- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.681
canım ben usg ölçümümü sata göre 11+3 te kan vermeyi de ertesi gün 11+4 te yaptrdım. ama usgye göre 12+1 çıktık 5 gun ileride çıktık. bebğimin boyu da baştan popoya 6 cm civarında çıktı.
Canım çok sevindim. Rabbim sağlıklı hayırlı etsin inşallah.
Anladım canım hayırlısı olsun. Biraz kafan dağılır degisiklik iyi gelir insana.Ailen yurtdışındamıydı?
evt canım bende aslında yurt dışında doğdum orda yaşıyordum eşim için buraya gelmiştim.
selam kızlarrrr nasılsınız bakalım?
çoook sıcak bir gün yine
temizlik vs. derken kendimi yine perti çıkmış olarak buldum.
artık eskisi kadar çok şey yapamadıgımı farkettim.
vücut artık yeter otur diyor.
bu günümüze de hamd olsun.
gelip geçici hepsi
iyiyiz tubişim süt saatimiz süt içiyoruz :)
kıyamam ya sen hiç durmaz mısın :)) maşallah sana cnm.
daha da sıcak olacak kuzum ya ben hepten şiş olacağım o günlerde.. vantilatörler gezerim artık
oh maşallah size yarasınn
yha evi süpürüym dedim, tozlar gözüme takıldı... tozları aldım,silmek istedim yerleri... e yerleri de silince wc banyo da cifliim dedim.
nevresimleri değiştirdim gardrobu düzenledim,koltukların örtülerini kaldırdım silkeledim düzelttim,mutfagı dip köşe temizledim,balkon da kalmasın deyip oraya da girdim derken hayli yorulmuşum. gençliğim olsa ohooooooo ama yaşlandık artık
evet daha da sıcak olucak.
eşim başladı şimdiden, klima şart eve die.
bebişko isilik olur bu sıcakta
bana tanıdık geldi bu cümleleraynen canım bende öyleyim sadece süpürge diye başlarım. günün sonunda ben sızıp kalıyorum bir köşede... gözüme takılıyor benim de duramıyorum. eşim de kızıyor azar azar yap diye. hepsini bir günde bitirmeye çalışınca durum böyle oluyor :) neyapalım canımcım tezcanlıyız da ondan.
26 yaşında değil miydin sen? epey yaşlanmışsın kuzum :) ama ben senden daha yaşlıyım benim oturup ağlamam lazım :)))
25 yaşına yeni girdim kuzuşkom
hee dimi yaşlılık zor
hele ki tezcanlılık daha zor. hamişken tezcanlılık sıkıntı yaratıyor.
benim eşim de kızıyor. az az yap diye.ama ertele ertele nereye kadar.bitirip bir an önce rahat edeyim istiyorum ben
bugün zaten sinirsel katsayım üst seviyede
basküle çıktımçıkmaz olaydıııııııımmmmmmmmmm AYEH AHEY AHEY LİLİLİLİLİLİİİİ
zor valla sorma aynı tezcanlılık bende de var. tam tersi eşimde çok yavaştır. evde en önce hazırlanıp kapıya dikilen benim. genelde hanımlar bekletir ama. bizim evde tam tersi.
sakin ol kuzum ya emzirirken nasılsa gidecek o kilolar. doğumla beraber zaten 10 kiloya yakını gider. öyle değil mi?
zaten ayaklandı mı peşlerinde koşarken spor da yapmış olursun tamam işte sen daha bile zayıflama sonra? zaten kıpır kıpır bir insansın. bence aldığın kilolaları rahat verirsin. tezcanlı insanlar hareketli oluyorlar o yüzden sende kilo filan kalmaz.
500 kalori haa vayyy epey harcanıyormuş emzirmekle...Canım aynı biz de öyleyiz
bende hemen hazırlanır hatta Kenan'ı da hazırlar kapıda beklerim.eşim daha hazırlanıp çıkamamış olur.
kilo olayında aslında eminim verecegimden.Kenanda da vermiştim.ama basküldeki rakam korkuttu beni bir anda görünce
yha bana da dediler, çocuk olsun arkasından koşturur verirsin kiloları die.
benim sıpacık yaramaz değil ki arkasından koşayım
hamd olsun Rabbime.
Baktım çocuk peşinden koşturtmuyor,bende twist aleti alıp spor yapmaya başlamıştım
ama diyet ve spor yapmadan 12 kilo gitmişti hemen.
zaten emzirmek direkt 500 kalori götürüyor
sıcaklarda olucagı için doğum, onun da etkisiyle çarçabuk veririm die düşünüyorum.
çok sevimliymişş
ama bize göre deil
çifte paşa anasıyım sonuçta
Ayşem siz nasılsınız? kızın sen eşin?Dünden beri her girdiğimde bi iş çıktı cevaplamadan çıkmak zorunda kaldım.
Nabersiniz? Ne var ne yok?
kızlarr bir kızımız olacak minik prensesimiz:)
Maşaallah canım negüzelll
Ayyy benide heyecan sardı inşaallah bizde erken öğreniriz çünkü çok geç öğrenenlerde var
kızlarrr bişey sorucam çok karışık ama şimdi ben adetime 7 gün varken test yaptım anam o ne saatler sora silik çizgi buarada sabah ilk idrarımla yaptım neyse heveslenmek istemedim ama bildigin çizgi belliydi sonra 2 gün sonra tekrar başka bi test yaptım ondada 1 saat sonra
baktım çizgi var ayyy içim içime sıgmadı sonra akşam üzeri gene bakim dedim teste ne görsem okadarrrr silikki çok dikkatli bakmam
gerekiyo bide ikinci çizginin oldugu yer pembe renk olmuş sora dayanamayıp ertesi gün gene başka bi marka test yaptım ama saat 1 civarı ilk idrar deil hiç bişey çıkmadı hatta ilk çizgi okadar netki ikinci çizgi hiiçççç yoktu yarın adet günüm sizce noluyo bana
canım bir kan testi yaptırsan değerin mi düşüyor acaba? umarım öyle değildir. benım de adetıme 5-6 gun varken silik çıktı sonra 4 gün üst üste test yaptım gitgide koyulaşmıştı. kan testi yaptırma şansın varsa yaptır yada yarın sabah tekrar test yap bakalım ne çıkacak. inşallah hamilesindir. en kesini kan testi
İnşaallah canım en yakın zamanda öğreniriz...canım haftaya öğrenebilirsin çoğu doktor söylüyor 12. haftada hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
kızlarrr bişey sorucam çok karışık ama şimdi ben adetime 7 gün varken test yaptım anam o ne saatler sora silik çizgi buarada sabah ilk idrarımla yaptım neyse heveslenmek istemedim ama bildigin çizgi belliydi sonra 2 gün sonra tekrar başka bi test yaptım ondada 1 saat sonra
baktım çizgi var ayyy içim içime sıgmadı sonra akşam üzeri gene bakim dedim teste ne görsem okadarrrr silikki çok dikkatli bakmam
gerekiyo bide ikinci çizginin oldugu yer pembe renk olmuş sora dayanamayıp ertesi gün gene başka bi marka test yaptım ama saat 1 civarı ilk idrar deil hiç bişey çıkmadı hatta ilk çizgi okadar netki ikinci çizgi hiiçççç yoktu yarın adet günüm sizce noluyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?