatlak.Genetikmiş bu konu.Ama benim cildim çok yağlı.En büyük umudum yağlı ciltlerin çatlamaması

Normal canım çok normal.Onun için endişelenmemiz,korkularımız,kendimize güvenmememiz hepsi normalmiş.İleri dereceye gitmesin yeterki.Daha çok yeni olunca bir de yalnız olduğun için daha çok korkuyorsun.Allahım gönderirken çözümlerini de kuvvetini de gönderecektir bizlere.Çok düşünmemeye çalış.Eskiden 15 yaşında anne oluyormuş çocuklar.Onlar da bizleri yetiştirmiş,kötümü olmuşuz

Paylaşırım tabi.Görgüsüz gibi herşeyi paylaşacağım sizlerle
Fikir alışverişi yapmak iyi olur hepimiz için.Bebek şekerlerini bile kendim yapabilirim.O derece hevesliyim İşi bırakınca 7.ayda evde ne yapacam yaparım yavaş yavaş oturduğum yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…