Bol bebiş topiği

canım keşke ilk idrarla yapsaydın,bir kez daha yap istersen rahatlamak için 3-4 saat sıvı tüketmezsen onda da çıkar canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

Merhaba ;

bu bol bebişlerden 1 tane de bana yollar mısınız ocak annesi olmak istiyorum
15 gün sonra evlilik yıldönümümüz hediyemi almak ta istiyorum :))

Son düzenleme:
ikinciside ilk idrarla ona 1 saat sonra baktıgımda vardı sora çokkkk hafif vardı 3 üncü testim öglen onda hiçbişey çıkmadı evde test yok artık yarın nolucak bakalım ona göre hareket edicem

Merhaba ;

bu bol bebişlerden 1 tane de bana yollar mısınız ocak annesi olmak istiyorum
15 gün sonra evlilik yıldönümümüz hediyemi almak ta istiyorum :))

Canım İnşaallah en kısa zamanda gelir meleğinnnn
Rabbim bekleyenlerin hepsinin yüzünü güldürsün...

dimi ya aynen. nasılsa bir gün biter.

hayırlısı olsun cnm ya. belki daha yumurtlama olmamıştır. bir kaç gün daha devam et derim ben.

yaaaa ben oluyorum stresten lutfen yardimci olun bugun adetimden itibaren 10.gun ve sabah ovulasyon testi yaptim yine negatif cikti delirmek uzereyim... bazen gecikebilir mi bu yumurtlama olayi? bir kac ay once ultrasonda alttan bakildim 10.gun vardi yumurta soyle dedi doktor dominant yumurta var dedi bu catlamis anlamina mi geliyor bilmiyorum... baciiiii yardimci ol bana lutfen yani aydinlatin beni...

canım benim ben de yaşadım senin yaşadığını. adet döngüm 26. normalde 12. gün yumurtlamam lazım. ama yumurtlamadım. tam bir hafta sonra gerçekleşti yumurtlamam. 18.günde çizgi koyulaştı ondan önce belli belirsiz çizgi çıktı hep. bir de ben suyu 4-5 saat kesiyordum. 3 saat idrarımı tutuyordum. 5 saat filan da su içmiyordum. bir de yumurtlama her ay aynı gün olmazmış değişirmiş. sakin olmaya çalış...

Dominant yumurtanın da tanımını buldum..

Her adet döneminin başında 3-4 yumurta hücresi seçilir ve merkezi sinir sisteminden gelen FSH hormonunun etkisi altında gelişmeye başlar. İçlerinden yalnızca biri baskın olarak gelişimine devam eder; bu yumurtaya "dominant follikül (baskın yumurta)" adı verilir. O siklusta kullanılmak üzere hazırlanan bu yumurta olgunlaşmaya başlar.

canım sen sabah mı yapıyosun ovulasyon testini,sabah ilk idrarınla yapmıyosun değil mi? en az 3 saat sıvı tüketmiyeceksin ve öğlen 3 gibi falan yaparsan en kesin sonucu alırsın. bide 10. gün daha çok erken hemen stres yapma canım,bekle sabret pozitifi göreceksin :)) sana doktorun dediği yumurtanın büyüyor olması yani çatlamış dememiş canım.sen bikaç gün daha sabret ben 21. gün yumurtlamıştım herkesin farklı oluyor ama acele etme :)))

ay kizlarrr cok cok tesekkur ederim ben testi yanlis yapiyormusum yaaa sabah ilk idrarla cunku kocam yanlis okumus ben azerbaycandayimda rusca yaziyi okumadigim icin o okumustu kagidi birde erkenden yapmisim aceleden ve de stersden cok cok cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz yalnizligimi gurbette oldugumu hep unutturuyorsunuz bana cannn bacilarim benimm cok tesekkurler bir kac saat sonra tekrar yapicam bakicam ne olacak...

Kızlar merhaba.

Özledim sizi.

dün kayınvalideme gittik. Mis gibi önce kahvaltı yaptık katmer yapmış.Oturduk.Yedik içtik. Gezdik eşimle sonra. gece 12 de eve geldik.

Bide bana yazma yaptırmış yine. Ayy örtmeye kıyamıcam iğne oyası çok güzel

Yaprak sarması sarmış bana her zamanki gibi yemegimi hazırlamış evde pişir diye

Yemeğimde hazır Allah razı olsun ondan. Kendi annemi aratmıyor şükür.

Ve her gören senin erkek olacak diyolar. Neden diyorum çünkü miden bulanmıyor diyolar.

Ayy kimse iş yaptırmıyo ne güzelmiş bu hamilelik.

Ohhh vallaaa.

1 gün öncede piknige gitmiştik. Dolu dolu geçti şu 2 günüm.

çok güzel geçirmişsin günleri maşallah :)) ne iyi kayınvaliden var maşallah Allah eksik etmesin onları,benimki de geçen hafta gitti burdaydı sağolsun evimi tertemiz yaptı yemekler falan ohhh misss :)) malum ben kanamalı alandan dolayı pek kımıldayamıyorum ama Allah sağlık versinde kendim temizleyim,pişirip taşırim istiyorum ,yatmakta biyere kadar.

cadiozy dun gece bahsettigim gobek deligime dogru yumruk olusmasi yine oldu ve epey oldu uykum kacti hatta. Sen baska turlu hissettim diorsun ama bu da bebistir demi dedigin gibi ben zayif oldugumdan kemiklerim sayiliyor ondan erken hissetme olur mu?

cadiozy dun gece bahsettigim gobek deligime dogru yumruk olusmasi yine oldu ve epey oldu uykum kacti hatta. Sen baska turlu hissettim diorsun ama bu da bebistir demi dedigin gibi ben zayif oldugumdan kemiklerim sayiliyor ondan erken hissetme olur mu?

bebiştir tabi cnm. şimdi daha güçsüz ya ipekcim güçlendikçe daha belirgin hissedeceksin. süt içiyor musun? ya da yoğurt yemeeye çalış. özellikle sütten sonra çok hareketleniyorlar. herkes farklı hisseder canımcım. zaten 17.haftanın içindesin. zayıf olduğun için hissetmen normal.

selam kızlaaaarrr
nasılsınızzzz???

bugün tembel tembel oturma kararı aldım
yorgun hissediyorum kendimi

7 Haziranı iple çekiyorum.
bakalım ne zaman gelicek paşamız

ben çok zayıf olmadıgım halde ilk hamileliğimde hareketleri 16. haftada hissetmeye başlamıştım.
tabii tekme farklı.
ilk sert tekmemi 19. haftanın içinde hissetmiştim.

2. hamileliğimde tekme ve hareketler 22. haftayı bulmuştu...

bence de bebiştir canım :) artık ben burdayım demeye başlıyor annesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…