Bol bebiş topiği

ayşe bu arada baby shower için yaptıklarının resimlerini paylaşır mısın burda, sen baya beceriklisin bu konularda hem bizede fikir olur canım :))

ayşe bu arada baby shower için yaptıklarının resimlerini paylaşır mısın burda, sen baya beceriklisin bu konularda hem bizede fikir olur canım :))

Paylaşmaz mıyım hiç?Daha tasarım aşamasındayım.Elimde not defteri o site senin bu yorum benim dolanıyorum.Yapmaya başlayınca atarım hepsinin resmini topiğimize :))

benımde geçen sene arkadaşlarıma doğumda hediye yaptığım kaapı süsü bebek pastası gibi şeyler var kendime de yapıcam ama az biraz daha kendime geleyım düzeleyim. burada da paylaşırım hem eski yaptıklarımı hem yeni yapacaklarımı

eveet canım Allahın izniyle cimcimelerimiz gelecek arakadaşı çok olacak kızımın
Ben odasını lila-beyaz yapmayı düşünüyorum.Pembe ve kırmızıyı pek sevdiğim söylenemez.Belki de okyanus mavisi yaparım.Çok hoş bi renk.Sen ne düşünüyorsun?

Sende ben gibisin desene :)) Bende o kadar çok şey yaptım ki herkesin bebeğine.Şimdi merakla benim kuzumun eşyalarını bekliyor herkes.Sabahlara kadar sepetler,şekerler yaptığımı bilirim hediye olarak.Hiçbirinin resmi yok maalesef.Zaten modası da geçti onların :)) 2 kapı süsü ve şeker sepetimin modeline karar verdim bile.Kendi kına sepetimi bozup ona yapacağım inşallah.Fotoğrafları atarım tek tek bende :))

Son düzenleyen: Moderatör:
3 senedir mucizesini bekleyen bir gelinimizden dün haber aldım.2,5 aylık hamileymiş.Çok da güzel gidiyormuş hamileliği.Çok sevindim kızlar.Size de bahsetmiştim hatırlarsanız.Mutlu haberini de duyun istedim

aysecim ben lojmanda oturuyorum ve yerimiz yok yani oda yapamam sanırım ama birşeyler düşünücez daha bizim için erken bir beşik olsun bize yeter bilemıyorum ki belki evdeki eşyaları aileme gönderip bir odayı boşaltırz karar vericez ama ben beyaz bir oda düşünürüm pamuk prenses olsun kızım öyle seviyorum severken pamuk olsun herşeyi: kısmet artık canım fikirler değişir araştırmaya girince

bu arada haftasonu dışarı çıkabilirsem kanaviçe yada goblen tablo bakıcam doğana kadar ancak bitiririm evde keçelerim kıza uygun renkler vardı arkadaşlara yaptıklarımdan kalan onlar lada birşeyler düşünüyorum :

Oda yapmasan da genel bi renk varmı kafanda diye sormuştum ben.Tek beşik bile olsa rengi olacak sonuçta.Bende beyaz hastasıyım.Tüm evim beyaz.Mutfağım hariç :) Keçeyi bende stokladım.Devasa çiçekler yapacağım inşallah :) Ve sessiz rüzgarlıklar kelebeklerden :)) Çook hayalim var çook..

bugün adet günüm nolur çokkkk dua edin bana gelmesin artık test yapmaya korkuyorum başımdan geçenleri yazdım sol tarafımde batmalı bi agrı var siz ilk adet gününüzde neler yaşamıştınız

Kaneviçe şu tablo olanlardanmı??Ay onlardan bende çok istiyoruum.Onlar hazır mı satılıyor sen deseni alıp evde mi çizip yapıyorsun?Bende kasnak falan var çünkü.İplerde var annemde.Ayyy dur elim boşa çıkınca bi bakayım netten bende.Kurdela nakışı çok hoşuma gitmişti benim.Kızımın çeyizine yaparım artık :))

bugün adet günüm nolur çokkkk dua edin bana gelmesin artık test yapmaya korkuyorum başımdan geçenleri yazdım sol tarafımde batmalı bi agrı var siz ilk adet gününüzde neler yaşamıştınız

Cannnımm benimm.İnşallah gelmez batasıca batın.Kuzun yerleşiyordur inşallah.Bende de o dediğin gibi ağrı olmuştu bikaç gün.Hatta korktum adetmi olcam diye.İnşallah yerleşiyordur kuzunnn.Dualarım seninle seyidecim...

günaydınlaaarrr
tecrübeli hamişler sizden bir ricam olacak,önerebileceginiz kitaplar var mı alabileceğim? kafama göre almak istemiyorum,sizlerin begendeği varsa daha makbul olacak ebnim için..

