Bol bebiş topiği

Sevindim İnciiiiiiiiiii Maşaallah...
Çok güzel bir duygu demi yaaaaaaaaaaaaaaa kalp atışına hayranım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim onu bennnn bi hissetsek daha güzel olacak herşey...
Sağlıkla büyüsünler inşaallah...

Kızlar en son bat tarihini yazınca tam 10.haftaya denk geliyor...
Ben bu hesaplamadan bişey anlamadım
En son hittiğimde 7+5 günlük dedi yumurtlama gününden itibaren hesaplamışi oluyor.
Bugün 8+1 oluyoruz.
E ozaman bu netteki son bata göre neden 10.hafatya denk geliyor

canımcım bu misafirlerim genelde öyle.ne zaman çağırsam herzaman aynısı oluyor.ama çocukları yaramaz diye görüşmemezlik de etmek istemiyorum.sonuçta biz onlara gidiyoruz.çağırmamak da olmaz.ama çok sık çağırmak zorunda da değilim dimi ama

ben ilk hamileliğimde de alışverişi son aya bırakmıştım.
ha arada çok hoşuma gidip de uygun olan şeyler olunca ufak tefek alıyordum
ama komple alışverişi 1 defada yaptım 8. ayın bitiminde.

bu arada ozim yaş kaçtı senin ya?
senki benden küçüksün gibi hissettim de

Allah razı olsun canım benim.
benim de gözüme gelmez çocukların yaptıgı,annelerine bile derim,boşver kızma çocuk onlar diye.ama hiç sınırları yok ki çocukların.
yatak odasındaki gardrobu karıştırmak aceba evde de yaptıkları birşeymi
aile terbiyesiyle ilgili birşey bence.ayyynen sana katılıyorum canım, keşfederek öğrensin diye özgür bırakmak lazım ama herşeye de izin vermemek gerek.herkez anlayışlı olmaz ki...

canım sen dr a gittiğinde dr sana doğum için tarih vermiştir. yada usg kagıdında yazar.
ona göre yap sen takvimini.
orada tam olarak tarihi hesaplanmış oluyor.
bebiş tam o tarih üzerinden gidiyor.hatta ilerde o tarihi geçiyor bile
ben ilk gittiğimde 20 Temmuz demişti doğum tarihini.
ona göre düzenlemiştim. şimdi 10 temmuz dedi.
ama mecburi sezeryan olucagı için haziran sonu olur gibime geliyor
sen takvimini o tarihe göre yaz kalsın

sağol canım buraya yazarım mutlaka .güzel haberleri paylaşmak okumak umut veriyor hepimize.

en iyisi canım son ay alışveriş yapmak, hayırla kullan inşallah canım aldıklarını... bebim yaşım 26 canım sen kaçtın?

canim ozlettin kendini..ben diseti sorunu ile ugrasiyorum disetlerim sisti kanama da var bide saglam disim sallaniyor gibi moralim bozuldu dr a gitcem cuma bakalim hayirlisi.. kendine ve bebise ii bak canim
Ipekcim cnm benim biraz sut icsen. Yada yogurt ayran? Sut urunleri cok onemli. Dogumdan sonra kemik eriesi yasayanlari duydum. Bebisler kemiklerden dislerden cekiyorlar biz yemezsek. Kendin icin yemelisin.

Canim benim ben de sen dedi ya urunleri iyi diye o yuzden gozume kestirdim o magazayi. Tecrubelilerden ogrencegim cok sey var. Bende ic diz zibin aldim daha. Annem dedi onu da. Bunlar hastanede iyi oluyor dedi. Kirli oldugu icin hemen guzeller giyilmezmis. Daha ogrenecegim cok sey var. hastane cikis setlerinden de alacagim. Ama tubisim kucukken o ic camasirlarini giyemez gibi geliyor. Hele bazilarinin icide badiler var citcitli degil. Kafasindan gecirmek zor olmaz mi?kulot var icinde giyilir mi acaba ilk ay? Bir de tubisim bir soru daha. Battaniye alirken polar mi iyi peluslar cok kalin ama ondan da alayim mi? Tubisim tesekkur ederim yardimlarin icin. Opuyorum seni.

Ben de diyorrum nerde melek. Gecmis olsun cnm ya. Hayirdir annen iyi mi? Cok gecmis olsun melegim.
Iyi olacaksin cnm bak sonradan istah bir aciliyor tam aciliyor. Habire yiyorum ben. Cinsiyeti ogrenirsiniz cnm. benim doktorum da soyleyecekti 12.haftada ama zilli kapatmisti bacaklarii acmadi Rabbim gonlune gore versin cnm. Opuyorum seni.

