- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.701
kızlarrr bişey sorucam çok karışık ama şimdi ben adetime 7 gün varken test yaptım anam o ne saatler sora silik çizgi buarada sabah ilk idrarımla yaptım neyse heveslenmek istemedim ama bildigin çizgi belliydi sonra 2 gün sonra tekrar başka bi test yaptım ondada 1 saat sonra
baktım çizgi var ayyy içim içime sıgmadı sonra akşam üzeri gene bakim dedim teste ne görsem okadarrrr silikki çok dikkatli bakmam
gerekiyo bide ikinci çizginin oldugu yer pembe renk olmuş sora dayanamayıp ertesi gün gene başka bi marka test yaptım ama saat 1 civarı ilk idrar deil hiç bişey çıkmadı hatta ilk çizgi okadar netki ikinci çizgi hiiçççç yoktu yarın adet günüm sizce noluyo bana
Merhaba ;
bu bol bebişlerden 1 tane de bana yollar mısınız ocak annesi olmak istiyorum
15 gün sonra evlilik yıldönümümüz hediyemi almak ta istiyorum :))
dimi ya aynen. nasılsa bir gün biter.
hayırlısı olsun cnm ya. belki daha yumurtlama olmamıştır. bir kaç gün daha devam et derim ben.
Canım İnşaallah en kısa zamanda gelir meleğinnnn
Rabbim bekleyenlerin hepsinin yüzünü güldürsün...
yaaaa ben oluyorum stresten lutfen yardimci olun bugun adetimden itibaren 10.gun ve sabah ovulasyon testi yaptim yine negatif cikti delirmek uzereyim... bazen gecikebilir mi bu yumurtlama olayi? bir kac ay once ultrasonda alttan bakildim 10.gun vardi yumurta soyle dedi doktor dominant yumurta var dedi bu catlamis anlamina mi geliyor bilmiyorum... baciiiii yardimci ol bana lutfen yani aydinlatin beni...
yaaaa ben oluyorum stresten lutfen yardimci olun bugun adetimden itibaren 10.gun ve sabah ovulasyon testi yaptim yine negatif cikti delirmek uzereyim... bazen gecikebilir mi bu yumurtlama olayi? bir kac ay once ultrasonda alttan bakildim 10.gun vardi yumurta soyle dedi doktor dominant yumurta var dedi bu catlamis anlamina mi geliyor bilmiyorum... baciiiii yardimci ol bana lutfen yani aydinlatin beni...
aaaa
bene ne su içmeyi kesiyorum ne tuvalete çıkmayı bunlarla ilgili aydınlatır mısınızne oluyor ne yapmak lazım neye dikkat etmek lazım
Kızlar merhaba.
Özledim sizi.
dün kayınvalideme gittik. Mis gibi önce kahvaltı yaptık katmer yapmış.Oturduk.Yedik içtik. Gezdik eşimle sonra. gece 12 de eve geldik.
Bide bana yazma yaptırmış yine. Ayy örtmeye kıyamıcam iğne oyası çok güzel
Yaprak sarması sarmış bana her zamanki gibi yemegimi hazırlamış evde pişir diye
Yemeğimde hazırAllah razı olsun ondan. Kendi annemi aratmıyor şükür.
Ve her gören senin erkek olacak diyolar. Neden diyorum çünkü miden bulanmıyor diyolar.
Ayy kimse iş yaptırmıyo ne güzelmiş bu hamilelik.
Ohhh vallaaa.
1 gün öncede piknige gitmiştik. Dolu dolu geçti şu 2 günüm.
speedy sen de merak etmesen bişi ögrenemicez yaaa
cadiozy dun gece bahsettigim gobek deligime dogru yumruk olusmasi yine oldu ve epey oldu uykum kacti hatta. Sen baska turlu hissettim diorsun ama bu da bebistir demi dedigin gibi ben zayif oldugumdan kemiklerim sayiliyor ondan erken hissetme olur mu?
cadiozy dun gece bahsettigim gobek deligime dogru yumruk olusmasi yine oldu ve epey oldu uykum kacti hatta. Sen baska turlu hissettim diorsun ama bu da bebistir demi dedigin gibi ben zayif oldugumdan kemiklerim sayiliyor ondan erken hissetme olur mu?
Selam kızlar Nasılsıniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?