Bol bebiş topiği

hayırlara çksın inşallah canım..
bu ay tedaviye de başladınız en kısa zamanda Rabbim bebişine kavuştursun..
hemen halaya katılıyoruzzz
:81::81::81::81::81::81::81:

hayırlara çksın inşallah canım..
bu ay tedaviye de başladınız en kısa zamanda Rabbim bebişine kavuştursun..
hemen halaya katılıyoruzzz
:81::81::81::81::81::81::81:

Amin inşallah canım. Sende artık işten girebiliyorsun eskisi gibi çok sevindim canım.
Kızın nasıl? Hersey yolunda mı?

Silkelenmeyi bizde yaptık.Hem çok güldük stres atmış olduk,çocuk için çabalamak ilişkiden bile soğutuyor adamı...

Kevokcum sağolasın...Çok teşekkürler...Ben de seni tebrik etmek için sabırsızlanıyorum...Rüyan malum olur da bebiş haberi alırsın inşallah...

Bebiş isteyen arkadaşlar silkelenmeyi unutmayın...

Şirin nerelerdesin?

Canım şirinin biraz zamana ihtiyacı var sanırsam.. gribi atlatmış ama belki bizi duyar da gelir.. özledik onuuu....

Amin inşallah canım. Sende artık işten girebiliyorsun eskisi gibi çok sevindim canım.
Kızın nasıl? Hersey yolunda mı?

evet canım yakalanmam inşallah :) nasıl oldu da açtılar biz de anlamadık.. hep kalsın böyle..
çok şükür canımcım iyiyiz kızım da artık tekmelere başladı. dün yine babayı tekmeledik. zayıftım ya ben o yzden galiba eşim şimdiden hissediyor pıtları. :) baloncuk patlar gibi yapıyor. bir tane yapıyor pıt sonra bir daha pıtt. :) özellikle yoğurt süt ve ekşi bir şeyler yediğimde...ekşi suratlı doğacak :))) hayatımda hiç yiyemediğim ekşiyi hergün tüketir oldum ...
Rabbim sana da nasip etsin inşallah cnm hep dua ediyorum..
Yıl sonu gösteriniz yakında dimi? benim eşimin okulu haziranın sonunda yapacaklar. o da başladı strese şimdiden. yaw Türkçeyi konuştular da ingilizce şarkı öğretiyor öyle planlamışlar. yılsonu gösterisinde ingilizce şarkı. dedim ne anlayacaklar onlar.. en küçükleri 36 aylık.. işi zor valla.Allah yardımcınız olsun çok zor. sabır işi kesinlikle..

Kevokcum sağolasın...Çok teşekkürler...Ben de seni tebrik etmek için sabırsızlanıyorum...Rüyan malum olur da bebiş haberi alırsın inşallah...

Bebiş isteyen arkadaşlar silkelenmeyi unutmayın...

Amin inşallah canım. Yarın eşim tekrar test yaptıracak inşallah bu sefer sonuçlar daha iyi çıkar.
Ne olur bizleri dualarinizdan eksik etmeyin.
Bu silkeletme işini kaç aydır yapıyoruz biz ama daha nasip olmadı iste..

Yerim ben onun tekmelerini. Rabbim nazarlardan korusun inşallah. Maşallah.
Ablam da hamile bir kaç günde beş kilo erik yedim diyo. Limonu portakal gibi soyup yiyormuş:) Daha cinsiyeti belli değil ama ilk çocuğunda da cok ekşi yemisti. Ama ilk çocuk erkek. Ikinciyi de erkek istiyor. Rabbim sağlıklı hayırlı etsin de cinsiyet en son.

Canım benim gösterimde hazirandaydı. Değiştirdim tarihini perşembe günü gösterim. Beklerim herkesi.
Haftaya çok yoğunum ya.
Pazartesi özel ders var
Salı hem doktor muayene hemde bütün okul öğretmenleri beş çayina geliyor.
Çarşamba gösteri genel prova
Perşembe gösteri
Cuma bugün için simdilik birsey yok:)

Aminnnn canımm...Rabbim gönüllerine göre versin inşallah.. Aslına bakarsa o belli olmuyor kimisi ekşi yiyor oğlu oluyor kiminin de kızı.. Bana da herkes erkek dedi kendi annem bile erkek dedi. bir ben söylemedim hissettiğimi. sonradan hüsrana uğramaktan korktum belki de. Ama çok şükür Allaha. Zaten benden kaynana olmazdı :))))

oyy trafik yoğun desene cnm ya. olsun ama öyle olunca da zaman çabucak geçiyor. bende yarın anacıma gideceğim inşallah memlekete. çok özledim onları. ağırlaşmadan fazla sıcaklar olmadan gideyim geleyim. sonra zor olur..
keşke yakın olsam gelirdim ayy ne güzel...minik minikler.... ne güzel olur izlemesi..hayırlısıyla atlatırsınız inşallah cnm.

