- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.521
Canım arkadaşlarım benim minik fasülyemizi gördükk
gümbür gümbür kalbi atıyordu.
8 + 2 günlük dedi. bebek oluşmuş bir sorun yok dedi. 4 hafta sonrada 2 li test için çağırdı.
doktor geriden geliyor filan demedi ama benim hesabıma göre 1 hafta geriden geliyor. umarım sorun olmaz.
minik kuzum içimde yaşıyor kızlar. Allah ım sana şükürler olsun.
;YAaa benim bebişim 9. haftada neden 11 gösteriye bir türlü takvimi ayarlayamadımmm
ahhh canım benimmmm ya sana hiç acımadılar mı ,bu sorumsuz annelere çok kızıyorum çocuğu yapıyosun ama nerde ne karıştırıyor hiç bakmıyosun...hmmmm kızdım bak... alma bidaha sende tubiloshum senin canınada yazık ama sen baya sabırlı birisin anlaşılan :))) maşallah diyelim. ben olsam tırlatırdım galiba :)) Allah isteyen herkese nasip etsin o tatlı telaşları ,alışveriş yapmaya başlayınca keyfi çıkar bu işin :)) ama bende senin gibi bekliycem doya doya alışveriş yapmak için biraz bebiş büyüsün 7. ayımızı dolduralım o zaman başlarız :)) şimdiden heyecan yaptım ayyy :))
Tubiloshh canım Allah kolaylık versin. Öyle misafirle uğraşmak zor gerçekten. Gerçi benim Civcivlerimde okulun başlangıcında öyleydi ama şükür düzelttim. Çocuğun verdiği zarar hiç gözüme gelmez benim. Eşyalar çocuklardan kıymetli mi. Ama ben duyarsız ailelere kızıyorum. Tamam çocuğu özgür bırakalım keşfederek öğrensin ama o özgürlüğün sınırını aileler bazen kaçırıyor.
Kızlar en son bat tarihini yazınca tam 10.haftaya denk geliyor...
Ben bu hesaplamadan bişey anlamadım
En son hittiğimde 7+5 günlük dedi yumurtlama gününden itibaren hesaplamışi oluyor.
Bugün 8+1 oluyoruz.
E ozaman bu netteki son bata göre neden 10.hafatya denk geliyor
daha iyi olmana sevindim :)) dahada toparlarsın inşallah 2 haftaya bulantı falanda kalmaz :)) 2 haftaya bende sorarım artık cinsiyetini :)) ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil, bunlar bizi şevke getiriyor dahada heveslendiriyor o kadar :)) hayırlısı olsun hakkımızda canım :)) haber ver doktordan gelince merak ederiz :)
canımcım bu misafirlerim genelde öyle.ne zaman çağırsam herzaman aynısı oluyor.ama çocukları yaramaz diye görüşmemezlik de etmek istemiyorum.sonuçta biz onlara gidiyoruz.çağırmamak da olmaz.ama çok sık çağırmak zorunda da değilim dimi ama
ben ilk hamileliğimde de alışverişi son aya bırakmıştım.
ha arada çok hoşuma gidip de uygun olan şeyler olunca ufak tefek alıyordum
ama komple alışverişi 1 defada yaptım 8. ayın bitiminde.
bu arada ozim yaş kaçtı senin ya?
senki benden küçüksün gibi hissettim de
Allah razı olsun canım benim.
benim de gözüme gelmez çocukların yaptıgı,annelerine bile derim,boşver kızma çocuk onlar diye.ama hiç sınırları yok ki çocukların.
yatak odasındaki gardrobu karıştırmak aceba evde de yaptıkları birşeymi
aile terbiyesiyle ilgili birşey bence.ayyynen sana katılıyorum canım, keşfederek öğrensin diye özgür bırakmak lazım ama herşeye de izin vermemek gerek.herkez anlayışlı olmaz ki...
canım sen dr a gittiğinde dr sana doğum için tarih vermiştir. yada usg kagıdında yazar.
ona göre yap sen takvimini.
orada tam olarak tarihi hesaplanmış oluyor.
bebiş tam o tarih üzerinden gidiyor.hatta ilerde o tarihi geçiyor bile
ben ilk gittiğimde 20 Temmuz demişti doğum tarihini.
