Bol bebiş topiği

Aişem
Canım Maşaallah seni iyi görmek içimi ferahlatıyor
Cadiozy
Sen ne alemdesin dadlımmmm
Fıstığına aldığın cicileri gördüm Maşaallah darısı bizlere bizde paylaşırız inşaallah

evet geliyor Ayşem büyük gün. eylülü sayma temmuz ağustos var.. Kurtulacaksın Allahın izniyle hepimiz hayırlısıyla kurtulacağız inşallah.
Yavaş yavaş almak daha güzel kesinlikle canım. Nasılsa alınacaklar belli ya renk seçimini de yaparsın gidince iyice inceler alırsınız..Ufak tefek eşyaları da epey aldın sen zaten..

13.haftada daha iyi hissediyordum ben kendimi.Ağzımın içindeki o garip ekşilik 16.haftada geçmişti ama.
İnşallah çabuk geçer seninki.

Yaa bu haftalarda bebişimi hissetmem mümkünmü kızlar?
Bende gaz dışında hiçbir his yok
Hissetmek istiyorum bennnn
En erken hissedenlerden biri bendim galiba.15-16.haftaydı sanırım.Gaz sanmıştım.Normalde 20.haftada başlıyor hissetmeler.

İyiyim canım çok şükür uğraşıp duruyoruz işte eksikler bitmiyor ki cnmcım.
aminn inşallah.Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah. biz araştırmaktan epey şeyler öğrendik.
Sıra size de gelecek. Karar vermek ne kadar zor başa gelince anlıyor insan. Ben normalde böyle hiç incelemezdim ama çocuk olunca iş değişiyor.

sen nasılsın cnm?bulantılar nasıl oldu?

Aleykum selam cnm.
13. haftayı doldurduktan sonra değişmişti biraz benimki 16.haftada artık iyiydim.
Belki yarın cinsiyeti de söyler doktorunuz.Güzel haberlerle gel inşallah cnm

Ovvvvvvvv baya geç hissediliyormuşşş
Ben inşaallah erken hissederim ya nasıl heyecanla bekliyorum bi bilseniz

Canım iştahım yerinde yiyorum ama sonrasında devamlı bulantı oluyor geceleri bulantıdan dolayı uyuyamıyorum.
Olsun inşaallah geçer hepsi.
Yağsız yemeye dikkat ediyorum dualarınızla iyi olacağız inşaallah.
Canım yarın doktorun cinsiyet tahminini bile söylemeyeceğini biliyorum
Eltim 2 tane doğurdu aynı doktorda 4.aydan önce söylemiyormuş.
Bizim komşunun bebğine kız olabişlir demişler 6.ayda erkek olduğunu öğrenmiş şok oldum
Bakalım hyırlısı olsun canım..

benim de gece de olurdu bulantılarım. Çok zor Allah yardımcın olsun. Geçecek inan hepsi geçecek sonra alışveriş telaşı başlıycakk....
Hayırlısı olsun cnm Allah gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
Çok şükür canım.Dualarınız sayesinde döndük eski günlerimize çok şükür.

Kız daha ne aldım.Biberon,tırnak makası,burun aspiratörü,tarak-fırça,küvet ve filesi-kovası-maşrapası,banyo ürünleri sadece.Ha bi de ana kucağı aldık.Arabası,odası,beşiği,perdesi,yatak odası,giysileri,havlusu herşeyi duruyor daha.

Yaa bu haftalarda bebişimi hissetmem mümkünmü kızlar?
Bende gaz dışında hiçbir his yok
Hissetmek istiyorum bennnn

inşallah ayşe gibi 15. haftada falan hissederiz canım, aynı senin gibi çatlıyorum meraktan nasıl bir duygu diye :=) zayıflar daha çabuk hisseder derrler,bende 53 kiloyum. inşallah tez zamanda hissederiz :)

Benden çok şeyler aldın Ayşem. Daha ne biberonumuz var ne tarağımız. Küvetle filemiz var.Küveti de bugün aldık daha. son bir tane kalmış bu sefer alacam dedim :) bir de birkaç takım kıyafetimiz.
Daha geç alışverişe başlayanlar var. Biz yavaş yavaş başladık. 7.aydan sonra aldım ben diyor arkadaşlar..
Hallolur hallolur sen merak etme. İstesen hepsini en fazla iki haftasonunda bitirirsin.

Son düzenleme:

Çalışmasak keyifle sakin sakin gezer alırım.Bir de erken doğum riski korkusu olunca bi an önce alayım istiyorum.Yarın bakalım ne diyecek doktor.

Çalışmasak keyifle sakin sakin gezer alırım.Bir de erken doğum riski korkusu olunca bi an önce alayım istiyorum.Yarın bakalım ne diyecek doktor.

Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Olsun pazar günü epey hallolur annelerle alışveriş. Sonra da eksikler yavaş yavaş tamamlanır. Bazılarını da netten tamamlarsın olur biter.

Oh hamişler kaynatıyor gene...
Muhabbetiniz bol olsun kızlar. .
İyi haberler var rabbim sonunu iyi yapsın inşallah.
Bende karnelerle boğuşuyorum.
Akşama yemeğe de misafirim var daha ortada birsey yok.
Makine hala çamaşır yıkıyor. Bugün çamaşır günüm.
Hafta sonu eşimin sürprizi varmış merakla bekliyorum.
Pazartesi salı günü tam gün seminerim var.
Okulda sınıfta bir yığın işim var.
Oyy bende durumlar böyle:))

kizlar yaa dun aksam esimle oturuyorduk oyle bir sey dedi ki icim burkuldu yaa... bu ay olur insallah hayirlisyla bebis karnimda olurda bitanecik askim da babis olur... kizimiz olsun istiyor bir de hep ama ben erkek istiyorum fark etmez ama yaaa saglikli sihatli olsun bebisimde aslinda fark etmez lutfen dualriniz da beni unutmayin...

bu arada bugun adetimden sonraki 19 cu gun ya ovulasyon testi yaptim yine negatif cikti bir daha yapmiycam cok sinirimi bozuyor ya...bir turlu yapmayi beceremedim..

Maşallah maşallah.Ne güzel yoğunluk o öyle.Allah güç kuvvet versin Kevokcum.Bende merak ettim kız sürprizi.Ben bayılırım sürprizlere.Benimki de bi yapar sorma :))
İnşallah sende bu ay ona güzeelll bi sürpriz yaparsın bebeğinle

hadi bakalım hayırlısı, bana değişebilir dedi ya belkide kızdır :)) benden kaynana olmaz diyorum eşime kıskanırım diyorum, kız olursa da ben kıskanırım diyor :)) töbe töbe :))

O konuyu hiç açma.Sıkıntılar basıyor benim herifi kız olduğunu duyduğundan beri.Yok çocuğa çip taktırcakmış,takip edebilmek için.Yok koruma taktırcakmış.Asılan olursa vururmuş katil olurmuş.Daha neleer neler Ben daha katı görünüyordum ama sanırım babasının katı kurallarını yumuşatmak bana düşecek

Allahım göndersin inşallah bu ay bebeğinizi.Zaten insan en çok onların hayalkırıklıklarına üzülüyor adet günlerinde.Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.Dualarım seninle canım

Bende çok merak ediyorum ayşem. Ben çok süpriz yaparım çevremdeki bir çok kisiye. Organizasyon konusunda çok iyiyimdir. Bakalım süpriz yarın:)
Evet çok yoğun günler ama yoğunluğu seviyorum. Elim hızlıdır. Şipşak corbam hazır bile:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…