Bol bebiş topiği

Maşallah maşallah.Güle güle kirlenin inşallah.Bende 1-2 saat erken çıkabilirsem kuaföre gitmeyi düşünüyorum.5 aydır uğramadım keçeye döndü saçlarım.Zaten pırasa gibi dümdüz,bi de boyatmıştım hepten yıprandı.Boyatmam da kısa katlar istiyorum.Çok hoş olmuştu en son kestirdiğimde.Hem hacimli görünüyor hemde çok güzel görünüyor taçla falan Azcık kendime bakayım dimi?Sıkıldım bu tombik göbekle sağa sola yalpalayarak yürümekten.Kendimi çağın gerisinde kalmış gibi hissediyorum.Spor ayakkabılar,bol giysilerle.Zaten içimden gelmiyordu süslenmek eşimin konusu yüzünden.Şimdi havamdayım

Sağoll canım

Ohh git valla kuaföre. Bende kaç gündür bakımsızdım he. Kaş bıyık derken orman gibiydim

dün onları hallettimde yüzüm gözüm açıldı.

Benimde saçlarım çok uzun ve kalın telli. Tokalar tutmuyor o derece. Taraması ayrı dert kurutması ayrı dert. Saç kurutma makinesiyle bile yarım saatte kurumuyo Tarama olayı ise bi o kadar sürüyor karışıo çabucak.Kestirmeyede kıyamıyorum ama kestirecem bu antalya sıcagında bide bunlar uğraşamıcam

Karışma sorunu bende de var.Ve maaleef benimki ince telli.Bir yeri tara diğer taraf karışır.Kuaför bile şaşırır nasıl oluyor bu diye.Kuruması da uzun sürer.Makinanın sesini hiç sevmem.O yüzden föne gittiğim çok nadirdir kuaföre.Kestirir çıkarım genelde.Düğün,davet falan olursa o zaman katlanırım o boya-kadın-ağda kokulu bol çeneli yerlere Hiç kadınlık bulaşmamış valla bana.Kızıma nasıl öğreteceğim "normal" bir kadın olmayı bilmem
Kestirmeme eşim de kızıyor.Bende seviyorum uzun saçı.Ama çok kısa katlar çok hoş duruyor düz saçta.Herkes bayılmıştı saçıma.Şimdi katlar da karıştı,saç da uzadı.Bakım onarıma ihtiyacım var :))
Ya ben bi de şey sorcam bilgin varmı incicim senin?Ayak parmaklarımda nasır var 2-3 tane.Onlara ilaç alayım diyorum.Yada nasır bandı.İşe yaramıştı kullandığımda.Hamilelikte sakıncalı mıdır?

Ayşecim gerçekten bir bilgim yok. Ayagım şişti demişsin. Bende şuanlık öyle bir sorun yok. İlerleyen zamanlarda ne olur bilmem.

Merak etme kızına herşeyi ögretirsin inşallahh.

Bütün gün ıvır zıvır işlerle uğraştım.Hava çok güzeldi.Çıkabilseydim keşke.Hala daha bürodayım ve boş boş oturuyorum.Midem çok yanıyor.Ne yesem ne içsem geçmedi sabahtan beri.Çok sıkıldım bugünnnn

Bugun doktora gittik. Bizim kucuk hanim yine yuzunu gostermedi arkasi donuktu. Anlasilan dogunca gorcez yuzunu. Gecen ay da saklanmisti yine ayni. Nazli kizim benim. Ayrintili uktrasonu yaptiramadim radyoloji uzmani bugun calismiyormus. Cumaya randevu aldim. Ogun bakalim kucuk hanim yine mi sirti donuk olacak...

Tubisim civile gittim. Birsuru ciciler aldim. Gercekten fiyat olarak cok uygun. Yarin fotolarini sizlerle paylasicam insallah.

Aysem bende 5 kilo almisim. Ayrica benim ayakkabilarda sıkıyor sanki. Ozellikle isyerinde hissediyorum. Tansiyonum filan hep olcuyoruz. Ayak numarasi buyuyebiliyormus sanirim gebelikten.

