- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.661
aminnnn cnmmm..Evet canım hamd olsun az kaldı.
biraz zorlansamda her halimize şükretmek lazım.
anne olmak kolay değil. ayrıca bizim yerimizde olmak isteyen okadar çok insan var ki.
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
sen nasılsın canımcım?
bebiş üzmüyor dimi annesini
oyy kıyamam yaaa çocukları hıçkırdıkça büyürlermiş öyle derler ya... benimki de 12. haftada hıçkırıyordu.sağol canım :) okadar büyük bi kafası varki hıçkırırken geriye atıyordu :)) tek derdim yatmak olsun canım napim :)) çok şükür halimize..
ayyy utandım o sizin tatlılığınız efendimAmin cümlemizin canım inşaallah o günleride görürüz..
Çok tatlısın çok sıcaksın Özlemcim yaaa seviyorum seni
Allahım ya eğer bu dediğiniz doğru ise benim minnakım Erkek
Benim canım sadece tatlı şeyler istiyor bugünde badem şekeri istedi tıpkı senin gibi önüme aldım habire yiyorum...
Öncesinde biliyorsun mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyordum.
eşim erik alayımmı diyor hayırrr diyorum ama yinede alıyor.
Kala kala pörsüyor e ne yapayım yiiyemiyorum
Normalde turşu delisiyim acı ekşi hiç eksiltmezdim şimdi canım hiç istemiyor.
Midem bulansada meyve yemeye devam ediyorummm.
Sizce bizimki erkekmi yani ?
Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı misali
Allahım herkese Hayırlı komşu nasip eyle
Hamileyken kapını çalacak açken yemek getirecek canın dondurma çektiğinde hooop ısmarlayacak hayırlı komşular nasip eyleeeeeeeeeeeeeeeeee
Hepiniz dualarımdasınız kardeşlerim Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza versin vee bizi imandan islamdan ayırmasın...
Selametle kalın
kızlarr bir kızımız olacak minik prensesimiz:)
kızlarr bir kızımız olacak minik prensesimiz:)
Cevom sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar?
hadi hayırlı olsun canım :) erkenden öğrenmişsin ne güzel:)
ayyy yerim o prensesiiii. bize kardeş geliyorrrrrrr.
gözünaydın cnm. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
senin kızın yay burcu olacak galiba... ben gibi. tam polyanna :))
sağolun arkadaşlarım Allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza aldırsın. aklımda hep erkek vardı yani kız istıyordum ama etraftakı herkes oğlun olacak diyordu bende sanırım o fikre alıştım. kız ile ilgili hiç bir şey düşünmemiştim ama çok mutluyum bir cimcimem olacak rengarenk ciciler minik elbiseler tokalarrr hayal ediyorum artık
Canım çok sevindim. Rabbim sağlıklı hayırlı etsin inşallah.kızlarr bir kızımız olacak minik prensesimiz:)
Valla kuzum bu son çalışmalar bizim haftaya yurt dışına cıkıcam ve eşimden bi kaç ay ayrı kalıcam iş yuzunden ama soonra oda gelcek ve orda bakıcaz artık nasıp yani, boylesi daha iyi oldu hamile olarak gitmem gerekse cok daha kotu olurdu bizim için şimdiden uzuluyorum gtcem diye benden haberler boyle.
sağolun arkadaşlarım Allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza aldırsın. aklımda hep erkek vardı yani kız istıyordum ama etraftakı herkes oğlun olacak diyordu bende sanırım o fikre alıştım. kız ile ilgili hiç bir şey düşünmemiştim ama çok mutluyum bir cimcimem olacak rengarenk ciciler minik elbiseler tokalarrr hayal ediyorum artık
Kızlar Merhaba.
Dün kanamam az az devam etti. Sonra kesildi ve sol kasığıma şiddetli ağrı girdi. Bir kaç saat ağrı sürdü. Sonra ilişkiden sonra damla damla kanamam gene devam etti. Ağrılarım bitti. Bugün biraz daha iyiyim. Galiba dün yumurtam Çatladı. Bu ay ilaçla büyütüldüğü için böyle olduğunu düşünüyorum.
