Bol bebiş topiği

gozunuz aydin canim..

Çok sevindim canım aynıyız seninle
bende dört hafta sonra 8 haziranda gidicem
2 li test yapılıcak.
hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza
bebişlerimizi.

iyi olmana sevindim canımcım.
insan sabredemiyor,hemen doğsun da sevelim diyoruz dimi
benim alışveriş telaşım başladı başlayalı hevesim daha da tavan yaptı.
o minicik ellerini,minicik ayaklarını,minicik suratını,kime benzediğini çok merak ediyorum.
Rabbim sağ salim doğmalarını nasip etsin hepimizin kuzularının.

bebişin çook iyidir annesi,sıkıntı yapma.
Pazartesi günü de senden hayırlı haberler bekliyoruz

benim hormonlar çok fena ya.temizlik yapmayınca kendimi eksik hisediyorum.
güya bugün çok şey yapmıcam dedim ama yine de duramıyorum ki.yeterki yapmak iste. evde iş bitmiyor

İNCİMMM
Oh maşallah bebişi görmüşünüzz çok sevindimmm...
buradaki hamilelik takviminle uyumlu ama?
8+2 8 hafta bitmiş 9 haftadan 2 gün almışın demek. yani şu an 9.haftadasın.
maşallah subhanallah
artık zaman su gibi akıp geçer.
10. hafta
20. hafta
30. hafta derken bir bakmışsın ki bitmiş.

bende bugün civil in sitesine attım kendimi. bebişim için bişeyler almak istiyorum.bekleyemiyorum daha fazla
oldukça indirimli.
70 tl de kargo ücretsiz.hemen bi sepet doldurayım ben

Kuzum çok sağolasın.

Takvimi gelince değiştirdim. 10.cu hafta gösteriyordu.

İnşallah su gibi akıp gider.

Benimde cinsiyet belli olsada alışveriş yapsam. Ohhh doldur sepeti.

Bende bi bakim neler varmış. fikir edinim.

kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum.
karnım gene acıktı. içimde kurt var sanki
habire acıkıyorum yakında 100 kilo olurum heralde

çok sevindim :)) hiç endişen olmasın canım benimde öyle 1 hafta geriden geliyor, doktor şuan önemli değil dedi bana henüz çok minik olduğu için geride mi ileride mi bilemeyiz tam olarak dedi :)) gözün aydın canım:))

sabır sınavını verdik..rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah..ama sen bu ay boş geçirme..çatlatma iğnesi verece mi doktorun..

Kendiliğinden çatlamazsa verecek canım. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım.

Oh maşallah. Rabbim nazarlardan korusun inşallah ya. Canım benim dikkat et kendine. Geriden geliyor falan diye düşünme. Daha doğuma kadar doğum tarihi kaç defa değişir. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. .

İnşallah canım. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

Selam kizlar. Memleketteyim fazla giremiyorum ozledim sizileri.
AYSE den haber yok sanirim. Rabbim yardim etsin.
INCIM gozun aydin tatlim hic geriden eliyor diye dusunme. Benim de tam bir hafta geriden geliyordu. Simdi arayi kapatti hatta sati bile gecti. Sata gore 2 gun onde cikti. Ilerledikce kapatir arayi one bile gecer.
KEVOK canim benim sonuclar iui cikmis cok sevindim. Guzel haberler yakinda gelecek.
NIHALGEREZ canim gozunaydin pitpitlari duymussun. Darisi tekmelerin basina ...
TUBISIM cok yorma kendini desem de sanki ben durabiliyorum ... Civil magazasina ben de gidicem internetten degil de gorerek alayim diyorum. Cok seker seyler var....

canim ozlettin kendini..ben diseti sorunu ile ugrasiyorum disetlerim sisti kanama da var bide saglam disim sallaniyor gibi moralim bozuldu dr a gitcem cuma bakalim hayirlisi.. kendine ve bebise ii bak canim

canım benim sen dokunma o takvime yaww...
benimki de takvimden farklıydı değiştirmedim.
hatta son kontrolümde 30.haftadayken 32 haftalık görünüyordu.
ilerde gittigi halde bile değiştirmedim.
yakalıyor bebiş zamanını.hatta ileri bile geçiyor

sen ne yap biliyormusun?
dr sana usg kagıdını verdimi? üzerinde tahmini doğum tarihi yazar,ona göre düzenle takvimini.
en kesin sonuç

cinsiyet de belli oldumu amamdır. senden keyiflisi olmaz
ondan sonra da alışveriş telaşı başlıyor zaten.
hamd olsun bu günlerimize

hemde nasıl heyecanlı oluyor canım yaa...
zaman yaklaştıkça dahada artıyor heves,heyecan,merak...
darısı başına. zaman hızla geçip de bu dönemlere geldiğinizde sizleri keyifle takip ediyor olacagım

hehehhh bu kelimeyi birkaç gündür daha sık duymaya başladım
kurtlu diolar.
ama arkadaş; dün akşam gelmiş bi ton misafir,6 sı çocuk,misafirler gidince ev savaş alanı gibiydi...
koltuklara çay dökülmüş,yerlere tozşeker,meyve suyu,kek,sütlü tatlıyı hiç demiyorum bile
inanmazsın çekmecelerimden birinin kulpunu bile kırıp geri çekmeceye koymuşlar.
evden ordu geçmiş sanki.
ama hamd olsun sabah yine pırıl pıtrak ettim evimi
daha da çağırmam onları yeaaa bananee

ozimm bende diom nerde bu cadı
oh ne güzel,keyfini çıkart memleket havasının...

