Bol bebiş topiği

Kızlar bugünden sonra pek giremem siteye.Eşim yanımdayken başka bişeyle ilgilenmek istemiyorum.Duanızda unutmayın bizi.
Kendinize iyi bakın.Güzel haberlerle döneceğim inşallah.Sizlerde bana güzel haberler yeni hamiş haberleri hazırlayın inşallah.Allah hepinizden razı olsun...Görüşmek üzere..

En hayırlı haberlerle dön inşallah ayşecim dumalarım sizinle...

İnş.Ben artık çok dikkat edyorum.Az az sık sık yiyorum. Dualarımdasın.

Dualrımız sizinle.Rabbim yardımcınız olsun.Üst üste geliyor diye düşünme sabır.Bu da bir sabır imtihanı.İnş. sonunda güzel olacak.

Tebrikler.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Gayet tabi Ayşeciğim yerinde bir karar almışsın... İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah...

Merhaba biz evlendigimden beri bebek istiyoruz ama olmuyor birturlu bu ay ovulasyon testini yaptim 4 gun once yumurtlama gunumdu ogun iliskiye girdik sizce hamile kalirmiyim nolur yardim edin

Merhaba biz evlendigimden beri bebek istiyoruz ama olmuyor birturlu bu ay ovulasyon testini yaptim 4 gun once yumurtlama gunumdu ogun iliskiye girdik sizce hamile kalirmiyim nolur yardim edin

sadece o gün değil bir gün önce ve sonrasında da sanırım gerek.Rabbim hayırlısını versin.İnş. tadarsın bu mutluluğu.

canım çift çizgiyi gördüğün gün ilişkiye girdiysen hamiş kalma olasılıgın çok yüksek. Ben ovulasyondan 1 gün önce ve 1 gün sonrasında yapıyoduk ilişkiyi. Hiç çift çizgiyi gördüğüm gün yapmamıştık. Hamiş kaldığım ay çift çizgi gördüğüm gün ilişki oldu ve muhtemelen o gün hamiş kaldım

İnşallah sende hamiş kalırsın canım.

TÜM ANNELERİN ,ANNE ADAYLARININ, ANNE OLMAK İSTEYENLERİN ANNELER GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM. İYİKİ VARSINIZ KANATSIZ MELEKLER.

Son düzenleme:
Aysem dualarim sizinle. Hayirli haberlerle gel insalah. Rabbim sifa versin.

kizlarrrrr cok kotuyum 11 mayis benim bat tarihimdi yaaa hic bir sey yoktu bu sefer hamiliyim diye dusunmustum ama bu gun ogleden sonra adet oldum test bile yaptim kac tane, goguslerim sismisti bu sefer cok inanmistim hayallerim yikildi... kendi kendime seviniyordum anneler gununde anne oldum diyeee yine hamis degilim yaniii.....

Tatlııımmm Taana bu zamanları bizde yaşadık ama emin ol tam zamanında Mevlam gönderiyor meleklerimizi
Canını sıkma derim hayatındaki güzelliklerin tadını çıkartmaya bak...
İnşaallah bebişin geldiğinde zorlu bir dönemden geçeceksin,inşaallah o günlerde gelecek
Rahat ol yumurtlama günlerinde sakın bebiş için ilişkiye girme istediğiniz için olsun kafandan at bebiş meselesini bak işte ozaman meleğin gelecek...
Bu topikteki herkes böyle hamiş kaldı yani kafadan silerek
Biraz zor ama isteyince Allah yardım ediyor
Dua edelim birbirimize inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi

insallah dedigin gibi olur canim... bu sabah biraz daha sakinim ama dun hamile olmadigimi ogrendigim gibi birde kocamin spermogram sonucunu ogrendim kaynanamin goturdugu jinekolog ustune basiyorum jinekolog kocama cok pahali ilaclar aldiridi ileri hareketli sperm sayisi dusukdu de o kadar ilactan sonra ilacsiz halinden dahada dusuk cikti bu bir, ikincisi kocam inatla sigarayi birakmiyor birakmak icinde beni bahane etti ben destek olacakmisim ona surat asmayacakmisim, dirdir etmeyecekmisim destek olacakmisim sanki baslarken benim destegiyimle baslamis yaaaa.... of offf kadinin derdi bitmez...

