Bol bebiş topiği

ben sana demiştim değerin 5000olur diye,

bundan sonra bütün dularım kızlara inşallah

herşey yarın belli olucak sat a göre 16 nisan tam 4 haftalık oluyo,bakalım dr ne dicek

canım bitanecik arkadaşım bi taraftan seviniyorum ama bi taraftan kalbim buruk,senin sorununda eğer sebebsiz infertiliteyse aklından çıkarmaya bak ben 2,5 yıllık evliyim ve hiç korunmamıştım tam yumurtlama zamanımda yatılı misafirlerim vardı ve ben tamamen unutmuştum misafirimin birisi k.babamdı ve sürekli hastane derken şoförlüğünü yapıyodum o sırada kalmışım,sana tavsiyem aklından çıkarmaya bak,kendiliğinden oluyo

bundan sonra isim isim dua edicem sizlere....

Canım benim şimdi Rasuluallah i ziyaret ettim geldim sana çok dua ettim inşallah Mevlam kalbine göre verir
Allah bin kere razı olsun senden canım arkadaşım.Evlatlarından iki cihanda da güldürsün seni

Bu mesajına yazacağım yorumun bi anlamı kalmadı ama ben yine de içimden geçeni yazayım:"Önce bu ayın bitmesini bekle bence.Herşeyi denedikten sonra ameliyat düşün derim.Belki de hiçbirine gerek kalmayacak!!!!

Okuduğumda gözlerime inanamadım.Dakikalar önce ne yazmışsın şimdi ne yazmışsın Kan değerin yüksek çıkar inşallah.Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Allahım sana sevdiklerinle,kuzularınla uzun hayırlı ömürler nasip etsin tubiloshum.Çok şey öğrendim senden.Çok destek oldun bana.Acaba mı dediğim konularda hep içimi aydınlatacak şeyler söyledin.Allah senden razı olsun.Sağlıkla kucağına al inşallah 2.kuzunu da.

aysecim sağl canım .

herkese günaydıın nasılsınız ben dün öğleden snra yıne fena oldum içim dışıma çıktı müdürüm de beni eve yolladı apar topar . sanki bugun iyi gibiyim. Allahım yardım etsin.

Dün eşim son dkda yetişti.Koşa koşa (resmen koşa koşa) uçtum hastaneye.Gittiğim kadın-doğum hastanesi 4ten sonra muayene sırası vermiyormuş.4:05'te kalakaldık.Yakında özel hastane vardı(ne drlarından ne muayenesinden memnun olduğum bi hastane)Amaaan dedim nolcak sadece cinsiyet baktırcam.6 kişi var önünüzde dediler aldık sırayı bekliyorum.Sıra sayıyorum 8 oldu.Eşim gitti muayeneden vazgeçtiğimizi,işinin çıktığını,para iadesi istediğini söyledi(gerçektende öyle çünkü 1,5 saat bekledik)onlarda 3kişi sonra sıranın geleceğini söylediler.Yine bekledik 5 kişi daha aldılar.Bize sıra gelmiyor.Eşim tekrar gitti randevusuna geç kaldığını,iade istediğini söyledi.Dru arayıp bizi bekletmemelerini söylediler.Neyse bizi aldılar içeri.Dr hemşireyle sohbet ediyor.Şunun gelini bunun kimi olur falan.Resmen mahalle muhabbeti yapıyor.10dk falan bekledik.Eşim de biz çıkalım bitince çağırın dedi.Drda azarlamaya başladı bizi.İnip şikayete gerek yokmuş.Akşam 8e kadar yolu varmış.Zaten randevusuz gelmişiz falan.Bende çok gerildim.Tansiyonum falan düştü.Sizin beni germeye hakkınız yok diye bağırdım.Doktorsan da haddini bil,hastayım ben dedim.Terbiyesizlik yapamazsınız bana dedim.5-6 kişi dediniz 20 kişi oldu.Kimin ne dediği belli değil dedim.Bana 8 deseydiniz 8de gelirdim.Boş yere oyalayamazsınız beni 2 saattir dedim.4te girdiğimiz hastaneden 6,30da kavgayla çıktık.Para iadesi aldık.Şimdi hastane yönetimine ve sağlık bakanlığına şikayette bulunacağım dru.Sabaha kadar midem ağrıdı ve titredim sinirden.Banyo bile yaptım rahatlayamadım.Beni ve kuzumu germeye hakkı yok kimsenin diye bağırdım hastaneye.
Anlayacağınız çok gergin bi akşamdı.İnatlaşmanın da alemi yok biz cinsiyeti öğrenemeyeceğiz sanırım.Zaten Mayıs'ın ilk haftası kontrolümüz var.Gider İNSAN olan doktorumdan öğrenirim cinsiyetini.Eşimde başka hastaneden randevu al diyor.Garibim hastane yüzünden işlerini de yetiştiremedi dün.
Bende durumlar böyle işte.leylanın haberiyle biraz rahatladım.Listenin sırası bozulmadı çok şükür.
Duygubaby hadi sende bekletme artık bizi.
Hepinize dua ediyoruz inşallah hamiş olmayan kalmayacak topiğimizde

