Bol bebiş topiği

canım inan bende hepinizi ayrı ayrı özlüyorum,dilimden düşmüyosunuz sürekli dua ediyorum,
karından muayene oldum canım,dr um artık alttan muayene dönemi bitti dedi,kalp atışlarını duymaya başlayınca gülmeye başladım dr da normalde anne adayları ağlar bizim anne adayıda gülüyo diyo çok güzel bi duyguydu kuzum en kısa zamanda sende duyucaksın inşallah.

canım rüyalar boşuna değil bende hamile kalmadan 10 gün önce rüya görmeye başlamıştım en son erkek bebek emekleyerek bana geliyodu birgün sonrada haberini aldım,içimden bir his yakın zamanlarda hamile kalıcanı söylüyor.

bu arada klomen olarak hangi ilaca başladın bana ilaç olarak serephone vermişti sabah akşam kullandım beş gün adetin 3.günü başlıyodum.inşallah bu ay seninledir bebeğin kuzum....

Dün akşam deneyecektim unuttum.Ben günde 1 bardak bile içmiyorumki,yoğurt da aklıma gelirse..

kizlar disetlerim feci olmus hastaligim devam maalesef ama baktim ki et nerdeyse elime gelecek. Yasayan ve dr a soran var mi nolur yardim cok korktum. Hep kaniyordu ama sismis bide
Ben yaşamadım canım hiç.Dra da sormadım.Az yiyorum süt yoğurt diye üzülme.Bende doğrudürüst yemiyorum.2 aydır falan 1 bardak dün sabah içtim sütü.Yoğurdu da aklıma gelirse yiyorum.Dra sor mutlaka.Çaresi vardır.

Bende sürekli azar işitiyorum eşimden,annemden,sevdiklerimden.Şunu etme,şunu ye falan.Hiç de gelemem öyle dara.Uzak duruyorum bu tür muhabbetlerden.Biz anneler günü falan unuttuk bu yıl.Umrumda da değil işin açığı.Ben kendi anneliğimi unutmuşum ne hediyeside ne kutlaması.Kusura bakmasın kimse.Unutamayacağım bir anneler günü yaşıyorum zaten.Hemde anneliğe bu kadar yakınken...

Bugün işyerinden izin alacağım.Haftaya hastanede olacağız çünkü.Salı yatış var.Pazartesi de eşimle olmak istiyorum.Keşke temizliği bu haftaya bıraksaymışım.Saat daha 9 ama ben dakikaları sayıyorum resmen.Kendimi işe vereceğim bugün.Ne gelirse yapacağım işyerimde.Tabi kafayı toparlayabilirsem.Ona sarılmaktan başka bişey gelmiyor elimden.Zaten başka bişey de yapmıyoruz evdeyken.Dalıp dalıp gitmelerine,sonra hiçbişey yokmuş gibi bana dönüp gülmelerine dayanamıyorum artık. Kelimelerin bittiği anı yaşıyorum...

Üç Aylar mübarek olsun canım hepimizin.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Eşin kıskanması iyi aslında sevdiğini önem verdiğini gösterir. Tabi aşırıya kacinca da bizim sinirlerimiz hoplar. Benim eşimde de bir adanalı erkek olarak kıskançlıkları var. Benim hoşuma gidiyor aslında. Ama bazen aşırıya kaçıyor:)
Anneler günün şimdiden kutlu olsun canım.

İnşallah canım ya. Çok etkisinde kaldım rüyanın. Daha öncede balık yediğimi görmüştüm ama nasip olmadı.

İlaçın adı klomen canım. Sabah akşam içiyorum. Adetin 4. günü başladım. Salı günü kontrolum var bakalım.

Canım benim zor günler ama inşallah geçecek Allah in izniyle..

Unutma güzel günler zorlu duraklardan geçer. .

Nasılsınız kızlar çoktandırr gelemiyorum bazen gelip sessizce okuyorum mutluluklarınızı allah kucaganıza almayıda kısmet etsin inş ben ne diyim başka inş hepiniz iyisinizdir ayşemm kızınmı olucak bebiş resmini deiştirmişsin iyisindir umarım hamileligin güzel geçiyodurr

gunaydın hanımlar, bulutlu ve yagmurlu bir gune merhaba dedik inşallah yarın hava güzel olur,

kızlar sılkeleme demişiniz?
o ne demek napmamız gerekıyor?
anlamadım da

Evet prensesim geliyor inşallah..Darısı isteyenlerin başına...

gunaydın hanımlar, bulutlu ve yagmurlu bir gune merhaba dedik inşallah yarın hava güzel olur,

kızlar sılkeleme demişiniz?
o ne demek napmamız gerekıyor?
anlamadım da

İlişkiden sonra eşin ayaklarından tutup bacaklarından silkeliyor bikaç kez.Komik ve eğlenceli bi durum.Hadi spoşlar koşun bulun yumoşları diye tezahürat da yaptınmı kesin hamişsin o ay :) Biz çok gülerdik o an eşimle.

Kızlar merhaba.

Dün akşam 10 da sol kasıgım çok ağırdı. Zorla uyumaya çalıştım yatakta kıvranıp durdum. Çok ağırdı

İnşallah bi sorun yoktur. Çarşamba doktora gidiyorum.

