- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.561
Can arkadaşlarım..Merhaba tekrar..Bir hastane odasından çok güzel haberlerle döndüm aranıza.Eşim dualarınızla eski sağlığına kavuşuyor çok şükür.Bizi tanımadığınız halde ellerinizi açtınız,vakit ayırıp dualar okudunuz,gözyaşı döktünüz.Sizlerin güzel sözleriyle ayakta durdum ben.Dualarınız ve desteğinizle en hafif şekilde atlattık bu zor imtihanı da.Salı sabahı ameliyat oldu eşim.Aynı akşamda odasına aldılar yoğun bakımdan.Ayakta,bilinci açık olarak geldi odasına.Ameliyatı ve nekahat dönemi için çok güzel konuştu doktorları.Yarın taburcu oluyoruz Allah'ın izniyle.Son yorumumdan sonra yazdıklarınızı okuyamadım.Evimize geçtiğimizde daha ayrıntılı olarak yazarım inşallah.
Bu gece bir hastane odasında iki canıyla ellerini açmış sizler için dua eden bir kadın olacak.Dualarınızın kabul olması dileğiyle....
Can arkadaşlarım..Merhaba tekrar..Bir hastane odasından çok güzel haberlerle döndüm aranıza.Eşim dualarınızla eski sağlığına kavuşuyor çok şükür.Bizi tanımadığınız halde ellerinizi açtınız,vakit ayırıp dualar okudunuz,gözyaşı döktünüz.Sizlerin güzel sözleriyle ayakta durdum ben.Dualarınız ve desteğinizle en hafif şekilde atlattık bu zor imtihanı da.Salı sabahı ameliyat oldu eşim.Aynı akşamda odasına aldılar yoğun bakımdan.Ayakta,bilinci açık olarak geldi odasına.Ameliyatı ve nekahat dönemi için çok güzel konuştu doktorları.Yarın taburcu oluyoruz Allah'ın izniyle.Son yorumumdan sonra yazdıklarınızı okuyamadım.Evimize geçtiğimizde daha ayrıntılı olarak yazarım inşallah.
Bu gece bir hastane odasında iki canıyla ellerini açmış sizler için dua eden bir kadın olacak.Dualarınızın kabul olması dileğiyle....
Yolu yariladim canim valla ne cabuk gecti. Ik 3 ay epey sizlandim zaman gecmedi ama cok sukur atlattik. Rabbim hepimize hayirli dogum nasip etsin.maşallah kenana kilolu doğmuş bizim doktorumuz 3200 3300 doğar diyor canım ben hala kusan biri olarak yinede maşallah bize :) inş azcık yavaşlar bizim ki de yağ gibi kayıyo karnımda yamuluyorum resmen çok can acıtıcı ama olsun yavruş hareketli ise sağlıklıdır dio doktorlar
sağolasın tatlım cümlemizi inş 20 olmuşsun 25ten snrası çabuk geçiyor inş hzlı atlatırsın sende :)
Kizlarben yaptirdim saglik ocaginda tahlil. Bizim orda 1 den sonra gel al diyorlar. Doktor bilgisayarindan cikariyor.Aynı durumdayız yani tubişacemilik böyle bişi
eşimin içinden erkek geçiyor benimde erkek geçiyor. Allah ım sağlıklı olsunda ne olursa olsun. Erkekte olsa kızda olsa çok sevineceğiz. sonuçta hiç biri yok bizde.
Hayırlı bir evlat versin Rabbim hepimize.
Tubişim bu arada seninde Kandilin mübarek olsun. Bol bol dua edicez birbirimize.
özlemcim sağol canım sabrediyorum hamileliğin tadını cıkarıcam günleri beklıyorum senın meleğinde sen de iyisiniz inşallah büyümüştür kocaman olmuştur annesi hazırlıklara da başlamışsınız ne güzel annemin durumuda iyi çok şükür canım o da ayaklandı ikimizde aynı anda başka başka hastanelerdeydik :) geçti gitti. öptüm canım
merhaba kızlar nasılsınız?
çook sıcak bir günden merhaba hepinizee
hamd olsun Kandilimizi güzel ve dolu dolu geçirdik Rabbimin izniyle.
hepiniz için ayrı ayrı bol bol dua ettim.kabul olur inşallahhh
merhaba kızlar nasılsınız?
çook sıcak bir günden merhaba hepinizee
hamd olsun Kandilimizi güzel ve dolu dolu geçirdik Rabbimin izniyle.
hepiniz için ayrı ayrı bol bol dua ettim.kabul olur inşallahhh
can arkadaşlarım..merhaba tekrar..bir hastane odasından çok güzel haberlerle döndüm aranıza.eşim dualarınızla eski sağlığına kavuşuyor çok şükür.bizi tanımadığınız halde ellerinizi açtınız,vakit ayırıp dualar okudunuz,gözyaşı döktünüz.sizlerin güzel sözleriyle ayakta durdum ben.dualarınız ve desteğinizle en hafif şekilde atlattık bu zor imtihanı da.salı sabahı ameliyat oldu eşim.aynı akşamda odasına aldılar yoğun bakımdan.ayakta,bilinci açık olarak geldi odasına.ameliyatı ve nekahat dönemi için çok güzel konuştu doktorları.yarın taburcu oluyoruz allah'ın izniyle.son yorumumdan sonra yazdıklarınızı okuyamadım.evimize geçtiğimizde daha ayrıntılı olarak yazarım inşallah.
