Bol bebiş topiği

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm vallahi hamileyiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

3 silahşörlerin 3.sü leyloşşşşşşşşşşşşşunuzzzzzzzzzzzzz hamile inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar inanamıyorummmm ayşem,incim,sirinim,wawesim,canım arkadaşlarım sonunda leylanında hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee duşa giricektim bi test yapim dedim ama zerre kadar ümidim yoktu ama hemen çift çizgiii çıktı ilk k.valdemi aradım ağladı garibim sonra eşimi aradım hastaneye gidiyorum kan testi yaptırmaya. haber veririm

dua edinnnnnn

saol canım dileklerin için,umarım dediğin gibi olur.

sen nasılsın,nasıl gidiyo?31.haftadasın maşallah az kaldı sayılır..:)

Sende sagol tatlıminsallah dilek olarak kalmaz gerçekleşir bizde idare ediyoruz iste tatlim bı iyi bı kötu günler yaklaştıkça sancı kazılmalar çoğalıyor hareketler kistli cok şükür bebiste sıkıntı olmasında biz herseye Raziyiz sen gördün mü mucizem yani seyda test yapmış silik çıkmış ayy insallah hamistir ya:)

Aaa ya ben ne dedim sana belli olmaz belirtiler ayy kuzum cok sevindim tebrik ederim Hayirli uğurlu olsun minnakin insallah kan testinde de çikar hafi merakta bırakma haber ver e mı cok sevindirik oldum bu ikinci guzel haber ya

Leylaaammmm çokkkk sevindimmmm canımmm benimmm :) Ayyy bende sana yazacaktım yaptırma tüp bebek gelecek hayırlısıyla olmazsa önümüzdeki ay dua ya başlarız senin için diyecektimmmmm ayyyy canımmm gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

Hadi hemen tahlille taçlandıralım senin meleğiiii :)
Çabuk gelllll :)

ayyy hadi hayırlı haberle gel inşallah merakta bırakma bizide

Canım benim inşaallah belirtilerin bebişin habercisidir bu arada benim bebişim 2013 bebeği tatlıımmm
Güzel haberlerini alalım inşaallah...

Sağlıkla büyüsün bebişin... hayırlı olsun...

Allahıııııııııııııııııııııım inanamıyoruuum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bugün sabah namazından sonra burdaki herkesin ismini tek tek saydım Ve dua ettiiimmmmm Sanada ettiiimmmm
Çoook mutlu oldum darısı diğer kızlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :81::81::81::81::81::81::81::81:

çok teşekkürler inşallah allah sizlerede nasip eder en kısa zamanda
benim hesabıma göre 2 haftalık olması gerek.

olsun ortasından tut canım yeterki gel halaya

Tebraikler canımmmm

Son düzenleme:

Oh maşallah ya. İnan hamileyim yazını okuyunca gözlerim yaşardı ya. Maşallah Maşallah Maşallah sana. Rabbim nazarlardan korusun inşallah ya. Çok sevindim. Halay başı olarak haydi halaya

Annesinin Kuzusu Babasının Dadlısı göründü İnşaallah 10 gün sonra pıtpıtlarınıda duyarız içimiz tam rahatlar...
Değerler gayat iyi çıktı gördük geldik...
Şimdi içim rahat Maşaallah...
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Burdaki herkese teker teker dualar ettim kızlarrrrrrr
Sizde edin bizim için...

Oh maşallah ya. İnan hamileyim yazını okuyunca gözlerim yaşardı ya. Maşallah Maşallah Maşallah sana. Rabbim nazarlardan korusun inşallah ya. Çok sevindim. Halay başı olarak haydi halaya

Canım en kısa zamanda darısı sanaaaaaaaaa
Leylayı beklerim bu gece bakalım değerler ne alemdeeeeeeeee

Leylamı uzun zamandır tanırım hep yazışırız özelden. Nasıl bir sevindim anlatamam. Hepsi atağa geçti bizim kızların maşallahh maşallahh maşallahh nazar değmesin

Herkes hamile artık ne güzel ya. Şirin cevo mevanur eğlenceli duygu evris ve ben cok az kişi kaldı. Hamileler dualarınızda bizi unutmayın. Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah.

Maşallah Maşallah. Rabbim sonuna kadar sağlıklı götürsün inşallah.

LEylammmmm çok güzel bir haber bu. Allah ım inşallah değerlerin iyi çıkar.

Oleyy be oleyyy.

Herkes hamile bu ay herkessss

Ohh ohh maşallahhh çok sevindim dilekçimmm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhh
Bu arada çabucak kıdemli ol kızzzz :) hadiii iyisinn :)))
Hımm zaman leylayın bebişimi 2014 oluyor.... Benimkide olsunn inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…