- 23 Ağustos 2012
- 727
- 373
- 158
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.421
cadiozy canım ben de çok yapardım onu...Doktor demişti bebek bazı günler az hareketli olduğunda bir bardak süt içip ayaklarımı uzatırdım.. Sonra gelsin tekmeler süt çılgın bir enerji veriyor....
Hiç üzülme canım.Çakşır dehşet etkiliyor spoşları.Aktardan al çakşır tozunu.Bal ile karıştır.1 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı toz oranında.Ben 20 kaşık karıştırdım.Sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yedirdim kocama.Daha fazla da yiyebilir.Zaten enerji fazlalığını farkedince hoşlarına gidiyor :))) 20 yaşlarıma geri döndüm sanki diyordu benimki :)) Etkisini göstermesi için en az 15-20 gün yemesi gerekiyor.Ben adet olduğum gün başladım ona yedirmeye.Yumurtlama dönemine yetişti 20 gün sonraya.Ve o ay bebeğimiz geldi.İnşallah sizin de olacak bu ay.Sperm testinde de sonucu göreceksiniz inşallah.Fazlasının zararı sadece sana.Kaçacak delik arıyorsun :))eşimin hareketlı sperm sonucu düşük cıktı doktor 15 gun sonra tekrar ıstedi bal tarcın çörekotu kürümüydü erkeklere yapılan kızlar
cadiozy canım ben de çok yapardım onu...Doktor demişti bebek bazı günler az hareketli olduğunda bir bardak süt içip ayaklarımı uzatırdım.. Sonra gelsin tekmeler süt çılgın bir enerji veriyor....
ayşecim iyi ki varsın iyi ki bu topikteyım yaww tamam aldım tarıfı hemn uygulayayım. bu arada keçi boynuzu pekmezi var evde ona karıştırsam olur mu bu cakşır tozunu :)
Gelsen çok güzel olurdu gerçekten. Annen çok mu uzak mı sana?
Nasıl özledim annemi bir bilsen özlem. Burnumda tütüyor.
Bugün sınıfta benim annem şarkısını öğrettim çocuklara. Söylerken dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım.
Bu hasretlik beş yıldır yedi bitirdi beni..
Onu bilmiyorum.Ama eşim keçiboynuzunu her akşam 5-6 yerdi.Çok sever kendisi.Bende 3-5 incir yerdim mutlaka her akşam.Ve tabi BTÇ kürünü yaptım düzenli olarak.İnşallah şifan olur bunlar seninde.
Sizde iyiki varsınız canım arkadaşlarım benim.Siz olmasanız bu günleri nasıl atlatırdım.Güzel günlerimi,heyecanlarımı,korkularımı,depresyonlarımı paylaştım sizinle.Hepsinde ortak oldunuz duygularıma.Allah hepinizin kalbinin güzelliğine göre versin.....[ BTÇ KÜRÜ TARİFİ 1 KAŞIK BALA 1 TATLI KAŞIĞI TARCIN 1 TATLI KAŞIĞI ÇÖREKOTU NE KADAR DEVAM EDİLECEK PEKİ BU BTÇ KÜRÜNE
Onu bilmiyorum.Ama eşim keçiboynuzunu her akşam 5-6 yerdi.Çok sever kendisi.Bende 3-5 incir yerdim mutlaka her akşam.Ve tabi BTÇ kürünü yaptım düzenli olarak.İnşallah şifan olur bunlar seninde.
Sizde iyiki varsınız canım arkadaşlarım benim.Siz olmasanız bu günleri nasıl atlatırdım.Güzel günlerimi,heyecanlarımı,korkularımı,depresyonlarımı paylaştım sizinle.Hepsinde ortak oldunuz duygularıma.Allah hepinizin kalbinin güzelliğine göre versin.....[ BTÇ KÜRÜ TARİFİ 1 KAŞIK BALA 1 TATLI KAŞIĞI TARCIN 1 TATLI KAŞIĞI ÇÖREKOTU NE KADAR DEVAM EDİLECEK PEKİ BU BTÇ KÜRÜNE
BTÇ KÜRÜ
10 yemek kaşığı bal
10 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı dolusu öğütülmüş çörekotu (30 gr olarak aktardan da alabilirsin)
Sabah aç karnına,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyorsun bu karışımı.Adetin 2.günü sabah başlıyorsun 10 gün yiyorsun sadece.Çünkü yumurtaların oluşumu o zaman başlıyormuş canım.Fazla yersen kist yapabiliyormuş.Çok yeme bu kürü.Her ay 1 kere yapabiliyorsun.
