- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.281
Çok belirgin çizgin.Kana git hiç bekleme bence.
:)) Teşekkür ederiz Tubilosh teyzesi.Allah kullandıracak günleri de görmeyi nasip etsin.
Hadi bakalım büyük buluşmaya güle güle git,güle güle gel inşallah.
Evlerimiz aynıymış.Benimde 4.30da girmeye başlar güneş yatağıma.Salona taşınmamız yakındır.günaydın kuzum,
al benden de okadar.bugün bi acaip im.eşimle tartışmam olmadı ama daha uyuyor.belki uyanınca bir fasıl biz de birbirimize gireriz
kendimi stresli hissediyorum bugün.
gece oğluş yanımıza gelip yatmış,sabaha karşı beni tekmelemesinden uyandım.karnım ağrıyordu
sabah sabah güneş odaya vuruyor,sıcaktan mahfoldum,yatamadım.
başım ağrıyor, canım birşey yapmak istemiyor.
Hayırdır inşallah.
bugün belki kendimi dışarı atarım.pijama felan bakmaya
sıkıntı yapmamaya çalışmak lazım aslında ayşem.bebişlerimiz için...
çok hassas zamanlarımızdayız.
Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin.
inşallah sen de yarın güzel sonuçlarla dönersin canımcım
Günaydın bugün gidiyoruz doktora. sabah gee yaptım test ama dün akşama göre biraz silik çıktı. Gerçi hiç kimyasal gebelik yaşamadım ama ne bilim korktum. Bide karnımın altı ağrıyo. Sizce dün gece yatmadan önce içtiğim 1-1.5 lt su sabahki idrar testimi etkilemiş olabilir mi? Çünkü suyu içtim 5 saat sonra kalkıp test yaptım.
Evlerimiz aynıymış.Benimde 4.30da girmeye başlar güneş yatağıma.Salona taşınmamız yakındır.
O kadar gerginimki midem yanmaya başladı.Nefes de yetmiyor.İşten de izin almak istemiyorum.Yarın nasılsa geç geleceğim.
Evde şeker aleti var.Geçen akşam ölçtük benimkini.Tıka basa yemek yedikten 1 saat sonra 3 bardak meyvesuyu+1 muz yedim 87 çıktı.Tokluk şekeri yemekten 2 saat sonra ölçülüyor ama hem erken ölçmemize hemde çok şekerli yediğim halde düşük çıktı.İnşallah bi sorun çıkmaz yarın:18::18::18::18::18:
Çok dolaşma sende pijama falan diye.Hem havalar sıcak,hemde zaten sıkıntılar yaşıyorsun.Ben aldım takım.Gecelik+altüst pijaması+sabahlığı 4lü takım.Bir tane de senin dediğin gibi lcwden alt pijama alayım yedek diyorum.Deneyimlilerden örnek alıyorum kendimce.İyiki varsınız
inşallah sonuçların güzel çıkar canımcım
çok dolaşmam sanırım ama artık almak lazım.bize yakın lcw var.oraya bir göz atarım.bulamazsam eşimle daha sonra başka yerlere de bakarız.
eşimin haziran 2 de sınavı var.
o yüzden bugün onu yanımda götürmem.ders çalışsın evde.
yarın da Eyüp stadında konser var :)
grup dergah ve necmettin Nursaçan hoca gelicek.
tam da son zamanlarıma denk geldi önemli olaylar,düğünler vs...
neyse vardır bunda da bir hayır elbet...
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana kuzuşkom
ayyy geçmiş olsun canım yaa. Bol su iç. Uzanma imkanın varsa sessiz bir yerde azıcık yat. Sabahın gerginliğinden olsa gerek ....
Allah yardımcısı olsun eşine sınavında.Benim de 29 Haziran'da sınavım var.İnşallah veririm de kurtulurum.Bu hafta çalışma programı yapacağım daha.Son haftaya sıkıştırmayım.Gerilmek istemiyorum sınav için falan
Benim kuzenimin düğünü 30 ağustosta.Eşimin kuzeninin düğünü de 31 ağustosta.Benim doğuma 2 hafta kala olacak.Belki de o zamana kucağıma alırım belli mi olur.:18: Tam gününü doldursun inşallah kuzularımız.Erken gelip sıkıntıya sokmasınlar bizleri.
