- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.541
:26: maalesef haber alamadım yaa...
salı günü yatışımız yapılıcak demişti.
daha gelip yazmadı birşey.
herşey yolundadır inşallah.
dualarımızı eksik etmeyelim inşallah bu mübarek günde
gvnnnnnnn canım hoşgeldiiin
senin de kandilin mübarek olsun
oh maşallah az kalmış doğuma.
normal mı olucak kısmetse?
benimki de sezeryan olucak mecburen.
belki haziran sonunda olabilirmiş.
heyecanla bekliyoruz
canım civilden şaşmıyorum ben. Kenan da aldıgım bebeklik kıyafetlerini bizim geline vermiştim.yepyeni duruyorlardı.
başka mağazadan aldıgım hastane çıkışı komple set (10 lu felandı sanırım) ilk yıkamada mahfolmuştu.
bende iç dış zıbın almıştım kenanda ama giydirmediler.
benim doğum yaptıgım hastanede bebişeri hemen yıkıyorlar.sonra temiz kıyafetler giydiriyorlar.iç zıbına gerek duymadılar ama ben Eylül ayında doğum yapmıştım.hava çok soğuk değildi.ondan olabilir.
o komple büyük setlerde olan atlet kulotlar giydirilmiyor zaten.
çozuk rahat edemez ki
çıt çıtlı body giydiriliyor bol bol
ben o yüzden bu defa komple hastane çıkışı set almıyorum.
5 li setler var ya onlardan alıyorum.
battaniyeleri kullanışlı olmuyor.küçük oluyorlar.
ben Kenan da tecrubeli olmadıgım için 1 peluş 1 de kapitone battaniye almıştım yanıma.hastane çıkışının da penye battaniyesi vardı.
hepsinden mutlaka alman lazım zaten ama hastaneye hangisigi götüreyim dersen hava ısısına bakman gerekicek.
ben peluş battaniye de almıştım yanıma eve giderken ona sarıp götürmüştüm.
ama hastanede oldugum süre içersinde kapitone battaniye yetti.
tabii peluş battaniyeler bebişler için çok faydalı değil.
oğluşum bronşit olmuştu ve örgü,peluş,tüylü herşey yasaktı.
bronşiti tetikliyor diye.
nevresime geçirip kullanıyorum peluş battaniyeyi.
çok fazla şey alıp kullanmayıp kenara atmaktansa,kullanışlı pratik şeyler almak daha mantıklı.
ne sormak istersen cevaplamaya hazırım kuşum
slm canlarım nasılsınız bol bebişli bi topik olsun inş kandiliniz mbrk olsun tubiloshum büyütmüşsün yavruyu bizde doğurucaz bikaç haftaya kısmetse haziran bebişlerimiz erken gelmeye başladı :) heyecan bastı benide rabbim herkesin bu mbarek günde dualarını kabul etsin
hb tatlım sağolasın.Evet canım nasipse normal olucak sıpa ters idi döndü allaha şükr herşey normal görünüyor bnde normal istiyorum sezaryenden korkuyorum çok.Haziran sonu die şartlandırma valla hiç belli olmuyor bizim 33. haftada doğan bebişimiz var topikte :)kız sen tecrübelisin bebişlerin hareketleri bu haftalarda azalır diolar doğrumu bnm ki hiç durmuo 7-24 çalışıo içerde oğluş artık vücudumun heryerine yayıldı resmen heryerimden bişeyini çıkarıo bazen neresi nremde karıştırıyorum
Canimsin ya tubisim tesekkur ederim iyi ki varsin. Allah razi olsun hayirlsisiyla kurtarsin Rabbim.
Canim dediklerini dikkate alacagim ben de oyle yapayim buyuk setler kullanisli degil gibi gelmisti bana da zaten cnmcim. Ben de kesinlikle pratik kullanisli olanlari alayim diyorum ama basima gelmedigi icin bilemiyorum. Saolasin canim sayende ogrenecegim. Simdilik kafama takilan bunlardi. Yine olursa sorarim ki kesin olur zaten de. Opuyorum tatlim seni.
maşallah kenana kilolu doğmuş bizim doktorumuz 3200 3300 doğar diyor canım ben hala kusan biri olarak yinede maşallah bize :) inş azcık yavaşlar bizim ki de yağ gibi kayıyo karnımda yamuluyorum resmen çok can acıtıcı ama olsun yavruş hareketli ise sağlıklıdır dio doktorlarbenimki de ters duruyor şu an
başı yukarda.ama dönsede dönmesede doğum şekli kesin oldugu için sıkıntı yok. kafasına göre takılsın sıpacık.
ben sancı odasında beklerken normali de sezeryanı da gördüğüm için,seçenek sunsalar yine sezeryan olsun derdim
bir kızla aynı anda doğum yapmıştık. o normal benimki sez. odalarımız yan yanaydı.
sabah 11 de ben yürüyerek eve gittim. o hala yatıyordu
tabii kişiyle de alakalıdır.bazı insanlar çabuk toparlanabiliyor.acıya daha dayanıklı olabiliyorlar.
bazılarının da canı tatlı olup kalkmak istemiyorlar.
oyyy maşallah 33. haftada hee
ama çok erken yaww. 36 dan sonrası risksiz diye biliyorum.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
bebişlerin hareketleri doğuma yakın çok azalır,hele ki doğum kanalına girmeye başladıkça çoook az hareket eder.
ama benimki sürekli kıpır kkıpırdı.çünki inmedi hiç aşağı.
ayrıca bebiş büyüyüp de yeri daralınca da hareketlerinin azaldıgını söylüyolar.
