Bol bebiş topiği

aminnnn cnmmm..
çok şükür tubişim iyiyim en rahat zamanlar. sabah sabah başladık yine. kahvaltı yaptık ya sabah sporu yapıyor içeride güçlenmeye başladı artık irkiliyorum bazen ayyy diyorum sonra sonra daha da güçlenir herhalde. bütün uzak doğu sporlarını üzerimde uygular artık :)) gelsin dünyaya bende yakın doğu sporlarını yapıcam ona
sağol canım :) okadar büyük bi kafası varki hıçkırırken geriye atıyordu :)) tek derdim yatmak olsun canım napim :)) çok şükür halimize..
oyy kıyamam yaaa çocukları hıçkırdıkça büyürlermiş öyle derler ya... benimki de 12. haftada hıçkırıyordu.
önce başları büyük oluyor galiba sonra vücudu büyüyor... onun da canı var iştee kıyamam minicik daha..

ayyy utandım o sizin tatlılığınız efendim ben de seni seviyorum canım benim.
ben midem bulandığı zamanlarda bile salata yedim ilk yeşil elma canım istedi.. hiç tatlı yiyemedim ki ben tatlıyı severdim. yediğim zaman sanki bozukmuş gibi ağzımda acı bir tat bırakıyordu tatlılar. şimdilerde biraz biraz yiyorum. bizim belirtiler waves ile aynıydı o bana demişti belirtilerimiz aynı senin de kız olabilir diye...
ayyy hadi hayırlısı canım yaaa paşa mı gelecek galibaba... Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin...

aminnnnn..
ben eşime desem kalkıp alıp gelmek zor gelir. o yüzden kendi işimi kendim görüyorum. alıp stokluyorum

Cevom sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar?

Valla kuzum bu son çalışmalar bizim haftaya yurt dışına cıkıcam ve eşimden bi kaç ay ayrı kalıcam iş yuzunden ama soonra oda gelcek ve orda bakıcaz artık nasıp yani, boylesi daha iyi oldu hamile olarak gitmem gerekse cok daha kotu olurdu bizim için şimdiden uzuluyorum gtcem diye benden haberler boyle.

hadi hayırlı olsun canım :) erkenden öğrenmişsin ne güzel:)

ayyy yerim o prensesiiii. bize kardeş geliyorrrrrrr.
gözünaydın cnm. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
senin kızın yay burcu olacak galiba... ben gibi. tam polyanna :))

sağolun arkadaşlarım Allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza aldırsın. aklımda hep erkek vardı yani kız istıyordum ama etraftakı herkes oğlun olacak diyordu bende sanırım o fikre alıştım. kız ile ilgili hiç bir şey düşünmemiştim ama çok mutluyum bir cimcimem olacak rengarenk ciciler minik elbiseler tokalarrr hayal ediyorum artık

bana da öyle demişlerdi. herkes annem dahil erkek diyordu. Nasip kısmet. Kimse bilemez aslında. Rabbim ne yazdıysa o olur.
Hala bana erkek diyenler var.Doktor belki yanlış görmüştür diyorlar. Değişenler oluyormuş ya. Gerçi bizim doktor çok net konuştu kesin kız dedi..Hayırlısı olsun. Rabbim ne verirse razıyız.

kızlarr bir kızımız olacak minik prensesimiz:)
Canım çok sevindim. Rabbim sağlıklı hayırlı etsin inşallah.

Anladım canım hayırlısı olsun. Biraz kafan dağılır degisiklik iyi gelir insana.Ailen yurtdışındamıydı?

Kızlar Merhaba.
Dün kanamam az az devam etti. Sonra kesildi ve sol kasığıma şiddetli ağrı girdi. Bir kaç saat ağrı sürdü. Sonra ilişkiden sonra damla damla kanamam gene devam etti. Ağrılarım bitti. Bugün biraz daha iyiyim. Galiba dün yumurtam Çatladı. Bu ay ilaçla büyütüldüğü için böyle olduğunu düşünüyorum.
Rabbim hayırlısını verir inşaallah.

