- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.441
Dün akşam deneyecektim unuttum.Ben günde 1 bardak bile içmiyorumki,yoğurt da aklıma gelirse..Amin cnmmm hepimizin insalalah.
Sutu dene bak o zaman nasil cosacak. Ben her gun iciyorum sut. Dislerime birsey olur diye cok korkuyorum sagolsun annem de hep kotu ornekleri anlatiyor. Kuzu kuzu iciyorum yogurt da yiyorum. En az uc bardak sut icmek lazimmis. Ben 2 bardak sut bir kase yogurt.
Ben yaşamadım canım hiç.Dra da sormadım.Az yiyorum süt yoğurt diye üzülme.Bende doğrudürüst yemiyorum.2 aydır falan 1 bardak dün sabah içtim sütü.Yoğurdu da aklıma gelirse yiyorum.Dra sor mutlaka.Çaresi vardır.kizlar disetlerim feci olmus hastaligim devam maalesef ama baktim ki et nerdeyse elime gelecek. Yasayan ve dr a soran var mi nolur yardim cok korktum. Hep kaniyordu ama sismis bide
Bende sürekli azar işitiyorum eşimden,annemden,sevdiklerimden.Şunu etme,şunu ye falan.Hiç de gelemem öyle dara.Uzak duruyorum bu tür muhabbetlerden.Biz anneler günü falan unuttuk bu yıl.Umrumda da değil işin açığı.Ben kendi anneliğimi unutmuşum ne hediyeside ne kutlaması.Kusura bakmasın kimse.Unutamayacağım bir anneler günü yaşıyorum zaten.Hemde anneliğe bu kadar yakınken...iyi akşamlar kızlaaarrr...
yarın 3 aylar başlıyor Rabbim'in izniyle.
ayyy keşke oruç tutabilseydikk
hepimizin üç ayları mübarek olsun şimdiden. Bol Kandilli bir ay hamd olsun.bu mübarek günleri boş geçirmeyelim inşallah.
birbirimize bol bol dua edelim olurmu?
Müslüman Müslüman ın duasına muhtaçtır.
ben şahsen hepiniz için dua edicem Allah'ın izniyle.
bugün yine gündüz gelemedim.özledim sizleri çok.
anneler günü hediyesi almaya çıkıcaktım ki,zaten birkaç gündür tuhaf davranan eşim,bugün de hiç yapmadığı şeyleri yapmaya devam etti :44:
topu topu 5-6 dk yürüme mesafesinde olan mağazaya gitmek için kendisini beklemem gerektiğini,arabayla beni götürüp getiriceğini söyledi.dedim saçmalama şurası hemen.yok neymiş de bu halde gidemezmişim,geceleri ağrım oluyormuş
benden çok beni düşünür oldu.aman aman hamd olsun bu da güzel birşey
dün lcw de bir kıyafet gösterdim alayımmı die. 9 Haziran da arkadaşın düğünü var ve hem sağdıç hemde şahit biziz.
yok neymiş de o kıyafet hamile kıyafeti gibiymiş de çok dikkat çekiomuşum. yahu arkadaş ben zaten hamileyim ve o zaten hamile kıyafetiydi ki
bana başka kıyafet olmuyor,mecburen hamile kıyafeti alıcam dediğimdeyse ' yok yok çok dikkat çekmeyen bişey alalım.hem şahit olmamıza ne gerek var ki? koca nikah salonunda herkez bize bakıcak.nazara gelmeni istemiyorum dedi
dikkat çeker dediği kıyafet de lacivert uzun bir elbise
neyse bu zamanın da tadını çıkartmak gerek değilmi
son aylarda erkekler zaten bir acaip oluyorlar.nedenini anlayamıyorum ama :44:
ha bu arada,kayınvalidemler sağolsunlar bana yatak örtüsü almışlar. anneler günü hediyesiymiş
ayy ama çok sevindim ya.bense ona 3 lü tepsi takımı almıştım janjanlı bişi. onun hediyesinin yanında sönük kalıcak sankim
sizlerde ne var ne yok bakalım kızlar?
Üç Aylar mübarek olsun canım hepimizin.iyi akşamlar kızlaaarrr...
yarın 3 aylar başlıyor Rabbim'in izniyle.
ayyy keşke oruç tutabilseydikk
hepimizin üç ayları mübarek olsun şimdiden. Bol Kandilli bir ay hamd olsun.bu mübarek günleri boş geçirmeyelim inşallah.
birbirimize bol bol dua edelim olurmu?
