- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.781
Ben çok araştırdım kitapları.Ayşe Öner-Hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabını aldım.Piyasada pahalı ama netten ucuza bulabilirsin.Ben öyle yaptım.Hemde 1 günde geldi.Hepsini de okudum.Şimdi egzersiz ve masaj kısımlarını öğrenmeye çalışıyorum.
Hiç korkma.Adetten daha hafifse ağrı gelmez inşallah.Hiç takılma bugün gez toz eğlen.Hatta buraya da gelme istersen.Ağır iş yapma ama.Sinemaya falan git mesela.Güzel haberlerle gelmen için dua edeceğim sana..
Bende babamızla alakalı bişey olsun istiyorum bulamadım.Civile bende bakayım.Çok güzel rengi varmış.Kış bebeklerimize uzun kollu şart :)
Babanız haklı ama çift yönlü olmasında.Bebek uyurken sana dönük olsun nazar değer Allah korusun..
Bakma sen testlere.Yanlış çıkabiliyor biliyorsun yaşadık topikte.Bikaç gün geçsin kan ver.Zaten o zamana kadar batmalar daha belirginleşir.
ben civili sağolsun tubişten öğrendim. bursada mağazasını da buldum. gideyim yerinde göreyim diyorum bakalım nasip kısmet olursa inşallah haftasonu..bizim bebişler kış bebişi olacak bol bol uzun kollu badiler alcaz artık. değişik
orjinal bişiler istiyorum bende. ama başka bulamadım..
öyle de travel sistemler de ağır işte ama babamız hepsi beraber çıksın aradan diyor. artık şöför tutacaz arabayı sürmeye taşımaya
babamız rüzgarı hesaplıyor çocuk üşür diyorbeni düşünmez o kadar yawww...
hepsi halolur elbet daha var nasılsa. Ayşem bazen de diyorum tutar 7 aylık doğmaya kalkarmı Allah korusun. vaktinde gelsinn sağlıkla hayırlısıyla..
Biz puset almayı düşünmüyoruz.Zaten ilk 6 ay dışarıda dolaşmak gibi bi lüksümüz olmayacak.Marketler dışında.200-300tl verip de 6-8 ay için puset almaya gerek yok dedik.Bastonu da hafif ve yer kaplamadığı için istiyorum ben.Arabada hiç yer kalmıyor travel sistem arabaları koyunca.Çok yer kaplıyor.Kullanırken de çok yoruyormuş insanı.Onu da düşünün.Gezmelerimiz yorgunluğa dönüşmesin ağır arabalar yüzünden.Aliminyum gövdeli arabalar çok hafif oluyor aklınızda olsun.
Vaktinde doğsunlar inşallah.Küvezlerde yatmasın kuzularımız.Bizde yavaş yavaş yapalım hazırlıklarımızı.Telaşa sokmasın bizi sıpalar :)
geçenlerde oldu öle bi agrı sol tarafımda gece hiçççç uyutmadı neyin nesi dedim inş seninki gibidir ins gelmez yaaa
selam kızlar nasılsınız?
Ayşem dönmene çok sevindim. Özlemiştik sohbetini.. Şükür eşinde iyiymiş.. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah..
seyide canım inşallah batasıca batın gelmezde hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder rabbim sana.. Beklemesi çok zor ama beklemekten başka çaremiz yok..
Bende doktorumun ev ödevini bitirdim artık beklemeye başladım..
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah..
Bu arada uzun zamandır uğramayan arkadaşlarımız nerelerde ya...
Şirin
waves
roter
leyla
eğlenceli
mevanur
suri
Kızlar nerelerdesiniz yaaa...
Hadi hayırlısıyla bu ay gelir inşallah bebişin canım.
Çok şükür canım. Cmt ben de gidiyorum doktora ayrıntılı ultrasonumuz var. Hayırlı haberlerle gelicem inşallah. bütün organlarımız incelenecek. haftaya da aşı. şu aşıdan çok korkuyorum yaaaaa
Hadi hayırlısıyla bu ay gelir inşallah bebişin canım.
