Bol bebiş topiği

Ekledim canım.İnşallah sende 2014e kuzunla girersin
Ben 2013te 3 kişi oluruz inşallah diye dua ediyordum.24-25 aralıkta yerleşmiş kuzumuz meğerse.Biz 7 ocakta öğrendik varlığını

Ne güzel bi hediye yaaaaaa senin ne kararlık oldu şimdi hissediyor muydun hareket var mi çok güzel bu duygudur eminin rabbim bizede yaşatır ins benim eşimin doğum günü 22 nisan ona güzel bu hediye olur ins o gün erken olsada test yapmayı düşünüyorum ins büyük sürpriz olur

Bu cumartesi 4,5 aylık olacağız tam.10 gündür falan kıpırtılar,seğrimeler var.Artık gaz ile arasındaki farkı anlayabiliyorum.Cumartesi de kuvvetli bi tekme yedim İnsan tekme yedim diye mutlu olurmuymuş vallahi oluyormuş.Hatta mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlıyormuş Hem ağladım o gün hem dua ettim bekleyen-isteyen herkese nasip et Allahım diye.
Ben 5 gün kala öğrenmiştim erken öğrenenler var sende öğrenirsin inşallah.Harika ötesi bi doğumgünü olur eşine.

Naparsınız kızlar??

Sen bu satırları yazarken ben çoktan uykuya dalmış olacağım :) şimdi gördüm mesajını bi bakayım dedim uyanınca neler olmuş :). Her ne kadar sürekli yazmasamda takip etmekten hoşlandığım ve hamile haberlerini okurken keyiflendiğim bir topik bakmadan duramıyorum işte :) bi de senin cinsiyeti öğreneydi eyidi :))

:)))) Tatlu rüyalar canımcım...
Şu an kıpır kıpır içimde
Ne yapacağımı unutuveriyoruuummmm

Ay yerim ben onu sağ salim sağlıkla kucağına alırsın ins idrar testiyle mi öğrendin canım birde markası neydi bazı markalar geç gösteriyormuş ya

:)))) Tatlu rüyalar canımcım...
Şu an kıpır kıpır içimde
Ne yapacağımı unutuveriyoruuummmm

:)))) hakkaten unutulmayacak gibi değilki hamile kalmadan önce acaba hamilemiyim diye düşünmekten beynimizde başka bişeye yer kalmıyor, heh diyoruz tamam hamileyim bu seferde cinsiyet ateşi sarıyor tüm bedeni kız mı erkerk mı erkek mi kızmı kız mı erkek mi erkek kız erkek kız imdaaaat :))))

Çok şükür peri.Ufak tefek sıkıntılar dışında pek bişey yok.Biraz da rahat olabilsem daha iyi olacak.
Sana sorayım belki başından geçmiştir seninde.Bende 10 gündür falan dehşet bir kaşıntı var.Sivri ısırırda bi anda başlar orası şişer nohut gibi,beyazlaşırya aynen öyle.Belden aşağımı bi görsen tarlaya döndüm 2 gündür de ellerimde,parmaklarımda başladı.Gece falan uykumdan uyandıyor,o kadar canım acıyor.Bazen kanatıyorum kaşımaktan Multivitamin+omega3+saf arı sütü fazla gelmiştir diye üçünü de 1 haftadır içmiyorum.Doktorum bırak bakalım geçecekmi diye.Geçmedi.Hatta fazlalaştı.Öyle çok çok yediğim veya farklı bişey de yemedim 1 aydır.Ne oluyor bilmiyorum bana

Ayşecim yazını okuduktan sonra yazmadan edemedim .benim gibi allerjik bir bünyeye sahip olunca kaşıntı denince hemen irkiliyorum.canım dr gittiğinde karaciğer enzimlerine baktır.Bu tür kaşıntılar normalde 7. aydan sonra oluyor ama enazından tedbir alırsın .hareketlerini hissetmeye başlamışsın çok sevindim. zaten o dayan annne tekmeleri olmazsa ben nasıl dayanabilirdim bilmiyorum . ilk 4 ay şisie serumlar vitamin bulantı iğneleri tüp tüp kanlar..hareket etmeye başladıktan sonra güçleneniyorsun bulantılarım var ama kendimi onunla güçlü hissediyorum

arkadaşlar hayırlı günler hepinize,bugün hastaneye gittim hem kan verdim hem keseye bakalım oluşşmuş mu dedi doktor , 5+6 günlükmüşüm kesem göründü çok şükür ama bebeği göremedik, alttan muayene ediym dedi ben şimdilik istemedim,kan tahlil sonucum şimdi çıktı da ,bişiy sorcam herkesin sonuçlarına bakıyorum bhcg 2 günde bir tam 2 katından fazla artarken benimki ne eksik ne fazla tam iki kat artıyo biraz kafam takılıyo. böyle olan var mıydı aranızda canlar? çok merak ediyorum..hıı bebeği göremediğine kafanı yorma dedi doktor henüz kese 8 mm normal görünmemesi şuan dedi haftaya bakıcaz ama kan tahlilini merak ediyorum.

