- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.641
kesinlikle çok değişik bir duygu. içeride bir can var ben burdayım diyor.
ipekcim sen ne zaman gideceksin tekrar ultrasona?cinsiyet belli değil dimi? ben öğrendiğimde 16+4 tü...
canim ydisidnayim ya burda toplam 2 ultrason oluyor biri 12-14 hafta digeri 20. hafta ve son. insallah 20. haftada gitcez. ogrenebilrsek ogreniriz insallah. bakalim.. ultrasondan tahmin edenlere sordum ama henuz net bisey yok tabi:)
anladım cnm az kalmış zaten inşallah öğrenirsiniz gösterirse tabi :) ama doktorlar görüyor.
ben tahminde bulunayım mı :) ben kız diyorum :)
bende ye ekşiyi çıkar ayşeyi tezi tuttu.. sen ne yiyorsun bol bol? o kadar çok erik yedim ki eşim ben yerken yüzünü buruşturuyordu :) tatlıyı pek yiyemedim.. arkasından bol su içersem gidiyor da hala pek sevmiyor benim sıpa..bir de koca bir tabak salatayı alıp önüme tek başıma yiyordum :) ekşi suratlı olacak benim sıpa kesin....
canim benim:)) ultrason fotosuna bikac kisi kiz dedi ama bakalim ins saglikli olsun da insallah tahmin tutar :) benim yedigim seyler sebze meyve agirlikli. tatli cok yemiyorum cunku hipoglisemi oluyor bende oyuzden yiyemiyorum. hayirlisi bakalim ne cikacak
en güzeli en sağlıklısı onlar zaten. ben de sebze yemeyi seviyorum. eti arada yiyorum ama pek istekli değilim.
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kızlar doktordan çıktım. Biri 20 biri 21 iki tane yumoşlarım var. Üç gün arka arkaya ilişki önerdi. On dört gün sonra görüşürüz dedi. Bu üç günde kafanı boşalt bir uğraş bul kendine dedi. Eve gidince kendimi yeni aldığım 1000 parçalı puzzle vurucam. Bir kaç gün topige gelmiyeyim bebek düşüncesi çıksın aklımdan. Sonra inşallah geri sayım için gelicem. Ne olur dualarınızda beni unutmayın. .[/QUOTE
çok güzel büyümüş yumoşlar maşallah canım :)) hayırlı haberlerle gel inşallah :))
Kızlar ya doktordan şimdi eve geldim bi baktım kanamam var. Anlamadım ya. Bugün adetin 15. günü. . Doktorumu aradım kanaman yogunlasırsa iliskiye girme yarın muayneye gel dedi. Vajinal ultrasondan hemen sonra bi ıslaklık hissettim. Acaba muayneden mi kaynaklı yumurtanın çatlatmasından mı? Kanamam azdan biraz çok ama kahverengi. Şimdi duş aldım kesildi gibi inşallah devam etmez ya
henüz benimki o kadar yukarıya çıkmadı :) göbek deliğim hizasında hissediyorum zaman zaman..
daha aşağılardadır bebişin. bir iki haftaya daha net fark edeceksin. karnında sertlik vardır ama. bir de süte iyi tepki veriyorlar. uzandığında daha net anlarsın. hareket halindeyken fark edilmeyebiliyor...
Seninki de 10 Temmuz 40 haftayı gösteriyorsa sezeryanda 38. Haftada alıyorlar genellikle Haziran sonu gibi alır bence seni de ..Mevlam sağlıkla kurtarsın hepimizi ...
Ben geldiiiiiiimmmmmm
Zooorrr ve kötü günler geride kaldı inşallahhh...Hastane çalışanlarıyla olan gerginlikler,boynumdan belime kadar duran kulunç ve ağrısı ana sıkıntımızın üstüne tuz biber oldu.Ama şu an evde olmak,yanımda tv izliyor olması,sağlıklı olması herşeyi unutturuyor bana..Ayaklarım yere basmıyor desem yeridir
Okudum hepinizin mesajlarını.Minik ailemiz için söylediklerinize binlerce teşekkür ederim.
Alışveriş çılgınlıkları başlamış.Yeni pıtpıtlar katılmış aramıza.Yeni batlar gelmiş (inşallah son kez). Cinsiyet heyecanları sarmış tazecik annelerimizi...
