Bol bebiş topiği

sanada hayırlı cumalar canımcım :) sen zevklisin maşallah çok cici şeylerdi aldıkların,şu komili kulağımda küpe :) unutmam artık zamanı gelince alırız :)kenan paşa tam paşa Allah esirgesin,saçları çok hoş :)) çok yorma yine kendini canım minik paşayada yazık :)

teşekkürler ayşemm
Rabbim hepimizin kuzucuklarını nazardan saklasın inşallahh
jhonson's ürünlerinden en çok begendiğim bed time serisi. harbiden çok başarılı.
kokuları kalıcı ve bebegin rahatlamasına acaip yardımcı.
jhonson's bebek kolonyalarından da sadece bed time kolonyasını begendik.kalıcılık ve durdukça kokusunun güzelleşmesi açısından.
diğer kokuları sanki çok alkollü gibi kokuyor :44:
ben bebiş ilk doğdugu zamanlarda kullanmak için tamamen doğal ürünleri yurt dışından getirtmiştim zaten.
bu komiliyi de yedek olarak aldım.pişik kremi felan gerekli çünki.

hangisi içine siniyorsa ondan al derim canımcım.
sonuçta sürekli kucagına alıp koklayacak olan sensin

heheh artık seç begen al ozim

evet çok tembellik yaptım. ama evim de bal dök yala oldu oh be içim rahatladı.

teşekkürler canımcım
kenan paşa nın saçları hem avantaj hem dez avantaj.
banyo sonrası saçlarını taramama gerek yok. kuruyunca dümdüz taranmış gibi oluyor
ama diğer yandan hep gözleriinin önüne geliyor ve çabuk uzuyor.
sıcaklarda alnı hep kapalı.yana asla yatmıyor.
1 avuç jöle sür,bana mısın demez.yine öne geliyor yine.
napalım onu da öyle kabul edicez artıkın
Rabbime hamd olsun.hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.

oh maşallah eline sağlık ne güzel kokmuştur şimdi..
canım benim yaaa...yirim o paşaları benn...

dun geceden beri gobegimde yumruk olusmasi hissetmedim merak icindeyim bebis uyuyo olabilir mi bu kadar sure

canım benim ilk başlarda zaten düzenli hissetmeyebilirsin hareketlerini. göbeğine değil de iç tarafa doğru dönmüştür. o zaman hissetmezsin. uyuyor da olabilir ayrıca.

Allah razı olsun evris cim. daha yakışıklıları daha güzelleri senin olsun inşallah bidenemmmm [/QUOTE]

tubiloshh sağol canım bende de var bir tane yakışıklı :)

canım benim ilk başlarda zaten düzenli hissetmeyebilirsin hareketlerini. göbeğine değil de iç tarafa doğru dönmüştür. o zaman hissetmezsin. uyuyor da olabilir ayrıca.

canim arada yine yumruk gibi olmaya basladi :) cok fazla degil ama olsun pit pit pitircik :) insallah 20.hafta ultrasonum haziranda daha 3 hafta var heyecanliyim burda ultrason 2 kez olunca son ultrason bakalim hayirlisi insallah saglik olsun da..

canim arada yine yumruk gibi olmaya basladi :) cok fazla degil ama olsun pit pit pitircik :) insallah 20.hafta ultrasonum haziranda daha 3 hafta var heyecanliyim burda ultrason 2 kez olunca son ultrason bakalim hayirlisi insallah saglik olsun da..

Iyi hadi cnm rahatladin dimi artik. Bir sey yok orda iste kipirdaniyor..
Az kalmis canim tekrar goreceksin minigini. Ben yarin gidiyorum ayrintili ultrason yapicak.

İnsanın kocasını evde bırakıp işe gelmesi de bi garip oluyormuş Bugün yatışta sevgili herifim Sıkıntıdan patladığında göreceğim ben onun "Aaaa sen çalışıyormusun bugün" diye attığı havaları Dün akşam "kredi kartını bırak biraz alışveriş yapacağım yarın.çok sıkılırım evde otur otur" diye hava atıyor bana

Dün 22 gibi yattım.Çok ama çook sıcaktı dün gece.Ben diyim 3 siz diyin 20 kere uyanıp yüzümü yıkadım.Bi ara duş bile aldım sanırım galiba Dinlenmişim az da olsa.

Benim ayakkabılar sıkmaya başladı kızlar varmı aynı sıkıntıda olan.Tuzu çok da kullanmıyorum neden oluyorki?:44: Hayır tuzu tamamen kesemem hipotansiyon var bende mazallah 4e falan düşüverir de kötü sonuçlar doğurur diye kesme dedi drum. Böyle şiş-topal idare edeceğim sanırım 4 ay daha. Yada "AYAKKABICILAR BENİ ÇAĞIRIYOR"

Dün tesadüfen bişey öğrendim sizlerle de paylaşayım hemen.Günde 3-4 hurma yemek bebeğin çok sakin olmasını sağlıyormuş.2.bebeğinde uygulayanlar çok faydasını görmüş.Cennetten gelen taam elbet vardır gerçeklik payı.3 gündür düzenli yiyorum inşallah devam ettiririm.

