- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.741
kızlar selam.adetime 7 gün var.bu ay yumurtlamadan 2 gün önce + yumurtlama günü +bu pazar oldu başkada ilşki olmadı.şimdi böyle sarı pembe arası bir akıntım var.normalde adetten birkaç gün önce gelir bu normaldir.ama kist ameliyatı olduğm için bu tarihte gelmesi normal değil.rengi kırmızı değil.pembe değil sarı değil kahverengi değilkafam karıştı.sanırım adetmi olcam.ne dersiniz ??? test yaptım idrar negatif.adete kadar testte yapmicam valla
Ovulasyon testi varsa evde onunla da dene.. Erken gebelik testi gibidir o da.
Bir iki gün bekle sabah idrarınla yine yap ya da kan testini git erkenden öğren canım..
İnşallah gönlündeki gibi olur...
gebelik testi negatif çıkıyorda ovu silik çizgi şeklinde çıkıyor valla hiç aklıma gelmemişti.
yumurtlama gününden adetine kadar olan süreçte ovulasyon testin gittikçe koyulaşarak çıkıyorsa oda gebeliği işarettir..
Ovulasyon testin çok silik değilde biraz koyu çıkarsa gebelik olmuş oluyor.. Gerçi senin adetine daha var..
En iyisi sabırlı olmak ve beklemek canım..
kafanı içini bulandırmadan sabırla beklemek...
yumurtlama gününden adetine kadar olan süreçte ovulasyon testin gittikçe koyulaşarak çıkıyorsa oda gebeliği işarettir..
Ovulasyon testin çok silik değilde biraz koyu çıkarsa gebelik olmuş oluyor.. Gerçi senin adetine daha var..
En iyisi sabırlı olmak ve beklemek canım..
kafanı içini bulandırmadan sabırla beklemek...
çok güzel geçirmişsin günleri maşallah :)) ne iyi kayınvaliden var maşallah Allah eksik etmesin onları,benimki de geçen hafta gitti burdaydı sağolsun evimi tertemiz yaptı yemekler falan ohhh misss :)) malum ben kanamalı alandan dolayı pek kımıldayamıyorum ama Allah sağlık versinde kendim temizleyim,pişirip taşırim istiyorum ,yatmakta biyere kadar.
selam kızlaaaarrr
nasılsınızzzz???
bugün tembel tembel oturma kararı aldım
yorgun hissediyorum kendimi
7 Haziranı iple çekiyorum.
bakalım ne zaman gelicek paşamız
kevokçuğumun dediği gibi ben de bu ovu testleiryle anladım hamiş olduğumu daha doğrusu sonradan dank etti. ben yumurtlamadım bu ay derken adete birhafta kala ovu testim koyu çizgi verdi. bende geç yumurtluyorum herhalde dedim ertesi günde koyu çizgi verdi. sonra ovu testim bitti bidaha bakamadım. gebelik testi yapmıştım o da silik çizgi çıktııııııııııııııııı yaaa tam 2 ay olmuş hamileliğimi öğreneli Allahım hepinize nasip etsin kızlar en kısa zamnda.
Allah başımızdan büyüklerimizi hiçbir zaman eksik etmesin. Canım sende biran önce sıkıntılı dönemi atlatıp iyice tadını çıkarırsın hamişliğin.
Tubiş seni ilk kez otururken duyuyorum.
Çok ağırlaştın ve ağır çekimde iş yapmak zor oluyo dimi
37.haftada alıyorlar dimi canım? ee 5 hafta birşey kalmış.
son zamanlar zor geçiyor dimi? bakalım biz neler yapıcaz. sızlanır dururum artık.
çalışabilirsem işe devam edeyim diyorum. evde durursam kendimi dinlerim ben. aha şuram ağrıyor aha buram ağrıyor. burda kafam dağılıyor hiç olmazsa.
sizin tabi eşyalarınız vardır. biz sıfırdan alıcaz. masraf çok. ben kendime pijama takımı aldım. memlekete gittmiştim ya tanıdığın dükkanına iç çamaşırı sormaya girdim baktım çok beğendim. iki taraftan düğmeli. sabahlığı da var. hastanede giyerim diye planladım. lohusa pijaması dedi kız. çok hoşuma gitti dayanamadımAllah hayırlısıyla giymeyi nasip etsin. gecelik de lazım dimi? normal olabilir belki.
ben zaten şimdiden diyorum eşime. bak doğumdan sonra toparlanayım hemen spora başlıcam. sen bebeğe bakarsın artık. o da oldu emziririm bir de tam olur diyor
ben alışveriş arabalarını bile süremiyorum tubişim. şöför eşim her daimmuhtemelen bebek arabasını da o sürecek....
benim eşim çok düşecek gibi geliyor kızının üzerine. valla ben de satarım bol bol
Tubiş seni ilk kez otururken duyuyorum.
