- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.161
ay kızlar iyiki varsınız destekçisiniz herzamn ne garip hamile olalım diye didinirken bunları hiç hesaba katmamıştım şimdide hastalıklı gibiyim. bir an önce geçse atlatsam şu günleri bede hayaller kursam inşallah uzun sürmez 3. aydan sonra kesilir. dört gözle beklıyorum o günleri sabırsızlanıyorum. bende çok meraklıyımdır bebek kıyafeti eşyaları falan ama sanırım 4- aydan önce bakamıycam.
benım doktor 11-12 haftada cinsiyet,n, söyluyormuş ve bir sonrakı randevum 11.haftada belki sürpriz olur .
Ayyy meleğimm o zaman kız olmasın senin bebişayy valla ayşeninkş erkek gör bak :) cadiozyninkş kız bak seninki de kız diyim ben sana
Hem midenin bulanması çok iyi bebeğinin sağlıklı olduğuna işaretmiş çok güzel canım sıkılma hiç boşver çıkar gitsin nasıl olsa 3. Aydan sonra herşey yoluna girecek hayırlısıyla...
Ben yetişemedim canım ya
Eğer olursa bu ay ocak olur sanıyorum 30 mart son adet tarihim... Gelsinde benimde kuzum hayırlısıyla sağlıkla... Ayı burcu cinsiyeti farkt etmiyor artık yeterki sağlıkla huzurla hayırlısıyla gelsin canım...
Kesin değilse söylemeyin demiştim ben doktoruma.15.haftayı bekleyelim o zaman demişti.Kız diyecekler erkek olacak yada tam tersi insan bi garip olur.İnşallah kesin bi şekilde öğrenirsiniz.
Bende kendimi eksik gibi hissediyorum.Eskisi gibi gezip tozamıyorum,çabuk yoruluyorum,solgun görünüyorum alışamadım daha diyebilirim.Hele evdeki pisliği gördükçe deli olacam
ay ayse sorma o ev benı çok üzüyor erkekler ne kadar iyi yapabilir ki eksik kalıyor. adama talimatta vermek istemıyorum. yazlıklar çıkacak kışlıklar kalkacak. ütüler birikti. mutfağe dün girdim nihayet eşim bir güzel silmişti. güzel kokuyordu ama sabah yıne aynı kokular sinmiş. su içmeye bile giremıyorum. kayınvalıdem gelecek ama kalmayacakmış sonraki hafta anneme gidicem annem ameliyat olacak omu bana bakacak ben mı ona bilemıyorum.
ay kızlar iyiki varsınız destekçisiniz herzamn ne garip hamile olalım diye didinirken bunları hiç hesaba katmamıştım şimdide hastalıklı gibiyim. bir an önce geçse atlatsam şu günleri bede hayaller kursam inşallah uzun sürmez 3. aydan sonra kesilir. dört gözle beklıyorum o günleri sabırsızlanıyorum. bende çok meraklıyımdır bebek kıyafeti eşyaları falan ama sanırım 4- aydan önce bakamıycam.
benım doktor 11-12 haftada cinsiyet,n, söyluyormuş ve bir sonrakı randevum 11.haftada belki sürpriz olur .
canım benım senınkıde yeni yıl hediyesi olsun inşallah. hadi bakalım. hayırlsı bu arada kız erkek farketmez Allah ne vrirse nasılsa ikiside yok bizde. :):):)
Kızlaar merhabalar...
BAT 20 Nisan ama dunden beri kasık bel ve göğüs sancısı çekiorum. Regl olcam gibiLütfen dua edin hayırlı uğurlu bir bebek gelsin bu ay banada:) bu arada bugun su iğne testini yaptım akşam 5 te belli olucak karanlık bir yere sakladım bakalaım artık:)
Ben biraz kendimle ilgili net olan bilgiler vereyim cinsiyetle ilgili. Gerçi kişiden kişiye değişiklik gösterse de bazı ortak belirtiler hep aynı.
Hamileliğimin ilk 3 ayı boyunca çok fazla çıkardım.
Buna ek olarak ne zaman tatlı yesem hiç durmadı 5 dakika içinde geri çıkıyordu. Yani tatlıyı sevmiyordu benim bebiş.
Vücudumda normalinden çok ama çok az tüylenme olmaya başladı. Ben bile şaşırıyordum neden bu kadar geç büyüyor diye. Gerçi işime de yaradı yani çok rahatım:)
Bir de sabahları kalkamadım o kadar çok uykum oluyordu ki. Hatta ayşecim bana söylemişti çok uykun olduğuna göre seninki kız diye halen hatırlıyorum :)
Bir de çok fazla olarak meyveye aşerdim özellikle yeşil elma böyle ekşi ekşi sulu sulu :)
Kız bebek isteyen arkadaşlarım bunları veya buna benzer belirtileri yaşıyorsa e o zaman müjdeler olsun
Rabbim o güzel kizinla huzurlu sağlıklı günler nasip etsin inşallah
Ben hamileliğimi öğrendiğim gün yapmıştım o testi ve iğne kararmıştı az da olsa.İnşallah seninki de bebeğinin habercisi olarak kararır.Kızlaar merhabalar...
BAT 20 Nisan ama dunden beri kasık bel ve göğüs sancısı çekiorum. Regl olcam gibiLütfen dua edin hayırlı uğurlu bir bebek gelsin bu ay banada:) bu arada bugun su iğne testini yaptım akşam 5 te belli olucak karanlık bir yere sakladım bakalaım artık:)
Benim yerime de uzat ayaklarını :)Selam kızlar Nasılsınız bakim? Ben kocişi yedirdim yolladım. Şimdi sıra dinlenme zamanı
Ben biraz kendimle ilgili net olan bilgiler vereyim cinsiyetle ilgili. Gerçi kişiden kişiye değişiklik gösterse de bazı ortak belirtiler hep aynı.
Hamileliğimin ilk 3 ayı boyunca çok fazla çıkardım.
Buna ek olarak ne zaman tatlı yesem hiç durmadı 5 dakika içinde geri çıkıyordu. Yani tatlıyı sevmiyordu benim bebiş.
Vücudumda normalinden çok ama çok az tüylenme olmaya başladı. Ben bile şaşırıyordum neden bu kadar geç büyüyor diye. Gerçi işime de yaradı yani çok rahatım:)
Bir de sabahları kalkamadım o kadar çok uykum oluyordu ki. Hatta ayşecim bana söylemişti çok uykun olduğuna göre seninki kız diye halen hatırlıyorum :)
Bir de çok fazla olarak meyveye aşerdim özellikle yeşil elma böyle ekşi ekşi sulu sulu :)
Kız bebek isteyen arkadaşlarım bunları veya buna benzer belirtileri yaşıyorsa e o zaman müjdeler olsun
günaydınlar herkese
bende mutlu haberimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
bende hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
haydi halaya halay başı kim olucak.
nihalgerez çok sevindim gebeliğine maşallah Allahım yavrunla tanışmayı da nasip etsin...
waves canım kızın geliyormuş hayırlısıyla inşallah... Ben de ondan istiyorum :))))
Ayşeciğim hamile kalana kadar listedeyim..Yeni bat 9 Mayıs ...Doğduğum günün hatrına sürpriz bebiş haberi diliyorum Allahımdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?