bu arada arayip kaynanama dedim yine dusuk cikti baska doktora gidelim diye soyle dedi ne fark eder hepsi ayni doktor dedi... deliriyorum kizlar ayni doktor benim kronik sistitim icin bana aylarca antibiyotik kullandirdi ve ben kan isiyordum karacigerim buyudu daha da kotu oldum da ondan sonra urologa gittik. simdidi de bu... delircemmmm delircemmmmm delircemmmm....

delirmeden sunu diyeyim umudumu kaybetedim kocama sigara konusunda baski yapicam beslenmeye dikkat edicem insallah gelecek aya hamisim...

selam kızlaaaaarrr
nasılsınız bakalım?
dün hiç gelemedim.malum anneler günüydü.
eşim de sağolsun hoş bir sürpriz yaptı

ama artık çok daha zorlanır oldum gerek gündüzleri iş yaparken gerekse gece yatarken.
Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize.

artık bebiş için birşeyler almaya başladım.
zaman yaklaşıyor. 31. haftaya da geldik.
nasıl geçiyor şu zaman yaa...

kızlar 3 gün sonra Regaip kandili.
bol bol ibadet ve duayla geçirelim inşallah.

bu fırsatları kaçırmayalım.

Ahh tubişş sendeki enerjiye hayranım. hiç durmuyorsun kurtlu gibi. Bende bi türlü mü yapsam karar veremedim ? Sen ne yaptın kopya çekerim belki

ooo incim naber kuzuu?
az kaldı dr a gitmenee heyecanlı bekleyiş sürüyorrr

ayy dimi kurtlu gibi bir oraya bir buraya dönüp duruyorum.ama napim hormonlardan olsa gerek.temizlik yapınca mutlu oluyorum ama sonrasında da ağrılarım oluyor.bugün yine süpürür,silerim.tozları alır çamaşırlarla ugraşırım.ama mola vere vere.
birde salona halı almıştık.onu değiştircez bugün.tam uyum sağlamadı mobilyalarla.
dışarı çıkmak artık eskisi kadar mutlu etmiyor beni
sıcak,kalabalık,trafik... böhh

sen nasılsın bakalım?

Bende bugün üstümdeki tembelliği attım mutfağı temizledim iyice. Çamaşırları katladım. Ve burda çok yağmur var. Vücut temizliğimide yapacaktım ama üşürüm diye yapmıcam. Sogudu hava. Üşütmemek lazım dimi yani Güzel yağıyor maşallahh..

Çarşamba addddaya gidicem bakalım neler olacak yumurcagımızı görürüzz inşallahh

Regaip kandilini kaçırmamak lazım. Fırsatlar birdaha gelmeyebilir. Rabbim günahlarımızı affetsin.

Benim ailem Hatay da canım. Malum saldırıda çok ölü var. Onada canım sıkıldı. Masum insanlar öldü ailem oraya uzak ama korkuyor insan.

Böyle şeylerr olmak zorunda mı ya Kaç insanın ocagı söndü.....

selam kızlar
cumartesi gittik doktora
gördük pıtırcığımızı, kalp atışlarını da duydum
içim rahatladı. her şey yolundaymış çok şükür.
çok mutluyum. Kan da verdim ama sonuçları haftaya cumartesi
alıp doktoruma göstericem.
allah herkese bu mutluluğu yaşatsın.
hepinizi öpüyorum.

canım ilaçları kullandığı halde düşük çıktıysa para i,çin yapmıştır doktorunuz.
Sırf ilacı satmak için
İnternetten çakşır kürünü araştır eşin için baya etkili oluyormuş ama yinede sen bilirsin.
Keçi boynuzuı kürüde var bak derim sana.
Evet kadın olmak çok zor ama Rabbim cenetide bizlerin ayağının altına sermiş neden olduğunu gebe kalınca anladım
Rabbim yardımcınız olsun kafana takma okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…