ona göre düzenlemiştim. şimdi 10 temmuz dedi.
ama mecburi sezeryan olucagı için haziran sonu olur gibime geliyor
sen takvimini o tarihe göre yaz kalsın
Ipekcim cnm benim biraz sut icsen. Yada yogurt ayran? Sut urunleri cok onemli. Dogumdan sonra kemik eriesi yasayanlari duydum. Bebisler kemiklerden dislerden cekiyorlar biz yemezsek. Kendin icin yemelisin.canim ozlettin kendini..ben diseti sorunu ile ugrasiyorum disetlerim sisti kanama da var bide saglam disim sallaniyor gibimoralim bozuldu dr a gitcem cuma bakalim hayirlisi.. kendine ve bebise ii bak canim
canım benim sen dokunma o takvime yaww...
benimki de takvimden farklıydı değiştirmedim.
hatta son kontrolümde 30.haftadayken 32 haftalık görünüyordu.
ilerde gittigi halde bile değiştirmedim.
yakalıyor bebiş zamanını.hatta ileri bile geçiyor
sen ne yap biliyormusun?
dr sana usg kagıdını verdimi? üzerinde tahmini doğum tarihi yazar,ona göre düzenle takvimini.
en kesin sonuç
cinsiyet de belli oldumu amamdır. senden keyiflisi olmaz
ondan sonra da alışveriş telaşı başlıyor zaten.
hamd olsun bu günlerimize
hemde nasıl heyecanlı oluyor canım yaa...
zaman yaklaştıkça dahada artıyor heves,heyecan,merak...
darısı başına. zaman hızla geçip de bu dönemlere geldiğinizde sizleri keyifle takip ediyor olacagım
hehehhh bu kelimeyi birkaç gündür daha sık duymaya başladım
kurtlu diolar.
ama arkadaş; dün akşam gelmiş bi ton misafir,6 sı çocuk,misafirler gidince ev savaş alanı gibiydi...
koltuklara çay dökülmüş,yerlere tozşeker,meyve suyu,kek,sütlü tatlıyı hiç demiyorum bile
inanmazsın çekmecelerimden birinin kulpunu bile kırıp geri çekmeceye koymuşlar.
evden ordu geçmiş sanki.
ama hamd olsun sabah yine pırıl pıtrak ettim evimi
daha da çağırmam onları yeaaa bananee
ozimm bende diom nerde bu cadı
oh ne güzel,keyfini çıkart memleket havasının...
civil bana çok yakın değil.o yüzden netten alıyorum. çünki birkaç defa daha almıştım.ürünlerinin kalitesi çok güzel.
tecrubeli oldugum için düşünmeden siteden alışveriş edebiliyorum.
başka yer olsa tereddüt ederdim belki.
tabii görerek almak daha da iyi.
bebişlere bişiler aldıkça insan durduramıyor kendini. daha çok daha çok almak istiosun.
ama gel gelelim o hastane çıkışları 1 aydan sonra olmuyor.
şimdiden 3 hastane çıkışı seti 3 çıt çıtlı body,2 takım agız mendili,2 tane battaniye,alt açma takımı,ve ufak ıvır zıvırları oldu.
ama eksik bitermiiii
yawaş yawaş tamamlamaya çalışıyorum işte.
Ben de diyorrum nerde melek. Gecmis olsun cnm ya. Hayirdir annen iyi mi? Cok gecmis olsun melegim.arkadaşlarım özledim sizleri neler yapıyorsunuz ben çok uzun zamandır yoktum hastanelere düştüm kusmalarım yüzünden 6 kilo kaybedince 4 gun hastanede yattım. sonra annem ameliyat oldu onun yanına gtiim. rapor izin derken haftalar geçti işime döndüm. şimdi eskisinden daha iyiyim çok şükür. en azından yemek yemeye gayret ediyorum. 3. aylık oluyoruz artık teyzeleri. bu hafta randevum var cinsiyet öğrenicez bakaılım:)
sizlerde iyisinizdir inşallah. öpüyorum hepinizi.
sağol canım atlatıcam inşallah geçen hafta cıktım hastaneden bir kılo almışım bile. toparlanıcaz yavaş yavaş. artık cinsiyeti 10. haftada bile söylüyorlar sorarsan belki kesin olmamakla birlikte söyleyebilir. ben 12. haftama girdim. görünmezse de bir ay sonra öğreniriz artık. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil canım.
