- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #11.861
canim benim ne zaman birsey sorsam hep destek oldun canim. Yani sen de bunu duysan saka olarak mi algilarsin? esim de diyo ki yasgunune geliriz demesi saka bence diyor. Kimse 1 yil biyerde kalir mi diyor?
büyük oğluna bayıldım çok yakışıklıymış. ısırırım ben onu yaaa... küçük de yandan poz vermiş kıyamam minik paşama...ilk resim Yusuf paşamızz
bakın bakalım anlayabilecekmisiniz?
bazı gösterdiğim kişiler anlayamadı da.
yüzü yan profilden :)
diğerleri de kenan paşamızz.
bugün arabasının siftah sürüşünü yaptı.
o anı da resimlemeden geçemedim
Eki Görüntüle 719115
Eki Görüntüle 719116 Eki Görüntüle 719117 Eki Görüntüle 719118 Eki Görüntüle 719119
canim benim ydisi olunca toplam 2 ultrason var biri 12 haftada digeri insallah 20de.
cinsiyet tahmini alayim :)
bu da bizim minis:)
Eki Görüntüle 719171
11+4 te tahminler nedir??
Yesinler o fasülyeyi.Nohut-bakla-elma derken yarım kilo oluvermiş bir de bakmışsın :) Bakliyat dükkanı gibi karnımız :))))Doktor randevum 15 haziran. 12 hafta olucak ozamana inşallah. Bakalım gösterecek mi
Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda kız erkek hiç farketmez.
Canım kuzum benim ultrasyon kağıdına bakıom fasülye tam. Minnacık ya.
Kızlar bebişime bakın bi8 haftalıktı burda.
Eki Görüntüle 718973
Daha duuur ne sıkıntılar olacak idrar ve gaz ile ilgili.Wc'ye yetiştiremediğin gazlar,gülerken,hapşururken olan kaçaklarKızlar çok sağolun. Yer annesi o fasülyeyi : )
bu arada çok sık wc ye gidiyorum. Bu 1 haftadır çok oldu. Gir çık gir çık yoruldum yaw.
Eşimde gülüp duruyo napim anacım yaww
Çok sağol canım.Şükür çok iyi eşim.Hızla iyileşiyor.Yemek biraz yağlı oldumu kabul etmiyor midem.Bunu anladım artıkCanım Maşaallah ne güzel haberlerini alıyoruz Rabbim sizi birbirinize bağışlasın...
İnşaallah miden iyidir gebelikte illa oluyor mide hassas oluyor
Tubiloshun dediği gibi çıkıntı göremeyince bir prensesmi geliyor diyor insan.Ama drlar genelde ense kalınlığından boyutlarından tahmin ediyorlar.Deneyimli ise yanılmıyor çok fazla.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.canim benim ydisi olunca toplam 2 ultrason var biri 12 haftada digeri insallah 20de.
cinsiyet tahmini alayim :)
bu da bizim minis:)
Eki Görüntüle 719171
11+4 te tahminler nedir??
Günaydın canımmm..Nasılsınngünaydın kızlar... hayırlı cumalar herkese...
Yesinler o fasülyeyi.Nohut-bakla-elma derken yarım kilo oluvermiş bir de bakmışsın :) Bakliyat dükkanı gibi karnımız :))))
Daha duuur ne sıkıntılar olacak idrar ve gaz ile ilgili.Wc'ye yetiştiremediğin gazlar,gülerken,hapşururken olan kaçaklarRabbim başka dert vermesin inşallah.
Çok sağol canım.Şükür çok iyi eşim.Hızla iyileşiyor.Yemek biraz yağlı oldumu kabul etmiyor midem.Bunu anladım artık
Tubiloshun dediği gibi çıkıntı göremeyince bir prensesmi geliyor diyor insan.Ama drlar genelde ense kalınlığından boyutlarından tahmin ediyorlar.Deneyimli ise yanılmıyor çok fazla.Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Günaydın canımmm..Nasılsınn
Çok şükür Ayşem. Sen nasılsın? Kızın nasıl? Miden geçti mi?Eşin de daha iyidir inşallah. 10 gün oldu dimi?
Bende çalışıyorum cnm ya işte haftanın son günü diye sevine sevine geldim.. Sen daha izinlisin dimi?
Midem iyi çok şükür.Akşam da sırtımla boynumla uğraştım.Sabaha kadar yat kalk sersem gibiyim.Kızım iyi çok şükür.Kıpır kıpır.Anası gibi hareketli olacak:) Evet tam 10 gün oldu ameliyat olalı.İzinli değilim dün başladım işe.Gelmeyebilirsin diyorlar da dayanamıyorum.Burası çok yoğun olur her ayın 23-24 tarihlerinde.İnsanın içi el vermiyor.Hastamız da iyi çok şükür.Ben sürünsem de geldim.Bitse bugün de eve gitsem çok bitkinim..