Gelsen çok güzel olurdu gerçekten. Annen çok mu uzak mı sana?
Nasıl özledim annemi bir bilsen özlem. Burnumda tütüyor.
Bugün sınıfta benim annem şarkısını öğrettim çocuklara. Söylerken dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım.
Bu hasretlik beş yıldır yedi bitirdi beni..

kıyamam ya anne başka işte dimi..seninkiler uzak ama dimi İzmirdeler. Çok da severim İzmiri.Sıcak memleket Ege başka yaw...ben yakınım İzmire. Manisada benim ailem
4 saatlik yolculuk mesafesi. ama asıl işkence burdan terminale gitmek zaten 1-1,5 saat. 5-6 saati buluyor. Allahtan eşim götürecek yarın. öyle olunca rahat.. yoksa otobüslerle çekilmiyor terminale gitmek valla. hep kalabalık tıklım tıklım.
Tayin olma ihtimalin filan yok mu bu taraflara? eşinin işini bilmiyorum gerçi ama. 16 saat vardır dimi ordan izmir. burdan arkadaş Dörtyola gidiyor memleketi orası. epey uzun sürüyor.. oda bayramdan bayrama gidiyor.

Daha bu sene geldim buraya eş durumuyla. Eşim bankacı onun tayin durumu yok şimdilik. Anca ben gidebilirim oda üç yılda bir. Biri gitti sayılır kaldı 2 yıl. Ama eşimin ailesi bize biraz yakın olduğu için eşimin pek gidesi yok.
Bazen egeye gidelim diye hayal kuruyor ama bakalım nasip.
Geçen gün babasını izmire taşınması için ikna etmeye çalışıyordu. Artık aklindaki neyse :)

Bu arada sen hangi sehirdeydin canım

Bursadayım cnm ben. Belki gelirsiniz cnm bu taraflara. biraz da senin ailene yakın bir yerde yaşayın hatta hep beraber taşının İzmire.

Bursadayım cnm ben. Belki gelirsiniz cnm bu taraflara. biraz da senin ailene yakın bir yerde yaşayın hatta hep beraber taşının İzmire.

Ege tarafina gitmeye karar verirsek ilk yazacağımız şehir bursa. İçinden geçmiştim çok begenmiştim. Hem izmire de yakın:)

Ege tarafina gitmeye karar verirsek ilk yazacağımız şehir bursa. İçinden geçmiştim çok begenmiştim. Hem izmire de yakın:)

ne güzel olur gelirsiniz buraya. görüşür arkadaş oluruz..belki benim kızımın öğretmeni olursun hiç belli olmaz..hayırlısı olsun cnm inşallah gelirsiniz...
ayhhh başladı cadı yine sütü içtik coştu içerde ne yapıyorsa.. karate mi yapıyor ne yapıyor :))) ya da öğretmenine selam veriyor...

Son düzenleme:

Özlem seninki baya hissediliyor sanırım.Benimki çok durgun bikaç haftadır.Evde babasıyla konuştuğumuzda falan kıpırdıyor biraz o da bazen.Onu da üzüyorum..Ne biçim bi anne oldum ben ya...

Özlem seninki baya hissediliyor sanırım.Benimki çok durgun bikaç haftadır.Evde babasıyla konuştuğumuzda falan kıpırdıyor biraz o da bazen.Onu da üzüyorum..Ne biçim bi anne oldum ben ya...

canım bazen fark etmiyorum özellikle çok yorduysam kendimi hiç sesi çıkmıyor süt de içsem kıpırdamıyor ama kendimi yormazsam süt içtikten sonra özellikle coşuyor. belli saatleri var ama.
canım benim ben çok zayıftım ama karnım hiç yoktu. hem sen çok hareketlisindir Ayşem? kıpır kıpırsın akşama kadar. bebişin sallanmaktan bence her daim uyuyordur. bazen evde yoga yapıyorum ondan sonra benim bebiş de sızıp kalıyor.hiç kıpırdanmıyor taa ertesi sabaha kadar. yoruluyor o da..
bir de bazı bebekler çok hareketli olurlarmış bazıları biraz daha ağır..bence onun senin anneliğinle alakası yok hiç dert etme. bende her daim mutluluk saçan bir anne değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…