Kızlar merhaba.

Dün akşam 10 da sol kasıgım çok ağırdı. Zorla uyumaya çalıştım yatakta kıvranıp durdum. Çok ağırdı

İnşallah bi sorun yoktur. Çarşamba doktora gidiyorum.

Ağır falan kaldırdın mı?Rahim büyüdüğü için de olabiliyormuş.Bende de oldu o zamanlar.Hala oluyor hatta.Yada ayakta çok durduğumda oluyor.Dikkat et kendine.Bişey olmaz inşallah.

Ağır falan kaldırdın mı?Rahim büyüdüğü için de olabiliyormuş.Bende de oldu o zamanlar.Hala oluyor hatta.Yada ayakta çok durduğumda oluyor.Dikkat et kendine.Bişey olmaz inşallah.

ağır kaldırmadım. Açıkcası korkuttu bu ağrı beni. birde nette araştırıyordum sol kasık ağırırsa kız olurmuş Belki ondandır.

ayşecim zor zamanlar geçiriyorsunuz gerçekten.Ama Rabbimin izniyle geçicek inşallah.
dediğin gibi anneler günü çok da önemli değil.Çünki düşünücek daha önemli şeylerin var.
Salı günü eşin aytıryormuş.Hayırlı haberlerinizi alırız İnşallah.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

iyi hafta sonları kızlarrr

nasılsınız bakalım?
ben yine temizliğe vurdum kendimi.
birde bugün pazar günümüz.
günler artık daha zor geçiyor.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Allah razı olsun canım kardeşim.Haftaya izinliyim.Arkamda iş bırakmamak için çabalıyorum bugün.İyi de oldu çünkü stresten başımın ağrısını geçiremedim sabahtan beri.Parol bile içtim olmadı.Pazar ve pazartesi biraz hava alalım istiyoruz.İşle ilgilenip bi de onla kafamızı ağrıtmayalım.Belki de kızımıza alışveriş yaparız beraber.İyi gelir ikimize de.Deli danalara döndük ikimizde.Kim ne derse onu yapıyoruz.Kim nereye çekerse oraya gidiyoruz.Açıkhava-piknik falan yaparız belki.Bisiklete bineriz belki.Çok severiz ikimizde.Zorlansamda binerim onun için.Bişey olmazsa tabi.

süper olur sizin için.değişiklik olur.
ama bence bisiklet olayını doğumdan sonraya ertele.ağrın oluyor çünki biliyorsun.
piknik yapın,alışveriş yapın,zaten orada süper parklar yapıldı.bayıldım yaa.koca koca alanları yemyeşil yapmışlar.piknik alanları.
yeterki beraber vakit geçirmek isteyin.okadar çok seçeneginiz var ki...
kafanızı dagıtın azıcık.

ama sende kendini çok yorma olurmu?dinlene dinlene yap işlerini arkadaşım.

Bütün işim o artık.İnanırsan evi bile toplamıyorum o varken.o gidince yada uyurken hallediyorum her işimi.Onun da yorulmaması lazım zaten.Doktoru kendini zorlama,yorma demiş.Zaten benim gibi çabuk dermanı kesiliyor onunda.Hava serin burda ama olsun.O bu durumdayken zaten bana güneş hiç açmıyor...

Bende de soldaydı ağrı.Şimdi her yerimde var ama ilk zamanlar soldaydı.Allah gönlüne göre versin incicim.

Amin canım. Kız erkek fark etmez. Sağlıklı olsun da önemli değil kuzum. Dinine, vatanına, bizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah.
iyi hafta sonları kızlarrr

nasılsınız bakalım?
ben yine temizliğe vurdum kendimi.
birde bugün pazar günümüz.
günler artık daha zor geçiyor.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Ahh tubişş sendeki enerjiye hayranım. hiç durmuyorsun kurtlu gibi. Bende bi türlü mü yapsam karar veremedim ? Sen ne yaptın kopya çekerim belki

Ayşem seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Rabbim şifasını verecek. Bir an önce eski hayatınıza geri döneceksiniz. Herşeyin başı sağlık.

Biliyormusun sanki hamileyken herşey üstüste geliyor. Sınanıyoruz.Şuan benim başımdada o kadar olaylar var ki Bazen çok bunalıyorum yavrumu düşünüyorum Rabbim onu rızkıyla yollayacak evimize bereket gelecek inşallah...Uğurlu gelecek bize.

Derdimi anlatsam roman olacak nitelikte... ama hayat herşeye rağmen yaşamaya değer. Ve birgün mutlaka iyiler kazanacak !

Karanlık gecelerin sabahında hep güneş doğar...

İnşallahh canım.Allah dua etmesinden hoşlandığı kuluna sıkıntı verirmiş.Daha çok dua etsin diye.Allahım yolundan ayırmasın.Bir de namazlarımı düzenli kılabilsem.İyice saldım ucunu.Şeytana teslim oluyorum hep(((((((((( Kafamı vererek kılamayınca kendimi kötü hissediyorum.

şeytan engellemek için elinden geleni yapıyor ayşecim. özellikle ettiğimiz duaların kabulü için düzenli namaz çok önemli. aman dikkat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…