Bol bebiş topiği

Bende çok severim sürpriz yapmayı.Yıldönümünde beyine kırmızı kalp kutuda çikolata ve gül gönderen bi benim sanırım.Bi de sen varsın sanırım O da benden azıcık feyz alsa çok daha hoş olacak ama beklemedeyim bakalım 2 yıldır:109::109::109::109::109::109::109::109::109::106::106::106::106::106:

oyyy oyyyy işin var desene :)) Allah yardım etsin canım :))

Ayşem bi günümü ayırayım sana süprizleri anlatayım hemen yapmak istiyceksin aynısını. NerdeN nasıl aklıma geliyor bilmiyorum hemen bi anlık. Eşime doğum günü için 45 dk. film çektim mesela. Montajlar hersey dahil. Çok uğraştım ama ona değer.
O da yapmaya çalışıyor ama gizleyemiyor anlıyorum süpriz kaçıyor:))
Ama yapmaya devam et canım ben bu hayattaki hiç bir şeyin karşılıklı olduğuna inanmıyorum. O bana bir yapsın ben on yaparım hiç farketmez. .

ÖZLEMCİM

Canımcım 2 defadır yazıyorum ama tam yollayacagım zaman net gidiyor...

hayırlı olsun sonuçlarınızın güzel çıkmasına çok sevindim.
maşallah cadı yüzünü de göstermiş sonunda

yarıyı geçtin hamd olsun.bundan sonrası çabuk gidiyor.
yokuşu çıktıktan sonra inişe geçmek gibi birşey.

Rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin inşallah

Bugün doktora gittim. 3 haftalıksın ddi ama idrarımıza keton çıktı. Çok mu kötü bişi bu??

keton derken :44:

ayşecim

phia msn e giriyor ara ara ama yazmıyor pek.
arada hal hatır soruyorum.cevabı da hmen alamıyorum maalesef.
kendi işlerine verdi kendisini.
en son düşük yapmıştı birkaç ay önce.
patalojide temiz çıkmış sonuçları.

tugra ise netinde sorun oldugu için giremiyordu.
sonra da tamam sorun çözüldü dedi ama tekrar kayıplara karıştı :26:

noluyor bu kızlara blmem...

ebsonu da en son geçen ay mıydı aceba :44: ben yine adet oldum yazmıştı ve sonrasında görmedim maalesef

gelse şu kızlar yaa. eski kalabalık ortamımızı bulsak

Kizlar soyle bir sey yasayan var mi? Burada hava sicak olmamasina ragmen yatinca ozellikle bas ve bacak kisimlarim epey terliyor. Bir de aksam uzeri yani 5-6 gibi bas zonklamasi ve halsizlik oluyor. Normal mi?

İdrardaki bi bakteri. Ama ulaştım doktoruma önemli değilmiş.

Yaa bir de sol tarafimda uyuyamiyorum saga donup uyuyorum napicam
Alisirsin canim ben sirtustu yatmayi cok seviyordum ama alistim artik. Sag ve sol yan yatiyorum ama sol yan daha rahat oluyor.
İdrardaki bi bakteri. Ama ulaştım doktoruma önemli değilmiş.
Bol su ic cnm. Bir de uzun sure ac kalmamaya calis.3 haftalik ha minnacik daha. Allah tamamina erdirsin.

Canimsin cok sukur yariyi gectik. Inise geciyoruz ha yokus asagi kostururuz artik
Opuyorum tubisim seni..

Bugün doktora gittim. 3 haftalıksın ddi ama idrarımıza keton çıktı. Çok mu kötü bişi bu??

İdrarda keton önemli bir şey aslında. Ama derecesi önemli ve sürekli çıkıp çıkmadığı.

Açlık bile ketonu yükseltebiliyor. Çok bol su iç. Benimde bir kere çıkmıştı. Doktorum çok bol su iç demişti.

Ketonla birlikte protein kaçağı da varsa idrarda o zaman önemli.

Kızlar bugün 3 te randevum var bakalım meleğim ne alemde
Çok heyecanlıyım her zamanki gibi
Af Allahım Affffff...
dua edin kızlar dönünce uğrarım inşaallah

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaar. Hastaneden simdi geldik. Bhcg 1648 olmus :)) doktorum yukselme iyi problem yok dedi. Cuma gunu keseyi gormek icin cagirdi. Rahatladim yaa. Darisi tum arkadaslarimizin basina...

Yalnız değilsin Bende kocaman kalp vazo içinde kırmızı güller kalpli yastıklar ve hatta şık bir vazoda gül ve zambak bile gönderdim feda olsun aşkıma güller böcekler <3<3<3<3

Anlat tabi zevkle dinlerim.Etrafımdakiler benim organizasyon işine girmem gerektiğini söyler hep :)

Dimi özledim valla hepsini

Kizlar soyle bir sey yasayan var mi? Burada hava sicak olmamasina ragmen yatinca ozellikle bas ve bacak kisimlarim epey terliyor. Bir de aksam uzeri yani 5-6 gibi bas zonklamasi ve halsizlik oluyor. Normal mi?
Normal canım.İlerideki haftalarda daha çok olacak.Vücut ısın artıyor artık hamilelikten.

Yaa bir de sol tarafimda uyuyamiyorum saga donup uyuyorum napicam
Sola yatmaya çalış derler hep bana.Kordondan kan akışı daha rahat oluyormuş.Kendini zorla biraz.Alışırsın nasılsa

Kızlar bugün 3 te randevum var bakalım meleğim ne alemde
Çok heyecanlıyım her zamanki gibi
Af Allahım Affffff...
dua edin kızlar dönünce uğrarım inşaallah
Güzel haberlerle gel inşallah canım

Gunaydin kizlaar. Hastaneden simdi geldik. Bhcg 1648 olmus :)) doktorum yukselme iyi problem yok dedi. Cuma gunu keseyi gormek icin cagirdi. Rahatladim yaa. Darisi tum arkadaslarimizin basina...
İşte bu ya.Allah kucağına da aldırsın innnşalllahhhh.Herşey güzel gitsin hep

Yalnız değilsin Bende kocaman kalp vazo içinde kırmızı güller kalpli yastıklar ve hatta şık bir vazoda gül ve zambak bile gönderdim feda olsun aşkıma güller böcekler <3<3<3<3
:))) Romantik hatunların topiği desene bizim topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…