- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.821
Ben elevit diye bi multivitamin kullanıyorum.O yüzden ekstra demir hapına gerek yok dedi drum.d3 damlası aldım ama duruyor köşede.İlerde kullanırız dedi drum.
Tubiloshum hoşgeldin.
Eksiklerini tamamlıyorsun paşanın.Görüyorum resimlerini.Güle gülee giydirsin Rabbim.Ağırlaşmışsın iyice.Ben de bi halsizim bugün.Evdeki koşturmacanın yorgunluğunun üstüne işyerindeki yoğnluk tuz biber oldu valla
tubişim mağaza yakın değil ama şöför var ya benim özel makam şöförümgaribim hergün iş çıkışı geliyor beni alıyor işyerindekiler makam şöförün geldi diyorlar cmt nasılsa çıkıcaz doktora ordan da götürüversin dimi ama :)) daha da ağırlaşınca fazla gezemem...
en iyisini yapıyorsun kuzum. ben de ilerde eksikleri öyle tamamlıcam artık. internetten de alınabiliyor artık herşey hem uyguna da geliyor..
ohh ne güzel bizim ev cehennem. en üstteyiz ev devamlı güneş alıyor. bu yaz beni epey zorlayacak tubişim ya korkuyorum.Allahtan işyeri klimalı da. artık burda yatarım ben
herkese selam olsun:)
çoktandır gelemedim biliyorum özledim hepinizi ........
bebeğimi kaybettim 20 gün oluyor yaklaşık
kısmet değilmiş hamd olsun.........
onun dışında iyiyim biraz üzüldüm ama allahtan umut kesilmez kısmet değilmiş
siz nasılsınız?
Bende çin takvimi tutmadı ama şu adresteki test tuttu. eğlencesine deneyebilirsiniz...
Baby Gender Predictor Test
sizin doğduğunuz ay ve yılı. alta eşinizin doğum ayı ve yılı. en alta da yumurtlama gününüz..
kizlar bu haftalarda duzensiz uyku oldu mu? sol yana yatmaya calisiyorum, eskiden bacaklarimi epey acip capraz yatardim simdi uyku tutmamasi oluyor. Epey donuyorum tabi uykusuzluk da dun ogurme falan da yapti korktum epey eskiye dondum diye. Sol olmuyor saga geciyorum, bacaklarim da agriyor yasayan var mi? duz yatmak kotu sanirim
Canımmm çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda nasip etsin kucağına almayı inşallah.herkese selam olsun:)
siz nasılsınız?
Bende çin takvimi tutmadı ama şu adresteki test tuttu. eğlencesine deneyebilirsiniz...
sizin doğduğunuz ay ve yılı. alta eşinizin doğum ayı ve yılı. en alta da yumurtlama gününüz..
siz nasılsınız?
elevit iştah açıyor ayşeciğim.ben o yzden 2 hamileliğimde de istemedim
zaten iştahımın maşallahı var. aman gerek yok.normal multivitamin kullanırım yeter.
eksikleri tamamlıyoruz evet yawaş yawaş.
zaman yaklaştıkça telaşa düşmemek için bir an önce bitireyim diyorum.
Allah Razı olsun canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
kolay değil.bu sıcaklarda hamilelikte 2 kat hararet oluyor.
eşim oruç bugün.ona iftar yemegi hazırlamaya bile mecalim yok inan
kenan bey le beraber akülü arabayı alıp gittiler.kayıplara karıştılar
bende keyif çatıyorum şimdilik.
sen nasılsın ayşem?
hamd olsun güzel haberlerini okudum sabah
hee dimi işi ne seni gezdirsin
hem bu öyle boş gezme deil.bebiş alışverişi için fiyat araştırması.
birkaç şey de alırsın belki.
ben netten yıllardır alışveriş ediyorum.
çok satış da yaptım.
o yüzden düşünmeden alıyorum.
oyy en üst kat çok sıcaktııır
bizimki giriş kat.
sen iş yerinde yat evet iyi olur
Roterim çok geçmiş olsun canım benim.
şok oldum inan.
Rabbim beterinden korusun.
herşeyde vardır bir hayır.
İnşallah kısa zamanda kolay bir hamilelik geçirip bebişini sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın
bende tutmadı ama
pipişi görmesem bukadar emin konuşmazdım
kızın olacak diyor sitede bir de pişkin pişkin
pipi geri içeri kaçarsa bilemem,ama bu durumda kız olması imkansız
sen bir de benim uykumu gör.
sağsan sola dönmek için sarfettiğim çabayı görsen ayakta alkışlardın beni
ama ne hikmetse halen sırt üstü yatabiliyorum.
yatılmıyor,kalkılmıyor... napsak aceba ya :44:
Kuzum çok üzüldüm. Rabbim sana tekrar bi bebiş nasip etsin. Allah tan umut kesilmez dediğin gibi. herşeyde bir hayır vardır.
Sende daha sık gel. Özletme kendini.
Canikom ben yaptım erkek diyor. Bakalım cinsiyet belli oldugunda ne çıkcak. tutup tutmadıgına bakıcaz artık
kizlar bir sorum var, yurtdisinda yasayinca ve annem ve babama da calisinca bir yolunu bulup izin alip gelip en az 1 ay falan destek olmak istiyorlar. Ydisi olunca gelince biraz kalip destek olayim diyor, kayinvalidemlerde sirayla gelelim diyorlar sonucta ev kalabalik iyi olmaz. Neyse sorum su ki simdi annemler gelip 1-1.5 ay kalmasi normal degil mi? Yani kv ler boylece geldiginde bebek 1.5 aylik gibi olcak yani anormal bi durum degil demi? Annemler de sirayla gelinecek diye azcik kalip gitmesi de icime sinmez
bir de benim annem ogretmen olunca yil ici izin almasi zor diye sanirim kafasinda anca 1 hafta gelir diye dusundu. gecen annem halletcek izini yoksa uzun sure gelemez dedim. uzun sure deyince (nekadar sure anladigsa) sakayla biz de yasgunune geliriz ozaman bebegin dedi. Ben de taktim kafaya. esim de diyor takilcak bir sey yok ciddi anlamda dememistir diyor. zaten 1 hafta ydisina gelinip nasil dogum zamani denk getirilcek?
yok mu fikri olan?
