Bol bebiş topiği

kesinlikle çok değişik bir duygu. içeride bir can var ben burdayım diyor.
ipekcim sen ne zaman gideceksin tekrar ultrasona?cinsiyet belli değil dimi? ben öğrendiğimde 16+4 tü...

canim ydisidnayim ya burda toplam 2 ultrason oluyor biri 12-14 hafta digeri 20. hafta ve son. insallah 20. haftada gitcez. ogrenebilrsek ogreniriz insallah. bakalim.. ultrasondan tahmin edenlere sordum ama henuz net bisey yok tabi:)

canim ydisidnayim ya burda toplam 2 ultrason oluyor biri 12-14 hafta digeri 20. hafta ve son. insallah 20. haftada gitcez. ogrenebilrsek ogreniriz insallah. bakalim.. ultrasondan tahmin edenlere sordum ama henuz net bisey yok tabi:)

anladım cnm az kalmış zaten inşallah öğrenirsiniz gösterirse tabi :) ama doktorlar görüyor.
ben tahminde bulunayım mı :) ben kız diyorum :)
bende ye ekşiyi çıkar ayşeyi tezi tuttu.. sen ne yiyorsun bol bol? o kadar çok erik yedim ki eşim ben yerken yüzünü buruşturuyordu :) tatlıyı pek yiyemedim.. arkasından bol su içersem gidiyor da hala pek sevmiyor benim sıpa..bir de koca bir tabak salatayı alıp önüme tek başıma yiyordum :) ekşi suratlı olacak benim sıpa kesin....

canim benim:)) ultrason fotosuna bikac kisi kiz dedi ama bakalim ins saglikli olsun da insallah tahmin tutar :) benim yedigim seyler sebze meyve agirlikli. tatli cok yemiyorum cunku hipoglisemi oluyor bende oyuzden yiyemiyorum. hayirlisi bakalim ne cikacak

en güzeli en sağlıklısı onlar zaten. ben de sebze yemeyi seviyorum. eti arada yiyorum ama pek istekli değilim.
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar ya doktordan şimdi eve geldim bi baktım kanamam var. Anlamadım ya. Bugün adetin 15. günü. . Doktorumu aradım kanaman yogunlasırsa iliskiye girme yarın muayneye gel dedi. Vajinal ultrasondan hemen sonra bi ıslaklık hissettim. Acaba muayneden mi kaynaklı yumurtanın çatlatmasından mı? Kanamam azdan biraz çok ama kahverengi. Şimdi duş aldım kesildi gibi inşallah devam etmez ya

belkide alttan muayene oldun diyedir canım, ama bazen yumurtalar çatlarken de olur derler. inşallah bişi olmaz canım ,iyi haberlerini bekliyoruz ...

selam kızlarrr nasılsınız bakalım???

hamişliğimin son haftalarında bol bol gezelim dedik ve yine dışarı attık kendimizi dün.
hasbahçe ye gittik.ufak piknikimsi bişey yaptık.içecek,çekirdek vs.
asıl amaç temiz hava almak ve oğluş paşayı parka götürmekti zaten.
hamd olsun güzel geçti ama sıcaklar çok etkilemeye başladı beni
agrım oluyor çok sıcaklarda.
birde bu sıcakta Kenan bey e akülü araba almaya çıktık.
gez babam gez.bittim
ama oğluşumun çok güzel 4x4 kırmızı bir jeep i oldu
kızı olanlara duyrulur,oğluşumun sevgilisi yok gezdirebilir arabasıyla heeee

geçmişi okuyamadım.
hepinizi çok öpüyorum.yarın daha sık gelirim inşallah. görüşürüzzz

ahh keşke benimki de göbek deliği hizasında olsaydı
yolunu şaşırdı sıpacık.agzımdan çıkmaya çalışıyor zannumca
okadar yukarda ki otururken sürekli dik oturmam lazım.
namazda secdeye egilmek imkansız.
nefes alırken zorlanıyorum.
oyy oy bu zamanlar de geçicek inşallah.
Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah

Seninki de 10 Temmuz 40 haftayı gösteriyorsa sezeryanda 38. Haftada alıyorlar genellikle Haziran sonu gibi alır bence seni de ..Mevlam sağlıkla kurtarsın hepimizi ...

Allah razı olsun canım benim.
7 Haziran da tkrar gidicem dr a. bakalım ne dicek.
keşke haziran sonunda olsa.
hem sigorta devam ediyorken hemde Ramazan gelmeden

ayşemmmm çok sevindim kuzucann
bak hepsi geride kaldı hamd olsun.
artık yepyeni heyecanlarla önümüze bakıcaz inşallah.
topiğimizi artık daha fazla yalnız bırakmazsın dimi
daha fazla ugramaya çalış olurmu

sosyoloji12 canım sağol zor bir dönemmiş gerçekten aklımdan çıkarmaya, kafamı dağıtmaya çalışıyorum eksik olmayın...

Canım benim çok geç geçmiş olsun. Çok üzüldüm bende inan ki

Bu duygu yogunlugundanda tez zamanda çıkarsın inşallah. Ve tekrar hamile kalırsın.

İnci canım beraber büyütürüz demiştin:))) Allahın izniyle İnciciğim yeniden hamile kalacağım sağol....

ozayder canım yazdıkların yaşadıkların beni bilgilendirdin dikkatle okudum...Sağol canım benim ama sebepsiz erken düşük...

Canım benim rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda Rabbim sağlıklı yeni bir evlat nasip etsin inşallah. Güzel günler zorlu duraklardan geçer canım. Bu duraktan hızla geçmen dileğimle. .