Ay yerim ben onu sağ salim sağlıkla kucağına alırsın ins idrar testiyle mi öğrendin canım birde markası neydi bazı markalar geç gösteriyormuş ya
Albi diye bi testti.Hemen ardından da laboquick ile yaptık.Labo... markası pozitif verdiğinde hata olabiliyor.Pek çok arkadaşım yaşadı maalesef bu sıkıntıyı.Ama bende gösterdi.İdrar testim 7 saat sonra belirdi.Sonraki gün kana gittim 22 çıktı.

:))) Hiç bitmiyor.Bitirmesin de Rabbim.Güzel bi dönem.Zorlukları da olsa özel biri oluveriyorsun bi anda

Çok teşekkür ederim tavsiyen için.Yaptırırım mutlaka.Zaten 2-3 gün daha dayanamazsam mutlaka giderim cildiyeye.Hala kaşınıyorum bitli gibi

Az önce test yaptım sonuc yine negatif

Sabır canım.Bu da senin imtihanın demekki.

Hayırlı olsun canım.Çok erkenmiş bebek için.Doktorun da söylemiş.En az 2 kat demişti doktorum bana.22 çıktığında yarın bekle ertesi gün gel dedi 45 falan olmalı dedi.Benimki 98 oldu.45 olsaydı da kafama takmazdım.Önemli olan artması.Hatta drlar şüphelendiğinde 3.kanı da istiyor.Merak etme annesi.O daha tutunmaya çalışıyor sana.Küçücük hayali elleriyle yapışmaya çalışıyor.Çok dua et büyüsün kocaman olsun sarsın seni doğunca

sen doğal ürünleri seversin .kaşıntı alleji türü rahatsızlıklar genelde karaciğer kaynaklıdır. enginarı seviyorsan biraz enginar ye karaciğer fonksiyonlarını düzene sokar. özayder değerler okadar takılma önemli olan yükselmesi .rabbim inşallah keseyi de cinsiyetinide kucagına almayıda nasip etsin.tekrar hayırlı olsun

inşallah ayşecim ne biliym kaygılanıyo insan bi an... ilk kan tahlillerimde benimde iki kattan fazla yükseliyordu ama son iki tahlilde tam iki kat artınca :)) neyse ben olumlu düşüniymde Allahtan hayırlısı ... sağol canım güzel duan için Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ...

sağol canım inşallah,teşekkür ederim :))Allah nasip etsin o günleri :))

Hata verdiğini çok yerde okudum canım labo var bende ovu testiyle gelmişti birde bebetime var ama bunlar ucuz testker 5 gün kala çok iyi cıkmış canım senin

ayşecim sıkma canını bu senin cinsiyet meselesi çok oyaladı meşgul etti seni.. sanırım sen de ankaradasın ben de ankaradayım yakınımdaki özel bi hastaneye gidiyorum bir de devlete.. hangi hastane bu merak ettim valla..şikayet etmekle iyi edersin ama kendini de boş yere germe bebişini düşün canım

Selam kizlar Hayirli günler hepinize insallah iyisinizdir masallAh topikte bamişler arttı devamı gelir Hamiş olmayan kalmaz insallah

Aysem valla ben bile okurken gerildim ya bu nedir neyse sende sıkma canını geç olsun güç olmasın öğrenirsin insallah cok gecmisler olsun artık bilmediğin yerlerede gitme

Tebrik ederim leylam Hayirli uğurlu olsun meleğin darısı diger arkadaslarımızın basına olsun cok sevindim bak adet belirtileri derken Hamiş belirtileri oldu Buda sana supriz oldu:)))

Doktordan geliyorum kızlar.
Devlet hastanesi olduğu için baştan savma bi muayene olur ama önemli değil diye düşünmüştüm.Demekki yanlış düşünmüşüm.Ultrasondaki adam köpek gibi azarlıyordu herkesi.Sinir oldum.Dişlerimi sıkarak yattım masaya.Kıza benziyor dedi.Kesin değilmi dedim.Hayır kız olacak kadar küçük değil,erkek olacak kadar büyük değil cinsel organ dedi.2 haftaya kadar şişlik inerse kızdır,büyürse erkektir dedi.Yani el elde,baş başta kaldık gene.Ne yuvarlak cümle kurdu öyle anlatamam.18.haftada net görünür ama sana net bişey söyleyemem dedi.Kız derim erkek olur yanlış baktınız olur dedi.Yani yine eli boş ve bol soru işaretiyle döndüm bir hastaneden daha.2 hafta sonra zaten kendi dr kontrolüm var.Boşuna gitmeyelim dememişim eşime.O da bi garip oldu duyunca.Allah geçen kontrolde öğrenmek istemeyince 1 ay daha beklemeyi uygun görmüş demekki bize.Hayırlısı artık.Yapacak bişey yok.Mayıs'ın ilk haftasını bekleyeceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…