- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.281
Naparsınız kızlar??
Naparsınız kızlar??
Naparsınız kızlar??
Hep açım doymuyorum ne yesem :)
Bende de cumartesiden beri çok heyecan vardı.Saatler bile asır gibiydi.Cumartesi akşam 3 ayrı hastane,dün gerizekalı dr derken heves falan kalmadı artık.Günaydınn :))
Vallahi yatıyorum :)) yattığım yerden telefondan bakayim bi ne var ne yok diye... Sonra senin yazını gördüm hastane olayını vallahi bende çok sinir oldu... Dur dedim yazayım... Kalktım bilg. Aldım sana yazacaktım bir baktım sen yazmışsın bana :) telefondan girince baya bi online gösteriyor ssnırım...
Neyse çok iyi yapmışsınız tepkinizi koymuşsunuz canım... Ne hakları var ya böyle insanı üzmeye en hassas en değerli olayı yaşarken nasıl böyle sorumsuz ve vurdumduymaz oluyor bu dr lar anlamıyorum valla.... Kendi doktoruna randevudan önce gitseniz olmazmı? Daha da çok varmış vallahi 15 gün geçmek bilmez... Bende beklemede biri olarak :))) çatlıyorum zaman geçmiyor benimde DPO mun 6 günü hemen test yapasım var ama çıkmaz biliyorum eeee bekleyemiyorum da :)))
Ben bu gidişle çatlarım herhalde :)
Hoşgeldin canım.İnşallah topiğimiz sana da bebişini getirirKızlarrrrrrrr beni de alın aranıza yahu belki bana da bulasir hamislikkkk keşke bulaşıcı bisey olsa........
:)) Ben gibi.Meyveden de gına geldi artık.Ekmekten de uzak durmaya çalışyıorum.Sürekli atıştırıyorum bendeHep açım doymuyorum ne yesem :)
Hadi inşallah kuzunla beraber o dertten de kurtulursun canım.Dualarımız seninleHerkese slm kizlar,tlfondan giriyorum insallah yazmayi basarabilirim :) oncelikle tum yeni hamileleri tebrik ederim. Cok cok sevindim. Hatirlayan var mi bilmiyorum ama,gecen hafta bobreklerimde tas oldugunu ogrenmistim. Bugun ilacli film cektirdim. Taslarimla mutlu mesut yasayabilirmisim :)) simdilik problem yokmus, kurbaga gibi bol su icmeye devam :) bebis calismalari bir dahaki aya artik.
Bende de cumartesiden beri çok heyecan vardı.Saatler bile asır gibiydi.Cumartesi akşam 3 ayrı hastane,dün gerizekalı dr derken heves falan kalmadı artık.
Bekleyeceğim uslu uslu.Yapacak bişey yok maalesef.
Hoşgeldin canım.İnşallah topiğimiz sana da bebişini getirir
:)) Ben gibi.Meyveden de gına geldi artık.Ekmekten de uzak durmaya çalışyıorum.Sürekli atıştırıyorum bende
Hadi inşallah kuzunla beraber o dertten de kurtulursun canım.Dualarımız seninle
Hep açım doymuyorum ne yesem :)
Herkese merhaba kızlar. Nasılsıniz?
merhaba canlar nasılsınız bakalım
MerhabaHerkese merhaba kızlar. Nasılsıniz?
nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor bakalım
Amin inssssssss ovu testi ne kadar etkili bu durumda bu ay ilk kez kullanıyorum ben
Oburrr oburrrrr
Merhaba. Kuzucum. iyiyiz sen nasılsın ? Her zaman pozitif oluyoruz dualarımız sizlerle. Dua edenleriniz bu ay çogaldı. Rabbim sizlerede nasip edecek.
Merhaba canım. İyiyiz sen nasılsın. Nasıl gidiyo hamişlik. Biz daha taze anneyiz. Sizlerden çok bilgi alacaz
Merhaba
Karnım doydu,sırtımda pek çok şükür.Arada kuzumun hareketlerini de hissediyorum.Değmeyin keyfime
Çok şükür peri.Ufak tefek sıkıntılar dışında pek bişey yok.Biraz da rahat olabilsem daha iyi olacak.
Sana sorayım belki başından geçmiştir seninde.Bende 10 gündür falan dehşet bir kaşıntı var.Sivri ısırırda bi anda başlar orası şişer nohut gibi,beyazlaşırya aynen öyle.Belden aşağımı bi görsen tarlaya döndüm2 gündür de ellerimde,parmaklarımda başladı.Gece falan uykumdan uyandıyor,o kadar canım acıyor.Bazen kanatıyorum kaşımaktan Multivitamin+omega3+saf arı sütü fazla gelmiştir diye üçünü de 1 haftadır içmiyorum.Doktorum bırak bakalım geçecekmi diye.Geçmedi.Hatta fazlalaştı.Öyle çok çok yediğim veya farklı bişey de yemedim 1 aydır.Ne oluyor bilmiyorum bana
Olmaz olurmu?Yumurtlama tarihini saptayacaksın daha çok dikkat edeceksiniz ilişkiye.İnşallah olur.Bende tuttu.
Merhaba
Karnım doydu,sırtımda pek çok şükür.Arada kuzumun hareketlerini de hissediyorum.Değmeyin keyfime
Çok şükür peri.Ufak tefek sıkıntılar dışında pek bişey yok.Biraz da rahat olabilsem daha iyi olacak.
Sana sorayım belki başından geçmiştir seninde.Bende 10 gündür falan dehşet bir kaşıntı var.Sivri ısırırda bi anda başlar orası şişer nohut gibi,beyazlaşırya aynen öyle.Belden aşağımı bi görsen tarlaya döndüm2 gündür de ellerimde,parmaklarımda başladı.Gece falan uykumdan uyandıyor,o kadar canım acıyor.Bazen kanatıyorum kaşımaktan Multivitamin+omega3+saf arı sütü fazla gelmiştir diye üçünü de 1 haftadır içmiyorum.Doktorum bırak bakalım geçecekmi diye.Geçmedi.Hatta fazlalaştı.Öyle çok çok yediğim veya farklı bişey de yemedim 1 aydır.Ne oluyor bilmiyorum bana
Olmaz olurmu?Yumurtlama tarihini saptayacaksın daha çok dikkat edeceksiniz ilişkiye.İnşallah olur.Bende tuttu.
İlk ay da mi tuttu canım benim pko var zeten yumurtlama günüm test iyi oldu
Yok ben 5.adette öğrendim bebeğimi.4 ay bekledik yani.Eşime çakşır otu yedirdim.Kendimde btç kürü yaptım.Ovu testi ile de takip ettim.Ve bol bol Yasin okudum.Hemen hemen her gün okudum.Ve stres yapmadan geçirdim o ayı.Üstelik 4-5 ilişki oldu ovu testinde pozitifi gördükten sonra.Herşeyin başı stressizlik o yüzden sakin olmaya bak.Pko falan hikaye.Rabbim ol dedikten sonra herşey olur.Rahmi alınan,tüpleri bağlatılan,çocuğun olmaz raporuyla 30 sene bekleyenlere verdikten sonra kim engel olabilirki yüce Rabbim'e
Doğru söylüyorsun canım bende bol bol dua ediyorum rabbim dilediği zaman versin biz üstümüze düşeni yapalım da ben 6 aydır tedavi görüyorum iğneye geçtik ikinci ayim yumurta geliştiriciler kullanıyorum batim 26 nisan listeye eklersen ovu dönemim geçti ama çalışmalara gün aşırı devam ediyoruz hayırlısı artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?