Sağ şakağımdan bi ağrı girdi yarım saat önce gittikçe şiddetleniyor(((((((((((((((( Bişeyler atıştırdım,parol içtim,ağlayacağım ağrıdan biraz daha sürerse ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Takvimine bakınca bi an afalladım.Allah tamamına erdirsin inşallah.O 5 haftalık takvimin 38-40ları da görsün innnnşalllahhhhne yaptın, aldın mı sonucunu ??
Allah razı olsun canım.inşallah senin sınavın da çok başarılı geçer.
son bir dersimiz kaldı bizim de.inşallah biter bu yıl.
sonrasında da askerlik :18:
bakalım o nasıl olucak.
ama bu sene gitmem seneye giderim diyor.
her şekilde zor olucak bizim için...
ayyy senin de doğum zamanlarında düğün var he?
Rabbim kolaylık versin inşallah.
hayırlı zamanda gelsin kuzucuklarımız
ayy canım benim çok geçmiş olsunn
devam ederse izin al bari işten.
sabahki gerginliktendir büyük ihtimal.
rahatlamaya çalış kuzum.
ihmal etme.devam ederse izin al eve git dinlen.zaten sabah da dr a gidicen
Takvimine bakınca bi an afalladım.Allah tamamına erdirsin inşallah.O 5 haftalık takvimin 38-40ları da görsün innnnşalllahhhh
Biraz hafifledi parol sayesinde. Boğazımda iltihap var gibi sanki.Gıcıklanıyor 1 saattir.Hasta falan olmam inşallah.Kendim ve bebeğim için değil de eşim için istiyorum hasta olmamayı.Doktor çok önemli 1 ay grip olmayacak dedi.Valla yatağı falan ayırırım grip olursamKıyamam ona.:18::18::18::18:
gecmıs olsun canım ıns olmassın ama aynı seyelrı bende yasadım ıkı gun oncee ıkı gun cektım hem bas agrısı hemde o bogazımdkaı gıcıklanmayı bu sbah bı kalktım bogazım sısmıs grıp olmusum sen dha basındasın olmadan hemn c vıtamını flan al lımon yee suyunu ıcc zencefıllı içecekler yap kendıne olmadan atlatırsın ınss canım
İnanırsan çok acıktım ama canım hiçbişey istemiyor.Karnımı doyurayımda limonlu çay ile başlayacağım önlem almaya.Evde de zencefilli bal karışımı var.Akşam da nane demlerim.Sıcak sütle uyurum falan filan.Baya bitkinim çünkü.
dünde ben öleydımm elımı kaldıracak halım yoktuu aksam 9 olmadan uyumusum zatennn sabhta hasta uyandım ıstee:2::2:
kızlar merhaba nasılsınız bakalım? ben geldim 2 li testten, 1,5 saat çankırıya gittik geldik.çok şükür ense kalınlığı 1 cm çıktı normal dedi,kan sonucu daha sonra çıkıcakmış. kanamalı alan için hep yatacaksın,kendini yorma dedi.düşük riski devam ediyor dedi( hayırlısı Allahtan. minnağımız gayet hareketliydi maşallah,doktor bey tam olarak emin değilim ama erkek gibi dedi,ne olsa kabulümüz zaten :))
selam kızlar. Ben geldim. Ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık. Herşey normal dedi ben bir sorun görmedim dedi.
Çok şükür bunu da atlattık. İlk defa yüzünü gördük ufaklığın. tam net değildi ama bu sefer sırtı dönük değildi. O kadar kuru üzüm yedim fayda etti demek ki
Ayşem hayırdır ne oldu? geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine.
Yakında eski halimize döneceğiz hatta daha bile zayıflamış olacağız miniksıpalarımızla uğraşırken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?