Bol bebiş topiği

aminnn ayşem Allah razı olsun, dua etmekten başka çarem yok, Allah herkesin evladını bağışlasın inşallah,şimdiden bukadar endişeleniyoruz ya doğunca ... düşünemiyorum.Canım sana da büyük geçmiş olsun biraz kötüleşmişsin şimdi okudum,iyisindir umarım şimdi..

Çok şükür daha iyiyim canım.Hafifledi biraz.Böylesine bile razıyım inan.Çok kötüydüm.

Çok şükür cnm teşekkür ederim.
Aminnn daha zor hamilelik geçirenler var.
aaa baba olmak kolay mı? hele bir öyle bir şeye kalksın tepelerim valla onu. Artık hafif de değilim. Yolarım valla adamı. Herdaim kontroldeyim ben..
Ben de aynıyım canikom. Ayakkabılar kocaman kocaman üzerimde pantolon bol eşofman gibi. Bel diye bir girinti yok artık. Evde tıslayan bir tosbağa ile beraber yaşyor ama napalım sabredecek kendi kaşındı. Baba olmak istiyorum dedi... Benim niyetim yoktu ama :)

ooo Ayşem biz epeydir kardeş ülkeyizzzz benim eşim pinpirikli çok da tın hıhhhhhh zaten zor kıpırdıyorum

Baba olacaklar Ayşem onlar aynı durumda olsa biz sabırlı davranmazmıydık. ee onlarda sabredecekler. Ben sanmıyorum eniştemiz yapmaz öyle şeyler... Onda da şimdi babalık heyecanı vardır.. Sen dünyanın en güzel kadınısındır gözünde. Çünkü ona bir yavru vereceksin...

Gittikçe şişmanlayan,nefes almak-karın doyurmak-oturmak-uyumak gibi hedefleri olan bir tombalakla aynı evde 9 ay

işte bu çok güzeldi
aynı ben

çocuk istiyorlarsa bunları da hoş görmeleri lazım.
sanki herzaman mı hamile oluyoruz.
insan hayatında kaç defa bu durumda oluyor ki?
keyfini çıkarıp doya doya yaşamalıyız bu anları.

sonrasında zaten herşey eski rutin haline dönüyor.
exrta bebişli olarak ama

O da aynen böyle söylüyor.Gözümle görsem inanmam zaten aldatacağına.Ne biliyim işte.Kendi kendime sıkıntı ediyorum halimi

cadiozycim gozun aydin guzel sonuc almissin.. Ayrintili normal ultrasondan farkli mi goruntusu? Tek tek organlari sen de gorebiliyo musun? bakalim benim 13 gun var daha.. burdaki aletler kotu gerci

O da aynen böyle söylüyor.Gözümle görsem inanmam zaten aldatacağına.Ne biliyim işte.Kendi kendime sıkıntı ediyorum halimi

İnan yalnız değilsin ben de aynıyım. Aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum hatta yaşatıyorum. Eşime söylenip duruyorum çok çirkin oldum kilo aldım filan diye.
Ama geçici olduğunu biliyorum. Ömrümüzün sonuna kadar böyle kalacak değiliz ya. Ki zaten yarıyı geçtik artık. Hergeçen gün daha da yaklaşıyoruz eski fiziğimize.. Ayrıca sen de ben de fazla kilo almadık. Burdaki arkadaşım ben ilk4 ayda 7 kilo almıştım diyor. Daha sen bile 7 kilo almadın. Biz daha kolay zayıflayacağız o bile eski haline döndüyse..

