- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.141
Kızlaaaaaarr
Randevu veremedikleri için 4te doktora gideceğiz eşimleeeeee
Boş olursam alırım dedi dr.
Dua edin bana kuzumu görüp geleyim inşalllahhhhhhh:18::18::18::18::18::18::18::18:
aysecim hadi hayırlısı canım allah gönlüne göre versin.
Kızlaaaaaarr
Dua edin bana kuzumu görüp geleyim inşalllahhhhhhh:18::18::18::18::18::18::18::18:
Paylaşırım tabi.Görgüsüz gibi herşeyi paylaşacağım sizlerle
Fikir alışverişi yapmak iyi olur hepimiz için.Bebek şekerlerini bile kendim yapabilirim.O derece hevesliyimİşi bırakınca 7.ayda evde ne yapacam yaparım yavaş yavaş oturduğum yerde.
hadi hayirlisi gonlune gore olsun insallah.. haberini bekliyoruz...
Olurmu hiç görgüsüzlük heves heyecan son noktadadır şimdi ben bir hamile kalayım bak o zaman benleri paylaşacam
Çok iyi olur valla insan kendi daha bir güzel yapar eminim seninkilerde çok güzel olur... Hatta ben de öyle düşünüyorum içine koyacağım şekerlerde farklı olacak :) ben rafeolla çok seviyorum :))) onlardan alıp onları paketlemeyi düşünüyorum olursa bebeğim tabi :))) benim iş bebek olmadan bebeğe don biçmek oldu azıcık ama :))) heves işte
kizlar hani bebegin kalp disarda pit pit atiyor ya o nezaman ic organ oluyor ben 10+6 da gordugumde distaydi sanki
Dışta değil canım.Derisi şeffaf olduğu için öyle görünüyor.Bana da öyle gelmişti.Derisi görünmez demişti dr.
Olurmu hiç görgüsüzlük heves heyecan son noktadadır şimdi ben bir hamile kalayım bak o zaman benleri paylaşacam
Çok iyi olur valla insan kendi daha bir güzel yapar eminim seninkilerde çok güzel olur... Hatta ben de öyle düşünüyorum içine koyacağım şekerlerde farklı olacak :) ben rafeolla çok seviyorum :))) onlardan alıp onları paketlemeyi düşünüyorum olursa bebeğim tabi :))) benim iş bebek olmadan bebeğe don biçmek oldu azıcık ama :))) heves işte
Haklısın.Ben bekarken hayaller kurardım değil bebek beklemeye başladıktan sonra kurmayım.Kardeşim bi araştırma yapmış netten aklın durur.Partiler için,pastalar-kurabiyeler.İnşallah hayallerimizi gerçekleştireceğiz hepimiz.Sırayla,sağlıkla gelecek o totosunu ısırdığım sıpalar.
kızlar ben anormalmıyım e hiç hayal kurmadık daha eşimle pıt pıtlarıda gördük ama evde kocamla oturup iki satır muhabbet edemedık hep hastalıklı gibiyim. o da ev hanımı gibi koşuşturyo topla kaldır yerleştr. derken ben uyuyorum zaten işten gidince. yiyorum çıkartıyorum eşim yıne ortalık temizlemekle uğraşıyor. ona da üzülüyorum. çok boşladıım
Kızlaaaaaarr
Evet daha net görünüyor artık elleri ayakları boynu falan.Önceden çok garipti :) Şimdi bebek gibi görünüyoryani dista dedigim bizim gibi icte gozukmeyen deil dista cikinti halde ya. hangi haftada gogus kafesine giriyor acep misal seninki artik normal insan gibi demi
kızlar ben anormalmıyım e hiç hayal kurmadık daha eşimle pıt pıtlarıda gördük ama evde kocamla oturup iki satır muhabbet edemedık hep hastalıklı gibiyim. o da ev hanımı gibi koşuşturyo topla kaldır yerleştr. derken ben uyuyorum zaten işten gidince. yiyorum çıkartıyorum eşim yıne ortalık temizlemekle uğraşıyor. ona da üzülüyorum. çok boşladıım
Hadii inşallahhh görde gel hemen haber et ama bekliyoruz dörtgözle....
Kızlaaaaaarr
İnsallah boş Olur'da görüp gelirsin kuzucugunu cnm masallAh 18 haftalık olmussunuz siz ya
canim ben de o hafta oyleydim. Gerci bizim ultrason 10+6 da oldu oldu ama yine de Esim dyordu sanki sen hastalanmissin ben de sana bakiyorum gibi diyordu. Benim de esim halen yemekleri, mutfagi, ev islerini yapiyor. uzulme oyle oluyor insanin bulantidan, ogurtuden bazen dusunmeye firsati kalmiyor. Icini ferah tut..
Evet daha net görünüyor artık elleri ayakları boynu falan.Önceden çok garipti :) Şimdi bebek gibi görünüyor
Sıkıntıların var ya o yüzden kuzum.Şu sıkıntının arasında hayal kurmaya hevesimi olur insanın.Alışırsınız varlığına.Ondan sonra da başka konu kalmaz aranızda.Bak şu kadında hamile,bak bu bebek 5 aylık falan,bak şu çocuk arabası da güzelmiş falan
Tatlım taze annesin daha onun içindir...
Hormonlarla alakalı herhalde üzme kendini
Hepsini yaparsınız bir bir
Hele o göbişin bi çıksın hisset bi meleğini o zaman dünyan değişir eminim...
İnşallah.Yaa kaç aylık diye soran olduğunda 4,5 diyorum bana bile garip geliyor.Yolu yarıladık.Asıl serüven şimdi başlıyor.Bugüne kadar pek bişey hissedemedik bebeğimizin varlığıyla ilgili ama şimdiden sonra tekmeler,cinsiyet,isim,odası,eşyaları ve tabi maalesef sıkıntıları koşturmaca başlıyor.Allahım herkese nasip etsin bu duyguları.Sürekli dua ediyorum herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?