Müslüman Müslüman ın duasına muhtaçtır.
ben şahsen hepiniz için dua edicem Allah'ın izniyle.
bugün yine gündüz gelemedim.özledim sizleri çok.
anneler günü hediyesi almaya çıkıcaktım ki,zaten birkaç gündür tuhaf davranan eşim,bugün de hiç yapmadığı şeyleri yapmaya devam etti :44:
topu topu 5-6 dk yürüme mesafesinde olan mağazaya gitmek için kendisini beklemem gerektiğini,arabayla beni götürüp getiriceğini söyledi.dedim saçmalama şurası hemen.yok neymiş de bu halde gidemezmişim,geceleri ağrım oluyormuş
benden çok beni düşünür oldu.aman aman hamd olsun bu da güzel birşey
dün lcw de bir kıyafet gösterdim alayımmı die. 9 Haziran da arkadaşın düğünü var ve hem sağdıç hemde şahit biziz.
yok neymiş de o kıyafet hamile kıyafeti gibiymiş de çok dikkat çekiomuşum. yahu arkadaş ben zaten hamileyim ve o zaten hamile kıyafetiydi ki
bana başka kıyafet olmuyor,mecburen hamile kıyafeti alıcam dediğimdeyse ' yok yok çok dikkat çekmeyen bişey alalım.hem şahit olmamıza ne gerek var ki? koca nikah salonunda herkez bize bakıcak.nazara gelmeni istemiyorum dedi
dikkat çeker dediği kıyafet de lacivert uzun bir elbise
neyse bu zamanın da tadını çıkartmak gerek değilmi
son aylarda erkekler zaten bir acaip oluyorlar.nedenini anlayamıyorum ama :44:
ha bu arada,kayınvalidemler sağolsunlar bana yatak örtüsü almışlar. anneler günü hediyesiymiş
ayy ama çok sevindim ya.bense ona 3 lü tepsi takımı almıştım janjanlı bişi. onun hediyesinin yanında sönük kalıcak sankim
sizlerde ne var ne yok bakalım kızlar?
İnşallah canım ya. Çok etkisinde kaldım rüyanın. Daha öncede balık yediğimi görmüştüm ama nasip olmadı.canım rüyalar boşuna değil bende hamile kalmadan 10 gün önce rüya görmeye başlamıştım en son erkek bebek emekleyerek bana geliyodu birgün sonrada haberini aldım,içimden bir his yakın zamanlarda hamile kalıcanı söylüyor.
bu arada klomen olarak hangi ilaca başladın bana ilaç olarak serephone vermişti sabah akşam kullandım beş gün adetin 3.günü başlıyodum.inşallah bu ay seninledir bebeğin kuzum....
Bugün işyerinden izin alacağım.Haftaya hastanede olacağız çünkü.Salı yatış var.Pazartesi de eşimle olmak istiyorum.Keşke temizliği bu haftaya bıraksaymışım.Saat daha 9 ama ben dakikaları sayıyorum resmen.Kendimi işe vereceğim bugün.Ne gelirse yapacağım işyerimde.Tabi kafayı toparlayabilirsem.Ona sarılmaktan başka bişey gelmiyor elimden.Zaten başka bişey de yapmıyoruz evdeyken.Dalıp dalıp gitmelerine,sonra hiçbişey yokmuş gibi bana dönüp gülmelerine dayanamıyorum artık. Kelimelerin bittiği anı yaşıyorum...
Evet prensesim geliyor inşallah..Darısı isteyenlerin başına...Nasılsınız kızlar çoktandırr gelemiyorum bazen gelip sessizce okuyorum mutluluklarınızı allah kucaganıza almayıda kısmet etsin inş ben ne diyim başka inş hepiniz iyisinizdir ayşemm kızınmı olucak bebiş resmini deiştirmişsin iyisindir umarım hamileligin güzel geçiyodurr
gunaydın hanımlar, bulutlu ve yagmurlu bir gune merhaba dedik inşallah yarın hava güzel olur,
kızlar sılkeleme demişiniz?
o ne demek napmamız gerekıyor?
anlamadım da
Kızlar merhaba.
Dün akşam 10 da sol kasıgım çok ağırdı. Zorla uyumaya çalıştım yatakta kıvranıp durdum. Çok ağırdı
İnşallah bi sorun yoktur. Çarşamba doktora gidiyorum.
