- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.501
Canım arkadaşlarım benim minik fasülyemizi gördükk
gümbür gümbür kalbi atıyordu.
8 + 2 günlük dedi. bebek oluşmuş bir sorun yok dedi. 4 hafta sonrada 2 li test için çağırdı.
doktor geriden geliyor filan demedi ama benim hesabıma göre 1 hafta geriden geliyor. umarım sorun olmaz.
minik kuzum içimde yaşıyor kızlar. Allah ım sana şükürler olsun.
8 + 2 günlük dedi. bebek oluşmuş bir sorun yok dedi. 4 hafta sonrada 2 li test için çağırdı.
doktor geriden geliyor filan demedi ama benim hesabıma göre 1 hafta geriden geliyor. umarım sorun olmaz.
iyiyim tubiloshum çok şükür yatıyorum kalkıyorum büyüyor minikler :)) benim bu hafta doktorum yok ilçede seminere gitti başka doktorda yok( pazartesiye kadar sabretcem bakalım,hala yatıyorum bu arada canım haftaya doktor ne derse bakalım,inşallah büyüyordur miniğim insan çok merak ediyor iyi mi değil mi diye :)) ne sabırsız anne adayıyım elimde olsa hemen olsun hemen doğursam diyorum :))) benden böyle canım :)) sen nasılsın iyimisin canım ? temizlik falan çok yorma kendini :))
iyi olmana sevindim canımcım.
insan sabredemiyor,hemen doğsun da sevelim diyoruz dimi
benim alışveriş telaşım başladı başlayalı hevesim daha da tavan yaptı.
o minicik ellerini,minicik ayaklarını,minicik suratını,kime benzediğini çok merak ediyorum.
Rabbim sağ salim doğmalarını nasip etsin hepimizin kuzularının.
bebişin çook iyidir annesi,sıkıntı yapma.
Pazartesi günü de senden hayırlı haberler bekliyoruz
benim hormonlar çok fena ya.temizlik yapmayınca kendimi eksik hisediyorum.
güya bugün çok şey yapmıcam dedim ama yine de duramıyorum ki.yeterki yapmak iste. evde iş bitmiyor
İNCİMMM
Oh maşallah bebişi görmüşünüzzçok sevindimmm...
buradaki hamilelik takviminle uyumlu ama?
8+2 8 hafta bitmiş 9 haftadan 2 gün almışın demek. yani şu an 9.haftadasın.
maşallah subhanallah
artık zaman su gibi akıp geçer.
10. hafta
20. hafta
30. hafta derken bir bakmışsın ki bitmiş.
bende bugün civil in sitesine attım kendimi. bebişim için bişeyler almak istiyorum.bekleyemiyorum daha fazla
oldukça indirimli.
70 tl de kargo ücretsiz.hemen bi sepet doldurayım ben
sabır sınavını verdik..rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah..ama sen bu ay boş geçirme..çatlatma iğnesi verece mi doktorun..
selam kızlarrr nasılsınızzz*??
kevok cum inşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız canım benim
mevanur kuzum Hayırlı zamanda Rabbim nasip edecek ben eminim.kısa süre sonra sende göbüş büyütenler kervanına katılacaksın inşallah
incimmmmmmm canım dr dan gelince hemen yaz tamam mı?
hayırlı haberlerini bekliyorum Rabbimin izniylee
ayşemm ara ara gel haber ver canımcım. aklımız ve dualarımız sizinle.
kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum.
karnım gene acıktı. içimde kurt var sanki
habire acıkıyorum yakında 100 kilo olurum heralde
iyi olmana sevindim canımcım.
insan sabredemiyor,hemen doğsun da sevelim diyoruz dimi
benim alışveriş telaşım başladı başlayalı hevesim daha da tavan yaptı.
o minicik ellerini,minicik ayaklarını,minicik suratını,kime benzediğini çok merak ediyorum.
Rabbim sağ salim doğmalarını nasip etsin hepimizin kuzularının.
bebişin çook iyidir annesi,sıkıntı yapma.
Pazartesi günü de senden hayırlı haberler bekliyoruz
benim hormonlar çok fena ya.temizlik yapmayınca kendimi eksik hisediyorum.
güya bugün çok şey yapmıcam dedim ama yine de duramıyorum ki.yeterki yapmak iste. evde iş bitmiyor
ayyy ne heyecanlı olur şimdi bebek kıyafetleri almak,onu hayal etmek,alıp kollarına sarılmak koklamak, düşünmek bile çok güzel canım :)) az kaldı tabi telaşın başlar, sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah rabbim... inşallah pazartesi hayırlı haberlerle gelirim :)) sen tam bir kurtlusun biliyosun demi ayşe ve sen maşallah diyelim :)) Allah sağlık versin de yeterki biz her işimize kendimiz koşabilelim :))
Selam kizlar. Memleketteyim fazla giremiyorum ozledim sizileri.
AYSE den haber yok sanirim. Rabbim yardim etsin.
INCIM gozun aydin tatlim hic geriden eliyor diye dusunme. Benim de tam bir hafta geriden geliyordu. Simdi arayi kapatti hatta sati bile gecti. Sata gore 2 gun onde cikti. Ilerledikce kapatir arayi one bile gecer.
KEVOK canim benim sonuclar iui cikmis cok sevindim. Guzel haberler yakinda gelecek.
NIHALGEREZ canim gozunaydin pitpitlari duymussun. Darisi tekmelerin basina...
TUBISIM cok yorma kendini desem de sanki ben durabiliyorum... Civil magazasina ben de gidicem internetten degil de gorerek alayim diyorum. Cok seker seyler var....
