Bol bebiş topiği

canım doktorda pozitif dedi. haftaya gel dedi ama. ben deger normalmi onda takıldım :) öğreneli 1 saat oldu

daha 5 gün var diosun daha çok yeni demekki benim adet günümde 40tı sen değere takılma bol bol dinlen bu anın tadını çıkar ne güzel erkenden öğrenmişsin

canım bacım hiç canını sıkma bak ne güzel radyoloji uzmanı bişey yokdemiş...
Bence başka yere gitmene gerek yok inşaallah sağlıklı bir kızınız olacak
İnşallah canım.İçim ferahlamaz gitmezsem başka dra.Yarın bakalım ne diyecek başka bi dr.

gecmis olsun canim ins bisey yoktur icini ferah tut tabi baska dra gorunebilirsin aglama bu kadar kizini uzme bol bol dua edelim ins hersey yolunda gidecek
Canımsın çok sağol.İnan yedim bitirdim kendimi.Yarını iple çekiyorum.Bugün giysiler alacağız ama inan umrumda bile değil....

Allah nazarlardan korusun canım.Kucağına da aldırsın inşallah yavrunuzu.

reglime 5 gün var. beta degerim 34 normalmi?
Benim de 5 gün kala 22 çıkmıştı.Dr yok demişti.1 gün arayla tekrarladım testi 98 oldu.Seninde en az 80 olması lazım ptesiye.Hayırlı olsun kuzun.Kucağına da alırsın sağlıkla inşallahh..

6.30 dan beri uyanığım.Yatakta dönmekten sıkılınca nete takıldım.İçim daha çok karardı olaylar yüzünden.Zaten kafamda 1 milyon soru var.Şu ödem işi yarın aydınlığına kavuşacakmı?Doktor bu konuda ne diyecek?Bugün bebeğime neler alacağım?Doktor yine %100 emin konuşamadı kız olduğu konusunda.Aldıklarımı durduruyum belki renk değiştirmek zorunda kalırım.Hava çok bozuk bugün.Şimdiden içim karardı baktıkça.Doğumun korkusu sardı dün akşamdan beri.Ağda acısına dayanamayan ben nasıl doğum yapacağım?Ya bana bişey olursa kuzuma kim bakar?Ne baby shower partisi için,ne oda süslemesi için takatim kalmadı sanki.Aldığım süsler de öylece duruyor poşetin içinde.Hevesimmi kaçtı,çok mu yorgunum bilemedim.Daha neleeer neleer?

Bende durumlar gayet karmaşık,iç sıkıcı ve soru işaretleri dolu.İnşallah sizin gününüz daha iyi geçer.Hepinize iyi pazarlar güzel anneler ve anne adayları ve tabi kuzucuklar....(benimki şimdiden hoplamaya başladı,gece bile tekmesine uyandım bikaç kez:)Tek güzel yanı da bu zaten hayatın...)

Ayşem hiç takma kafana . Benim ikinci oğlumda 5 . Aya kadar Dr kız dedi 5 . Ayda gittiğimizde kafasında ödem var su toplamış dedi ben o zaman kız çok istiyordum tabi ama bunu duyunca unuttum herşeyi tefriciye Yasin okudum 1 ay hep ağladım Dr kendi kendine geçebilir üzülme diyor ama ne mümkün neyse 1 ay sonra gittik Dr ödem geçmiş ama bizim bebek erkekmiş dedi hiç önemli değil dedim ondan sonra sağlıklı olsun da sonra oğlum doğdu 3 yaşına kadar herkes ne tatlı bir kız diyorlardı herhalde Dr ondan karıştırdı.

Sen de canını üzme hiçbirşey olmayacak biliyorum üst üste geldi herşey ama şöyle düşün Mevla sevdiği kulunu imtihan edermiş ...öpüyorum seni

canım çok sıkıyosun kendini yapma böyle takdir allahın dyua etmekten başka çaremizmi var bol bol dua edicez inş bebişlerimiz sağ salim doğacaklar biz onları doğurucaz çünkü öyle bi güç gelecekki sana sen kendini bile tanıyamıcaksın kız olayına gelince benimde 12 13 haftalarda kız olabilir dendi sonra erkek olabilir dendi sonra tekrar kız dedi drum detylı ult kız dedi acilde 2 farklı dr kız dedi heralde kızdır adı bile belli oldu ayşe şevval olucak allahımın izniyle erkek doğarsada yapaıcak bişi yok sürpriz olucak ehh azıcık pembeleri giyer hiç sorum değil inanki yeterki sağlıklı olalım yanımda olsun yeter

Ayşe bebişin kıpır kıpır işte korkma sakın. Dua et bol bol. sende ben gibi ehvamlısın belli..

