Bol bebiş topiği

Ovulasyon testi varsa evde onunla da dene.. Erken gebelik testi gibidir o da.
Bir iki gün bekle sabah idrarınla yine yap ya da kan testini git erkenden öğren canım..
İnşallah gönlündeki gibi olur...

Ovulasyon testi varsa evde onunla da dene.. Erken gebelik testi gibidir o da.
Bir iki gün bekle sabah idrarınla yine yap ya da kan testini git erkenden öğren canım..
İnşallah gönlündeki gibi olur...

gebelik testi negatif çıkıyorda ovu silik çizgi şeklinde çıkıyor valla hiç aklıma gelmemişti.

gebelik testi negatif çıkıyorda ovu silik çizgi şeklinde çıkıyor valla hiç aklıma gelmemişti.

yumurtlama gününden adetine kadar olan süreçte ovulasyon testin gittikçe koyulaşarak çıkıyorsa oda gebeliği işarettir..
Ovulasyon testin çok silik değilde biraz koyu çıkarsa gebelik olmuş oluyor.. Gerçi senin adetine daha var..
En iyisi sabırlı olmak ve beklemek canım..
kafanı içini bulandırmadan sabırla beklemek...

haklısın sanırım.sabredim az daha sonucu yazarım çok sağol

kevokçuğumun dediği gibi ben de bu ovu testleiryle anladım hamiş olduğumu daha doğrusu sonradan dank etti. ben yumurtlamadım bu ay derken adete birhafta kala ovu testim koyu çizgi verdi. bende geç yumurtluyorum herhalde dedim ertesi günde koyu çizgi verdi. sonra ovu testim bitti bidaha bakamadım. gebelik testi yapmıştım o da silik çizgi çıktııııııııııııııııı yaaa tam 2 ay olmuş hamileliğimi öğreneli Allahım hepinize nasip etsin kızlar en kısa zamnda.

Allah başımızdan büyüklerimizi hiçbir zaman eksik etmesin. Canım sende biran önce sıkıntılı dönemi atlatıp iyice tadını çıkarırsın hamişliğin.
selam kızlaaaarrr
nasılsınızzzz???

bugün tembel tembel oturma kararı aldım
yorgun hissediyorum kendimi

7 Haziranı iple çekiyorum.
bakalım ne zaman gelicek paşamız

Tubiş seni ilk kez otururken duyuyorum.

Çok ağırlaştın ve ağır çekimde iş yapmak zor oluyo dimi

Darısı bize olsun canım. Bizde öğrenelim hamile olduğumuzu da neyle ogrenirsek farketmez:)) ovi olur, kan testi olur gebelik testi olur:))

aminnnnn canım. inşallah atlatırım canım bu halime de şükür tabi ama şu güzel havalarda canım kalıyo :))

37-38 haftalarda alıyorlar canımcım.
bakalım dr bana ne zamana tarih vericek.

evet baya eşyamız var abimizden kalan ama yine de alınması gereken şeyler az değil

bugün son hastane çıkışı setimizi ve bir de peluş battaniye aldık.bir arkadaşım 10 tane çıtçıtlı body almış sağolsun
ayrıca komili nin bebek bakım seti var onu da almayı düşünmüyor değilim hani :44:

resimlerini eklicem fikir olur size de canımcım.

ben pijama takımı alıcam.
gecelik aldımdı ilkinde ama kullanmadım.
önü komple düğmeli almıştım pijama takımını da. ama açıldı durdu
şimdi lcw den alıcam pijamalarımı.
hem ilerde de kullanmak için iyi.
önceki aldıklarım kullanılmıyor hiç.

Rabbim aldıklarımızı sağlıkla kullanmamızı nasip etsin inşallah

Tubiş seni ilk kez otururken duyuyorum.

Çok ağırlaştın ve ağır çekimde iş yapmak zor oluyo dimi

ah be incim hava çok ısınınca mecburen ağır çekim modunda oluyorum.
bu haftaya gel de ağırlaşma. seni de görücez inşallah

nasılsın bakalım canım?
pek ugramiosun bu aralar sanki?

bugün civil den aldıklarım
fikir olsun sizlere de

disney lisanslı peluş battaniye (14.90)
kujju hastane çıkışı (18.00)
komili bebek bakım seti (25.90)

Son düzenleme:

yaa tubişşş bunlar çok güzel. Benim bebişin cinsiyetini ögrenim bende almaya başlıcam.

Bazen bende bakıyorum tam alıcam vazgeçiyorum sonra.

2 gündür giremedim pek canım.

senin haftalara gelince ne olcak bilmem sanki göbüşüm hiç büyümicek böyle dogum yapacam gibi geliyo

Keşke böyle olsa demi ?

15 haziranda da benim ikili test var. Hayırlısıylada onuda atlattık mı tamamdır inşallah.

Çok şükür Özlemcim.İyiyiz üçümüzde.Dün eşimin kontrolü vardı dr çok güzel dedi.Şekeri yüksek çıkıyordu 1 haftadır dikkat et dedi.Bugün işine bikaç saatliğine uğrayacak.Sen nasılsın?