Bu gece bir hastane odasında iki canıyla ellerini açmış sizler için dua eden bir kadın olacak.dualarınızın kabul olması dileğiyle....
nerden üye oldum ben bu butikbebe ye
Hergün alışveriş ederim artık.
Bugün bir sepet daha doldurdum
Bugünki sepetimize düşenler;
Eki Görüntüle 714270 Eki Görüntüle 714271 Eki Görüntüle 714272
hergün alışveriş ederim artık.
bugün bir sepet daha doldurdum
bugünki sepetimize düşenler;
ohh ohh maşalaahh tubiş sana.
Yine doldurdun valla sepeti.
bunlar ne kadar? bilgi ver bakem bizeÖyle alıp alıp göstermekle olmaz
Şaka şaka kuzum. Hepsini çok beğendim. Ve çok zevklisin bunuda anlamış oldum.
Ayşecim çok sevindim bak gördün mü hepsi su gibi akıp geçti. sıkıntıların geçti inşallah. Bize yaz seni çok merak ediyoruz.Can arkadaşlarım..Merhaba tekrar..Bir hastane odasından çok güzel haberlerle döndüm aranıza.Eşim dualarınızla eski sağlığına kavuşuyor çok şükür.Bizi tanımadığınız halde ellerinizi açtınız,vakit ayırıp dualar okudunuz,gözyaşı döktünüz.Sizlerin güzel sözleriyle ayakta durdum ben.Dualarınız ve desteğinizle en hafif şekilde atlattık bu zor imtihanı da.Salı sabahı ameliyat oldu eşim.Aynı akşamda odasına aldılar yoğun bakımdan.Ayakta,bilinci açık olarak geldi odasına.Ameliyatı ve nekahat dönemi için çok güzel konuştu doktorları.Yarın taburcu oluyoruz Allah'ın izniyle.Son yorumumdan sonra yazdıklarınızı okuyamadım.Evimize geçtiğimizde daha ayrıntılı olarak yazarım inşallah.
kuzum ne yapıyon nasılsın,aile hekimliğinden yaptırdığın test sonucunu dr una götürüyosun canım t1,t3,demir,sarılık testi felan yapıldı bende çok şükür hepsi normaldi biraz demirim düşüktü onuda telafi ediyorum sende de bi eksiklik varsa ek ilaç verir dr un inşallah hepsi normaldir.
bu arada 15 haziranda bende 2li test için gidicem ve o gün tam 3 aylık oluyo cinsiyeti öğrenebiliyoruz inşallah....ya ikimizin arasında fazla bi fark yok anladığım kadarıyla kuzum senin sat ne zamandı?benimki 19 mart
canım eşim gitti bugün sağlık ocagına. Yazıcıları bozukmuş bide doktorum yokmuş.banada o testler yapıldı. Pazartesi alıcam sonuçları inşallah bir sorun çıkmaz.
Benim sat 7 marttı. Ama ebem 18 mart olarak aldı tarihi. Ultrasyonla uyumlu olsun diye. 8 + 4 günlük şuan. 1 hafta gerilik var anladıgım kadarıyla. 3 hafta önce 6 + 2 günlüktü. 9 + 4 olması gerekiyordu.ama kızlar bunun sorun olmayacagını söylediler içim rahatladı. Zaten doktorumda herşey normal bebiş oluştu dedi. Güm gümmm kalp atışları duyduk eşimle. Ne kadar güzel bir duygu. Ultrasyon kagıdına bakıp bakıp duruyorum. Eşim diyo neden video çek demedin. E aklımdamıydı dedim. Hadi başka doktora gidelim videoya çekecem diyoO da çok heyecanlı.
Minik fasülyem benim. Boyu 17.9 mm. 3 hafta önce kesesi 15 mm.ydi. Ne kadar büyümüş kuzum benim.
Canım cinsiyet belli olabilir diyorlar. çok heyecanlıyım o konuda da. ne olursa olsun hayırlı , akıllı, uslu, ana baba sözü dinleyen, dinine, vatanına bağlı, sağlıklı sıhatli bir evlat olsun. Rabbim hepimize böyle bir evlat nasip etsin inşallahh...
hergün alışveriş ederim artık.
bugün bir sepet daha doldurdum
bugünki sepetimize düşenler;
Kızlar çok mutluyum şuan çünkü 2 ağustosta memlekete gidiyorum. Biletimi aldım. 26 ağustos tada dönüş. Çok sevindim.
Sizinle paylaşmak istedim. zira ailemi çok özledim biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?