Slm kızlar.Bugün şeker yüklemesi yaptırdım.Şükür bişey çıkmadı. Şekerli su gibi içmesi kolay ama sonra 2 saat aç kalması kötü gerçekten. Ayrıca idrar yollarında iltihap var dedi. Bol su iç dedi.İlaç yazdı. Ben 1.5 lt ve 1/2 litrelik şişe bitiriyordum her gün ama bu bir hafta içmedim.Susadıkça içtim.Hemen etkisini gösterdi. Tavsiyem suyu ihmal etmeyin. Şimdi yemek yapma zamanı:)
Sizde iyiki varsınız canım arkadaşlarım benim.Siz olmasanız bu günleri nasıl atlatırdım.Güzel günlerimi,heyecanlarımı,korkularımı,depresyonlarımı paylaştım sizinle.Hepsinde ortak oldunuz duygularıma.Allah hepinizin kalbinin güzelliğine göre versin.....
Slm kızlar.Bugün şeker yüklemesi yaptırdım.Şükür bişey çıkmadı. Şekerli su gibi içmesi kolay ama sonra 2 saat aç kalması kötü gerçekten. Ayrıca idrar yollarında iltihap var dedi. Bol su iç dedi.İlaç yazdı. Ben 1.5 lt ve 1/2 litrelik şişe bitiriyordum her gün ama bu bir hafta içmedim.Susadıkça içtim.Hemen etkisini gösterdi. Tavsiyem suyu ihmal etmeyin. Şimdi yemek yapma zamanı:)
Geçmiş olsun.Temiz çıkmış sonuçların.Ne zaman yapılıyor bu şeker yüklemesi?Doktorum bana bi tarih vermedi.Ameliyattı,hastaneydi derken atlamayım ben zamanını..
Bende de idrarda kan cikti. Tas olabilir dedi doktor. Kesinlikle bol su icmek lazim. Bebegin de suyu icin onemli. Bir de bu seker yuklemesinde ac olmak onemli degil dimi?
Aysem seker yuklemesi 24. Haftada yapiliyor galiba...
cnm nasılsın? bulantıların nasıl oldu? özledim seni. epeydir denk gelemedik..
Kiyamam ya gececek ama hepsi gececek. Halsizlik de bulantiarla beraber gececek cnm 16.haftadan sonra kendini cok iyi hissediyorsun. Pzt guzel haberlerle gel insallah..Canım teşekkür ederim beni sorduğun için...
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama bebişim büyüdükçe dahada fena oluyorum bulantılar arttı tansiyon soruum var halsizlik hiç geçmiyor bu
Pzartesi kontrolüm var bakalım bebişimiz ne alemde
Beni yiyip bitiriyor inşaallah kendi iyidir
Sen nasılsın tatlım.
Halim yok diye arda girebiliyorum o yüzden denk gelemedik I kiss you and your baby
Cnm bende olmadi. En korktugum sey dislerimi kaybetmek. O yuzden sut yogurt yemekten yakinda sut verecemkizlar disetlerim feci olmus hastaligim devam maalesef ama baktim ki et nerdeyse elime gelecek. Yasayan ve dr a soran var mi nolur yardim cok korktum. Hep kaniyordu ama sismis bide
Kiyamam ya gececek ama hepsi gececek. Halsizlik de bulantiarla beraber gececek cnm 16.haftadan sonra kendini cok iyi hissediyorsun. Pzt guzel haberlerle gel insallah..
Ben iyiyim cnm cok şükür kotu gunleri atlattik. Yarin memleketee gidicem insallah hayirlisiyla 4 saatlik yolculuk yapicam. 1 hafta dinleneyim. Sonra zor olacak gobus buyuyor..
Cnm bende olmadi. En korktugum sey dislerimi kaybetmek. O yuzden sut yogurt yemekten yakinda sut verecemben yumusak dis fircasiyla ve paradontaxla fircaliyorum. Biraz kaniyor bazen.
canim kac bardak sut, yogurt yiyorsun? ben az yiyorum iste ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?