Ayşe merhaba canım kızma ama bu konuda hevesli olmamalısın .. Doğumdan sonra çalışmaya devam edip etmeyeceğini bilmiyorum ama evdeysen asla...Nerede olsa kim olsa yazarım bu konu üstüne Biberon ve emzik... Hele de emzik... Yavrucağın çenesi yorulursa seni emmeye hali kalır mı hiç? Ayşe... Bir tanem sen yapma bari...Evde bulunmamalı böyle yapay şeyler...Ağladıkça istedikçe sadece anne sütü vermelisin... Ben oğlumu böyle büyüttüm emzik yok, biberon yok kuralım bu...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
bugün gelemedim pek.
günüm çok koşuşturmalı geçti.
sonucu da pek hoş olmadı açıkçası

kayınvalidelere gittik,pazara çıktık,alışveriş ettik biraz...
hava çok sıcaktı ve sabahtan beri geçmeyen bir bel agrısı...

eve geldim oturur oturmaz bir anda bir ıslaklık hissettim
kontrol ettiğimde su gibi birşey oldugunu gördüm.
yani akıntı felan değil.bildiğiniz su
önce önemsemedim. üzerimi değiştirdim.derken yine aynı şey oldu.
yerden bişey almaya çömeldim ve yine sırılsıklam :26:
hemen dr umu aradım. sancımın olup olmadıgını sordu.sancım yok ama
hemen uzan dedi.devam ederse hemen geliyorsun dedi.
havaların çok sıcak olmasından,bebegin suyunun fazla olmasından,çok su içmiş olabilecegimden... birçok nedeni olabilirmiş.
sanki şu an için azaldı gibi.
bir süredir bişey yok.
Kenanda da olmuştu çok az.suyu fazlaymış ve kesenin üst tarafındaki minik delikten sızıyormuş.

deli danalar gibi koşuşturmaya son verdim.
artık son haftalarında olan hamile bir kadın gibi davranmam lazım sanki

evris canım benim,haklısın ama şunu da unutmamak gerekiyor ki,her çocuk aynı değil.
mesela eltimin bebegi, gayet güzel emiyor ama çok panik bir çocuk.sinirli ve sakin değil.
emzik verdiğinde çocuk çok sakinleşip uzun süre kendi kendine vakit geçirebiliyor.
bazı çocuklarım emme içgüdüsü çok fazla oluyor.
karınları doysa bile emmeye devam etmek isteyebiliyorlar.
sırf bu yüzden oğlumun çok öğürüp çıkarttıgını bilirim.
Kenan da çok emme içgüdüsü yüksek bir bebekti.
ilk 4 ay emziksiz uyumazdı ama sonrasında kendisi bıraktı.
ağladıkça anne sütü tabiiki verilmeli.ama içgüdüsünü bastırması için emzik de verilebilir bence

daha önce de yazmıştım, her annenin çocuk yetiştirmesi,kuralları,disiplini farklıdır.
kimine doğru gelen kimine yanlış gelebilir.veya tam tersi.
insan deneme yanılma yoluyla öğreniyor.

tabiiki senin de dediğin gibi emzik çok sağlıklı birşey olmayabilir ama kimi zaman da gerekli.
çocuklar çok sakin oluyorlar emzikle.

naçizane fikrimi paylaşmak istedim

İyi pazarlar kızlar.

tubişim geçmiş olsun okurken bian dogum mu yapacak dedimm

Çok şükür herşey yolunda gözüküyor.

Kendine dikkat et.

Artık sen dogumu yaklaşan bi kadınsın. Kıpır kıpır olma yeterr gayriiiii

Kızlar artık hamiş haberi almak istiyoruz.

Eglenceli, seyidecim güzel haberler verin bize.

Bizine bizz kardeş isterizzzz

ne yalan söylim incim bende bir an öyle sandım
durup dururken fışş,bir ıslaklık.
ama devam etmedi çok şükür.

bugün davetli oldugum yerler vardı.iptal ettim mecburen.
eşim de zaten dün katı kurallar koydu
artık eskisi kadar gezmek-tozmak yokmuş.
o da beni düşünüyor ama bu sıcaklarda da eve kapanmak zor ya.
neyseee görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler...

sen nasılsın incim?
dün temizlik yapmışsınız?
maşallah sizee... güle güle kirletin inşallah