Dün akşamdan beri yeniden hortladı boyun-sırt ağrım.Aaaa sizin o olaylardan haberiniz yok değilmi?Geçen hafta perşembeden beri boynumdan belime kadar inen kulunç ile savaşmaktayım.Gülemiyorum,nefes almakta zorlanıyorum,hapşuramıyorum,hareket edemiyorum,yatamıyorum,kalkamıyorum.Öööyyle put gibiyim.Cuma eşim taburcu oldu eve getirip yatırdım,ona gelen misafir beni acile yetiştirdi yarım saat sonra.Konuşamıyorum düşünün.Tabiki bişey yapamadı drlar.Isıtıcı krem ile vicks ile sıcak havlu ile idare ediyordum.Dün yeniden azdı ağrılar.Sabahı sabah ettim yine.Bugün de beyannamenin son günü.Çok işimiz var.İnşallah hafifler de rahatça bitiririm işlerimi.Allah kimseye vermesin bu ağrıyı.Çok sıkıntılı bi durum.Dün akşam misafire ikram yapıyorum kadın bu kız çok kötü bi al oluyor bi mor diyor.Hemen kalktılar sağolsunlar. Zaten nefesimiz sıklaştı ve derinleşti şimdi daha zor oluyor.İçimdeki bütün kemikler kırıkmış da göğsüme sırtıma batıyorlar sanki.
Bugün dualarınızın-dualarımızın kabul olmasını diliyorum.Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.Sevdikleriyle imtihan etmesin.Dermansız dert vermesin kimseye.
Dün akşam kuzumun bi zevkini daha öğrendim.Karışık meyvesuyu.3 bardak içtim hareketlerini hissettikçe o da saatlerde kıpırdadı durdu.Ben çok sevmem karışık meyvesuyunu ama o bayıldı :) Bakalım daha neler öğreneceğiz küçük hanımın hakkında :)
canım çok geçmiş olsun,ceryanda falan kalma sakın oda çok etkiler, havalar sıcak sen daha da sıcak olunca kapı pencere üşütme canım.Allah yardımcın olsun. Ettiğimiz dualar kabul olur inşallah, arkadaşımın yaşamaz dedikleri bebeği 20 gündür makinalara bağlı yaşıyordu, istanbulda başka bir doktora sevk ettiler 2 gün önce kalp ameliyatı başarılı geçti çok şükür. bu günü de atlatırsa hayati tehlike bitecek inşallah...4,5 aylık olduğunda bidaha ameliyat diyolar ve daha fazlası... Allah arkadaşıma ve onun gibi evlat acısı çekenlere yardım etsin,sabır versin,güç kuvvet versin inşallah..( AMİN)
ay ne tatlı duygulardır şimdi kuzunun minik tekmeleri ,maşallah :)) Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları .
Allahım yardımcısı olsun o minik kuzunun da annesinin de (ailesininde daha doğrusu).İnsana çok boş geliyor hissetmeyince onu.Sürekli elin göbeğinde dolaşıyorsun.Geçen gün ebe 1-2 gün hareketlerini hissetmezsen hemen druna git dedi.Açken,yorgunken uyuyabilir 2-3 saat bekle öyle git dedi.Çok garipsedim.Artık ben kontrol ediyorum varlığını,sağlığını.Allahım nelere kadir.
geçen bi topikte okudum kadın 2 gün hiç hissetmemş çok korkmuş,herkes süt iç meyve suyu iç hareket eder diyo, o da yaptım hepsini hareket yok diyor. en son doktora gittiğinde sıpanın iki gündür uyuduğunu görüyorlar,hatta doktor karnını iyice sıkıştırıyor da öyle uyanıyor bebiş :)) Allah korusun canım, yavrularımızı bize bağışlasın rabbim...
belki beni merak eden vardır gene bana garip şeyler oluyo anlatim dün adet günümdü elhamdülillah gelen giden yok bu sabah namaza kalkınca okadar tuvaletim gelmştiki tutamadım testi yaptım erkendi ama 5 gibi yaptım negatif çıktı al-bi die bi test
kızlar ben bu ay çok heyecanlıyım ya..
Günler geçmiyo sanki...
Dün gece heyecandan uyuyamadım
Hiç sıkma canını.Belliki geç döllenme seninki.İnşallah öyle olsun yani.Dualarımız seninle seyidecim.Çok güzel haberlerle geleceksin inşallah bu hafta
Hayırdır kız?Sabah sabah pek bi kıpır kıpırsın kızım gibi :) KEVOK teyzesine çekmiş benim kız da:)) Allah bozmasın mutluluğunuzu
inş ayşem yaaa agzın bal yesin kocacıgımın işi olmasa dr gidicez artık ama bi türlü vakti olmuyo çocukla bende tek gidemiyorum inş hiçççç gerek kalmadan alırım müjdemii
inş ayşem yaaa agzın bal yesin kocacıgımın işi olmasa dr gidicez artık ama bi türlü vakti olmuyo çocukla bende tek gidemiyorum inş hiçççç gerek kalmadan alırım müjdemii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?