Misafirler falan derken yine çok sık gelemem aranıza.İşe başlayıncaya kadar ara ara uğrayacağım.Tekrar geldiğimde yeni hamişler duymayı ümit ediyorum.
canım çok geçmiş olsun. Aynı duyguları 2 kez yaşamış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Üzülme demek faydasız çünki üzüleceksin.. Ne diyeyim ki allah sabır versin.. Kafanı dağıtmaya çalış canım, bir süre de hamilelik muhabbetlerinden uzak dur. İlk ay zor geçiyor ama bir sonraki ay yeni bebek ümidi, içindeki acıyı hafifletiyor...
Canım benim çok geç geçmiş olsun. Çok üzüldüm bende inan ki
Bu duygu yogunlugundanda tez zamanda çıkarsın inşallah. Ve tekrar hamile kalırsın.
canım benim büyük geçmiş olsun, ne kadar üzülme desekte boş biliyorum. bak bişi ndiycem canım ben 2 kimyasal gebelik yaşadım ve doktorlar 2 defa olması normal değil diyip hemen trombofili ( kan pıhtılaşma) testi istediler, ankaraya gittik yaptırdık çok şükür bişi çıkmadı . daha sonra dokor bana hamile kalma ihtimalime karşı progestan diye bir hap verdi yumurtlamadan sonra başladım ve o ay hamile kaldım çok korkuyodum yine düşük olur mu diye ama çok şükür canım olmadı. şimdi doktorum bana diyoki eğer bu hapı kullanmasaydın büyük ihtimalle yine düşük yapardın dedi o hormon eksikmiş bende. canım demek istediğim üzülüyosun biliyorum ama düşük yaşamanın sebebi nedir iyi araştır bidaha üzülmezsin inşallah...biraz uzun oldu ama inşallah tez zamanda unutursun acını. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.
canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz biz ne kadar yapsak ne desek boş. Tez zamanda bebişine kavuşursun inşallah.
cadiozy doğru söylüyorsun canım...Allahım korusun yavrunu sağolasın... İnşallahhhhh...
İçim gitti arkadaşım inan nasıl bir duygu olduğunu biliyorum 2 düşük yaptım
İnanki bizim için düşmeleri daha hayırlı yoksa muhakkak sakat veya sağlıksız bebk olurlardı.
en kısa zamanda bütün tahlillerini yaptır 2 düşük olmadan yaptırmıyorlar ama bence 2.gebeliği bekleme benim çektiklerimi çekme.
Bende pıhtılaşma çıktı Elhamdülillah okadar zor seneden sonra şimdi bebişim bvenimle ve tadavimi oluyorum.
Tam 2 yıl çektim ben 1 kimyasak gebelikte yaşadım ve bebiş düşünmeye başlayalı 2.yılımızda tekrar gebe kaldım.
Tavsiyelerime kulak ver isterim sen,n iğliğin için.
Tekrar gebe kalırsan neyla karşılaşacağını bilmen -lazım ona göre tedavini olursun...
Rabbim yardımcın olsun yanlız değilsin...
Karapissomm canım benim sağol bir tanem... Yazdıklarını dikkatle okudum ilk ve son olur umarım içimm yanıyor... Pıhtılaşma sorunu yok ama neden oldu diyip duruyorum... Nasıl desem ki böyle yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum...
Bu zor dönemimde hepiniz çok sıcaksınız, yakınsınız Allah yavrularınızı bağışlasın güzel insanlar topiği:))))
EVRİS
canım benim çook çok geçmiş olsun tatlım.
7 düşük yapmış biri olarak seni en iyi anlayanlardan biri de benim.
sakın kafana takma ve içinde büyütme olurmu?
biliyorum kolay değil,ama üzerinde durdukça insanın piskolojisi bir türlü düzelemiyor.
bir sonraki hamilelikte de aceba aynısı olurmu diye düşünürken buluyor insan kendisini...
Canımcım,bende de pıhtılaşma yok ama çok az koyuluk var kanımda.
her gün 1 bebe aspirini kullanıyorum.