çok korkuyorum bu ayda olmicak die rabbim hayırlısını versin çok dua ettim inş artık sesimi duyar bi tuhaf agrım var ama adet agrısı gibi deil artık belirtilerdende bıktım takılmak istemiyorum inş vardır inş gelmez bugün

canım inşallah hasta olmazsın, ben adet günümde sancım batmalarım vardı tabi ama şiddetli değildi,o günü atlattım dedim ertesi günki gece öyle bi sancım olduki anlatamam ,buraya kadarmış dedim yine üzüldüm sabahı sabah ettim ama bişiycik olmadı :)) inşallah seninde öyledir canım :)

Günaydın Ayşem. Çok Şükür atlattınız artık.
Alışverişler başlar artık. Ayy ben de öyle... girdiğim mağazada seçim yapamıyorum o kadar şekerler ki.. karar vermek çok zor. Benim eşimde tutturdu illa çift yönlü diye. bana kalsa basit birşey alırım da babası kızına kıyamıyor bastonlar çok rahat kesinlikle..

civilin mağazında şu badiye bayıldım

hepsini gerçekleştriiriz inşallah Allahın izniyle canım

desenli üzüerinde renkli resim olanlar goblen canım onlşar tek çarpıyla yani yan çizgiyle yapılıyor. ve deseni üzerinde hazır satılıyor rengi de belli. sen sadece çizgileri yapıyorsun . kanaviçe de desen falan belli değil kendin hesaplıyor yapıyorsun o biraz zor. kasnaklı olanlar da daha zordur canım onun kumasları sanırım daha sık bir kumaş göz lazım : kurdele nakışı bilmıyorum bende biri öğretse o da zevkli olur muhakkak. kolay gelsin canım inşallah hayallerimizi gerçekleştiricez.

günaydınlaaarrr
tecrübeli hamişler sizden bir ricam olacak,önerebileceginiz kitaplar var mı alabileceğim? kafama göre almak istemiyorum,sizlerin begendeği varsa daha makbul olacak ebnim için..
Ben çok araştırdım kitapları.Ayşe Öner-Hamilelik doğum ve bebek bakımı kitabını aldım.Piyasada pahalı ama netten ucuza bulabilirsin.Ben öyle yaptım.Hemde 1 günde geldi.Hepsini de okudum.Şimdi egzersiz ve masaj kısımlarını öğrenmeye çalışıyorum.

Hiç korkma.Adetten daha hafifse ağrı gelmez inşallah.Hiç takılma bugün gez toz eğlen.Hatta buraya da gelme istersen.Ağır iş yapma ama.Sinemaya falan git mesela.Güzel haberlerle gelmen için dua edeceğim sana..

Bende babamızla alakalı bişey olsun istiyorum bulamadım.Civile bende bakayım.Çok güzel rengi varmış.Kış bebeklerimize uzun kollu şart :)
Babanız haklı ama çift yönlü olmasında.Bebek uyurken sana dönük olsun nazar değer Allah korusun..

geçenlerde oldu öle bi agrı sol tarafımda gece hiçççç uyutmadı neyin nesi dedim inş seninki gibidir ins gelmez yaaa

inş vardır ayşem ya hiçç düşünmemeye çalıştım bu ay öle özel bi çabada harcamadım yok popoma yastık koyim falan hemen kalktım rabbim bilir olucaga varsa nasılsa olur dedim işte o iki test sonradan silik çıkmaları sevindirdi ve en son yaptıgım testte hiççç bişeycik çıkmayınca allak bullak oldum

Bakma sen testlere.Yanlış çıkabiliyor biliyorsun yaşadık topikte.Bikaç gün geçsin kan ver.Zaten o zamana kadar batmalar daha belirginleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…