- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.761
Aynen öyle.Aynada hergün kendime baktığımdan göbeğimin farkında değilmişim.1 haftadır ilgilenemiyorum ya koşturmadan dün bi baktım devasa olmuşum.Göğüslerim 100e yaklaşmış resmenGöbeğim dersen öyle.Allahım sağlıkla doğurmayı da nasip etsin.
ayşe bu arada baby shower için yaptıklarının resimlerini paylaşır mısın burda, sen baya beceriklisin bu konularda hem bizede fikir olur canım :))
Sağol şekeriiimmmm.Prensesime arkadaş geliyormuş senden :) Hayırlı olsun.Cici döşeriz odalarımızı inşallah :))
Ben odasını lila-beyaz yapmayı düşünüyorum.Pembe ve kırmızıyı pek sevdiğim söylenemez.Belki de okyanus mavisi yaparım.Çok hoş bi renk.Sen ne düşünüyorsun?eveet canım Allahın izniyle cimcimelerimiz gelecek arakadaşı çok olacak kızımın
benımde geçen sene arkadaşlarıma doğumda hediye yaptığım kaapı süsü bebek pastası gibi şeyler var kendime de yapıcam ama az biraz daha kendime geleyım düzeleyim. burada da paylaşırım hem eski yaptıklarımı hem yeni yapacaklarımı
Ben odasını lila-beyaz yapmayı düşünüyorum.Pembe ve kırmızıyı pek sevdiğim söylenemez.Belki de okyanus mavisi yaparım.Çok hoş bi renk.Sen ne düşünüyorsun?
Sende ben gibisin desene :)) Bende o kadar çok şey yaptım ki herkesin bebeğine.Şimdi merakla benim kuzumun eşyalarını bekliyor herkes.Sabahlara kadar sepetler,şekerler yaptığımı bilirim hediye olarak.Hiçbirinin resmi yok maalesef.Zaten modası da geçti onların :)) 2 kapı süsü ve şeker sepetimin modeline karar verdim bile.Kendi kına sepetimi bozup ona yapacağım inşallah.Fotoğrafları atarım tek tek bende :))
aysecim ben lojmanda oturuyorum ve yerimiz yok yani oda yapamam sanırım ama birşeyler düşünücez daha bizim için erken bir beşik olsun bize yeter bilemıyorum ki belki evdeki eşyaları aileme gönderip bir odayı boşaltırz karar vericez ama ben beyaz bir oda düşünürüm pamuk prenses olsun kızım öyle seviyorum severken pamuk olsun herşeyi: kısmet artık canım fikirler değişir araştırmaya girince
bu arada haftasonu dışarı çıkabilirsem kanaviçe yada goblen tablo bakıcam doğana kadar ancak bitiririmevde keçelerim kıza uygun renkler vardı arkadaşlara yaptıklarımdan kalan onlar lada birşeyler düşünüyorum :
bugün adet günüm nolur çokkkk dua edin bana gelmesin artık test yapmaya korkuyorum başımdan geçenleri yazdım sol tarafımde batmalı bi agrı var siz ilk adet gününüzde neler yaşamıştınız
Cannnımm benimm.İnşallah gelmez batasıca batın.Kuzun yerleşiyordur inşallah.Bende de o dediğin gibi ağrı olmuştu bikaç gün.Hatta korktum adetmi olcam diye.İnşallah yerleşiyordur kuzunnn.Dualarım seninle seyidecim...