Özel hastaneye mi gidiyorsun? Yoksa özel muayeneye mi ?

Ben ilk devlete gittim.

bulundugum yerde de 1 tane özel hastaneye var.

Karar veremedim ne yapicamı:18:

Oyy kuzum Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Kaç haftalıkken başladı bulantıların :26:

günaydın kızlarrrrr sıraaa bana doğru geliyooooo galibaaaaa

yeni hamişlerii tebrikk ederimm bizee de dua etmeyi unutmyınnnnn sakınnnn

günaydınlar herkese
Leylacım mutlu haberini okudum canım çok sevindim.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Aynı günde mutlu haberimizi vermiş olduk.
seninde halayını çekelim

Özel hastaneye mi gidiyorsun? Yoksa özel muayeneye mi ?

Ben ilk devlete gittim.

bulundugum yerde de 1 tane özel hastaneye var.

Karar veremedim ne yapicamı:18:
Benim sürekli gittiğim drum özel hastanede canım.Cinsiyet için gidince herhangi biri olsa da olur dedik ama kısmet değilmiş.
Hangi doktora ısındıysan ona gitmelisin.Özel yada devlet olması önemli değil bence.

günaydın kızlarrrrr sıraaa bana doğru geliyooooo galibaaaaa

yeni hamişlerii tebrikk ederimm bizee de dua etmeyi unutmyınnnnn sakınnnn

İnşallah geliyor kuzum.Dualarımız sizlerle biliyorsun.Çok şanslısınız bi sürü hamiş var size dua eden

ayse kısmet olmayınca olmuyor işte en iyisi sen kendi dktrunla olan randevunu bekle daha fazla aksilik olmasın senden kendini rahatlatmaya bak ne zamn randevun.

canım benım 6. haftada başladı bulantılar giderek arttı.istifralara dönüştü. bugun yedinci haftamızı bitiricez inşallah. çok sürmemesini ümit ediyorum

ayse kısmet olmayınca olmuyor işte en iyisi sen kendi dktrunla olan randevunu bekle daha fazla aksilik olmasın senden kendini rahatlatmaya bak ne zamn randevun.

Bende öyle düşünüyorumda eşim artık beklemeyelim diyor.Beğendiğin bir drdan al randevunu gidip öğrenelim diyor.Dün göstersin hareket etsin diye 2 çikolata yedim koşarken hastaneye.Mayıs'ın ilk haftası canım.15 gün var.Ben beklerim de işte eşim sabırsızlanıyor.Artık işyerinden de izin istemekten utanıyorum.Çok da yoğunuz ayıp oluyor.Acil bi durum varmış gibi.İnan kaşıntılarım arttı.Heryerim minik kızarık tepecikler oldu kaşıntıdan.Ona bile izin isteyemedim yüzsüz yüzsüz.Bişey dokunuyor ama ne bilemedik.Yumurtayı bile kestim 3-4 gündür.Öyle bi doya doya yediğim bişey yok son 1 aydır.Hep yediğim şeyler ve miktarlar aynı.Hayırlısı artık

Leyla tebrikler

Ayşecim sende takma bunları kafana ve kimsenin seni üzmesine izin verme.Senden daha değerli değil kimse.

Kızlar ben hamile değilim sanırım umudu kestim artik 12 günde birsey çıkmaz mi yok işte. Şimdi prediktor aldım ama cesaretim yok dün sabahat certain ultra erken gebelik testi.yapmıştım zaten yok galiba

Kızlar ben hamile değilim sanırım umudu kestim artik 12 günde birsey çıkmaz mi yok işte. Şimdi prediktor aldım ama cesaretim yok dün sabahat certain ultra erken gebelik testi.yapmıştım zaten yok galiba

Canım 15 gün sonra öğrenen oluyormuş.Ama tabi sen bilirsin en iyisini.İnşallah saklanıyordur kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…