Bol bebiş topiği

cadiozy canım ben de çok yapardım onu...Doktor demişti bebek bazı günler az hareketli olduğunda bir bardak süt içip ayaklarımı uzatırdım.. Sonra gelsin tekmeler süt çılgın bir enerji veriyor....

cadiozy canım ben de çok yapardım onu...Doktor demişti bebek bazı günler az hareketli olduğunda bir bardak süt içip ayaklarımı uzatırdım.. Sonra gelsin tekmeler süt çılgın bir enerji veriyor....

kesinlikle canım ya süt içince coşuyor valla. seviyor bebişler sütü demek ki :))

eşimin hareketlı sperm sonucu düşük cıktı doktor 15 gun sonra tekrar ıstedi bal tarcın çörekotu kürümüydü erkeklere yapılan kızlar
Hiç üzülme canım.Çakşır dehşet etkiliyor spoşları.Aktardan al çakşır tozunu.Bal ile karıştır.1 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı toz oranında.Ben 20 kaşık karıştırdım.Sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yedirdim kocama.Daha fazla da yiyebilir.Zaten enerji fazlalığını farkedince hoşlarına gidiyor :))) 20 yaşlarıma geri döndüm sanki diyordu benimki :)) Etkisini göstermesi için en az 15-20 gün yemesi gerekiyor.Ben adet olduğum gün başladım ona yedirmeye.Yumurtlama dönemine yetişti 20 gün sonraya.Ve o ay bebeğimiz geldi.İnşallah sizin de olacak bu ay.Sperm testinde de sonucu göreceksiniz inşallah.Fazlasının zararı sadece sana.Kaçacak delik arıyorsun :))

Bende bu akşam içeyim sütü.O hareket etmeyince üzülüyorum.Daha belirginleşmesi lazım.450 gr olmuş kuzum.Kocaman oldu.Onu üzdüğüm için de üzülüyorum.Özür diliyorum sürekli ondan konuşmaya çalışıyorum sürekli.Babamızda sürekli konuşuyor.Çok şaşkın zaten göbeğimi çıplak görünce.9.ayda ne kadar büyük olacak diye merak ediyor.İnşallah hep beraber göreceğiz o günleri...

ayşecim iyi ki varsın iyi ki bu topikteyım yaww tamam aldım tarıfı hemn uygulayayım. bu arada keçi boynuzu pekmezi var evde ona karıştırsam olur mu bu cakşır tozunu :)

ayşecim iyi ki varsın iyi ki bu topikteyım yaww tamam aldım tarıfı hemn uygulayayım. bu arada keçi boynuzu pekmezi var evde ona karıştırsam olur mu bu cakşır tozunu :)

Onu bilmiyorum.Ama eşim keçiboynuzunu her akşam 5-6 yerdi.Çok sever kendisi.Bende 3-5 incir yerdim mutlaka her akşam.Ve tabi BTÇ kürünü yaptım düzenli olarak.İnşallah şifan olur bunlar seninde.
Sizde iyiki varsınız canım arkadaşlarım benim.Siz olmasanız bu günleri nasıl atlatırdım.Güzel günlerimi,heyecanlarımı,korkularımı,depresyonlarımı paylaştım sizinle.Hepsinde ortak oldunuz duygularıma.Allah hepinizin kalbinin güzelliğine göre versin.....

Kevookk kuzum aileden bahsetme ağlıcam bak yineee

Keşke sen antalyada olsan bende hatay da

Ya neden herşey böyle ters olur ki?

Benim eşiminde ailesi burda oldugu için bizimde malesef ailemin yanına gitme şansımız çok düşük.

Slm kızlar.Bugün şeker yüklemesi yaptırdım.Şükür bişey çıkmadı. Şekerli su gibi içmesi kolay ama sonra 2 saat aç kalması kötü gerçekten. Ayrıca idrar yollarında iltihap var dedi. Bol su iç dedi.İlaç yazdı. Ben 1.5 lt ve 1/2 litrelik şişe bitiriyordum her gün ama bu bir hafta içmedim.Susadıkça içtim.Hemen etkisini gösterdi. Tavsiyem suyu ihmal etmeyin. Şimdi yemek yapma zamanı:)

Geçmiş olsun.Temiz çıkmış sonuçların.Ne zaman yapılıyor bu şeker yüklemesi?Doktorum bana bi tarih vermedi.Ameliyattı,hastaneydi derken atlamayım ben zamanını..

Amin cnmmm hepimizin insalalah.
Sutu dene bak o zaman nasil cosacak. Ben her gun iciyorum sut. Dislerime birsey olur diye cok korkuyorum sagolsun annem de hep kotu ornekleri anlatiyor. Kuzu kuzu iciyorum yogurt da yiyorum. En az uc bardak sut icmek lazimmis. Ben 2 bardak sut bir kase yogurt.