bugün adet günüm nolur çokkkk dua edin bana gelmesin artık test yapmaya korkuyorum başımdan geçenleri yazdım sol tarafımde batmalı bi agrı var siz ilk adet gününüzde neler yaşamıştınız
Dün akşama kadar hastane koridorlarında süründük eşimle.Kontrolü vardı,test sonuçlarını bekledik 5 saat.Maalesef bikaç tanesini alamadık.Druyla görüştük bi sıkıntı yok dedi çıkan sonuçlara göre.30 gün raporlu.Normal hayatına dönebilirsin ama çok yorulmak yok dedi.Ufak tefek işlerini halletmek için işyerine gitti o da bugün.Her geçen gün daha iyiye gidiyor zaten.Gözle görülür hale geldi bu.Çok şükür bugünümüze :))
Bende dün bebeğime mama önlüğü aldım.O kadar kararsız biriyimki 1 saat dolandım,tulumdan elbiseye,takımlardan patiklere,oyuncaktan süs eşyasına herşeye baktım 1 tek mama önlüğü alabildim :))) Tek başıma alışverişe çıkmayacağım onu öğrendim dün :))) Hepsinden almak geldi içimden.Topladım sepete sonra şurası hoş değil,belki daha cicisini bulurum diye diye bıraktım tek tek :))
Bebek arabalarına baktık dün eşimle.3 tekerlilere bayıldı eşim.Çok kolay kapanıyor,kullanması kolay,pratik,hafif ama kapanınca orta sehpadan fazla yer kaplıyor( Neyse onu da gördük yakından.Netten bakmakla olmuyormuş.Bastonlar çok güzel ama çift yönlü değil.7-8.aylarda alışverişleri tamamlarım nasılsa.Şimdilik hazırlıklarım baby shower için :)) Tabi birde kendime elbiseler almak istiyorum artık.Sıcaklardan isilik olmak üzereyim.
Oda yapmasan da genel bi renk varmı kafanda diye sormuştum ben.Tek beşik bile olsa rengi olacak sonuçta.Bende beyaz hastasıyım.Tüm evim beyaz.Mutfağım hariç :) Keçeyi bende stokladım.Devasa çiçekler yapacağım inşallah :) Ve sessiz rüzgarlıklar kelebeklerden :)) Çook hayalim var çook..
Kaneviçe şu tablo olanlardanmı??Ay onlardan bende çok istiyoruum.Onlar hazır mı satılıyor sen deseni alıp evde mi çizip yapıyorsun?Bende kasnak falan var çünkü.İplerde var annemde.Ayyy dur elim boşa çıkınca bi bakayım netten bende.Kurdela nakışı çok hoşuma gitmişti benim.Kızımın çeyizine yaparım artık :))
Ben çok araştırdım kitapları.Ayşe Öner-Hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabını aldım.Piyasada pahalı ama netten ucuza bulabilirsin.Ben öyle yaptım.Hemde 1 günde geldi.Hepsini de okudum.Şimdi egzersiz ve masaj kısımlarını öğrenmeye çalışıyorum.günaydınlaaarrr
tecrübeli hamişler sizden bir ricam olacak,önerebileceginiz kitaplar var mı alabileceğim? kafama göre almak istemiyorum,sizlerin begendeği varsa daha makbul olacak ebnim için..
Hiç korkma.Adetten daha hafifse ağrı gelmez inşallah.Hiç takılma bugün gez toz eğlen.Hatta buraya da gelme istersen.Ağır iş yapma ama.Sinemaya falan git mesela.Güzel haberlerle gelmen için dua edeceğim sana..çok korkuyorum bu ayda olmicak die rabbim hayırlısını versin çok dua ettim inş artık sesimi duyar bi tuhaf agrım var ama adet agrısı gibi deil artık belirtilerdende bıktım takılmak istemiyorum inş vardır inş gelmez bugün
Günaydın Ayşem. Çok Şükür atlattınız artık.
Alışverişler başlar artık. Ayy ben de öyle... girdiğim mağazada seçim yapamıyorum o kadar şekerler ki.. karar vermek çok zor. Benim eşimde tutturdu illa çift yönlü diye. bana kalsa basit birşey alırım da babası kızına kıyamıyorbastonlar çok rahat kesinlikle..
civilin mağazında şu badiye bayıldım
Eki Görüntüle 718371
canım inşallah hasta olmazsın, ben adet günümde sancım batmalarım vardı tabi ama şiddetli değildi,o günü atlattım dedim ertesi günki gece öyle bi sancım olduki anlatamam ,buraya kadarmış dedim yine üzüldüm sabahı sabah ettim ama bişiycik olmadı :)) inşallah seninde öyledir canım :)
inş vardır ayşem ya hiçç düşünmemeye çalıştım bu ay öle özel bi çabada harcamadım yok popoma yastık koyim falan hemen kalktım rabbim bilir olucaga varsa nasılsa olur dedim işte o iki test sonradan silik çıkmaları sevindirdi ve en son yaptıgım testte hiççç bişeycik çıkmayınca allak bullak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?