- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.201
ooooooo ne güzel haber tebrik ederim Allahım kucağına almayı da nasip etsingünaydınlar herkese
bende mutlu haberimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
bende hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
haydi halaya halay başı kim olucak.
amin canım hepimize inşallahooooooo ne güzel haber tebrik ederim Allahım kucağına almayı da nasip etsin
saol canım dileklerin için,umarım dediğin gibi olur.
sen nasılsın,nasıl gidiyo?31.haftadasın maşallah az kaldı sayılır..:)
canım tebrik ederim,kaç haftalık?
bu arada halayın başını çekememde ortalardan tutarım :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm vallahi hamileyiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 silahşörlerin 3.sü leyloşşşşşşşşşşşşşunuzzzzzzzzzzzzz hamile inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar inanamıyorummmm ayşem,incim,sirinim,wawesim,canım arkadaşlarım sonunda leylanında hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee duşa giricektim bi test yapim dedim ama zerre kadar ümidim yoktu ama hemen çift çizgiii çıktı ilk k.valdemi aradım ağladı garibim sonra eşimi aradım hastaneye gidiyorum kan testi yaptırmaya. haber veririm
dua edinnnnnn
ayyy beklemek ne zor yaaaaa,en azından takdik felan uyğuluyosun,keşke benimkinede 12-13 gün olsa sirkelenme işini yapardım:))
bir kaç gün kaldı hayırlısı bakalım,ya şirinim ben tüp bebeğe geçimmi ne yapim 3.aşılamam bu ay iptal oldu doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum,bu kadar sitresi belki yaşamam tüp bebekle 2-3 tane olur inşallah,ne dersin bacım yaa?
tr ye ne zaman gelicen,eşinin işi çok mu uzun?sende adam akıllı bi tedaviye başlardın,senin işinde zor gülüm ya,Allah herzaman yanında olsun,bu hafta elimden geldiğince sabah namazına kalkıyorum isim isim dua ediyorum inşallah kabul olur tez zamanda..sende bende,isteyen herkese nasip eder rabbim...
Leylaaammmm çokkkk sevindimmmm canımmm benimmm :) Ayyy bende sana yazacaktım yaptırma tüp bebek gelecek hayırlısıyla olmazsa önümüzdeki ay dua ya başlarız senin için diyecektimmmmm ayyyy canımmm gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm vallahi hamileyiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 silahşörlerin 3.sü leyloşşşşşşşşşşşşşunuzzzzzzzzzzzzz hamile inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar inanamıyorummmm ayşem,incim,sirinim,wawesim,canım arkadaşlarım sonunda leylanında hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee duşa giricektim bi test yapim dedim ama zerre kadar ümidim yoktu ama hemen çift çizgiii çıktı ilk k.valdemi aradım ağladı garibim sonra eşimi aradım hastaneye gidiyorum kan testi yaptırmaya. haber veririm
dua edinnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm vallahi hamileyiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dua edinnnnnn
Canım benim inşaallah belirtilerin bebişin habercisidir bu arada benim bebişim 2013 bebeği tatlıımmmİnşallahh evriscim
Eğer eminsen bebişin olmadığından soğan kürü yap derim... Zaten her kadının yılda bir kes yapması çok iyimiş içimizi temizliyır ve daha sağlıklı yumurta oluşumuna yardımcı oluyor... Belki seninde benimde vesilemiz soğan kürüdür... Rabbim tez zamanda güldürsün yüzümüzü inşallahhh
Yaaaa özlemmm geliyormu sence kız çömelince daha bi çok acıyor kalkıyorum hemen mesela ben bağdaş kurarak oturmayı çok severim sandalye tepesinde bile öyle otururum :) çok dinlendirir beni öyle oturmak ama bugün öyle oturamadım geriyor sanki bacaklarımın arası birşey acıyor zorlamadım artık bıraktım.... Ayyyy inşallahhh gelsin bu ay hayırlısıyla sağlıkla meleğim ... 2014 bebişleri olsun karapisonunda 2014 bebeği benimkide olsun yaaa
Sağlıkla büyüsün bebişin... hayırlı olsun...slmlar sanırım topiginiz ugurlu geldi bugun aşılamanın 12.günü kanda bhcg baktırdım 28 çıktı :)kesin sonuç için biraz daha beklemem laazım ama bu bile baya mutlu etti rabbim tüm isteyenlere hayırlı ewlatlar nasip etsin
Allahıııııııııııııııııııııım inanamıyoruuum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm vallahi hamileyiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dua edinnnnnn
Tebraikler canımmmmçok teşekkürler inşallah allah sizlerede nasip eder en kısa zamanda
benim hesabıma göre 2 haftalık olması gerek.
olsun ortasından tut canım yeterki gel halaya
dua edinnnnnn
Oh maşallah ya. İnan hamileyim yazını okuyunca gözlerim yaşardı ya. Maşallah Maşallah Maşallah sana. Rabbim nazarlardan korusun inşallah ya. Çok sevindim. Halay başı olarak haydi halaya
Annesinin Kuzusu Babasının Dadlısı göründü İnşaallah 10 gün sonra pıtpıtlarınıda duyarız içimiz tam rahatlar...
Değerler gayat iyi çıktı gördük geldik...
Şimdi içim rahat Maşaallah...
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Burdaki herkese teker teker dualar ettim kızlarrrrrrr
Sizde edin bizim için...
dua edinnnnnn
Canım benim inşaallah belirtilerin bebişin habercisidir bu arada benim bebişim 2013 bebeği tatlıımmm
Güzel haberlerini alalım inşaallah...
Sağlıkla büyüsün bebişin... hayırlı olsun...
Allahıııııııııııııııııııııım inanamıyoruuum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bugün sabah namazından sonra burdaki herkesin ismini tek tek saydım Ve dua ettiiimmmmm Sanada ettiiimmmm
Çoook mutlu oldum darısı diğer kızlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:81::81::81::81::81::81::81::81:
Tebraikler canımmmm
Annesinin Kuzusu Babasının Dadlısı göründü İnşaallah 10 gün sonra pıtpıtlarınıda duyarız içimiz tam rahatlar...
Değerler gayat iyi çıktı gördük geldik...
Şimdi içim rahat Maşaallah...
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Burdaki herkese teker teker dualar ettim kızlarrrrrrr
Sizde edin bizim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?