Bol bebiş topiği

kadınlar kulübüne girince ilk baktığım topiğe selamlar olsun :) uzun zamandır uğramıyordum bayağı değişiklikler var. mesela ayşe geri dönmüş.. :)

kadınlar kulübüne girince ilk baktığım topiğe selamlar olsun :) uzun zamandır uğramıyordum bayağı değişiklikler var. mesela ayşe geri dönmüş.. :)

:) Dayanamadım.Sizlerinde canını sıkmak istememek adına uzak durmak istedim ama yapamadım.Birbirimize ettiğimiz dualarla toparlanıyoruz burada.İnşallah herkes hamiş olacak ve zor günleri beraber atlatacağız inşallah

sevindim dönmene topiğe gelme nedenimsin ne de olsa.. atlattıysan ne güzel.:) halaylar filan görüyorum Allah dualarınızı kabul ediyor :) dayanışmaya devam..

Topiği ilk açtığın zaman ki mesajın gözüme çarptı da çok hoşuma gitti programın. Supersin Ayşem ya. Rabbim evladını sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah..

son olarak 18 martta adet olmuştum.
12 nisanda olmam gerekiyordu olmadım.
test yaptım. çift çizgiyi gördüm.
ama daha doktora gitmedim.
haftaya cumartesi gidicem.
bir hafta daha büyümüş olur
ulturasonda görürüm inşallah.

sevindim dönmene topiğe gelme nedenimsin ne de olsa.. atlattıysan ne güzel.:) halaylar filan görüyorum Allah dualarınızı kabul ediyor :) dayanışmaya devam..
Allahım olmayan herkese versin bu güzel duyguyu inşallahh.Dualarımız hepimiz için.

Ayşeciğim sağol inşallah... Cinsiyet haberini bekliyoruz heyecanla...
Ayyy dur kız hatırlatma dakika sayıyorum da çaktırmıyorum vallahi Bir iş yapıyorum aklın durur. Supergril oldum bugün

Topiği ilk açtığın zaman ki mesajın gözüme çarptı da çok hoşuma gitti programın. Supersin Ayşem ya. Rabbim evladını sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah..
Ayyyy harika bi anı buu..Unutmuşum valla.Yeniden okudumda gerçekten burda yazan herşeyi yaptım.Meryem suresi yerine Yasin okudum.
İnşallah herkes kavuşur yavrusuna

Midem mi bulanıyor ne anlamadım. 2-3 saattir bi tuhafım :18::18:

Canım benim aç kalma sakın.Sürekli atıştır.Hiç boş durmasın ağzın.İnşallah hafif atlatırsın benim gibi

Allah nazarlardan korusun listemizi
Sırayı sektirmeyelim bayanlar

ne yapim minikkuşum korkuyla,endişeyle gün sayıyorum( az kaldı normalde adetim her ay 2-3-4 gün önce olur geçen ay 19 unda olmuştum bakalım bakem inşallah olmam,olucam heralde kızz hafif hafif sancılar geliyor sanki,hayırlısı olsun canım yaaa.

başağrının olması çok normal diye biliyorum canım,çok zorda kalmadıkça ağrı kesici alma,zaten minoset veriyolar oda çok hafif bi ilaç,yinede zorda kalmadıkça alma kuzum,keseyi ne zaman görmeye gidicen?

Cnm sen cok belirtilere de bakma ne adet nese hamilelik hic belki olmuyor valla zaten belirtiler de birbirine benziyor hayırlısı oldun cnm sağlıklı sorunsuz bir hamişlik nasip etsin sana TATLIM

ayyy beklemek ne zor yaaaaa,en azından takdik felan uyğuluyosun,keşke benimkinede 12-13 gün olsa sirkelenme işini yapardım:))

bir kaç gün kaldı hayırlısı bakalım,ya şirinim ben tüp bebeğe geçimmi ne yapim 3.aşılamam bu ay iptal oldu doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum,bu kadar sitresi belki yaşamam tüp bebekle 2-3 tane olur inşallah,ne dersin bacım yaa?

tr ye ne zaman gelicen,eşinin işi çok mu uzun?sende adam akıllı bi tedaviye başlardın,senin işinde zor gülüm ya,Allah herzaman yanında olsun,bu hafta elimden geldiğince sabah namazına kalkıyorum isim isim dua ediyorum inşallah kabul olur tez zamanda..sende bende,isteyen herkese nasip eder rabbim...

saol canım dileklerin için,umarım dediğin gibi olur.

sen nasılsın,nasıl gidiyo?31.haftadasın maşallah az kaldı sayılır..:)

Canikom şuanlık baş ağrım yok . Ama iştahsızlık başladı. dua et kuzum mide bulantım hiç olmasın. Yoksa ne yaparım bilmiyorum kociş rezil olur. yemek yapamaz ki o kıyamam ona da

Keseyi görmek için ayın 25 i veya 26 sında gidicem.

Ayşecim inşalalh sen gibi bende hafif atlatırım.

Şuanlık rahatım.

sağlık olsun yarın gidersiniz,kız da olsa annesi sensin,erkekte olsa annesi sensin canım,Allah gerçekten sağlıklı sıhhatli bi evlat versin.

ayşe bu arada sana bişey danışıcam canım, 2,5 yıl oldu evleneli hiç korunmadım,2 tane başarısız aşılama,aralarda sadece klomen tedavisi,birsürü kür,dualar,değişik pozisyonlar felan yapmadığım şey kalmadı,3.aşılamayı yaptırmadan tüp bebeğe geçim mi artık?

sana şöyle özetlim:

sürekli gittiğim dr kist yırtılmasından sonra rahim filmi çekilmişti tabi 4 ay sonra çekildi film,kanallar açıktı ama ameliyattan dolayı hafif yapışıklık vardı,bununla beraber prolaktin değerim biraz yüksekti ama dr engel değil dedi hatta değerim 32 sonraki ay 27 çıkmıştı,başka dr a gittim burda çocuk konusunda çok iyi dedikleri dr adam prof. bana laparoskopi ve histereskopiyi önermişti hafif yapışıklıktan dolayı,adet sancımın çok olmasından dolayı ve rahimde herhangi bi polip,kist varmı diye ama adam muayene ettikten sonra direk ameliyat ücretini söyledi 1.400 tl,özel hastaneyi aradım ortalama ikisine 500-600 tl diyo anlıcan adam prof.ama bilğimde ameliyatımla parayla diyo bende bişey anlamadım Allah ta kalbimi biliyo bidaha gitmek istemedim,o ameliyatları da olamadım kısmet olmadı,adam o kadar aradı ama gerçekten kısmet olmadı,çok uzattım kusura bakma ne olur,

bu ameliyatları olayımmı,yoksa direk tüp bebeğe mi geçeyim?aşılamamı yapan dr la tüp bebeği yapacak olan dr farklı,benden rahim filmini felan istemişti bu dr tekrardan???????????????

canım çok şükür gördüğüm ters giden bişey yok,inşallah böyle sakin sakin devam edersin...

maşallah ayşeninki rölantide gidiyo...

Allahım bizede nasip etttttt yarabbbimmmmmmmmmmmmmmmm..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…