İnşallah.Hamilelik depresyonu olurmu diye korkuyorum aslında ben.Çıkamadım şu ruh halinden bi türlü.Kendimi ezik,suçlu,hor görülmüş,toplumdan dışlanmış gibi hissediyorum.Tek sosyal aktivitemiz ailelerimiz ve alışverişlerimiz oldu.Ne kimseyle görüşür olduk,ne çıkıp bi yerlerde eğlenir olduk.Dün balık isteyince canım (bu arada balıktan tiksinmemişim dün 2 porsiyon yedim) gittik bi yere.Bahçede havuz başı falan olunca o kadar değişik hissettimki kendimi.Garip garip baktım kaldım.Herkes gibi değilim diye düşündüm.Ameliyattı,hamilelikti,temizlikti,evdi,işti,misafirdi derken kendimi unuttum resmen.Yarın doktorumla da konuşacağım bu konuyu.Kendimi iyi hissetmiyorum gerçekten:26:

cadiozycim gozun aydin guzel sonuc almissin.. Ayrintili normal ultrasondan farkli mi goruntusu? Tek tek organlari sen de gorebiliyo musun? bakalim benim 13 gun var daha.. burdaki aletler kotu gerci

Tşk ederim cnm sıra sende darısı senin başına.
tek tek organları söylemedi canım ya ama kendi doktorum gösterdi burası midesi burası böbrekleri burası bacak kemiği filan dedi.Bu doktor fazla birşey anlatmadı sadece ölçümler yaptı yüzünü gösterdi bir de rapor verdi elimize.
Yok farklı değil normal siyah beyaz ultrason görüntüsü. Onların resimleri de rapora iliştirilmiş ölçümler var onda pek birşey belli değil.
Haa bir de kalbini gördüm pıtpıt atıyordu.
Az kalmış canımcım hayırlı haberlerle gel inşallah...

Anladım cnm inşallah olmazsın sanmıyorum ben öyle olacağını. biraz daha yoğun yaşıyor olabilirsin bu duyguları..zor günler de geçirdiniz kolay değil...
Doktorunla konuşursun rahatlarsın inşallah.

Anladım cnm inşallah olmazsın sanmıyorum ben öyle olacağını. biraz daha yoğun yaşıyor olabilirsin bu duyguları..zor günler de geçirdiniz kolay değil...
Doktorunla konuşursun rahatlarsın inşallah.
İnşallah.Aslında 1-2 günlüğüne uzaklaşabilsem burdan çok iyi gelecek eminim.Çok daraldım.Sınavdı,battı,hamilelikti,ameliyattı sonları yaşıyorum sanki.Bebekle daha zor dönemler beni bekliyor maalesef.Hemde kara kışın ortasında

Birkaç günlük kaçamak seni toparlar hem eşine de iyi gelir.. İzin alırsınız belki gidersiniz bir yerlere.
İnan Ayşem bebek büyütmekten hiç korkmuyorum. Kimler kimler bebek büyüttü de biz mi büyütemicez. Ağlaya ağlaya büyür gider. Hiç takma kafana..
Sen yine benden bir ay öncesin. Ben doğuma giderken senin ki 3-4 haftalık olcak. Toparlanmış olur. 40 ı çıktı mı korkma artık.
Zaten senin ailen de yanında. Benim kimsem yok yaşlı bir kayınvalidem var o da yaşlı. yardım eder yine de senin ki gibi rahat olamam. çünkü çocuk büyüteli 35 sene olmuş. Annem kızkardeşim memlekette. Ha deyince gelemezler.. Ama olsun ne yapalım iyi olsunlar da yuvarlana yuvarlana büyür gideriz. Allahtan eşlerimiz anlayışlı onlar yardımcı olacak bize.