civil bana çok yakın değil.o yüzden netten alıyorum. çünki birkaç defa daha almıştım.ürünlerinin kalitesi çok güzel.
tecrubeli oldugum için düşünmeden siteden alışveriş edebiliyorum.
başka yer olsa tereddüt ederdim belki.

tabii görerek almak daha da iyi.
bebişlere bişiler aldıkça insan durduramıyor kendini. daha çok daha çok almak istiosun.
ama gel gelelim o hastane çıkışları 1 aydan sonra olmuyor.
şimdiden 3 hastane çıkışı seti 3 çıt çıtlı body,2 takım agız mendili,2 tane battaniye,alt açma takımı,ve ufak ıvır zıvırları oldu.
ama eksik bitermiiii
yawaş yawaş tamamlamaya çalışıyorum işte.

arkadaşlarım özledim sizleri neler yapıyorsunuz ben çok uzun zamandır yoktum hastanelere düştüm kusmalarım yüzünden 6 kilo kaybedince 4 gun hastanede yattım. sonra annem ameliyat oldu onun yanına gtiim. rapor izin derken haftalar geçti işime döndüm. şimdi eskisinden daha iyiyim çok şükür. en azından yemek yemeye gayret ediyorum. 3. aylık oluyoruz artık teyzeleri. bu hafta randevum var cinsiyet öğrenicez bakaılım:)

sizlerde iyisinizdir inşallah. öpüyorum hepinizi.

ahhh canım benimmmm ya sana hiç acımadılar mı ,bu sorumsuz annelere çok kızıyorum çocuğu yapıyosun ama nerde ne karıştırıyor hiç bakmıyosun...hmmmm kızdım bak... alma bidaha sende tubiloshum senin canınada yazık ama sen baya sabırlı birisin anlaşılan :))) maşallah diyelim. ben olsam tırlatırdım galiba :)) Allah isteyen herkese nasip etsin o tatlı telaşları ,alışveriş yapmaya başlayınca keyfi çıkar bu işin :)) ama bende senin gibi bekliycem doya doya alışveriş yapmak için biraz bebiş büyüsün 7. ayımızı dolduralım o zaman başlarız :)) şimdiden heyecan yaptım ayyy :))

agresifmelekcim çok geçmiş olsunn,çok kilo vermişsin canım ya ama insanın elinde olmuyo dimi. dikkat et madem bol serum takviyesiyle toparlarsın inşallah. maşallah sen şimdiden cinsiyet öğrenceksin demek çok heyecan yaptım ya bende 2 haftaya gidiicem özel doktora söyler mi acaba ? Allah isteyen herkese versin inşallah çok güzel duygular :))

sağol canım atlatıcam inşallah geçen hafta cıktım hastaneden bir kılo almışım bile. toparlanıcaz yavaş yavaş. artık cinsiyeti 10. haftada bile söylüyorlar sorarsan belki kesin olmamakla birlikte söyleyebilir. ben 12. haftama girdim. görünmezse de bir ay sonra öğreniriz artık. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil canım.

daha iyi olmana sevindim :)) dahada toparlarsın inşallah 2 haftaya bulantı falanda kalmaz :)) 2 haftaya bende sorarım artık cinsiyetini :)) ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil, bunlar bizi şevke getiriyor dahada heveslendiriyor o kadar :)) hayırlısı olsun hakkımızda canım :)) haber ver doktordan gelince merak ederiz :)

Cadiozy canım memleket havası yarasın inşallah. Oh mis gibi.. Benim yerime de gez. Bende inşallah bayramda gidicem. Belki meleğimle giderim bende:))

Tubiloshh canım Allah kolaylık versin. Öyle misafirle uğraşmak zor gerçekten. Gerçi benim Civcivlerimde okulun başlangıcında öyleydi ama şükür düzelttim. Çocuğun verdiği zarar hiç gözüme gelmez benim. Eşyalar çocuklardan kıymetli mi. Ama ben duyarsız ailelere kızıyorum. Tamam çocuğu özgür bırakalım keşfederek öğrensin ama o özgürlüğün sınırını aileler bazen kaçırıyor.

Agresifmelek canım rabbim kolay hamilelik nasip etsin inşallah. . Zor günler geçirmişsin. Allah yardımcın olsun. Genelde üç ay bitince geçiyormuş. İnşallah seninki de geçmiştir canım.

Bugün çocuklarımın yıl sonu gösterisi olacaktı. Ama dün son anda iptal oldu. Reyhanlıda yaşanan patlama dolayısıyla müzikli bütün gösteriler iptal oldu. Çok hazırlık yaptım günlerce ama verilen çok doğru bir karadı. Tek üzüldüğüm çocuklarımın hevesi yarım kaldı. Onlar bu durumu anlamayacak kadar küçükler.
Keşke gösterim gene iptal olsaydı da o bomba patlamasaydı. Rabbim bu insanları ıslah eylesin inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…