Çok ağırlaştın ve ağır çekimde iş yapmak zor oluyo dimi
bugün civil den aldıklarım
fikir olsun sizlere de
disney lisanslı peluş battaniye (14.90)
kujju hastane çıkışı (18.00)
komili bebek bakım seti (25.90)
Eki Görüntüle 718004 Eki Görüntüle 718005 Eki Görüntüle 718006
37-38 haftalarda alıyorlar canımcım.
bakalım dr bana ne zamana tarih vericek.
evet baya eşyamız var abimizden kalan ama yine de alınması gereken şeyler az değil
bugün son hastane çıkışı setimizi ve bir de peluş battaniye aldık.bir arkadaşım 10 tane çıtçıtlı body almış sağolsun
ayrıca komili nin bebek bakım seti var onu da almayı düşünmüyor değilim hani :44:
resimlerini eklicem fikir olur size de canımcım.
ben pijama takımı alıcam.
gecelik aldımdı ilkinde ama kullanmadım.
önü komple düğmeli almıştım pijama takımını da. ama açıldı durdu
şimdi lcw den alıcam pijamalarımı.
hem ilerde de kullanmak için iyi.
önceki aldıklarım kullanılmıyor hiç.
Rabbim aldıklarımızı sağlıkla kullanmamızı nasip etsin inşallah
ah be incim hava çok ısınınca mecburen ağır çekim modunda oluyorum.
bu haftaya gel de ağırlaşma. seni de görücez inşallah
nasılsın bakalım canım?
pek ugramiosun bu aralar sanki?
bugün civil den aldıklarım
fikir olsun sizlere de
disney lisanslı peluş battaniye (14.90)
kujju hastane çıkışı (18.00)
komili bebek bakım seti (25.90)
Eki Görüntüle 718004 Eki Görüntüle 718005 Eki Görüntüle 718006
Çok şükür Özlemcim.İyiyiz üçümüzde.Dün eşimin kontrolü vardı dr çok güzel dedi.Şekeri yüksek çıkıyordu 1 haftadır dikkat et dedi.Bugün işine bikaç saatliğine uğrayacak.Sen nasılsın?kitty çok şeker yaaaa...çok severim ben bu kediyi. pijamalarım terliklerim hep kittyli. kızıma da alacam inşallah aile boyu kitty :)
500 kalori haa vayyy epey harcanıyormuş emzirmekle...
bak demek ki sinirlenecek bir durum yokmuş. önemli olan zaten sağlıklı olmanız.
oy maşallah ne güzel annesini üzmemiş uslu çocuk. bakalım 2. nasıl olacak. kardeşler genelde zıt olurlarmış ama inşallah o da uslu bir çocuk olur.
Ayşem siz nasılsınız? kızın sen eşin?
Bugünün gelişmesi Meleğin de kızı geliyorr .
İnşallah alırsınız en güzel hediyenizi :)Merhaba ;
bu bol bebişlerden 1 tane de bana yollar mısınız ocak annesi olmak istiyorum
15 gün sonra evlilik yıldönümümüz hediyemi almak ta istiyorum :))
OOOooohhh afiyet bal şeker olsun.Yarasın hamişimize ve bebişimize inşallah.Kızlar merhaba.
Özledim sizi.
dün kayınvalideme gittik. Mis gibi önce kahvaltı yaptık katmer yapmış.Oturduk.Yedik içtik. Gezdik eşimle sonra. gece 12 de eve geldik.
Bide bana yazma yaptırmış yine. Ayy örtmeye kıyamıcam iğne oyası çok güzel
Yaprak sarması sarmış bana her zamanki gibi yemegimi hazırlamış evde pişir diye
Yemeğimde hazırAllah razı olsun ondan. Kendi annemi aratmıyor şükür.
Ve her gören senin erkek olacak diyolar. Neden diyorum çünkü miden bulanmıyor diyolar.
Ayy kimse iş yaptırmıyo ne güzelmiş bu hamilelik.
Ohhh vallaaa.
1 gün öncede piknige gitmiştik. Dolu dolu geçti şu 2 günüm.
