Bol bebiş topiği

roter canım büyük geçmiş olsun ben de düşüreli 10 gün oluyor.. Hayırlısıyla yine yeniden hamile kalacağız inşalllah..

sağol canım çok şükür iyiyim,bana kalsa ayağa kalkıp köşe bucak temizlik yapıcam,gezicem,tozucam :) sancım falanda kalmadı ama doktor kanamalı alan biraz büyümüş yatacaksın diyor her ihtimale karşı, yatıyorum canım buna şükür :))okulu kapattım kevokcum tam 1 aydır sürekli raporluyum,her hafta normal hayata dönme umuduyla doktora gidiyorum ama dönemiyorum :)) çok şükür beterin beteri var şikayet etmiyorum :) sen beklemelerdesin, inşallah bu ay güzel haberler alırız senden de :)) kaç gün kaldı şimdi 12 gün falan mı kaldı?

Testini atmasaydın.Belki benimki gibi döllenmenin ilk günü olduğundan geç çıkar sonucu.Ay hadi haber bekliyoruz senden.Habersiz bırakma sakın burayı.

5 6 gün varken yaptıgım testte sonradan ikinci çizgi bariz belliydi ertesi gün yaptm onda önce çıktı sonra silindi sonrakinde çıkmadı dün ona baktım çokkk dikkatli bakarsan belli buda duruyo bakalım bunda ne çıkıcak ama olsaydı netleşirdi diye düşünüyorum ama kısmet hayırlısı

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah,tez zamanda hayırlı haberlerle koşarsın buraya inşallah :))

Sen iyi ol da boşver okulu.. Bak bende şimdi okuldayım çocuklarım oyuncak oynuyo.. Konularımız bitti. Hava sıcak çocuklar ders yapmak istemiyo.. İlgilileri hemen dağılıyo... Düşünme okulu.. Senin branşın ne canım?

9 gün kaldı bata.. bazen kendimi belirti ararken buluyorum sonra hemen vazgeçiyorum..

müzik canım benim branşım,benim bu aralar dersten çok etkinlikler yeterince dolduruyordu canım,şimdi bensiz yapıyorlar herşeyi :))bide yatılı bir lisedeyim kevokcum,okulun yatılı nöbeti çocukarın sıkıntıları bitmiyo haliyle,lojmanda da olunca her daim okulla iç içe oluyoruz. aslında bi yönden yattığıma sevinmiyo değilim,okula gitsem bu halimle sağlam çıkamazdım canım,her şeyde vardır bir hayır diyelim...senin şimdi 9 günün kaldıysa 4 gün kala bile öğrenebilirsin :)) ben tam yumurtlamadan 9-10 gün sonra yaptığım testler hep doğru çıktı :)) hadi inşallah güzel haberler alıcaz canım senden de :))

Branşın güzelmiş.. Ama yatılı okullar zor canım ya.. Hele nöbet işleri sıkıntılı.. Çevredeki yatılı okullara nöbetçi olarak gidebilirdim bende ama istemedim.. Gündüz yeterince sorumluluk alıyoruz birde geceleri zor olur... Allah kolaylık versin..
Daha çok kalıcak mısınız orda yoksa tayin durumu var mı?

Bi topikte görmüştüm kıza transer yapılmış tüp bebek.. Transfer gününden adete kadar hergün ovulasyon testi yapmış..
Test yavaş yavaş koyulaşıyor.. Son adet günüde gebelik testinde silik ovulasyon testinde çift çizgi görmüş..
Yumurtanın döllendiğini günlerce bekleyerek anlamayın diyo. Testiniz koyulaşıyorsa gebesinizdir diyo..
Bende deniycem :)

canim benim ydisi olunca toplam 2 ultrason var biri 12 haftada digeri insallah 20de.
cinsiyet tahmini alayim :)
bu da bizim minis:)
Eki Görüntüle 719171

11+4 te tahminler nedir??

inş okadar çok istiyorumki okadar çok olduki bu müjdeyi vermek isteyeli

Kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırız. Allah ım inşallahhh bebişinizz sizinledir.

Kardeş istiyoruz bizzz kalabalık olalım istiyoruz.