Amann tubisim dikkat et kendine. Onemli birsey olmadigina sevindim. Gecmis olsun canimcim bol bol dinlen artik. Dogumdan sonra kosturmacan cok olcak.
Tubise katiliyorum kesinlikle. Zaten bazi cocuklar ne kadar verirsen ver almiyorlar ama bazilarini da sakinlestiriyor.

günaydın kızlarrr iyi pazarlarrr
hava güzel,rüzgar püfür püfürrr...

herkeze iyi haftasonları diliyorummm

Iyi pazarlar kizlar. Siz yaptiniz temizligi. Bugun sira bende. Hadi bana iyi temizlikler optum sizi...

merhaba ozimm
evet dikkat etmek gerek artık ama nasıl
bu havalarda insanın kanı kaynıyor.ahanda eltim aradı az önce.
hazırlanın kahvaltıya gidelim açık hava biryere diye.
gel de evde otur şimdi oturabilirsen

geçen hafta voleybol bile oynadım sen düşün
neyse çok kalkmayıp, tepinmeme sözü verirsem belki kociş tamam der

kolay gelsin canım benim. yorma kendini fazla.yawaş yawaş yap tamam mı

fıstıklar iş bitmiyor ki. bugünde ütü yaptım bi sürü. hepsi de eşimin.

benim 2 tane gömleğim vardı onları en son yaparım demiştim. birini ütüledim diğerini ütülemedim sıkıldım yaa 2 saattir ütü mü olur

Beyfendinin bütün yazlıkları yıkandı ütülendi ohh mis valla. Benimkileri kim ütülicek

sabah yine kahvaltıdan sonra mercimek çorbamı yaptım. Onuda aradan çıkarttım. Taze fasülyem vardı. Eşim başka bişi yapma dedi benimde işime geldi.

salata yaparım yanına bide yeriz mis gibi.

Ozym sana kolay gelsin. Yavaaş yavaş yap. Sen çalıştıgın için mecbur işler haftasonuna kalıyor. birlikte yapın

tubişşim oh olsun sana gezme tozma yok kocacın dogru demiş

Ayy tubiş bide dünden beri ara ara adet olcakmış gibi ağrım olmaya başladı. Epeydir olmuyodu. Bizim sıpa iyice büyüye ondan mı acep

kuzum kusura bakma geç cevap yazıyorum giderek daha da kötü oluyorum hem bulantım hemde kusmam çok arttı hatta sabah aç karnına bile çıkarıyorum.

canım kasık ağrın çok normal bebek geliştiği için sende kasık ağrısı yapıyo,çapraz komşum beş aylık hamile onunda 3.ayında sadece kasık ağrısı vardı aynı senin gibi bulantısı,kusması yoktu ama sadece o ağrısı vardı sıkıntı etme kuzum.

:
bugün aynı menüden gidiyoruz canım :)) afiyet olsun canım. aynı kasık ağrısını hatta bazen10-15 saniye süren şiddetli adet sancısını bende yaşıyorum, ama büyüyor bizim sıpalar :))

Tsk ederim tubisim. Dimi ya ben de duramam evde. Hanim hanimcik otur bakiiim yok voleybol filan ancak kenanla yerden top yuvarlamaca oynayabilirsiniz benim yakisikli damadim
Size iyi eglenceler tubisim.

Ohhh yemekler tamam incim. Afiyet olsun.
Arada agrilar oluyor cnm rahim genisliyor ya hatta benim bazen bicak saplanir gibi oluyor karnima. Rahimdeki baglar geriliyormus.
Buyuycek tabi annei kucuk mu kalcak...

Evet canim ya mecbur haftasonlari temizlik. Haftaici zaman kalmiyor. Banyoyu bitirdim fayanslari sildim tuvalet lavabo ilacla yikandi yerleri de yikadim ohhh. Simdi balkonda sira ama kocise yikmayi dusunuyorum onu da. Bebise yazik ya ben kipirdandikca o da icerde sersem oluyordur simdi sut saatimiz. Cok mu yiyorum acep gecen aydan bu yana 2 kilo almisim. Neyse dogumdan sonra spor yapariz artik tombik anne olucammm bu gidisle.

kızlar cicilerimiz...alt acma minderimiz kapitone battaniyemiz ve yeleğimiz. bu yeleğin badisini istiyordum ama kalmamış....

Rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah iyi günlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…