Bol bebiş topiği

Sabahtan beri ne yediysem ne içtiysem çıkardım az önce.Hemde kendiliğinden bi anda geldi hepsi.Üşütmedim de neden olduki şimdi bu.Hastalık habercisi değildir inşallah..

Aaa ne oldu ki Ayşem. yediğin mi dokundu acaba?İnşallah hasta olmazsın...
Benim de midemi demir ilacı bozuyor. Kustum kusacam gibi oluyorum sonra da ishal oluyorum zaten...

Ayy cok sekerler yaaaa tubisim. Ben de esime dedim cmt doktordan sonra goturecek insallah.
Fiyatlari da uygunmus cnmcim. Iyi gunlerde kullanin insallah.

begenmene sevindim ozimm
size yakın magazası varsa oradan da alabilirsin begendiklerini.çeşit çok fiyatlar da güzel.
eger az daha beklersen bebek nevresim takımları indirime giriyor sık sık.bana vurmadı o piyango
35 tl şu an. ama ablam indirimden 19.90 a almıştı.
indirime girince hemen alıcam bende.ürünlerin kaliteleri güzel bence...

ben netten aldım çoğu şeyi.hava çok sıcak dışarı çıkmaya mecalim yok.
netten alıyorum eksikleri.

dün akşam sıkıldık yürüyerek kayınvalidelere gittik.gece orda kalalım dedik.
ayyy gece gece de hava serinlemezmi?
yok anacım.ahanda doğurcam dedim.çok fena sıcaktı.
hamd olsun evime geldim.
evim evim serin evim yaa
tam köşe oldugu için çift cepheden de esiyor serin oluyor.

bu yaz nasıl geçicek ya Raabbimmm

incimmm begendinmi canımcım
cinsiyetini öğren sonra zaten insanın eli durmuyor.
onu da alayım,aa bu uygunmuş,aa bunu kaçırmiim derken doğuma kadar birçok şey alınmış oluyor

hee sen öle san.öle bir büyüyo ki göbüş,hayatın boyunca öyle kalıcağını düşünmeye başlıyor insan

hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım.

Aaa ne oldu ki Ayşem. yediğin mi dokundu acaba?İnşallah hasta olmazsın...
Benim de midemi demir ilacı bozuyor. Kustum kusacam gibi oluyorum sonra da ishal oluyorum zaten...

Ben elevit diye bi multivitamin kullanıyorum.O yüzden ekstra demir hapına gerek yok dedi drum.d3 damlası aldım ama duruyor köşede.İlerde kullanırız dedi drum.

Tubiloshum hoşgeldin.
Eksiklerini tamamlıyorsun paşanın.Görüyorum resimlerini.Güle gülee giydirsin Rabbim.Ağırlaşmışsın iyice.Ben de bi halsizim bugün.Evdeki koşturmacanın yorgunluğunun üstüne işyerindeki yoğnluk tuz biber oldu valla

Son düzenleyen: Moderatör:

ben eleviti de içiyorum kuzum. Sağlık ocağında tahlil yaptırdım demir depolarım boşmuş. Demir hapına başlayalım dedi. sonra gittim kendi doktoruma gösterdim. 20.haftadan sonra başlıycaz ama şuan içmende sakınca yok dedi. 20.haftada demire başlatıyorlarmış zaten..doğumdan sonra bile devam ediliyormuş.doktoruna danış istersen. demir eksikliği erken doğuma bile sebep olabiliyormuş.. midem bulana bulana içiyorum. cmt danışcam doktoruma da belki değiştirir. korkmasam iğnesini yaz dicem...kayınvalidem yapar ama iğneden çok korkuyorum

tubişim mağaza yakın değil ama şöför var ya benim özel makam şöförüm garibim hergün iş çıkışı geliyor beni alıyor işyerindekiler makam şöförün geldi diyorlar cmt nasılsa çıkıcaz doktora ordan da götürüversin dimi ama :)) daha da ağırlaşınca fazla gezemem...

en iyisini yapıyorsun kuzum. ben de ilerde eksikleri öyle tamamlıcam artık. internetten de alınabiliyor artık herşey hem uyguna da geliyor..
ohh ne güzel bizim ev cehennem. en üstteyiz ev devamlı güneş alıyor. bu yaz beni epey zorlayacak tubişim ya korkuyorum.Allahtan işyeri klimalı da. artık burda yatarım ben

Ebe bana da 20.haftamda söylemişti.Doktoruma gidince sordum.Değerlerin iyi şimdilik gerek yok dedi.İlerde lazım olacak dursun elindeki d3 dedi.Hap değil benimki damla.3 damlayı suya atıp içiyormuşsun.Doğumdan sonra da gerek varmış kullanmama onu.Neyse bakalım o günleri görecekmiyim?