Tedbiri al Takdiri Allah'a bırak demişler...
inşallah birdaha aynı şeyleri yaşamazsın ve hayırlı zamanda kolay bir hamilelik geçirip çok sevimli bir bebişiniz olur
Canimcim nasil oldun? Hala devam ediyor mu? Belki vajinal ultrasondan olmustur zedelenmeden filan olmus olabilir. Insallah onemli birsey degildir.Kızlar ya doktordan şimdi eve geldim bi baktım kanamam var. Anlamadım ya. Bugün adetin 15. günü. . Doktorumu aradım kanaman yogunlasırsa iliskiye girme yarın muayneye gel dedi. Vajinal ultrasondan hemen sonra bi ıslaklık hissettim. Acaba muayneden mi kaynaklı yumurtanın çatlatmasından mı? Kanamam azdan biraz çok ama kahverengi. Şimdi duş aldım kesildi gibi inşallah devam etmez ya
Tubisim oh masallah gezin gezin havalar da cok isinmadan gezmek guzel olur.ahh keşke benimki de göbek deliği hizasında olsaydı
yolunu şaşırdı sıpacık.agzımdan çıkmaya çalışıyor zannumca
okadar yukarda ki otururken sürekli dik oturmam lazım.
namazda secdeye egilmek imkansız.
nefes alırken zorlanıyorum.
oyy oy bu zamanlar de geçicek inşallah.
Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Allah razı olsun canım benim.
7 Haziran da tkrar gidicem dr a. bakalım ne dicek.
keşke haziran sonunda olsa.
hem sigorta devam ediyorken hemde Ramazan gelmeden
ayşemmmm çok sevindim kuzucann
bak hepsi geride kaldı hamd olsun.
artık yepyeni heyecanlarla önümüze bakıcaz inşallah.
topiğimizi artık daha fazla yalnız bırakmazsın dimi
daha fazla ugramaya çalış olurmu
kızlar hepinize iyi akşamlar :)) bu gün bende doktora gittim,doktor kanamalı bölgenin bira büyüdüğünü söyledi. ama artık çok sorun değil bizim için dedi yide dinleneceksin dedi,yatıyoruz yine :)) çok şükür miniğimi gördüm 3.37 cm olmuşuz 10+2 günlük dedi. hiç kımıldamıyordu doktor biraz karnıma dürttü de bizimki hıçkırmaya başladı maşallah :)) çok şükür rabbime iyi olduğunu gördüm ,isteyen herkese nasip etsin Allah bu duyguları yaşamayı...
Amin cümlemizin canım inşaallah o günleride görürüz..etmez olur muyum hiç. hep dualarımdasınız.
sen de yaşayacaksın elbet cnm az kalmış 2 hafta sonra rahat bir nefes alacaksın tehlikeli dönem bitmiş olacak. cinsiyet heyecanı derken hoopp pıtpıtlar. sonra gelsin hazırlıklar alışverişler.. bir bakmışsın kucağında.. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..
anladım cnm az kalmış zaten inşallah öğrenirsiniz gösterirse tabi :) ama doktorlar görüyor.
ben tahminde bulunayım mı :) ben kız diyorum :)
bende ye ekşiyi çıkar ayşeyi tezi tuttu.. sen ne yiyorsun bol bol? o kadar çok erik yedim ki eşim ben yerken yüzünü buruşturuyordu :) tatlıyı pek yiyemedim.. arkasından bol su içersem gidiyor da hala pek sevmiyor benim sıpa..bir de koca bir tabak salatayı alıp önüme tek başıma yiyordum :) ekşi suratlı olacak benim sıpa kesin....
Tubisim oh masallah gezin gezin havalar da cok isinmadan gezmek guzel olur.
Canim benim biz ne yapicaz bakalim o donemde. Sonuna geliyorsun cnm. Az daha sabir.
Yolu sasirmis minik pasahepsi annelere dimi? Birtek anneler sabrediyor. Benim esim hamile olsaydi dokuz ay yatardi herhalde kadinlar cok sabirli.
Canimcim nasil oldun? Hala devam ediyor mu? Belki vajinal ultrasondan olmustur zedelenmeden filan olmus olabilir. Insallah onemli birsey degildir.
Tubisim oh masallah gezin gezin havalar da cok isinmadan gezmek guzel olur.
Canim benim biz ne yapicaz bakalim o donemde. Sonuna geliyorsun cnm. Az daha sabir.
Yolu sasirmis minik pasahepsi annelere dimi? Birtek anneler sabrediyor. Benim esim hamile olsaydi dokuz ay yatardi herhalde kadinlar cok sabirli.
Gozunaydin cnm oh masallah 3 cm gecmis. Masallah... hickiriyordu ahhh kiyamam.
Yat yat aman dinlen bosver sonra zaten durmayacak bu yattigimiz gunleri arayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?