- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #10.301
Ekledim canım.İnşallah sende 2014e kuzunla girersin
Ben 2013te 3 kişi oluruz inşallah diye dua ediyordum.24-25 aralıkta yerleşmiş kuzumuz meğerse.Biz 7 ocakta öğrendik varlığını
Ne güzel bi hediye yaaaaaa senin ne kararlık oldu şimdi hissediyor muydun hareket var mi çok güzel bu duygudur eminin rabbim bizede yaşatır ins benim eşimin doğum günü 22 nisan ona güzel bu hediye olur ins o gün erken olsada test yapmayı düşünüyorum ins büyük sürpriz olur
Naparsınız kızlar??
Sen bu satırları yazarken ben çoktan uykuya dalmış olacağım :) şimdi gördüm mesajını bi bakayım dedim uyanınca neler olmuş :). Her ne kadar sürekli yazmasamda takip etmekten hoşlandığım ve hamile haberlerini okurken keyiflendiğim bir topik bakmadan duramıyorum işte :) bi de senin cinsiyeti öğreneydi eyidi :))
Bu cumartesi 4,5 aylık olacağız tam.10 gündür falan kıpırtılar,seğrimeler var.Artık gaz ile arasındaki farkı anlayabiliyorum.Cumartesi de kuvvetli bi tekme yedimİnsan tekme yedim diye mutlu olurmuymuş vallahi oluyormuş.Hatta mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlıyormuş Hem ağladım o gün hem dua ettim bekleyen-isteyen herkese nasip et Allahım diye.
Ben 5 gün kala öğrenmiştim erken öğrenenler var sende öğrenirsin inşallah.Harika ötesi bi doğumgünü olur eşine.
:)))) Tatlu rüyalar canımcım...
Şu an kıpır kıpır içimde
Ne yapacağımı unutuveriyoruuummmm
Albi diye bi testti.Hemen ardından da laboquick ile yaptık.Labo... markası pozitif verdiğinde hata olabiliyor.Pek çok arkadaşım yaşadı maalesef bu sıkıntıyı.Ama bende gösterdi.İdrar testim 7 saat sonra belirdi.Sonraki gün kana gittim 22 çıktı.Ay yerim ben onu sağ salim sağlıkla kucağına alırsın ins idrar testiyle mi öğrendin canım birde markası neydi bazı markalar geç gösteriyormuş ya
:))) Hiç bitmiyor.Bitirmesin de Rabbim.Güzel bi dönem.Zorlukları da olsa özel biri oluveriyorsun bi anda:)))) hakkaten unutulmayacak gibi değilki hamile kalmadan önce acaba hamilemiyim diye düşünmekten beynimizde başka bişeye yer kalmıyor, heh diyoruz tamam hamileyim bu seferde cinsiyet ateşi sarıyor tüm bedenikız mı erkerk mı erkek mi kızmı kız mı erkek mi erkek kız erkek kız imdaaaat :))))
Çok teşekkür ederim tavsiyen için.Yaptırırım mutlaka.Zaten 2-3 gün daha dayanamazsam mutlaka giderim cildiyeye.Hala kaşınıyorum bitli gibiÇok şükür peri.Ufak tefek sıkıntılar dışında pek bişey yok.Biraz da rahat olabilsem daha iyi olacak.
Sana sorayım belki başından geçmiştir seninde.Bende 10 gündür falan dehşet bir kaşıntı var.Sivri ısırırda bi anda başlar orası şişer nohut gibi,beyazlaşırya aynen öyle.Belden aşağımı bi görsen tarlaya döndüm2 gündür de ellerimde,parmaklarımda başladı.Gece falan uykumdan uyandıyor,o kadar canım acıyor.Bazen kanatıyorum kaşımaktan Multivitamin+omega3+saf arı sütü fazla gelmiştir diye üçünü de 1 haftadır içmiyorum.Doktorum bırak bakalım geçecekmi diye.Geçmedi.Hatta fazlalaştı.Öyle çok çok yediğim veya farklı bişey de yemedim 1 aydır.Ne oluyor bilmiyorum bana
Ayşecim yazını okuduktan sonra yazmadan edemedim .benim gibi allerjik bir bünyeye sahip olunca kaşıntı denince hemen irkiliyorum.canım dr gittiğinde karaciğer enzimlerine baktır.Bu tür kaşıntılar normalde 7. aydan sonra oluyor ama enazından tedbir alırsın .hareketlerini hissetmeye başlamışsın çok sevindim. zaten o dayan annne tekmeleri olmazsa ben nasıl dayanabilirdim bilmiyorum . ilk 4 ay şisie serumlar vitamin bulantı iğneleri tüp tüp kanlar..hareket etmeye başladıktan sonra güçleneniyorsun bulantılarım var ama kendimi onunla güçlü hissediyorum
Az önce test yaptım sonuc yine negatif
arkadaşlar hayırlı günler hepinize,bugün hastaneye gittim hem kan verdim hem keseye bakalım oluşşmuş mu dedi doktor , 5+6 günlükmüşüm kesem göründü çok şükür ama bebeği göremedik, alttan muayene ediym dedi ben şimdilik istemedim,kan tahlil sonucum şimdi çıktı da ,bişiy sorcam herkesin sonuçlarına bakıyorum bhcg 2 günde bir tam 2 katından fazla artarken benimki ne eksik ne fazla tam iki kat artıyo biraz kafam takılıyo. böyle olan var mıydı aranızda canlar? çok merak ediyorum..hıı bebeği göremediğine kafanı yorma dedi doktor henüz kese 8 mm normal görünmemesi şuan dedi haftaya bakıcaz ama kan tahlilini merak ediyorum.