Ağır falan kaldırdın mı?Rahim büyüdüğü için de olabiliyormuş.Bende de oldu o zamanlar.Hala oluyor hatta.Yada ayakta çok durduğumda oluyor.Dikkat et kendine.Bişey olmaz inşallah.
ağır kaldırmadım. Açıkcası korkuttu bu ağrı beni. birde nette araştırıyordum sol kasık ağırırsa kız olurmuşBelki ondandır.
ayşecim zor zamanlar geçiriyorsunuz gerçekten.Ama Rabbimin izniyle geçicek inşallah.
dediğin gibi anneler günü çok da önemli değil.Çünki düşünücek daha önemli şeylerin var.
Salı günü eşin aytıryormuş.Hayırlı haberlerinizi alırız İnşallah.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Allah razı olsun canım kardeşim.Haftaya izinliyim.Arkamda iş bırakmamak için çabalıyorum bugün.İyi de oldu çünkü stresten başımın ağrısını geçiremedim sabahtan beri.Parol bile içtim olmadı.Pazar ve pazartesi biraz hava alalım istiyoruz.İşle ilgilenip bi de onla kafamızı ağrıtmayalım.Belki de kızımıza alışveriş yaparız beraber.İyi gelir ikimize de.Deli danalara döndük ikimizde.Kim ne derse onu yapıyoruz.Kim nereye çekerse oraya gidiyoruz.Açıkhava-piknik falan yaparız belki.Bisiklete bineriz belki.Çok severiz ikimizde.Zorlansamda binerim onun için.Bişey olmazsa tabi.
süper olur sizin için.değişiklik olur.
ama bence bisiklet olayını doğumdan sonraya ertele.ağrın oluyor çünki biliyorsun.
piknik yapın,alışveriş yapın,zaten orada süper parklar yapıldı.bayıldım yaa.koca koca alanları yemyeşil yapmışlar.piknik alanları.
yeterki beraber vakit geçirmek isteyin.okadar çok seçeneginiz var ki...
kafanızı dagıtın azıcık.
ama sende kendini çok yorma olurmu?dinlene dinlene yap işlerini arkadaşım.
Bende de soldaydı ağrı.Şimdi her yerimde var ama ilk zamanlar soldaydı.Allah gönlüne göre versin incicim.
Ahh tubişş sendeki enerjiye hayranım. hiç durmuyorsun kurtlu gibi.iyi hafta sonları kızlarrr
nasılsınız bakalım?
ben yine temizliğe vurdum kendimi.
birde bugün pazar günümüz.
günler artık daha zor geçiyor.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Bütün işim o artık.İnanırsan evi bile toplamıyorum o varken.o gidince yada uyurken hallediyorum her işimi.Onun da yorulmaması lazım zaten.Doktoru kendini zorlama,yorma demiş.Zaten benim gibi çabuk dermanı kesiliyor onunda.Hava serin burda ama olsun.O bu durumdayken zaten bana güneş hiç açmıyor...
Amin canım. Kız erkek fark etmez. Sağlıklı olsun da önemli değil kuzum. Dinine, vatanına, bizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Ahh tubişş sendeki enerjiye hayranım. hiç durmuyorsun kurtlu gibi.Bende bi türlü mü yapsam karar veremedim ? Sen ne yaptın kopya çekerim belki
Ayşem seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Rabbim şifasını verecek. Bir an önce eski hayatınıza geri döneceksiniz. Herşeyin başı sağlık.
Biliyormusun sanki hamileyken herşey üstüste geliyor. Sınanıyoruz.Şuan benim başımdada o kadar olaylar var kiBazen çok bunalıyorum yavrumu düşünüyorum Rabbim onu rızkıyla yollayacak evimize bereket gelecek inşallah...Uğurlu gelecek bize.
Derdimi anlatsam roman olacak nitelikte... ama hayat herşeye rağmen yaşamaya değer. Ve birgün mutlaka iyiler kazanacak !
Karanlık gecelerin sabahında hep güneş doğar...
İnşallahh canım.Allah dua etmesinden hoşlandığı kuluna sıkıntı verirmiş.Daha çok dua etsin diye.Allahım yolundan ayırmasın.Bir de namazlarımı düzenli kılabilsem.İyice saldım ucunu.Şeytana teslim oluyorum hep(((((((((( Kafamı vererek kılamayınca kendimi kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?