Bende de idrarda kan cikti. Tas olabilir dedi doktor. Kesinlikle bol su icmek lazim. Bebegin de suyu icin onemli. Bir de bu seker yuklemesinde ac olmak onemli degil dimi?
Aysem seker yuklemesi 24. Haftada yapiliyor galiba...

cnm nasılsın? bulantıların nasıl oldu? özledim seni. epeydir denk gelemedik..

Canım teşekkür ederim beni sorduğun için...
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama bebişim büyüdükçe dahada fena oluyorum bulantılar arttı tansiyon soruum var halsizlik hiç geçmiyor bu
Pzartesi kontrolüm var bakalım bebişimiz ne alemde
Beni yiyip bitiriyor inşaallah kendi iyidir
Sen nasılsın tatlım.
Halim yok diye arda girebiliyorum o yüzden denk gelemedik I kiss you and your baby

Son düzenleme:
kizlar disetlerim feci olmus hastaligim devam maalesef ama baktim ki et nerdeyse elime gelecek. Yasayan ve dr a soran var mi nolur yardim cok korktum. Hep kaniyordu ama sismis bide

Kiyamam ya gececek ama hepsi gececek. Halsizlik de bulantiarla beraber gececek cnm 16.haftadan sonra kendini cok iyi hissediyorsun. Pzt guzel haberlerle gel insallah..
Ben iyiyim cnm cok şükür kotu gunleri atlattik. Yarin memleketee gidicem insallah hayirlisiyla 4 saatlik yolculuk yapicam. 1 hafta dinleneyim. Sonra zor olacak gobus buyuyor..
kizlar disetlerim feci olmus hastaligim devam maalesef ama baktim ki et nerdeyse elime gelecek. Yasayan ve dr a soran var mi nolur yardim cok korktum. Hep kaniyordu ama sismis bide
Cnm bende olmadi. En korktugum sey dislerimi kaybetmek. O yuzden sut yogurt yemekten yakinda sut verecem ben yumusak dis fircasiyla ve paradontaxla fircaliyorum. Biraz kaniyor bazen.

Son düzenleme:

canim kac bardak sut, yogurt yiyorsun? ben az yiyorum iste ya

canim kac bardak sut, yogurt yiyorsun? ben az yiyorum iste ya

Sabah peynir yiyorum. Oglen yemeginden iki saat sonra saat 3gibi 2 bardak sut iciyorum. Aksamda bir kase yogurt yiyorum cnm. 3 bardak sut icmek lazimmis gebelikte. Ancak karsiliyormus kalsiyumu.
Bir de kullandigin dis macunu florurlu mu?florurlu olmaliymis. Ayse de yasadi dis eti problemi cnm. Yarinyazar mutlaka.

iyi akşamlar kızlaaarrr...
yarın 3 aylar başlıyor Rabbim'in izniyle.
ayyy keşke oruç tutabilseydikk
hepimizin üç ayları mübarek olsun şimdiden. Bol Kandilli bir ay hamd olsun.bu mübarek günleri boş geçirmeyelim inşallah.
birbirimize bol bol dua edelim olurmu?
Müslüman Müslüman ın duasına muhtaçtır.
ben şahsen hepiniz için dua edicem Allah'ın izniyle.

bugün yine gündüz gelemedim.özledim sizleri çok.
anneler günü hediyesi almaya çıkıcaktım ki,zaten birkaç gündür tuhaf davranan eşim,bugün de hiç yapmadığı şeyleri yapmaya devam etti :44:
topu topu 5-6 dk yürüme mesafesinde olan mağazaya gitmek için kendisini beklemem gerektiğini,arabayla beni götürüp getiriceğini söyledi.dedim saçmalama şurası hemen.yok neymiş de bu halde gidemezmişim,geceleri ağrım oluyormuş
benden çok beni düşünür oldu.aman aman hamd olsun bu da güzel birşey
dün lcw de bir kıyafet gösterdim alayımmı die. 9 Haziran da arkadaşın düğünü var ve hem sağdıç hemde şahit biziz.
yok neymiş de o kıyafet hamile kıyafeti gibiymiş de çok dikkat çekiomuşum. yahu arkadaş ben zaten hamileyim ve o zaten hamile kıyafetiydi ki
bana başka kıyafet olmuyor,mecburen hamile kıyafeti alıcam dediğimdeyse ' yok yok çok dikkat çekmeyen bişey alalım.hem şahit olmamıza ne gerek var ki? koca nikah salonunda herkez bize bakıcak.nazara gelmeni istemiyorum dedi
dikkat çeker dediği kıyafet de lacivert uzun bir elbise
neyse bu zamanın da tadını çıkartmak gerek değilmi

son aylarda erkekler zaten bir acaip oluyorlar.nedenini anlayamıyorum ama :44:

ha bu arada,kayınvalidemler sağolsunlar bana yatak örtüsü almışlar. anneler günü hediyesiymiş
ayy ama çok sevindim ya.bense ona 3 lü tepsi takımı almıştım janjanlı bişi. onun hediyesinin yanında sönük kalıcak sankim

sizlerde ne var ne yok bakalım kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…