Canim ben de gosterinizi sorcaktim hayirlisi olsun kuzum.Cadiozy canım memleket havası yarasın inşallah. Oh mis gibi.. Benim yerime de gez. Bende inşallah bayramda gidicem. Belki meleğimle giderim bende:))
Tubiloshh canım Allah kolaylık versin. Öyle misafirle uğraşmak zor gerçekten. Gerçi benim Civcivlerimde okulun başlangıcında öyleydi ama şükür düzelttim. Çocuğun verdiği zarar hiç gözüme gelmez benim. Eşyalar çocuklardan kıymetli mi. Ama ben duyarsız ailelere kızıyorum. Tamam çocuğu özgür bırakalım keşfederek öğrensin ama o özgürlüğün sınırını aileler bazen kaçırıyor.
Agresifmelek canım rabbim kolay hamilelik nasip etsin inşallah. . Zor günler geçirmişsin. Allah yardımcın olsun. Genelde üç ay bitince geçiyormuş. İnşallah seninki de geçmiştir canım.
Bugün çocuklarımın yıl sonu gösterisi olacaktı. Ama dün son anda iptal oldu. Reyhanlıda yaşanan patlama dolayısıyla müzikli bütün gösteriler iptal oldu. Çok hazırlık yaptım günlerce ama verilen çok doğru bir karadı. Tek üzüldüğüm çocuklarımın hevesi yarım kaldı. Onlar bu durumu anlamayacak kadar küçükler.
Keşke gösterim gene iptal olsaydı da o bomba patlamasaydı. Rabbim bu insanları ıslah eylesin inşallah..
Kızlar en son bat tarihini yazınca tam 10.haftaya denk geliyor...
Ben bu hesaplamadan bişey anlamadım
En son hittiğimde 7+5 günlük dedi yumurtlama gününden itibaren hesaplamışi oluyor.
Bugün 8+1 oluyoruz.
E ozaman bu netteki son bata göre neden 10.hafatya denk geliyor
en iyisi canım son ay alışveriş yapmak, hayırla kullan inşallah canım aldıklarını... bebim yaşım 26 canım sen kaçtın?
Canim benim ben de sen dedi ya urunleri iyi diye o yuzden gozume kestirdim o magazayi. Tecrubelilerden ogrencegim cok sey var. Bende ic diz zibin aldim daha. Annem dedi onu da. Bunlar hastanede iyi oluyor dedi. Kirli oldugu icin hemen guzeller giyilmezmis. Daha ogrenecegim cok sey var. hastane cikis setlerinden de alacagim. Ama tubisim kucukken o ic camasirlarini giyemez gibi geliyor. Hele bazilarinin icide badiler var citcitli degil. Kafasindan gecirmek zor olmaz mi?kulot var icinde giyilir mi acaba ilk ay? Bir de tubisim bir soru daha. Battaniye alirken polar mi iyi peluslar cok kalin ama ondan da alayim mi? Tubisim tesekkur ederim yardimlarin icin. Opuyorum seni.
tühh tutturamamışım
ben 25 yaşındayım canımcım. ama olsun aynı sayılırız
Allah razı olsun canım benim.hepimiz hayırla büyütelim kuzucuklarımızı inşallah
olsun bak senin tecrüben benden fazla canımcım :)) ne güzel bizde bunlardan faydalanıyoruz sayende :))
faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana canım arkadaşım
canım bide ayşeden hiç haber alan var mı biliyor musun? ne yaptılar iyiler mi acaba çok merak ediyorum...
slm canlarım nasılsınız bol bebişli bi topik olsun inş kandiliniz mbrk olsun tubiloshum büyütmüşsün yavruyu bizde doğurucaz bikaç haftaya kısmetse haziran bebişlerimiz erken gelmeye başladı :) heyecan bastı benide rabbim herkesin bu mbarek günde dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?