Merhaba ;

bu bol bebişlerden 1 tane de bana yollar mısınız ocak annesi olmak istiyorum
15 gün sonra evlilik yıldönümümüz hediyemi almak ta istiyorum :))
İnşallah alırsınız en güzel hediyenizi :)
OOOooohhh afiyet bal şeker olsun.Yarasın hamişimize ve bebişimize inşallah.
Mide bulantısı konusuna takılma fazla.En rahat hamilelik seninki kesin erkek dediler bana da ama kızım geliyor.Allah gönlünüze göre versin canım...

aaaa

bene ne su içmeyi kesiyorum ne tuvalete çıkmayı bunlarla ilgili aydınlatır mısınız ne oluyor ne yapmak lazım neye dikkat etmek lazım
Bende unutuyordum o yüzden alarm kurardım 3-4 saat öncesine :)) Sıvıyı keserdim o zaman.İkinci alarm çaldığında da testi yapardım.Sıvıyı kestikten sonra son wcye çıkıyorsun sonra zaten içmediğin için tuvaletin pek gelmiyor.Gelirse de bekliyorsun.3-4 saat.2 yazıyor ama bende sonuç 3-4 saatte çıkardı.

merhaba kizlarnasilsinizsize bi sorum olacakti bu ay ovulasyon testi alicam ama hic anlamiyorum o islerden:26:acaba nasil anlicam ne zaman yumurtladigimiyani demek istedigim bu testi nasil kullanicagimi biriniz bana sevabina anlatirmisiniz
Adet döngüne göre tablo var testte.Ama ona uyma derim.Benim için 12.gün başlayın teste diyordu ama ayın birinde 10.gün yumurtladım.Yani her ay değişebiliyor yumurtlaman.Adetin bittikten sonra başla derim ben.Nasılsa en az 15-20 tane oluyor test.O arada tutturursun çift çizgiyi.Hatta senin döngün uzunmuş daha fazla adetli olanlardan almalısın.Sıvı alımına çoook dikkat etmen lazım test yanlış 1 yudum bile içsen.Denedik gördük hepimiz.Sen testlerini al yardımcı oluruz biz sana :))

ayşecim günaydınlarr :)) nasılsın iyi misin canım?

Günaydın canıımmm.İşime döndüm sonunda.Sen nasılsın?

Dün akşama kadar hastane koridorlarında süründük eşimle.Kontrolü vardı,test sonuçlarını bekledik 5 saat.Maalesef bikaç tanesini alamadık.Druyla görüştük bi sıkıntı yok dedi çıkan sonuçlara göre.30 gün raporlu.Normal hayatına dönebilirsin ama çok yorulmak yok dedi.Ufak tefek işlerini halletmek için işyerine gitti o da bugün.Her geçen gün daha iyiye gidiyor zaten.Gözle görülür hale geldi bu.Çok şükür bugünümüze :))
Bende dün bebeğime mama önlüğü aldım.O kadar kararsız biriyimki 1 saat dolandım,tulumdan elbiseye,takımlardan patiklere,oyuncaktan süs eşyasına herşeye baktım 1 tek mama önlüğü alabildim :))) Tek başıma alışverişe çıkmayacağım onu öğrendim dün :))) Hepsinden almak geldi içimden.Topladım sepete sonra şurası hoş değil,belki daha cicisini bulurum diye diye bıraktım tek tek :))
Bebek arabalarına baktık dün eşimle.3 tekerlilere bayıldı eşim.Çok kolay kapanıyor,kullanması kolay,pratik,hafif ama kapanınca orta sehpadan fazla yer kaplıyor ( Neyse onu da gördük yakından.Netten bakmakla olmuyormuş.Bastonlar çok güzel ama çift yönlü değil.7-8.aylarda alışverişleri tamamlarım nasılsa.Şimdilik hazırlıklarım baby shower için :)) Tabi birde kendime elbiseler almak istiyorum artık.Sıcaklardan isilik olmak üzereyim.

iyisin maşallah çok seviniyorum seni böyle görünce,çok şükür işe de dönüş yaptın :)) bende iyiyim ayşem yatıyorum genelde,eşim ,işe gidiyo,geliyo,yemek,bulaşık,çay bide gelen giden olursa geçmiş olsuna onlarla uğraşıp duruyo garibim.Allah eksik etmesin onları binlerce kez şükürler olsun halimize...bakalım haftaya ne diycek doktorumuz :)) zaten her hafta böyle diye diye bi bakcam doğuma gidiyorum :)))

Aynen öyle.Aynada hergün kendime baktığımdan göbeğimin farkında değilmişim.1 haftadır ilgilenemiyorum ya koşturmadan dün bi baktım devasa olmuşum.Göğüslerim 100e yaklaşmış resmen Göbeğim dersen öyle.Allahım sağlıkla doğurmayı da nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…