Bol bebiş topiği

aysecim çok sevindim canım çok da duygulandım. Allaha çok şükür herşey çok güzel olacak. Allah sana ve ailene sağlık versin.

Ayy ne güzel.Rabbim dualrımızı kabul ediyor inş.Gözlerim doldu valla.Çok şükür:)))

Yolu yariladim canim valla ne cabuk gecti. Ik 3 ay epey sizlandim zaman gecmedi ama cok sukur atlattik. Rabbim hepimize hayirli dogum nasip etsin.
Kizlarben yaptirdim saglik ocaginda tahlil. Bizim orda 1 den sonra gel al diyorlar. Doktor bilgisayarindan cikariyor.

Cok sukur Rabbime Aysem cok sevindim. Bu aksam evinizdesiniz. Tekrar cok gecmis olsun.

Cok sukur melekcim iyiyiz. Yarin donecegim pzt isbasi. Bir hafta dinlendik yeter. Sonra yine izin lazim olabilir.
Annenin iyi olmasina sevindim. Sen de iyisin artik daha da iyi olacaksin insallah cnm benim.

AYŞEMMMMMMM
CANIM HAMD OLSUN BAK NE GÜZEL HABERLERLE GELDİN KUZUMMM
Dualarımız hep sizinleydi.
artık hepsi geçti.bebişinizin keyfini sürme vakti
evinize geldiğinizde çok daha rahat ve iyi olucaksınız inşallah.
Allah'a emanet olunnn

merhaba kızlar nasılsınız?
çook sıcak bir günden merhaba hepinizee

hamd olsun Kandilimizi güzel ve dolu dolu geçirdik Rabbimin izniyle.

hepiniz için ayrı ayrı bol bol dua ettim.kabul olur inşallahhh

canım çok sevindim eşinin iyi olmasına rabbim şifasını vermiş çok şükür eşin ve kızınla bir ömür mutlu olman dileğimle canım artık eve geçtiğinizde görüşürüz geçmiş olsun.

Allah kabul etsin canım. Bende elimden geldigince birseyler yaptım. Allah kabul eder inşallah. Bende tek tek hepinize dua ettim. Hamilelere kolay hamilelik, evlat hasretinde olanlara sağlıklı evlatlar. .

Aysecimm cok sevindim allaha sukurler olsun,hersey duzeliyor guzel gidiyor allahimin izniyle.Ayse senin her yazdigin duygulandiriyor beni yazini okurken gozlerim doku dolu oldu,hai bakalim daha da iyi haberlerini bekliyoruz,kendine bebisine ve de esine iyi bak.

Merhaba adaşim,benimde ismin tugba
Allah kabul etsin,rabbim bu mubarek gunde dualari kabul eylesin insallah,allah razi olsun

geçmişler olsun ... Rabbim bir daha göstermesin inşallah..hastanelerde şifa bekleyenlerede rabbim sizin gibi şifalar versin inşallah

teşekkürler incimmm

canım tulum 13 civarı
hastane çıkışı 9.90
alt açma da sanırım 15 felandı
birde Kenan paşa ma 6.50 tl ye t-shirt aldım

bakalım yarınki kampanyalar da aklımı çelicekmi

Ayşecim çok sevindim bak gördün mü hepsi su gibi akıp geçti. sıkıntıların geçti inşallah. Bize yaz seni çok merak ediyoruz.

Canım eşim gitti bugün sağlık ocagına. yazıcıları bozukmuş bide doktorum yokmuş.Banada o testler yapıldı. Pazartesi alıcam sonuçları inşallah bir sorun çıkmaz.

Benim sat 7 marttı. ama ebem 18 mart olarak aldı tarihi. Ultrasyonla uyumlu olsun diye. 8 + 4 günlük şuan. 1 hafta gerilik var anladıgım kadarıyla. 3 hafta önce 6 + 2 günlüktü. 9 + 4 olması gerekiyordu.Ama kızlar bunun sorun olmayacagını söylediler içim rahatladı. Zaten doktorumda herşey normal bebiş oluştu dedi. Güm gümmm kalp atışları duyduk eşimle. Ne kadar güzel bir duygu. Ultrasyon kagıdına bakıp bakıp duruyorum. eşim diyo neden video çek demedin. E aklımdamıydı dedim. Hadi başka doktora gidelim videoya çekecem diyo O da çok heyecanlı.

Minik fasülyem benim. Boyu 17.9 mm. 3 hafta önce kesesi 15 mm.ydi. Ne kadar büyümüş kuzum benim.

Canım cinsiyet belli olabilir diyorlar. Çok heyecanlıyım o konuda da. Ne olursa olsun hayırlı , akıllı, uslu, ana baba sözü dinleyen, dinine, vatanına bağlı, sağlıklı sıhatli bir evlat olsun. Rabbim hepimize böyle bir evlat nasip etsin inşallahh...

amiiiiiiiinnnnnnnnn

Kızlar çok mutluyum şuan çünkü 2 ağustosta memlekete gidiyorum. Biletimi aldım. 26 ağustos tada dönüş. Çok sevindim.

Sizinle paylaşmak istedim. zira ailemi çok özledim biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…