Hayırlı olsun canım.Çok erkenmiş bebek için.Doktorun da söylemiş.En az 2 kat demişti doktorum bana.22 çıktığında yarın bekle ertesi gün gel dedi 45 falan olmalı dedi.Benimki 98 oldu.45 olsaydı da kafama takmazdım.Önemli olan artması.Hatta drlar şüphelendiğinde 3.kanı da istiyor.Merak etme annesi.O daha tutunmaya çalışıyor sana.Küçücük hayali elleriyle yapışmaya çalışıyor.Çok dua et büyüsün kocaman olsun sarsın seni doğunca
sen doğal ürünleri seversin .kaşıntı alleji türü rahatsızlıklar genelde karaciğer kaynaklıdır. enginarı seviyorsan biraz enginar ye karaciğer fonksiyonlarını düzene sokar. özayder değerler okadar takılma önemli olan yükselmesi .rabbim inşallah keseyi de cinsiyetinide kucagına almayıda nasip etsin.tekrar hayırlı olsun
Albi diye bi testti.Hemen ardından da laboquick ile yaptık.Labo... markası pozitif verdiğinde hata olabiliyor.Pek çok arkadaşım yaşadı maalesef bu sıkıntıyı.Ama bende gösterdi.İdrar testim 7 saat sonra belirdi.Sonraki gün kana gittim 22 çıktı.
:))) Hiç bitmiyor.Bitirmesin de Rabbim.Güzel bi dönem.Zorlukları da olsa özel biri oluveriyorsun bi anda
Çok teşekkür ederim tavsiyen için.Yaptırırım mutlaka.Zaten 2-3 gün daha dayanamazsam mutlaka giderim cildiyeye.Hala kaşınıyorum bitli gibi
Sabır canım.Bu da senin imtihanın demekki.
:))) Hiç bitmiyor.Bitirmesin de Rabbim.Güzel bi dönem.Zorlukları da olsa özel biri oluveriyorsun bi anda
Sabır canım.Bu da senin imtihanın demekki.
ayşecim sıkma canını bu senin cinsiyet meselesi çok oyaladı meşgul etti seni.. sanırım sen de ankaradasın ben de ankaradayım yakınımdaki özel bi hastaneye gidiyorum bir de devlete.. hangi hastane bu merak ettim valla..Dün eşim son dkda yetişti.Koşa koşa (resmen koşa koşa) uçtum hastaneye.Gittiğim kadın-doğum hastanesi 4ten sonra muayene sırası vermiyormuş.4:05'te kalakaldık.Yakında özel hastane vardı(ne drlarından ne muayenesinden memnun olduğum bi hastane)Amaaan dedim nolcak sadece cinsiyet baktırcam.6 kişi var önünüzde dediler aldık sırayı bekliyorum.Sıra sayıyorum 8 oldu.Eşim gitti muayeneden vazgeçtiğimizi,işinin çıktığını,para iadesi istediğini söyledi(gerçektende öyle çünkü 1,5 saat bekledik)onlarda 3kişi sonra sıranın geleceğini söylediler.Yine bekledik 5 kişi daha aldılar.Bize sıra gelmiyor.Eşim tekrar gitti randevusuna geç kaldığını,iade istediğini söyledi.Dru arayıp bizi bekletmemelerini söylediler.Neyse bizi aldılar içeri.Dr hemşireyle sohbet ediyor.Şunun gelini bunun kimi olur falan.Resmen mahalle muhabbeti yapıyor.10dk falan bekledik.Eşim de biz çıkalım bitince çağırın dedi.Drda azarlamaya başladı bizi.İnip şikayete gerek yokmuş.Akşam 8e kadar yolu varmış.Zaten randevusuz gelmişiz falan.Bende çok gerildim.Tansiyonum falan düştü.Sizin beni germeye hakkınız yok diye bağırdım.Doktorsan da haddini bil,hastayım ben dedim.Terbiyesizlik yapamazsınız bana dedim.5-6 kişi dediniz 20 kişi oldu.Kimin ne dediği belli değil dedim.Bana 8 deseydiniz 8de gelirdim.Boş yere oyalayamazsınız beni 2 saattir dedim.4te girdiğimiz hastaneden 6,30da kavgayla çıktık.Para iadesi aldık.Şimdi hastane yönetimine ve sağlık bakanlığına şikayette bulunacağım dru.Sabaha kadar midem ağrıdı ve titredim sinirden.Banyo bile yaptım rahatlayamadım.Beni ve kuzumu germeye hakkı yok kimsenin diye bağırdım hastaneye.
Anlayacağınız çok gergin bi akşamdı.İnatlaşmanın da alemi yok biz cinsiyeti öğrenemeyeceğiz sanırım.Zaten Mayıs'ın ilk haftası kontrolümüz var.Gider İNSAN olan doktorumdan öğrenirim cinsiyetini.Eşimde başka hastaneden randevu al diyor.Garibim hastane yüzünden işlerini de yetiştiremedi dün.
Bende durumlar böyle işte.leylanın haberiyle biraz rahatladım.Listenin sırası bozulmadı çok şükür.
Duygubaby hadi sende bekletme artık bizi.
Hepinize dua ediyoruz inşallah hamiş olmayan kalmayacak topiğimizde
kızlar yazılarınızın hepsini okudum Allah hepinizden razı olsun sonucumu aldım çok şükür 189.2 çıktı hamileyim çok şükür.
pratisyen dr olduğundan tam bilemedi 1,5 aylık dedi ama kendi dr umu aradım o kadar değil ama hamilesin tebrik ederim dedi ama oda inanamadı.yarın muhakk yanıma gelyiyosun dedi
eşimle sonucu öğrendik zor bi bekleyişti ama sonucu güzel oldu,rabbim yalvarıyorum sana isteyen herkese özellikle burdaki arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip eyle...
hepinizi çok sev,yorummmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?