Kuzum çok sağolasın.
Takvimi gelince değiştirdim. 10.cu hafta gösteriyordu.
İnşallah su gibi akıp gider.
Benimde cinsiyet belli olsada alışveriş yapsam. Ohhh doldur sepeti.
Bende bi bakim neler varmış. fikir edinim.
ayyy ne heyecanlı olur şimdi bebek kıyafetleri almak,onu hayal etmek,alıp kollarına sarılmak koklamak, düşünmek bile çok güzel canım :)) az kaldı tabi telaşın başlar, sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah rabbim... inşallah pazartesi hayırlı haberlerle gelirim :)) sen tam bir kurtlusun biliyosun demi ayşe ve sen maşallah diyelim :)) Allah sağlık versin de yeterki biz her işimize kendimiz koşabilelim :))
Selam kizlar. Memleketteyim fazla giremiyorum ozledim sizileri.
AYSE den haber yok sanirim. Rabbim yardim etsin.
INCIM gozun aydin tatlim hic geriden eliyor diye dusunme. Benim de tam bir hafta geriden geliyordu. Simdi arayi kapatti hatta sati bile gecti. Sata gore 2 gun onde cikti. Ilerledikce kapatir arayi one bile gecer.
KEVOK canim benim sonuclar iui cikmis cok sevindim. Guzel haberler yakinda gelecek.
NIHALGEREZ canim gozunaydin pitpitlari duymussun. Darisi tekmelerin basina...
TUBISIM cok yorma kendini desem de sanki ben durabiliyorum... Civil magazasina ben de gidicem internetten degil de gorerek alayim diyorum. Cok seker seyler var....
canım benim sen dokunma o takvime yaww...
benimki de takvimden farklıydı değiştirmedim.
hatta son kontrolümde 30.haftadayken 32 haftalık görünüyordu.
ilerde gittigi halde bile değiştirmedim.
yakalıyor bebiş zamanını.hatta ileri bile geçiyor
sen ne yap biliyormusun?
dr sana usg kagıdını verdimi? üzerinde tahmini doğum tarihi yazar,ona göre düzenle takvimini.
en kesin sonuç
cinsiyet de belli oldumu amamdır. senden keyiflisi olmaz
ondan sonra da alışveriş telaşı başlıyor zaten.
hamd olsun bu günlerimize
hemde nasıl heyecanlı oluyor canım yaa...
zaman yaklaştıkça dahada artıyor heves,heyecan,merak...
darısı başına. zaman hızla geçip de bu dönemlere geldiğinizde sizleri keyifle takip ediyor olacagım
hehehhh bu kelimeyi birkaç gündür daha sık duymaya başladım
kurtlu diolar.
ama arkadaş; dün akşam gelmiş bi ton misafir,6 sı çocuk,misafirler gidince ev savaş alanı gibiydi...
koltuklara çay dökülmüş,yerlere tozşeker,meyve suyu,kek,sütlü tatlıyı hiç demiyorum bile
inanmazsın çekmecelerimden birinin kulpunu bile kırıp geri çekmeceye koymuşlar.
evden ordu geçmiş sanki.
ama hamd olsun sabah yine pırıl pıtrak ettim evimi
daha da çağırmam onları yeaaa bananee
ozimm bende diom nerde bu cadı
oh ne güzel,keyfini çıkart memleket havasının...
civil bana çok yakın değil.o yüzden netten alıyorum. çünki birkaç defa daha almıştım.ürünlerinin kalitesi çok güzel.
tecrubeli oldugum için düşünmeden siteden alışveriş edebiliyorum.
başka yer olsa tereddüt ederdim belki.
tabii görerek almak daha da iyi.
bebişlere bişiler aldıkça insan durduramıyor kendini. daha çok daha çok almak istiosun.
ama gel gelelim o hastane çıkışları 1 aydan sonra olmuyor.
şimdiden 3 hastane çıkışı seti 3 çıt çıtlı body,2 takım agız mendili,2 tane battaniye,alt açma takımı,ve ufak ıvır zıvırları oldu.
ama eksik bitermiiii
yawaş yawaş tamamlamaya çalışıyorum işte.
arkadaşlarım özledim sizleri neler yapıyorsunuz ben çok uzun zamandır yoktum hastanelere düştüm kusmalarım yüzünden 6 kilo kaybedince 4 gun hastanede yattım. sonra annem ameliyat oldu onun yanına gtiim. rapor izin derken haftalar geçti işime döndüm. şimdi eskisinden daha iyiyim çok şükür. en azından yemek yemeye gayret ediyorum. 3. aylık oluyoruz artık teyzeleri. bu hafta randevum var cinsiyet öğrenicez bakaılım:)
sizlerde iyisinizdir inşallah. öpüyorum hepinizi.
agresifmelekcim çok geçmiş olsunn,çok kilo vermişsin canım ya ama insanın elinde olmuyo dimi. dikkat et madem bol serum takviyesiyle toparlarsın inşallah. maşallah sen şimdiden cinsiyet öğrenceksin demek çok heyecan yaptım ya bende 2 haftaya gidiicem özel doktora söyler mi acaba ? Allah isteyen herkese versin inşallah çok güzel duygular :))
sağol canım atlatıcam inşallah geçen hafta cıktım hastaneden bir kılo almışım bile. toparlanıcaz yavaş yavaş. artık cinsiyeti 10. haftada bile söylüyorlar sorarsan belki kesin olmamakla birlikte söyleyebilir. ben 12. haftama girdim. görünmezse de bir ay sonra öğreniriz artık. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?