Bende unutuyordum o yüzden alarm kurardım 3-4 saat öncesine :)) Sıvıyı keserdim o zaman.İkinci alarm çaldığında da testi yapardım.Sıvıyı kestikten sonra son wcye çıkıyorsun sonra zaten içmediğin için tuvaletin pek gelmiyor.Gelirse de bekliyorsun.3-4 saat.2 yazıyor ama bende sonuç 3-4 saatte çıkardı.aaaa
bene ne su içmeyi kesiyorum ne tuvalete çıkmayı bunlarla ilgili aydınlatır mısınızne oluyor ne yapmak lazım neye dikkat etmek lazım
Adet döngüne göre tablo var testte.Ama ona uyma derim.Benim için 12.gün başlayın teste diyordu ama ayın birinde 10.gün yumurtladım.Yani her ay değişebiliyor yumurtlaman.Adetin bittikten sonra başla derim ben.Nasılsa en az 15-20 tane oluyor test.O arada tutturursun çift çizgiyi.Hatta senin döngün uzunmuş daha fazla adetli olanlardan almalısın.Sıvı alımına çoook dikkat etmen lazım test yanlış 1 yudum bile içsen.Denedik gördük hepimiz.Sen testlerini al yardımcı oluruz biz sana :))merhaba kizlarnasilsiniz size bi sorum olacakti bu ay ovulasyon testi alicam ama hic anlamiyorum o islerden:26:acaba nasil anlicam ne zaman yumurtladigimi yani demek istedigim bu testi nasil kullanicagimi biriniz bana sevabina anlatirmisiniz
ayşecim günaydınlarr :)) nasılsın iyi misin canım?
Çok şükür Özlemcim.İyiyiz üçümüzde.Dün eşimin kontrolü vardı dr çok güzel dedi.Şekeri yüksek çıkıyordu 1 haftadır dikkat et dedi.Bugün işine bikaç saatliğine uğrayacak.Sen nasılsın?
İnşallah alırsınız en güzel hediyenizi :)
OOOooohhh afiyet bal şeker olsun.Yarasın hamişimize ve bebişimize inşallah.
Mide bulantısı konusuna takılma fazla.En rahat hamilelik seninki kesin erkek dediler bana da ama kızım geliyor.Allah gönlünüze göre versin canım...
Bende unutuyordum o yüzden alarm kurardım 3-4 saat öncesine :)) Sıvıyı keserdim o zaman.İkinci alarm çaldığında da testi yapardım.Sıvıyı kestikten sonra son wcye çıkıyorsun sonra zaten içmediğin için tuvaletin pek gelmiyor.Gelirse de bekliyorsun.3-4 saat.2 yazıyor ama bende sonuç 3-4 saatte çıkardı.
Adet döngüne göre tablo var testte.Ama ona uyma derim.Benim için 12.gün başlayın teste diyordu ama ayın birinde 10.gün yumurtladım.Yani her ay değişebiliyor yumurtlaman.Adetin bittikten sonra başla derim ben.Nasılsa en az 15-20 tane oluyor test.O arada tutturursun çift çizgiyi.Hatta senin döngün uzunmuş daha fazla adetli olanlardan almalısın.Sıvı alımına çoook dikkat etmen lazım test yanlış 1 yudum bile içsen.Denedik gördük hepimiz.Sen testlerini al yardımcı oluruz biz sana :))
Günaydın canıımmm.İşime döndüm sonunda.Sen nasılsın?
iyisin maşallah çok seviniyorum seni böyle görünce,çok şükür işe de dönüş yaptın :)) bende iyiyim ayşem yatıyorum genelde,eşim ,işe gidiyo,geliyo,yemek,bulaşık,çay bide gelen giden olursa geçmiş olsuna onlarla uğraşıp duruyo garibim.Allah eksik etmesin onları binlerce kez şükürler olsun halimize...bakalım haftaya ne diycek doktorumuz :)) zaten her hafta böyle diye diye bi bakcam doğuma gidiyorum :)))
Aynen öyle.Aynada hergün kendime baktığımdan göbeğimin farkında değilmişim.1 haftadır ilgilenemiyorum ya koşturmadan dün bi baktım devasa olmuşum.Göğüslerim 100e yaklaşmış resmenGöbeğim dersen öyle.Allahım sağlıkla doğurmayı da nasip etsin.
ayse güzel haberlerle gelmişsin çooook geçmiş olsun canım bak herşey iyiye gidiyor kurtuldu eşin. gözünüz aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?