İlk 3 ay bulantı-kusma korkusu,4.ay işyerinin yoğunluğu,5.ay eşimin ameliyatı derken bana hepi topu 2 ay kaldı keyif sürmek için.Keşke 3-4 ay daha uzasa bu 6-7.aylar Daha kendime elbise-tulum alacağım ona bile fırsatım olmadı.Belki yarın da ben çıkarım alışverişe

Bende durumlar böyle şimdilik.Sizler nasılsınız bakalım?

Bugünkü araştırma konum emzik ve biberonlar :))
Silikon ve kauçuk olmak üzere 2 tip emzik varmış.Silikon 1 yaş altı,daha doğrusu dişi çıkmamış bebekler içinmiş.Sıcak suda kaynatılarak temizlenmeliymiş.
Damaklı ve damaksız emziklerde yine 1-2 yaş sınırı var.Damaksızlar memeye daha çok benzediği için yenidoğanlarda damaksız kullanın diyor uzmanlar.Ama 1 aylık olmadan kesinlikle emzik vermeyin diyorlar.
Biberon konusunda küçükken cam,sonrası için cam olmayanlar öneriliyor.En iyi markalar avent ve nuk diyorlar.Lastik kısmının küçük olmamasını memeye benzeyen geniş olanlardan almamızı tavsiye ediyorlar hep.Ve hava deliği olanların gaz yapmadığını söylüyorlar.Ona da dikkat edeceğim ben.Birde PP ve PES yazıyor biberonlarda.PES daha iyiymiş.PP nin damlatmaması için özel aparatı varmış,uğraşmak sıkıcı diyorlar.Kolik ve huzursuzluk için yardımcı oluyormuş bu özellikler.

Şimdilik kulağıma gelenler bunlar.Belki bugün ilk biberonumuzu ve emziğimizi alırız teyzeleri :) Resim de yüklerim size.

Son düzenleyen: Moderatör:

canm benm yenı bat tarıhım 13 hazıran değiştirirsen :)

Dün ikinizde aklımdan geçtiniz mesaj atma hakkım olmadığından atamadım.İnşallah bir daha gelmez o batlarınız.[/QUOTE]

Hayırlısı canim benim adet döngüm değişti artik sanırım 43 gün galiba sınavlar bitsin doktora gidicem bakalim :'(

Hayırlısı canim benim adet döngüm değişti artik sanırım 43 gün galiba sınavlar bitsin doktora gidicem bakalim :'(

Hiç sıkma canını.Dra git tabi.Belki sende 2 kez yumurtlayanlardansındır.Döngü uzun olunca 2 kez yumurtlanabiliyormuş.İnşallah daha fazla beklemezsin.Dualarım sizinle.Biliyorsun

Hiç sıkma canını.Dra git tabi.Belki sende 2 kez yumurtlayanlardansındır.Döngü uzun olunca 2 kez yumurtlanabiliyormuş.İnşallah daha fazla beklemezsin.Dualarım sizinle.Biliyorsun

Saol canimcim. Bizimde dualarimiz seninle. Seni mutlu görmek ne güzel enerjin bize bile yansıtyoır tatlım. Sen hep gül :))

Kızlar merhaba

Bugün sabah kahvaltısından sonra eşimle dogru mutfaga geçtik dip köşe temizlik yaptık.

Buzdolabı baştan aşağı boşaltılıp temizledik. Tekrar düzenlendik.

Ivır zıvırlar atıldı.

Mutfak balkonu süpürülüp silindi.

O arada yemeğimide yaptım. Taze fasülye Pişerken hiç durmadım bi oraya bi buraya koşturdum.

Bi ara yoruldum salona geçip uzandım.

Eşim yoklugumu sonra farketti. Uyuma numarası yaptım. Nerdesin diye seslendi.

Bak bak diyo nasılda uyuma numarası yaparmış. Adam yemiyo artık ya. Çok sık yaparım bu numarayı.

Ay diyorum kalkamıyorum bir el atta kaldırr hadi hadi sen kalkarsın diyip gülüyo

Şimdide süpürülecek mutfak ve silinicek bi o kaldı. Keyfim ile kahyam kalkarsa yapıcaz inşallahh.

Eşim işe gitti 4 te. 6 gibide yemek yeriz. Gerçi ben atıştırdım. Duramadım yedimm

Yarında ütü yapmayı planlıyorum. Onlarda aradan çıktı mı tamamdır. Rahatlıcam tamamen.

Benden haberler bunlar kızlar.

Öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…