Üzülme annesi.. bebişin seninle Geçer bu günler inşallah.

Kızlar benimde 2 gündür ateşim ve baş ağrım vardı. buraya yazmıştım. sonra ertesi gün yine ateşim ve başağrım vardı. Ve gün boyu hiç kesilmedi.

akşama kadar devam etti. Vee ilk kez istifra ettim Çok kötüydü. Üşütmeden dolayı diye düşündüm.

İstifra edince kendime geldim. O sersemlikle uyumuşum.

Bebişim iyidir inş. doktora gitmedim çünkü

yine 2 gündür halsizim. Hiç keyfim yok. Yaşama sevincim kaçtı resmen. Neden böyle oluyor bilmiyorum.

gözün aydın canım :)) hakkatende çok hareketli oluyorlar şimdiden :)) ben elimde metreyle ölçüp ölçüp bakıyorum :))

geçmiş olsun canım,bende çok üşüyorum ve mide bulantılarım tekrar hortladı.dün 2li taramada doktora sordum oda 12. haftada progesteron hormonu yükselmeye başlar o yapar dedi. bu aralar benimde yaşam sevincim yok ama geçici bir durum olsa gerek,hep bu hormonların işi...

sağol canım. Evi bi süpürmem gerek. Bi de duş almam lazım. saat 4 gibi misafirim gelcek. 1 kişi Eşime dedim hiç yemek yapamıcam balık yaparız dedi. Bende tamam dedim.

Hiç kolumu kıpırtacak halim yok. Çook uykum var. ama uyuyamıyorum da. Ne garip.

burda çok rüzgar var. Evin önünde ağaç bi uyana bi buyana sallanıyor.

Ben ilk hamiş oldugumu ögrendigimde zırıl zırıl ağlıyordum. Burayada yazıyordum biliosundur. Bayağıdır iyiydim de niye tuttu bizi bu hormon belası Alt üst ediyor bizi.

Şimdiye kadar 2 kilo almışım. 54 kilo oldum. Her ay 1 kilo alsam toplam 14-15 kilo ile sezonu kapatırım diye düşünüyorum ama son aylarda topaç gibi olacagımı söylüyor eşim dalga geçiyo benle aklı sora

Ben ve eşim zayıfızdır. İlk kez kilo alıyorum. Kilolu halimi çok merak ediyorum ne yalan söylim

dün gece karışık rüyalar gördüm. bir tane kız çocugu 4-5 yaşlarında var yeşil gözlü çıtı pıtı. Yanımdan ayrılmıyordu. Çok tatlıydı. Ne ben ne eşim yeşil gözlü. ama annem yeşil gözlü belki ona çeker Tabi işin espirisi. Hep renkli gözlü bebekler, çocuklar görüyorum. Hem kız hem erkekli rüyalar.

Allah ım hayırlısıyla sağlıklısıyla kucagımıza alalım. Akıllı, usluda olsunlar. buna hayır demeyiz dimi

Ayy canıım inşallah seninde şu mide bulantıların tamamen son bulur. Rahat rahat hamişliğin tadını çıkarırsın.

iyi pazarlaaarr

nasılsınız kızlar??

biz yogun ve yorucu bir akşamın ardından ancak kendimize gelebildik.
akşam konserimiz vardı eyüp stadında. saat 1 de bitti.eve gelene kadar 2 yi buldu.
ama Rahmetin aktıgı,maneviyatın coştugu bir geceydi hamd olsun.
sema gösterileri,ilahiler,kur'an dinletileri,sohbetler vs...
çok dolu dolu ama yorucu geçti.
eve geldiğimde ayaklarımın çok oturmaktan şiştiğini farkettim.
hemen yattım tabii...

sabah erken kalkıp eşimi sınava yolladım. şu an sınavda.İNŞALLAHHH ÇOK BAŞARILI GEÇER SINAVI.
sonra geri yatıp saat 12 gibi kalktım
dinlenmişim ama

sizlerde ne var ne yok bakalım??
ayrıca biz bugün 34. haftamıza girdikk
zaman nasıl geçiyor Rabbimmm :44:

tubiş maşallah dopdolu bir gün geçirmişsin.

Eşininde sınavı iyi geçer inşallah..

34. haftadasın zaman su gibi akıp gidiyor.

Bebişlerdede zaman böyle hızlı akar mıki ? Çok çabuk büyüyorlar farketmezsin diyen bi abla ile konuştum geçen gün

Yaşayıp göreceğiz. Ben daha toyum.:26: Zamanla ögreneceğim inşallah. Rabbim yardım eder.