Kuzum birsey yok ki ne var bunda. Bence kafaya takilcak hic bir sey yok. Gec gelsinler tabi biraz toparlanin. Sende dicektin yok askere giderken gelinben olsam oyle derdim. Saka yani bu. Birsey yok ki bunda..
Tabi ya tubisim isine ne şefeeeeerrr
Almayi planladiklarim var. Siteden begeniyorum oraya gidince alacagim insallah cnm.
Kesinlikle internetten alisverisi seviyorum. O kadar dolanip yorulmuyorsun hem.
Bizim ev cehennem gibi kuzum. Ama mustehak esim kendi tutturdu bu ev iyi diye. Aha da simdi yaniyor. Sakalim yok ki sozum dinlensin.
Aaaa nasil kiz der bizim pasamiza. Test bozuk.
Kiyamam ya biz de yasiycaz o zorluklari. Uyumak daha zor olacak.. bu kadar zorluklardan sonra ikinciye cesaret eder miyim acaba?
Hayirlisi olsun canimcim. Allah gonlune gore versin insallah.
Doktor randevunuz ne zaman? 12.haftada soyluyorlar gerci benimki gostermemisti.
ben onlar annen izin napcak fln deyince direk dedim halletcek baska turlu uzun kalamaz deyince. uzun lafini nasil anladilarsa ole dedi kv. ben de taktim esim de diyor takma espri yapmistir diyor. taktim durdum simdi kafasinda ne plan varsa uzun lafi ile ilgili
valla icimi rahatlattin canimcim..
Doktor randevum 15 haziran. 12 hafta olucak ozamana inşallah. Bakalım gösterecek mi
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda kız erkek hiç farketmez.
Canım kuzum benim ultrasyon kağıdına bakıom fasülye tam. Minnacık ya.
Kızlar bebişime bakın bi8 haftalıktı burda.
Eki Görüntüle 718973
Ayyy kiyamam fasulye. Benimki de boyleydi 8 haftalikken fasulyem diye seviyordum...Doktor randevum 15 haziran. 12 hafta olucak ozamana inşallah. Bakalım gösterecek mi
Eki Görüntüle 718973
ben onu uzun kalinmasina bir sey diyo gibi algiladim sanirim oysa ki kim nekadar kalcak konusulmadi annemlerle konustum ben annem dogum sonrasi hem biz yalniziz bu ulkede destek amacli kalirim 1 ay fln diyor. ben onlara annemler 1 ay kalcak demedim. uzun kalcak dedim sadece.
Doktor randevum 15 haziran. 12 hafta olucak ozamana inşallah. Bakalım gösterecek mi
Eki Görüntüle 718973
Ayyy kiyamam fasulye. Benimki de boyleydi 8 haftalikken fasulyem diye seviyordum...
Masallah masallah Allah nazarlardan korusun..
Bosver kuzum ya herkes istedigini anlar. Daha doguma cok var ya bosveeerr.. birdaha sorarsa dersin dogumda annem bulunsun istiyorum yanimda. 1.5 ay filan kalacaklar sonra da siz gelirsiniz dersin. Kiskanclik filan yapmaya gerek yok. Sonucta herkes annesini ister yaninda. Ben de kayinvalidemden cekiniyorum soyunamam giyinemem yaninda. Ama annemden cekinmem.
Bence hic kafana takma herkes istedigini anlar. Dogum yaklasinca daha kesin kararlastirirsiniz.
masallahhhhhhh cok seker:)
Sağol kuzum
bu arada dogumda kimin gelecek olmasını kafana takma.
O gün bi gelsin bi herkes senin rahat etmen için ugraşacaktır eminim.
Annenlerin o kadar uzak yerden gelip çok az kalıp gitmeleri olmaz bencede. Yoksa gelip gitmeleri bir olacaksa ne anlamı var.1 ay kalsınlar. 40 ı çıkana kadar.
sonra kayınvaliden gelir. O da kalır 1 ay. Tamam oldu bitti işte. Kimse sana kırılmaz merak etme canım.
Kızlar çok sağolun. Yer annesi o fasülyeyi : )
bu arada çok sık wc ye gidiyorum. Bu 1 haftadır çok oldu. Gir çık gir çık yoruldum yaw.
Eşimde gülüp duruyo napim anacım yaww
sagol canim destegin icin. o da kendisi dedi sirayla gelelim eve dolusmayalim diye zaten ydisi sartlari zor oluyor. ondan once annemler gelecegine gore kac gun kalacagi da annemlere kalmis sonucta onlar hemen bebegi gormek isteyecek diye de 10 gun kalip donemez. Annemler de kendince destek olup yardimci olmak istiyor sonucta. niyetler iyi
Kızlar çok sağolun. Yer annesi o fasülyeyi : )
bu arada çok sık wc ye gidiyorum. Bu 1 haftadır çok oldu. Gir çık gir çık yoruldum yaw.
Eşimde gülüp duruyo napim anacım yaww
siz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?