cadiozy canım ferrevit alabilirsin görevi aynı, içinde demir de var bulantı yapmaz elivit gibi... Neticide emzirme döneminde de içeceksin...

aman maşallah diyelim kuzum düşmesin değerlerin. ben zaten sıska çelimsiz olduğumdan vücut kaldıramıyor işte.
d3 dediğin d vitaminidir herhalde canım. bebeklere de veriliyor galiba o kemik gelişimi için.
demir hapı felaket aman düşmesin değerlerin. çok araştırdım nette ama herkes aynı benim gibi şikayetçi. bulantı kusma ishal. Allahım yardım et. bir saat sonra içicem bakalım inşallah kusmam...

cadiozy canım ferrevit alabilirsin görevi aynı, içinde demir de var bulantı yapmaz elivit gibi... Neticide emzirme döneminde de içeceksin...

elevit bulantı yapmıyor canımcım. gynoferro sanol yapıyor. demir hapı....bulantı felaket. bulantı olmasa ishale razıyım.
ilacı içtikten yaklaşık bir saat sonra başlıyor karın ağrım. işyerinde rezil olmayayım bari dedim ewde içeyim diyorum
tamam canım saol not alıyorum ilacı hemen. doktoruma sorayım.

Son düzenleme:
herkese selam olsun:)

çoktandır gelemedim biliyorum özledim hepinizi ........

bebeğimi kaybettim 20 gün oluyor yaklaşık
kısmet değilmiş hamd olsun.........

onun dışında iyiyim biraz üzüldüm ama allahtan umut kesilmez kısmet değilmiş

siz nasılsınız?

roter çok geçmiş olsun kayıplar üzücü tabii ki ama herşeye hazırlamamız gerekiyor kendimizi maalesef bunda da bir hayır vardır inşallah ..

hoşgeldin şekercim. hayırlısı olsun. Rabbim ne yazdıysa o oluyor.
En yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallah.

kizlar bu haftalarda duzensiz uyku oldu mu? sol yana yatmaya calisiyorum, eskiden bacaklarimi epey acip capraz yatardim simdi uyku tutmamasi oluyor. Epey donuyorum tabi uykusuzluk da dun ogurme falan da yapti korktum epey eskiye dondum diye. Sol olmuyor saga geciyorum, bacaklarim da agriyor yasayan var mi? duz yatmak kotu sanirim

bende zorlanıyorum geceleri. bir türlü rahat yatamıyorum. bacağımın arasına yastık koyuyorum. göbüş büyüdüğü için rahat yatamıyorum ben..

bende zorlanıyorum geceleri. bir türlü rahat yatamıyorum. bacağımın arasına yastık koyuyorum. göbüş büyüdüğü için rahat yatamıyorum ben..

canim gobegim oyle asiri buyuk deil simdiden ama agri oluyor yan yatinca. sol yana mi yatiyorsun hep o yone olunca rahat edemiyorum. bebek solumda benim bide ustune yatmis gibi oluyor

canim gobegim oyle asiri buyuk deil simdiden ama agri oluyor yan yatinca. sol yana mi yatiyorsun hep o yone olunca rahat edemiyorum. bebek solumda benim bide ustune yatmis gibi oluyor

yok sola devamlı yatınca tutuluyor kolum. bazen sağa yatıyorum bazen sola.sırt üstü yatınca damarlara baskı yaparmış bebek. sırt üstü tehlikeli..sadece sola yatamıyorum ben sağ yanıma da yatıyorum...

uyku tutmamasi da sorun benim icin. Sanirim yeni yeni hareketlere alisinca gecer simdi yatinca dedim ya gobegimde toplanma gibi yumruk oluyor solda. ondan da biraz belki

uyku tutmamasi da sorun benim icin. Sanirim yeni yeni hareketlere alisinca gecer simdi yatinca dedim ya gobegimde toplanma gibi yumruk oluyor solda. ondan da biraz belki

olabilir canım. ben de ilk başlarda uyuyamıyordum hareketlendiği dönemde gece bile uyanıyordum kıpırdanmasına. şimdi uyuyorum artık alıştım galiba....

kizlar bir sorum var, yurtdisinda yasayinca ve annem ve babama da calisinca bir yolunu bulup izin alip gelip en az 1 ay falan destek olmak istiyorlar. Ydisi olunca gelince biraz kalip destek olayim diyor, kayinvalidemlerde sirayla gelelim diyorlar sonucta ev kalabalik iyi olmaz. Neyse sorum su ki simdi annemler gelip 1-1.5 ay kalmasi normal degil mi? Yani kv ler boylece geldiginde bebek 1.5 aylik gibi olcak yani anormal bi durum degil demi? Annemler de sirayla gelinecek diye azcik kalip gitmesi de icime sinmez

biraz da kafama taktim da fikirlere onaya ihtiyac duydum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…