Dün güzel bir haber aldım.
Ablam üç yıl ugraştan sonra ikinci çocuğuna hamile kalmıştı. Şuanda 16 haftalık. Ve bi kızımız olacakmış. Çok sevindim. İlk çocuğu erkek bu da kız olacak inşallah.

canım sana bişi sorabilir miyim, bu taramayı tam olarak 11+? kaçtı yaptırdın bi de bebeğinin boyu kaç cm di? ölçümlerin yapıldığı günü merak ediyorum bende 2 hafta sonra gidicem ya merak ettim :))

Ne güzel cnm ya değişik olmuş. Bir kız bir erkek. Hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Epey şiddetli bir çatlama olmuş desene...Ben BTÇ yaptığımda öyle ağrılı oluyordu.
İlaçlar büyüttüğü için oluyordur cnm. Hayırlısı olsun inşallah gelir bu ay bebişin.
Puzzle nasıl gidiyor.Stres yok dimi? Bende de var bitane bitiremedim yollim istersen

Puzzle başlayamadım ki eve geldim hemen duş aldım. Sonra yemek derdine düştüm akşam bitti. Ben bahar temizliğimi bitirmiştim ama bir tek perdelerim yıkanmamıştı. Çok yüksek olduğu için ben takıp cikartamıyorum eşim yapıyor. Pazar gününden beri onlarla uğraşıyorum hala bitmedi.
Bugün özel dersim de var. Özel dersten sonra açarım artık kutusunu.
Ben çok severim puzzle getir seninkini de de yapayım:))

Canım benim ya aynen ev işi bir türlü bitmiyor ki. Topla yıka ütüle temizle hep aynı. Bitmiyor ki kuzum. Ev hanımlığı zor iş.
Ben de fırsat bulamadım cnm ya yarım kaldı bitiremedim heves ettim aldım. zaman kalmıyor.

Bazen çok heveslenerek aldığımız bir puzzle, kitap veya bir eşya zamanla hevesimiz geçince bi köşede unutup gidiyoruz. Sonra bi an onu tekrar görünce yeniden aynı heves başlıyor. Ama emin ol onu tekrar hatırladığımız zaman canımızın en sıkkın olduğu bir zaman oluyor ve insana iyi geliyor. .

kizlar gidip en son ovulasyon testi aldim bir gun erken yaptim galiba oda negatif cikti bir tuhafim bu aralar hevesim kacti su bebek olayindan galiba... hayirlisi artik... opuyorum hepinizi kizlar...

Rabbim her şeyin hayırlısını versin.İnş. en kısa zamanda yeni bir bebiş seninle olur.

Kızlar cinsiyetle ilgili bir şey öğrendim.
Spermlerde bulunan x ve y ler. Yani biri kız biri erkek kromozomları.
Spermin içinde hareketli olanlar erkek.
Yavaş ve dayanıklı olanlar kızmış.
Eğer yumurtanın çatladığı gün ilişkiye giriyorsan yumurtaya önce hızlı olan yetiştiği için döllenen bebek erkek olurmuş.
Yumurta çatlamadan bir gün önce ilişkiye girersen yumurtanın yanında bekleyen dayanıklı spermler döllediği için bebek kız olurmuş.

canım sana bişi sorabilir miyim, bu taramayı tam olarak 11+? kaçtı yaptırdın bi de bebeğinin boyu kaç cm di? ölçümlerin yapıldığı günü merak ediyorum bende 2 hafta sonra gidicem ya merak ettim :))

canım ben usg ölçümümü sata göre 11+3 te kan vermeyi de ertesi gün 11+4 te yaptrdım. ama usgye göre 12+1 çıktık 5 gun ileride çıktık. bebğimin boyu da baştan popoya 6 cm civarında çıktı.

dimi ya aynen. nasılsa bir gün biter.
kizlar gidip en son ovulasyon testi aldim bir gun erken yaptim galiba oda negatif cikti bir tuhafim bu aralar hevesim kacti su bebek olayindan galiba... hayirlisi artik... opuyorum hepinizi kizlar...

hayırlısı olsun cnm ya. belki daha yumurtlama olmamıştır. bir kaç gün daha devam et derim ben.

bir de beslenmeyle ilgili bir teori vardı. süt ve süt ürünlerinden zengin beslenirsen kız et ağırlıklı beslenirsen erkek diye duymuştum ben.
ben eti sevmem mesela. belki de doğrudur.

bir de beslenmeyle ilgili bir teori vardı. süt ve süt ürünlerinden zengin beslenirsen kız et ağırlıklı beslenirsen erkek diye duymuştum ben.
ben eti sevmem mesela. belki de doğrudur.

Erkeğin beslenmesi önemliymiş canım. Hatta bir çok ülkede hangi yiyecekler kız, hangi yiyecek erkek spermlerini artırıp çoğalttığı belirlenip buna göre gebelik sağlanıyormuş.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin de gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…