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Bu arada hayırlı cumalar...

henüz biyere gidemiyoruz canım eşim sınıf öğretmeni zor görünüyor,ama belki il içinde başka biyere geçebilirim bende 2 seneye,şimdi bebiş olunca 1 yaşına gelene kadar nöbetten muafım ama sonrasını bu okulda düşünemiyorum zaten. çocuk yokken gecem gündüzüm okulda geçiyordu resmen,haftada 48 saat nöbette okuldasın inan evin yolunu unutuyordum,bide müzik öğretmeni olmaya gör okuldaki her eğlence senden sorulur,senin hiç özelin olamaz....oyyyy oyhh .iyiki gitmemişsin canım aman diyim yatılı okua gitme hayatın bitiyo resmen...

sen şimdi hergün ovu testi yapcaksın ne güzel,ben tam adete 4 gün kala ikisinden de yapmıştım geelik testim 15 dk sonra çok silik 2. çizgi olmuştu ovu testimde de ikinci çizgi nerdeyse birinci kadar koyuydu :)) ay hadi inşallah :)) aman canım ayaklarını sıcak tut bu dönemler kendine dikkat et,çok yormamaya çalış :))

Bi arkadaşım nöbetteyken bi kız öğrenci ilaç içip intihar etmeye kalkışmıştı. Çok uğraştı o soruşturmayla. Kıza birşey olmadı allahtan ama arkadaş sürekli mahkemelerde.. Kız gündüz gelen arkadaşlarından almış ilacı gece tuvalette içmiş. Napabilirsin ki.. Çok zor gerçekten..

Ben her gün ovu testi yapmasamda ara ara yaparım.. Eger koyulaşma görürsem hergün yaparım :))
İnşallah o çift çizgileri gebelik testllerinde görürüz canım.. Rabbim hayırlısını verir inşallah.. Sağlıklı hayırlı olsun başka birşey istemem.

İnşallah canım..
Rabbim bize de o günleri göstersin..
bir sürü kardeşimiz olsun :)

birde böyle yönleri var canım, Allah korusun her nöbet günüm vukaatsız geçsin diye dua ederim hep...
bişey kalmadı inşallah 6 güne hayırlısıyla öğreniriz canım haberini. Aminnn canım hayırlı ,sağlıklı evlat nasip etsin isteyen herkese.

teşekkür ederiz teyzesiii
bakalım 2. nasıl bişey olucak.benzicekmi abisine.merak içersindeyim

sen iste yeterki kuzum.maşallah,uslu bir damat olur.sakin çocuk
kızını üzmez.
içkisi sigarası karı-kız olayı yok.oğlum die söylemiyorum süt çocugu gibi çocuk

tubi maşallah oğullarına rabbim nazarlardan korusun hayırlı evlat etsin inşallah...

Allah razı olsun canım benimm

tubiloshh maşallah pek yakışıklı oğlun Allah bağışlasın canım... :)))

Allah razı olsun evris cim. daha yakışıklıları daha güzelleri senin olsun inşallah bidenemmmm

hayırlı cumalar arkadaşlarımmm
nasılsınızz???

hepinize ayrı ayrı öpücüklerimi yolluyorum.

civil den aldıgım siparişler elime ulaştı.hepsi birbirinden güzel yine.
ama komili bebek ürünlerinin kokularına bayıldımmmm
oğluş üzerinde deneme yaptım.
1 saat oldu halen bebek losyonu kokusunun güzelliğini kaybetmiş değil
bayılıyorum bebek kokusunaaa
tavsiye ederim
kenan da ürünlerin hepsini jhonson's baby den almıştım.ama komili daha içime sindi.%100 zeytinyagı içermesi de extra bir artı bence...

neysehh ben temizliğime devam edim.2 gündür tembellik yapmıştım.acısını çıkartayım

Güle güle kullanın tuğbaam cicilerinizi.Oğluna bayıldım.Allah nazarlardan saklasın çok tatlı.Bende jhonson düşünüyordum.Bende onun bebe yağı kokularına bayılırım çünkü.Komiliyi de koklamadan edemeyeceğim bu tavsiyenin üzerine :)

oy oy yirim ben damadımı.. ikinci daha yakışıklı olursa onu alırız

ne güzel güle güle kullanın inşallah...çok tembellik yapmışsın tubişim yeter
titiz olunca insan durmak bilmez tabi.. Kolay gelsin şekercim. bende sana öpcüklerimi yolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…