- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.261
Allah bin kere razı olsun senden canım arkadaşım.Evlatlarından iki cihanda da güldürsün seniCanım benim şimdi Rasuluallah i ziyaret ettim geldim sana çok dua ettim inşallah Mevlam kalbine göre verir
Bu mesajına yazacağım yorumun bi anlamı kalmadı ama ben yine de içimden geçeni yazayım:"Önce bu ayın bitmesini bekle bence.Herşeyi denedikten sonra ameliyat düşün derim.Belki de hiçbirine gerek kalmayacak!!!!sağlık olsun yarın gidersiniz,kız da olsa annesi sensin,erkekte olsa annesi sensin canım,Allah gerçekten sağlıklı sıhhatli bi evlat versin.
ayşe bu arada sana bişey danışıcam canım, 2,5 yıl oldu evleneli hiç korunmadım,2 tane başarısız aşılama,aralarda sadece klomen tedavisi,birsürü kür,dualar,değişik pozisyonlar felan yapmadığım şey kalmadı,3.aşılamayı yaptırmadan tüp bebeğe geçim mi artık?
sana şöyle özetlim:
sürekli gittiğim dr kist yırtılmasından sonra rahim filmi çekilmişti tabi 4 ay sonra çekildi film,kanallar açıktı ama ameliyattan dolayı hafif yapışıklık vardı,bununla beraber prolaktin değerim biraz yüksekti ama dr engel değil dedi hatta değerim 32 sonraki ay 27 çıkmıştı,başka dr a gittim burda çocuk konusunda çok iyi dedikleri dr adam prof. bana laparoskopi ve histereskopiyi önermişti hafif yapışıklıktan dolayı,adet sancımın çok olmasından dolayı ve rahimde herhangi bi polip,kist varmı diye ama adam muayene ettikten sonra direk ameliyat ücretini söyledi 1.400 tl,özel hastaneyi aradım ortalama ikisine 500-600 tl diyo anlıcan adam prof.ama bilğimde ameliyatımla parayla diyo bende bişey anlamadım Allah ta kalbimi biliyo bidaha gitmek istemedim,o ameliyatları da olamadım kısmet olmadı,adam o kadar aradı ama gerçekten kısmet olmadı,çok uzattım kusura bakma ne olur,
bu ameliyatları olayımmı,yoksa direk tüp bebeğe mi geçeyim?aşılamamı yapan dr la tüp bebeği yapacak olan dr farklı,benden rahim filmini felan istemişti bu dr tekrardan???????????????
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm vallahi hamileyiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 silahşörlerin 3.sü leyloşşşşşşşşşşşşşunuzzzzzzzzzzzzz hamile inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar inanamıyorummmm ayşem,incim,sirinim,wawesim,canım arkadaşlarım sonunda leylanında hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee duşa giricektim bi test yapim dedim ama zerre kadar ümidim yoktu ama hemen çift çizgiii çıktı ilk k.valdemi aradım ağladı garibim sonra eşimi aradım hastaneye gidiyorum kan testi yaptırmaya. haber veririm
dua edinnnnnn
Allahım sana sevdiklerinle,kuzularınla uzun hayırlı ömürler nasip etsin tubiloshum.Çok şey öğrendim senden.Çok destek oldun bana.Acaba mı dediğim konularda hep içimi aydınlatacak şeyler söyledin.Allah senden razı olsun.Sağlıkla kucağına al inşallah 2.kuzunu da.selam kızlaaaaarrrr
ayyy inanmıyorummm geçmişe bakayım dedim,
bir haftadır gelemedim MAŞALLAHHHHH hamişlerimiz artmışşş
kime bakıosam altında hamiş takvimi var ayyyy nasıl sevindiiiiiimmmm
darısı diğer bekleyen kardeşlerime inşallahh...
bugün dogumgünüm.eşim ve Kenan paşam la gezdik azcık ama hava felaket.
sizleri çok özledim,hep aklımdaydınız ama evin işleri ancak bitti.
inşallah daha sık gelmeye çalışıcam
Canımsın temizlik konusunda yapacak bişey yok maalesef.Ya kadın alacaksın haftada 1 adamakıllı silip süpürecek yada ben gibi görmemezlikten geleceksin.Kışlıklar konusunu da kendin oturduğun yerde ayır.Eşine ver o yerleştirdin dolaplara veya hurçlara.Oturduğun yerde tarif et.Ben öyle yaptım.Bazamın altına hurç açtım.Oturdum yanına.Ben katladım eşim hurca koydu.Naftalinleri de sonradan sıkıştırdım aralara.Yapacak bişey yok maalesef idare edeceğiz bu yıl.
Annene de çok geçmiş olsun canım.Allahım dağına göre kışını verir merak etme canım.Allah şifa versin sana da ona da inşallahh
aysecim sağl canım .
herkese günaydıın nasılsınız ben dün öğleden snra yıne fena oldum içim dışıma çıktı müdürüm de beni eve yolladı apar topar . sanki bugun iyi gibiyim. Allahım yardım etsin.
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamandahaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Hamiş Adayı
[/TD]
[TD]
Batasıca BAT[/TD]
[TD]
Veeee sonundaaaaa [/TD]
[TD]
Ateşli hatunların adresleri [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roter[/TD]
[TD]2 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygubaby[/TD]
[TD]5 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci[/TD]
[TD]7 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]10 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nihalgerez[/TD]
[TD]12 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]17 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]babylove27[/TD]
[TD]20 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MEVANURRRR[/TD]
[TD]29 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eglenceli[/TD]
[TD]1 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KEVOK[/TD]
[TD]8 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]9 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bedesten[/TD]
[TD]13 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı
[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti
[/TD]
[TD]
Beklediği Ay Sayısı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]27 Mart 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ufuk bebek [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]3 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]24 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]26 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irmegan[/TD]
[TD]8 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]01 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]msmesi[/TD]
[TD]02 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]16 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]20 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suri50[/TD]
[TD]29 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]09 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmadas[/TD]
[TD]10 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jhilmil[/TD]
[TD]12 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izell[/TD]
[TD]16 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]epack_[/TD]
[TD]31 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evenescence[/TD]
[TD]17 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]19 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mira1986[/TD]
[TD]25 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fidele[/TD]
[TD]27 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]5 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roter[/TD]
[TD]10 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozayder[/TD]
[TD]11 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci[/TD]
[TD]13 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]14 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....
Benim sürekli gittiğim drum özel hastanede canım.Cinsiyet için gidince herhangi biri olsa da olur dedik ama kısmet değilmiş.Özel hastaneye mi gidiyorsun? Yoksa özel muayeneye mi ?
Ben ilk devlete gittim.
bulundugum yerde de 1 tane özel hastaneye var.
Karar veremedim ne yapicamı:18:
günaydın kızlarrrrr sıraaa bana doğru geliyooooo galibaaaaa
yeni hamişlerii tebrikk ederimm bizee de dua etmeyi unutmyınnnnn sakınnnn
ayse kısmet olmayınca olmuyor işte en iyisi sen kendi dktrunla olan randevunu bekle daha fazla aksilik olmasın senden kendini rahatlatmaya bak ne zamn randevun.
Kızlar ben hamile değilim sanırım umudu kestim artik 12 günde birsey çıkmaz mi yok işte. Şimdi prediktor aldım ama cesaretim yok dün sabahat certain ultra erken gebelik testi.yapmıştım zaten yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?