Bol bebiş topiği


Kesin değilse söylemeyin demiştim ben doktoruma.15.haftayı bekleyelim o zaman demişti.Kız diyecekler erkek olacak yada tam tersi insan bi garip olur.İnşallah kesin bi şekilde öğrenirsiniz.
Bende kendimi eksik gibi hissediyorum.Eskisi gibi gezip tozamıyorum,çabuk yoruluyorum,solgun görünüyorum alışamadım daha diyebilirim.Hele evdeki pisliği gördükçe deli olacam
 

canım benım senınkıde yeni yıl hediyesi olsun inşallah. hadi bakalım. hayırlsı bu arada kız erkek farketmez Allah ne vrirse nasılsa ikiside yok bizde. :):):)
 

ay ayse sorma o ev benı çok üzüyor erkekler ne kadar iyi yapabilir ki eksik kalıyor. adama talimatta vermek istemıyorum. yazlıklar çıkacak kışlıklar kalkacak. ütüler birikti. mutfağe dün girdim nihayet eşim bir güzel silmişti. güzel kokuyordu ama sabah yıne aynı kokular sinmiş. su içmeye bile giremıyorum. kayınvalıdem gelecek ama kalmayacakmış sonraki hafta anneme gidicem annem ameliyat olacak omu bana bakacak ben mı ona bilemıyorum.
 

Canımsın temizlik konusunda yapacak bişey yok maalesef.Ya kadın alacaksın haftada 1 adamakıllı silip süpürecek yada ben gibi görmemezlikten geleceksin.Kışlıklar konusunu da kendin oturduğun yerde ayır.Eşine ver o yerleştirdin dolaplara veya hurçlara.Oturduğun yerde tarif et.Ben öyle yaptım.Bazamın altına hurç açtım.Oturdum yanına.Ben katladım eşim hurca koydu.Naftalinleri de sonradan sıkıştırdım aralara.Yapacak bişey yok maalesef idare edeceğiz bu yıl.
Annene de çok geçmiş olsun canım.Allahım dağına göre kışını verir merak etme canım.Allah şifa versin sana da ona da inşallahh
 

Sende iyiki varsın melekçimm...
İnşsllah geçecek tez Zamanda şikayetlerin keyfine bakacaksın...

canım benım senınkıde yeni yıl hediyesi olsun inşallah. hadi bakalım. hayırlsı bu arada kız erkek farketmez Allah ne vrirse nasılsa ikiside yok bizde. :):):)

Evet canım yaa eşimde bugün öyle diyor :) yeni yıl hediyemiz olacak inşallah
Dahada çok var :) nasıl geçer günler bilmem :))

Rabb'im sağlıkla hayırlısıyla verisinde tabi Can'ın önemli değil kızı erkeği...
 
Kızlaar merhabalar...
BAT 20 Nisan ama dunden beri kasık bel ve göğüs sancısı çekiorum. Regl olcam gibi Lütfen dua edin hayırlı uğurlu bir bebek gelsin bu ay banada:) bu arada bugun su iğne testini yaptım akşam 5 te belli olucak karanlık bir yere sakladım bakalaım artık:)
 
Ben biraz kendimle ilgili net olan bilgiler vereyim cinsiyetle ilgili. Gerçi kişiden kişiye değişiklik gösterse de bazı ortak belirtiler hep aynı.
Hamileliğimin ilk 3 ayı boyunca çok fazla çıkardım.
Buna ek olarak ne zaman tatlı yesem hiç durmadı 5 dakika içinde geri çıkıyordu. Yani tatlıyı sevmiyordu benim bebiş.
Vücudumda normalinden çok ama çok az tüylenme olmaya başladı. Ben bile şaşırıyordum neden bu kadar geç büyüyor diye. Gerçi işime de yaradı yani çok rahatım:)
Bir de sabahları kalkamadım o kadar çok uykum oluyordu ki. Hatta ayşecim bana söylemişti çok uykun olduğuna göre seninki kız diye halen hatırlıyorum :)
Bir de çok fazla olarak meyveye aşerdim özellikle yeşil elma böyle ekşi ekşi sulu sulu :)
Kız bebek isteyen arkadaşlarım bunları veya buna benzer belirtileri yaşıyorsa e o zaman müjdeler olsun
 
Son düzenleme:

Iğne testi ne canim?
 

Rabbim o güzel kizinla huzurlu sağlıklı günler nasip etsin inşallah
 
günaydınlar herkese
bende mutlu haberimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
bende hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
haydi halaya halay başı kim olucak.




 
Hayırlı olsun canım Allah yavrunu sana bağışlasın. Nisan ayı maşallah bomba etkisi yarattı hergün bir hamile haberi geliyor neredeyse:) Yine söylüyorum çok yakında herkes hamişler listesinde olacak gidişattan belli yani.
 
Hayırlı olsun canım Allah yavrunu sana bağışlasın. Nisan ayı maşallah bomba etkisi yarattı hergün bir hamile haberi geliyor neredeyse:) Yine söylüyorum çok yakında herkes hamişler listesinde olacak gidişattan belli yani.
 
Ben hamileliğimi öğrendiğim gün yapmıştım o testi ve iğne kararmıştı az da olsa.İnşallah seninki de bebeğinin habercisi olarak kararır.
Karbonat testi köpürmedi ama:26: Ovulasyon testi de yaptım ben sonuç ne olacak diye.O kadar koyu çıktıki 2.çizgi ben bile hayret ettim.

Selam kızlar Nasılsınız bakim? Ben kocişi yedirdim yolladım. Şimdi sıra dinlenme zamanı
Benim yerime de uzat ayaklarını :)


Bende yazayım seninkilerle paralele olarak.
Ben hemen hemen hiç çıkarmadım.Saysam 5 kere olmamıştır.O da benim oburluğumdan ve üşütmelerimden kaynaklanan kusmalardı.
Çikolata hastası biri olarak hayatımdaki tek tatlı çaydaki şeker oldu hamile kaldığımdan beri.Hala daha 1 ısırıktan fazla yiyemiyorum tatlıyı.Eticin,bonibon gibi şekerlemeler hariç :)
Lazerle 2 yıl önce bütün tüylerimle vedalaşmıştım.Kendileri yeniden hayatımda maalesef
Meyve zaten sevdiğim bişeydi.Aşerme derecesinde istek olmasa da kilo almama niyetiyle günde 3-4 tane yedim.
Ekşi konusunda sana katılıyorum.Acı ve ekşi başımın tacı halaaa....
Eklemelerde yapayım.Göğüslerim 1,5 beden büyüdü.Göbeğim önümde ve top gibi.Basen ve belden hiç almadım.Arkamdan gören bilemiyor hamile olduğumu.
İlk aylarda sivilcelerim oluyordu.Şimdi o da kalmadı.Yüzün parlamış diyenler çoğunlukta.Doktorumda sivilceyi yağlı cilt olmama bağladı.Kuru ciltlerde lekeler oluyormuş.
Bakalım benimki ne çıkacak.
 
günaydınlar herkese
bende mutlu haberimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
bende hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
haydi halaya halay başı kim olucak.





Hayırlı olsuuun nihaaalll:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
 
nihalgerez çok sevindim gebeliğine maşallah Allahım yavrunla tanışmayı da nasip etsin...

waves canım kızın geliyormuş hayırlısıyla inşallah... Ben de ondan istiyorum :))))

Ayşeciğim hamile kalana kadar listedeyim..Yeni bat 9 Mayıs ...Doğduğum günün hatrına sürpriz bebiş haberi diliyorum Allahımdan...
 

İnşallah canım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…