Kevokcum evet sağlıkla hayırlısıyla inşallah canım çok bekledim ama (((((( Sana bol şans diliyorum yumoşlarınla...

(((((((((((( canımmmm çok geçmiş olsun.Üzülmemek elde değil biliyorum ama eksik gebeliklerin Allah tarafından geri alındığını da unutmamaya çalış olurmu?Doktorum ilk 3 ay içinde düşük yaşarsan bilki senin için hayırlı bi bebek olmadığı için düşmüştür dedi.Sağlıklı bir bebek ne olursa olsun düşmez demişti.Tabi biz dış etkenlerle düşmesine sebep olmazsak demişti birde.Sakın araştırmasını erteleme.Eltim de düşüğünü hemen araştırdı ve kan pıhtılaşması çıktı.İKinci bebeğini tedbirlerle doğurabildi.İlk düşüğü önemsemiyorlar sen sakın peşini bırakma araştırmasını yaptır mutlaka.En kısa zamanda kucağına alacağın sağlıklı bir bebeğin daha olur inşallah...

Ayşemmm olmadı tutunamadı yavrum ya(((Rabbim yeniden verir inşallah çok bekler miyim bilmiyorum...

EVRİS

canım benim çook çok geçmiş olsun tatlım.
7 düşük yapmış biri olarak seni en iyi anlayanlardan biri de benim.
sakın kafana takma ve içinde büyütme olurmu?
biliyorum kolay değil,ama üzerinde durdukça insanın piskolojisi bir türlü düzelemiyor.
bir sonraki hamilelikte de aceba aynısı olurmu diye düşünürken buluyor insan kendisini...
Canımcım,bende de pıhtılaşma yok ama çok az koyuluk var kanımda.
her gün 1 bebe aspirini kullanıyorum.
Tedbiri al Takdiri Allah'a bırak demişler...
inşallah birdaha aynı şeyleri yaşamazsın ve hayırlı zamanda kolay bir hamilelik geçirip çok sevimli bir bebişiniz olur

Son düzenleme:

tubiloshh canım çok teşekkür ederim sağol... Nereden nereye kolay değilmiş gündemim değişmişti... Farklı bir döneme girmiştim... Takdiri İlahi diyorum... Yeniden yaşar mıyım ödüm patlıyor... Allah güç verecek bekliyorum.... Eksik olma tubiloshh...

kızlar hepinize iyi akşamlar :)) bu gün bende doktora gittim,doktor kanamalı bölgenin bira büyüdüğünü söyledi. ama artık çok sorun değil bizim için dedi yide dinleneceksin dedi,yatıyoruz yine :)) çok şükür miniğimi gördüm 3.37 cm olmuşuz 10+2 günlük dedi. hiç kımıldamıyordu doktor biraz karnıma dürttü de bizimki hıçkırmaya başladı maşallah :)) çok şükür rabbime iyi olduğunu gördüm ,isteyen herkese nasip etsin Allah bu duyguları yaşamayı...

Canimcim nasil oldun? Hala devam ediyor mu? Belki vajinal ultrasondan olmustur zedelenmeden filan olmus olabilir. Insallah onemli birsey degildir.
Tubisim oh masallah gezin gezin havalar da cok isinmadan gezmek guzel olur.
Canim benim biz ne yapicaz bakalim o donemde. Sonuna geliyorsun cnm. Az daha sabir.
Yolu sasirmis minik pasa hepsi annelere dimi? Birtek anneler sabrediyor. Benim esim hamile olsaydi dokuz ay yatardi herhalde kadinlar cok sabirli.

Gozunaydin cnm oh masallah 3 cm gecmis. Masallah... hickiriyordu ahhh kiyamam.
Yat yat aman dinlen bosver sonra zaten durmayacak bu yattigimiz gunleri arayacagiz

Amin cümlemizin canım inşaallah o günleride görürüz..
Çok tatlısın çok sıcaksın Özlemcim yaaa seviyorum seni

Allahım ya eğer bu dediğiniz doğru ise benim minnakım Erkek
Benim canım sadece tatlı şeyler istiyor bugünde badem şekeri istedi tıpkı senin gibi önüme aldım habire yiyorum...
Öncesinde biliyorsun mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyordum.
eşim erik alayımmı diyor hayırrr diyorum ama yinede alıyor.
Kala kala pörsüyor e ne yapayım yiiyemiyorum
Normalde turşu delisiyim acı ekşi hiç eksiltmezdim şimdi canım hiç istemiyor.
Midem bulansada meyve yemeye devam ediyorummm.
Sizce bizimki erkekmi yani ?
Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı misali

Allahım herkese Hayırlı komşu nasip eyle
Hamileyken kapını çalacak açken yemek getirecek canın dondurma çektiğinde hooop ısmarlayacak hayırlı komşular nasip eyleeeeeeeeeeeeeeeeee
Hepiniz dualarımdasınız kardeşlerim Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza versin vee bizi imandan islamdan ayırmasın...
Selametle kalın

Evet canım hamd olsun az kaldı.
biraz zorlansamda her halimize şükretmek lazım.
anne olmak kolay değil. ayrıca bizim yerimizde olmak isteyen okadar çok insan var ki.
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

sen nasılsın canımcım?
bebiş üzmüyor dimi annesini

sağol canım :) okadar büyük bi kafası varki hıçkırırken geriye atıyordu :)) tek derdim yatmak olsun canım napim :)) çok şükür halimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…