Çok şükür canım. Cmt ben de gidiyorum doktora ayrıntılı ultrasonumuz var. Hayırlı haberlerle gelicem inşallah. bütün organlarımız incelenecek. haftaya da aşı. şu aşıdan çok korkuyorum yaaaaa
ben doktoruma sordum 20.haftadan sonra aşı dedi. ayın sonunda gel dedi hemşirem de. haftaya gidicem.Kız beni ayrıntılı ultrasona çağırmadı doktorum.Neden acaba?? Aşını neden bu kadar geç oldun sen?Ben 20.haftanın ilk günü oldum kurtuldum.Korkma o kadar yanma-ağrı olmuyor.Hafif oluyor.Dokununca acıyor 3-5 gün o kadar.
oh maşallah canım. inşallah prensesimiz sağlıklıdır.. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..
bu arada kızlar burda çok güzel dostlukla kurduğumuzu düşünüyorum..
ve bu dostlukla uzun yıllar devam eder inşallah...
isteyen varsa ben facebook vb. hesaplarımı paylaşabilirim..
bağımız kopmaması için...
Canım benim ya aynen ev işi bir türlü bitmiyor ki. Topla yıka ütüle temizle hep aynı. Bitmiyor ki kuzum. Ev hanımlığı zor iş.
Ben de fırsat bulamadım cnm ya yarım kaldı bitiremedim heves ettim aldım. zaman kalmıyor.
Dün akşama kadar hastane koridorlarında süründük eşimle.Kontrolü vardı,test sonuçlarını bekledik 5 saat.Maalesef bikaç tanesini alamadık.Druyla görüştük bi sıkıntı yok dedi çıkan sonuçlara göre.30 gün raporlu.Normal hayatına dönebilirsin ama çok yorulmak yok dedi.Ufak tefek işlerini halletmek için işyerine gitti o da bugün.Her geçen gün daha iyiye gidiyor zaten.Gözle görülür hale geldi bu.Çok şükür bugünümüze :))
Bende dün bebeğime mama önlüğü aldım.O kadar kararsız biriyimki 1 saat dolandım,tulumdan elbiseye,takımlardan patiklere,oyuncaktan süs eşyasına herşeye baktım 1 tek mama önlüğü alabildim :))) Tek başıma alışverişe çıkmayacağım onu öğrendim dün :))) Hepsinden almak geldi içimden.Topladım sepete sonra şurası hoş değil,belki daha cicisini bulurum diye diye bıraktım tek tek :))
Bebek arabalarına baktık dün eşimle.3 tekerlilere bayıldı eşim.Çok kolay kapanıyor,kullanması kolay,pratik,hafif ama kapanınca orta sehpadan fazla yer kaplıyor( Neyse onu da gördük yakından.Netten bakmakla olmuyormuş.Bastonlar çok güzel ama çift yönlü değil.7-8.aylarda alışverişleri tamamlarım nasılsa.Şimdilik hazırlıklarım baby shower için :)) Tabi birde kendime elbiseler almak istiyorum artık.Sıcaklardan isilik olmak üzereyim.
Ayşeciğim hoşgeldin canım benim çok geçmişler olsun inşallah. Mevlam bir daha üzüntü göstermesin inşallah .
Ben fenayımmmmmm yaa hava çok sıcak patates çuvalı gibi bir o yana bir bu yana devrilip dürüyorum aslında kilo da almadım fazla ama yaşlılıkta hamilelik zormuş bunu anladım 1.5 ay kaldı sabır etmek lazım tabi. Dün beşiğim geldi çok güzel hoşuma gitti 3-4 yaşına kadar yatabilir baya büyük Mevlam yatırmak nasip etsin
Sende hoşgeldin canım.Amiin inşallah.Allahım kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin..
Maşallah Feyza 30.haftayı devirmişsiniz.Ne çabuk geçti o kadar zaman yahu?:44::44::44:
Ben 5 kg aldım.Normalmi sence?İştahım açık ama hiçbişey yemek gelmiyor içimden.Aç kalınca çok durgunlaşıyor kuzum o yüzden üzülüyorum hemen yiyorum bişeyler.
allahım hala gelmedi rabbim yüzümü güldürsün inş nolur bana dua edin nolurr ben hemen namaza koşuyorum nolur unutmayın dua edin
hadi inşallah gelmeyecek canım. Hayırlısı olsun.
9 ay gelmez inşallahh....allahım hala gelmedi rabbim yüzümü güldürsün inş nolur bana dua edin nolurr ben hemen namaza koşuyorum nolur unutmayın dua edin
bu ovulasyon testi beni delirtecek rusca yaziyor birde hic birsey anlamiyorum bugun yine yaptim yine tek cizgi acaba bozuk mu diye dusune dusune delircem... yumurtlamamis olma ihtimalimi dusunmek bile istemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?