Rabbim hayırlısını verir inşaallah.
Dün güzel bir haber aldım.
Ablam üç yıl ugraştan sonra ikinci çocuğuna hamile kalmıştı. Şuanda 16 haftalık. Ve bi kızımız olacakmış. Çok sevindim. İlk çocuğu erkek bu da kız olacak inşallah.
Ne güzel cnm ya değişik olmuş. Bir kız bir erkek. Hayırlısı olsun. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Epey şiddetli bir çatlama olmuş desene...Ben BTÇ yaptığımda öyle ağrılı oluyordu.
İlaçlar büyüttüğü için oluyordur cnm. Hayırlısı olsun inşallah gelir bu ay bebişin.
Puzzle nasıl gidiyor.Stres yok dimi? Bende de var bitane bitiremedim yollim istersen
Puzzle başlayamadım ki eve geldim hemen duş aldım. Sonra yemek derdine düştüm akşam bitti. Ben bahar temizliğimi bitirmiştim ama bir tek perdelerim yıkanmamıştı. Çok yüksek olduğu için ben takıp cikartamıyorum eşim yapıyor. Pazar gününden beri onlarla uğraşıyorum hala bitmedi.
Bugün özel dersim de var. Özel dersten sonra açarım artık kutusunu.
Ben çok severim puzzle getir seninkini de de yapayım:))
Canım benim ya aynen ev işi bir türlü bitmiyor ki. Topla yıka ütüle temizle hep aynı. Bitmiyor ki kuzum. Ev hanımlığı zor iş.
Ben de fırsat bulamadım cnm ya yarım kaldı bitiremedim heves ettim aldım. zaman kalmıyor.
Arkadaşlar 14 Mayıs ta kan tahlili yaptırdım. 5. haftadamda hcg 7000 lere düştü... Aynı gün yoğun bir kanamayla birlikte bebeğimi düşürdüm. Şoka girdim o kadar çok üzüldüm ki durmadan ağladım... Kendimi toparlamaya çalışıyor, bu duygu yoğunluğundan kurtulmaya çalışıyorum... Daha bebeğime yeni alışmışken, yokluğunun soğukluğu içimi acıtıyor...(((
Ayşeciğim canım çok sevindim okudum yazdıklarını...Yüzün gülüyor çok şükür...Büyük geçmiş olsun... Gözün aydın...
canım sana bişi sorabilir miyim, bu taramayı tam olarak 11+? kaçtı yaptırdın bi de bebeğinin boyu kaç cm di? ölçümlerin yapıldığı günü merak ediyorum bende 2 hafta sonra gidicem ya merak ettim :))
dimi ya aynen. nasılsa bir gün biter.Bazen çok heveslenerek aldığımız bir puzzle, kitap veya bir eşya zamanla hevesimiz geçince bi köşede unutup gidiyoruz. Sonra bi an onu tekrar görünce yeniden aynı heves başlıyor. Ama emin ol onu tekrar hatırladığımız zaman canımızın en sıkkın olduğu bir zaman oluyor ve insana iyi geliyor. .
kizlar gidip en son ovulasyon testi aldim bir gun erken yaptim galiba oda negatif ciktibir tuhafim bu aralar hevesim kacti su bebek olayindan galiba... hayirlisi artik... opuyorum hepinizi kizlar...
Kızlar cinsiyetle ilgili bir şey öğrendim.
Spermlerde bulunan x ve y ler. Yani biri kız biri erkek kromozomları.
Spermin içinde hareketli olanlar erkek.
Yavaş ve dayanıklı olanlar kızmış.
Eğer yumurtanın çatladığı gün ilişkiye giriyorsan yumurtaya önce hızlı olan yetiştiği için döllenen bebek erkek olurmuş.
Yumurta çatlamadan bir gün önce ilişkiye girersen yumurtanın yanında bekleyen dayanıklı spermler döllediği için bebek kız olurmuş.
bir de beslenmeyle ilgili bir teori vardı. süt ve süt ürünlerinden zengin beslenirsen kız et ağırlıklı beslenirsen erkek diye duymuştum ben.
ben eti sevmem mesela. belki de doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?