Bol bebiş topiği

Hiç zorlamıcam bende kuzum. Yemekler gözümde büyüyor. Azcık wc sorunum var

Kabizligin mi var cnm? Yiyemeyince zaten normal.. kuru kayisi yiyebilsen iyi gelir cnm ama sabah ac karnina dene istersen gerci sabah bulantiar tavan yapiyor ama. Benim bulantilar saatliydi. 9 ile 11varasi tavan yapiyordu. Kolonya koklayip duruyordum. Is arkadaslarim cocuk alkolik olcak diyorlardi..

canım benim yaaa..bizde seni ve bebişini seviyoruz..artık sende hamileler kervanına katıldın..ayağını sürde bizde arkandan gelelim..

Oy masallah cok guzel cikmis degerin. Hayirli olsun cnm Allah tamamina erdirsin insallah. Hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah. Asilama filan derken bak geldi bebisin. Rabbim ol dediginde olur...

Canım benim tekrardan hayırlı ugurlu olsun. Tebrik ederim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ay ne güzel canım... Maşallahh...
Oh oh güzel güzel çalışın inşallah bu son batın olsun sonranşükür duası yaparız hep birlikte...
Benimde 17. Günüm bu ay erken yumurtladım 12. Günde benimde 25 nisanda belli olur sanıyorum inşallah hepimiz bir bir hamile kalırız tatlım... Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh

Kızın olcak cicim ben hissettim onu
Tabii allahın izniyle sağlıkla hayırlısıyla gelecekkk

Leylacımmm çok çok sevindim senin adınaaa ne güzel çıkmış değerin maşallahhh canımmm
Tekrar hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

Cnm benim degerin iyicikmasina cok sevindim. Bak telas yapacak bir sey yok. Buyuyor annesi. Pitpitlari duyacaksiniz 10 gun sonra insallah. Dualarimdasin. Masallah hep boyle guzel gitsin hersey. Opuyorum seni de minik melegini de...

Senin de gebelik sonucunu ogrenecegiz cnm ayni zamanlarda. Herseyinhayirlisi olsun insallah.
Sutumuzu de ictik teyzesi. Ama cok zorlaniyorum sut icerken. Agzimin tadini bozuyor sanki. Karnim tok olmasa ekmekle yiycektim balli iyi geceler.....

Senin de gebelik sonucunu ogrenecegiz cnm ayni zamanlarda. Herseyinhayirlisi olsun insallah.
Sutumuzu de ictik teyzesi. Ama cok zorlaniyorum sut icerken. Agzimin tadini bozuyor sanki. Karnim tok olmasa ekmekle yiycektim balli iyi geceler.....

Ayyy canımm ya evet inşallah hayırlısıyla bende sevinirim
Senin cimcime pek nazlı olcak :) yerim ben onu :)
Sütün içine karıştırsaydın ya bir kaşık bal hımmm pek güzel olur :) bende oburiks :)))) pek severim yemeyi içmeyi :)
Hadi uyuyun siz tatlı rüyalar canım...

Leyla tebrikler canım ay ne kadar güzel bir coşku bu... Bol bebiş oldu burası maşallah...
Gebelerin arasındayız...
Yeni anne adayları hamilelik takvimleriniz çok yakışmış...

Canııımm maşaallah çok güzel bir değer bir haftaya kalmaz keseciğinizide görürsünüz ne topik oldu ama hamile patlaması var vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Düğer kızlara geldi sıra inşaallah hepsine ayrı ayrı duacıyız olacak elbettttt
Leylacım çok dua et bana bende sana ediyorum pıtpıtları duyalım inşaallah içimiz rahatlasınnn

Cnm benim degerin iyicikmasina cok sevindim. Bak telas yapacak bir sey yok. Buyuyor annesi. Pitpitlari duyacaksiniz 10 gun sonra insallah. Dualarimdasin. Masallah hep boyle guzel gitsin hersey. Opuyorum seni de minik melegini de...
Evet teyzesi haklısın değerimiz 5000 görünce çok sevindim keseyide gördük geriside gelecek hayırlısıyla...
Bizde sizi öpüyoruz ve dualarınızı bekliyoruz...
Bebeğin kız olur demiş biri ki hiç fark etmez biliyorum,ama kız bebiş annenin güzelliğini alıyormuş diye bişey yok ablamın oğlu oldu ondada baya güzelliği gitmişti ama sağlıklı bi bebişi olşdu Elhamdülillah...
Bakalım haftaya öğreniriz

leylcıııımmmm çoookkk mutlu etti bu haberin beniiiiii bu gün doğum günüm aldığım en güzel hediye verdiği bu müjde olduuu balııım umut serptin içime allahım kucağınada amayı nasıp etsiiin inşalllahh

CAnım benim Allah sana da nasip etsin inşallah en yakın zamanda. umudunu asla kaybetme. Rabbim sana gönderecektir meleğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…