41+2 de sezeryanla doğum yapan biri olarak demeliyim ki,son haftalarda günde 10 hareketi zor sayyordum.
yer kalmamıştı ki sıpacıga.3.780 gr doğmuştu.
sağolasın tatlım cümlemizi inş 20 olmuşsun 25ten snrası çabuk geçiyor inş hzlı atlatırsın sende :)Aminnn cnm cumlemizin. Birsry kalmamis artik Rabbim hayirlisiyla kurtulmayi nasipetsin insallah.
butikbebe den sepetimize düşenler
çıtçıtlı body ler 2.90 tl
Eki Görüntüle 713565 Eki Görüntüle 713566 Eki Görüntüle 713567 Eki Görüntüle 713568
yaaa çokkkk güzellerrrrrrrrrrr hele 3.cüsüne bayıldım
güle güle giysin inşallah.
tubiş ben bugün sağlık ocagında gebelik kaydı yaptırdım. Testler yaptılar bazı. Yarın ögleden sonra çıkacakmış. Ebeme söyledim tamam başka bişi yapmana gerek yok dedi.
Yarın gidip testleri ben mi alıcam anlamadım orasını ? Arayıp sorsam mı yarın ?
yoksa onlar mı haber verecek bilemedim
bide ikili testim var haziran 15 te. Ve 15 haziran benim dogum günümCinsiyet belli oluyor mu bu ikili testte acaba ? ayy çok heyecanlıyımmmm
teşekkür ederiz teyzesiiii
artık bir süre sonra da sizin cicilerinizi izleriz
canım yaa ben ilk hamileliğimde sağlık ocagına gitmedim.sürekli dr kontrolündeydim zaten.
ama bunda gebelik kaydı açtırdım ve geçen hafta bende kan verdim.2güne çıkıcak dediler.
inan bende sormayı unuttumgidip mi alıcaz yoksa arıcaklarmıydı bilemedim.
birdahaki ay son kontrolüne gel dedi.17 Hazirana gün verdi.sonra doğum zaten dediler ama ben o tahlili nezaman alıcam kime göstercem sormayı unuttum.1 haftadır benim de kafamı kurcalıyor inan.
eger arayıp sorarsan bana da söleyiver bi zahmet
tahlili alıp aile hekimine mi göstercez bilmiom ki :44:
canım erkek bebişler çok çabuk gösteriyor cinsiyetlerini
ama kızlar bazen saklayabiliyorlar.
ben ikisinde de 12. haftada öğrendim.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah...
ama erkekse gösterebilir diye düşünüyorum.
içinden kız mı geçiyor erkek mi
Aynı durumdayız yani tubişacemilik böyle bişi
eşimin içinden erkek geçiyor benimde erkek geçiyor. Allah ım sağlıklı olsunda ne olursa olsun. Erkekte olsa kızda olsa çok sevineceğiz. sonuçta hiç biri yok bizde.
Hayırlı bir evlat versin Rabbim hepimize.
Tubişim bu arada seninde Kandilin mübarek olsun. Bol bol dua edicez birbirimize.
hb tatlım sağolasın.Evet canım nasipse normal olucak sıpa ters idi döndü allaha şükr herşey normal görünüyor bnde normal istiyorum sezaryenden korkuyorum çok.Haziran sonu die şartlandırma valla hiç belli olmuyor bizim 33. haftada doğan bebişimiz var topikte :)kız sen tecrübelisin bebişlerin hareketleri bu haftalarda azalır diolar doğrumu bnm ki hiç durmuo 7-24 çalışıo içerde oğluş artık vücudumun heryerine yayıldı resmen heryerimden bişeyini çıkarıo bazen neresi nremde karıştırıyorum
Can arkadaşlarım..Merhaba tekrar..Bir hastane odasından çok güzel haberlerle döndüm aranıza.Eşim dualarınızla eski sağlığına kavuşuyor çok şükür.Bizi tanımadığınız halde ellerinizi açtınız,vakit ayırıp dualar okudunuz,gözyaşı döktünüz.Sizlerin güzel sözleriyle ayakta durdum ben.Dualarınız ve desteğinizle en hafif şekilde atlattık bu zor imtihanı da.Salı sabahı ameliyat oldu eşim.Aynı akşamda odasına aldılar yoğun bakımdan.Ayakta,bilinci açık olarak geldi odasına.Ameliyatı ve nekahat dönemi için çok güzel konuştu doktorları.Yarın taburcu oluyoruz Allah'ın izniyle.Son yorumumdan sonra yazdıklarınızı okuyamadım.Evimize geçtiğimizde daha ayrıntılı olarak yazarım inşallah.
Bu gece bir hastane odasında iki canıyla ellerini açmış sizler için dua eden bir kadın olacak.Dualarınızın kabul olması dileğiyle....
Can arkadaşlarım..Merhaba tekrar..Bir hastane odasından çok güzel haberlerle döndüm aranıza.Eşim dualarınızla eski sağlığına kavuşuyor çok şükür.Bizi tanımadığınız halde ellerinizi açtınız,vakit ayırıp dualar okudunuz,gözyaşı döktünüz.Sizlerin güzel sözleriyle ayakta durdum ben.Dualarınız ve desteğinizle en hafif şekilde atlattık bu zor imtihanı da.Salı sabahı ameliyat oldu eşim.Aynı akşamda odasına aldılar yoğun bakımdan.Ayakta,bilinci açık olarak geldi odasına.Ameliyatı ve nekahat dönemi için çok güzel konuştu doktorları.Yarın taburcu oluyoruz Allah'ın izniyle.Son yorumumdan sonra yazdıklarınızı okuyamadım.Evimize geçtiğimizde daha ayrıntılı olarak yazarım inşallah.
Bu gece bir hastane odasında iki canıyla ellerini açmış sizler için dua eden bir kadın olacak.Dualarınızın kabul olması dileğiyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?