Canim ben de gosterinizi sorcaktim hayirlisi olsun kuzum.
Aminn cnm insanlarda Allah korkusu yok.
Bu tatil iyi geldi cnm. Annemle biraz biraz hazirliklara basladik. Anneanemiz yelek patik sapka orecek ek o kadar cok alinacak var ki tabi yavas yavas hepsi birden olmaz...optum cnm seni..

Canim benim iyisin dimi?
Takma kafana o hesaba. Benimki de bir hafta geriden geliyordu. Simdi iki gun one gecti. Yavas yavas arayi kapatiyor cnm. Hic telaslanma. Opuyorum seni.

en iyisi canım son ay alışveriş yapmak, hayırla kullan inşallah canım aldıklarını... bebim yaşım 26 canım sen kaçtın?

tühh tutturamamışım
ben 25 yaşındayım canımcım. ama olsun aynı sayılırız

Allah razı olsun canım benim.hepimiz hayırla büyütelim kuzucuklarımızı inşallah

özlemcim sağol canım sabrediyorum hamileliğin tadını cıkarıcam günleri beklıyorum senın meleğinde sen de iyisiniz inşallah büyümüştür kocaman olmuştur annesi hazırlıklara da başlamışsınız ne güzel annemin durumuda iyi çok şükür canım o da ayaklandı ikimizde aynı anda başka başka hastanelerdeydik :) geçti gitti. öptüm canım

canım civilden şaşmıyorum ben. Kenan da aldıgım bebeklik kıyafetlerini bizim geline vermiştim.yepyeni duruyorlardı.
başka mağazadan aldıgım hastane çıkışı komple set (10 lu felandı sanırım) ilk yıkamada mahfolmuştu.
bende iç dış zıbın almıştım kenanda ama giydirmediler.
benim doğum yaptıgım hastanede bebişeri hemen yıkıyorlar.sonra temiz kıyafetler giydiriyorlar.iç zıbına gerek duymadılar ama ben Eylül ayında doğum yapmıştım.hava çok soğuk değildi.ondan olabilir.
o komple büyük setlerde olan atlet kulotlar giydirilmiyor zaten.
çozuk rahat edemez ki
çıt çıtlı body giydiriliyor bol bol
ben o yüzden bu defa komple hastane çıkışı set almıyorum.
5 li setler var ya onlardan alıyorum.
battaniyeleri kullanışlı olmuyor.küçük oluyorlar.
ben Kenan da tecrubeli olmadıgım için 1 peluş 1 de kapitone battaniye almıştım yanıma.hastane çıkışının da penye battaniyesi vardı.
hepsinden mutlaka alman lazım zaten ama hastaneye hangisigi götüreyim dersen hava ısısına bakman gerekicek.
ben peluş battaniye de almıştım yanıma eve giderken ona sarıp götürmüştüm.
ama hastanede oldugum süre içersinde kapitone battaniye yetti.

tabii peluş battaniyeler bebişler için çok faydalı değil.
oğluşum bronşit olmuştu ve örgü,peluş,tüylü herşey yasaktı.
bronşiti tetikliyor diye.
nevresime geçirip kullanıyorum peluş battaniyeyi.

çok fazla şey alıp kullanmayıp kenara atmaktansa,kullanışlı pratik şeyler almak daha mantıklı.

ne sormak istersen cevaplamaya hazırım kuşum

slm canlarım nasılsınız bol bebişli bi topik olsun inş kandiliniz mbrk olsun tubiloshum büyütmüşsün yavruyu bizde doğurucaz bikaç haftaya kısmetse haziran bebişlerimiz erken gelmeye başladı :) heyecan bastı benide rabbim herkesin bu mbarek günde dualarını kabul etsin

canım bide ayşeden hiç haber alan var mı biliyor musun? ne yaptılar iyiler mi acaba çok merak ediyorum...

:26: maalesef haber alamadım yaa...
salı günü yatışımız yapılıcak demişti.
daha gelip yazmadı birşey.
herşey yolundadır inşallah.
dualarımızı eksik etmeyelim inşallah bu mübarek günde

gvnnnnnnn canım hoşgeldiiin
senin de kandilin mübarek olsun
oh maşallah az kalmış doğuma.
normal mı olucak kısmetse?
benimki de sezeryan olucak mecburen.
belki haziran sonunda olabilirmiş.
heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…