Allah onlara uzun ömür versin.Başımızdan eksik etmesin.Ne kadar ayakların yere bassada,kendi kendine yeter olsanda eşin senin diğer yarın oluyor.Ve onsuz hep yarım gibi oluyorsun.Bu düşünceye yaklaşmak bile çok yıprattı beni geçen haftalarda.Yalnız büyütürken daha çabuk pratikleşir insan.Zorlanırsın bi süre ama nasıl evliliği toparladıysan onu da toparlarsın.Benim annemde boyun fıtığı ve menisküs var.Hemde ikisi de ameliyatlık durumda.Zor yürür kendisi.Kv desen bel fıtığı ameliyatı oldu 2 yıl önce,onda da menisküs var ve diğer torununa bakıyor.Anlayacağın senle aramda çokda büyük bi fark yok.Ben işe döndüğümde annemlere bile bırakamayacağım yavrumu.Düşün artık.

aminnnnnnnnnn
Ama en azından tanıdık birini bulursun bakıcı olarak. Çevren vardır orada.. Bana ücretsiz izin gözüküyor en azından toparlanana kadar bebek. Eşim bakıcı konusunda çok pinpirikli kimseye güvenmiyor kavga ediyoruz daha şimdiden. dedim bende o zaman bakarsın kızınla bana. 1 sene kullansam olur 1,5 yaşında.. çok bunalıcam kesin evde ama neyapalım.Sonra da ya bakıcı ya kreş gündüz bakım evi filan. Hayırlısı olsun be Ayşem. Allah bir kapı açar elbet.

Doğumdan sonra da burada yine bebiş bakımı ile ilgili konuşuruz nette bulduklarımızı paylaşırız.. Gaz sorunları uyku problemleri filan....Büyür giderler bak sen 6.ayı doldurdun dün gibi gebelik sonucunu bekliyorduk burda kan sonucu kaç çıkacak diye...

Son düzenleme:

Dimi kız.11 de çıkacaktı kan sonucu öldürdüler bizi beklemekten.Nasıl bi heyecandı nasıl bi telaştı o günkü.Akşama kadar ağzım kulaklarımda dolaşmıştım şapşal şapşal.22 ye uçmuştum.Kimyasalmış,dışmış aklımın ucuna gelmedi.Nasıl bi delilikse benimki
Seneye bu zamanlar hava güzel gezmeye çıkıyor kuzumla diye konuşacağız inşallah.Allah o günleri de göstersin

Valla ya dakikaları saymıştık ya. hepimiz heyecanlanmıştık..
Allah büyük işte Rabbim gönlüne göre verdi. Bebişin seninleydi ama acaip bir heyecandı kendi tahlil sonucumda böyle heyecanlanmamıştım

Seneye bebişleri çekiştireceğiz inşallah.Oturmaya başladı yok emekliyor benimki. Yok yemek yemiyor huysuz filan filan..Çözümler üreteceğiz hep beraber. Tecrübelilerden yardım istiycez..

Ha bu arada Ayşem arabayı aldınız mı?

Almadık daha.Hepsini aynı güne sığdırmak istemedik.Zevkli oluyor böyle her gün bişey alınca.Pazar günü giysilerini alırız.Hafta içinde de arabasını alırız inşallah.Oda takımını çabuk seçerim de beşik konusu hala muamma benim için.Ankara'da çok ucuzmuş beşikler.Oradan alırım belki bi haftasonu.Nasılsa daha 2 ay var doğuma.Ayyyy 2 ay kalmış.Son ayı saymazsak 4 haftamız mı var kız bizim Aman Yarabbim.Neyseki herşeyin adı belli.Sadece gidip renk seçilecek.O da bana bakar,çünkü eşim renk körü :))

Selamun aleyküm canlar...
Nasılsınız bakalım yeni hamiş sosyoloji tebrikler tatlım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar beim mide bulantılarım geçmek bilmiyor bu hafta 12.haftamız ama zamanı var demekki!
dualrınızda bizi unutmayın.
Yarın öğlen doktora gideceğim bakalım ne alemde meleğimiz
Arada acaba sorun varmı diye vesvese geliyor hemen okuyorum kendime
Mide bulantım halsizliğim olunca sağlıklıdır diyorum içim rahatlıyor
Bu arada Ssirin nerelerde hiç sesi çıkmıyor

Yaa bu haftalarda bebişimi hissetmem mümkünmü kızlar?
Bende gaz dışında hiçbir his yok
Hissetmek istiyorum bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…