Ben de geçen gün bunları aldım. Hoşuma gittiler heves yaptım sanırım. dakikalarca baktım hepsine

İnceledim Karar vermek çok zor gerçekten. Eşimde diyo bebiş için ayrı bir alışverişe çıkarız. ama diyorum şimdi almak istiyorum

Tarağın telleri çok yumuşak. Bizim fırçalar gibi değil onu anladım. emzikler hep böyle mavi pembe idi. aldım yinede. Kapakları var ağızlarında. Çok hoşuma gitti.

ay aynı burası gibiymiş orasıda bi rüzgar bi rüzgar :))ama ben hava kötü olduğunda seviniyorum biliyo musun? 1,5 aydır hep yatıyorum biyere gidemiyorum ya ohh kimse bu havada biyere gidemez diyorum he heheeeee :)) çok kötüyüm dimi :))
sen maşallah ne güzel kilo almışsın ben 54 kiloyla başladım,sonra 53' e düştüm daha da alamadım,karnım büüyüsün istiyorum hemen :)) canım kötü rüyaları bende çok görüyorum hemde neler neler :)) hamileyken çok olurmuş böyle kabuslar, bol bol okumak lazım üstümüze.bende bugün eşime diyorum sarışınlığını benden alsın ,huyunun senden alsın,orasını şundan bundan diyince kızdı sipariş mi veriyorsun diye :)))Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herşeyden önce, akıllı olsunlar yoksa yerim onların totolarını :))
napalım biz bunları göze aldık , yavrularımız sağlıklı olsunda bulantılara da razıyım gerçekten :)) binlerce şükürler olsun halimize :)) sanada kolay gelsin yine de canımcım :))

ne güzel canım maneviyatı dolu bir gece geçirmişsin :)) yorulmuşsundur tabi hamiş hamiş :)) hadi hayırlı haberlerle dönsün eşin sınavdan inşallah .ben her zamanki gibi mide bulantısıyla uyandım,eşim sağolsun kahvaltımızı hazırladı yedik sonra hep yatış :))
maşallah diyelim size az kalıdı inşallah hayırlısıyla gelsin o günler ..bi bakmışsın kollarında misss kokusuyla ohhh... Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

iyi geceler tuğbacım gerçektende zaman çabuk geçiyor hepinizin ilk hamileyim dedeğiniz günleri hatırlıyorum ve ben hala hamile kalamıyorum artık buraya girmek bile beni ağlatıyor maşallah herkesin bebişi var ama benim yok neden olmuyor sanki

incimm ayy çok şeker aldıklarınnn
güzel günlerde kullanın inşallahhh
tırnak makası benimkinden.çok faydasını görüceksin
bebedor un tarak setinden de vardı bende.gerçekten yumuşak telleri.
konak lı bebekler için çok faydalı.
güzel temizliyor ölü derileri.
emzikleriniz de çok tatlı. ama sanki kız bebege daha uygun gibi hee
Rabbim gönlüne göre versin kuzumm

eşimin sınavı güzel geçmiş hamd olsun.
3-5 gün sonra kesin belli olur sanıyorum.
bu sene okulu biterse seneye asker
5 ay nasıl dayanıcaz yaa

emin ol ki bebişlerle zaman çook daha çabuk geçiyor.
hamileyken bekliyorsun o yüzden yawaş ilerliyor.ama bebiş doğunca anlamıyorsun bile.
her ay farklı bir alışkanlıgı oluyor kuzucugun
bir ay gece kısa kısa uyurken,diğer ay uzun uyumaya başlar, tam alışırsın ertesi ay daha farklı olur,
çiş,kaka olayının düzenine alışırsın ertesi ay daha farklı bir alışkanlık kazanır.
bebişko büyüdükçe her geçen hafta yeni şeylerini keşfedersin.
ne zaman ki 2 yaşına gelicek, o zaman kendi düzeni oturuyor.uykusu,yemesi içmesi,huyları konuşması hepsi...ama hep yeni yeni özellikleri ortaya çıkıyor kuzucugun...

Rabbim hepimizin o güzel günleri görmemizi nasip etsin inşallah

sağolasın canım benim.hamd olsun sınavı iyi geçmiş.artık sonuçları bekliyoruz bakalım.

ayyy kuzum miğde bulantısı mıı :18:inşallah kısa zamanda atlatıp çok kolay bir hamilelik geçirirsin canım.

evet ya az kaldım Rabbimin izniyle.
zaman su gibi geçiyor.haftalar ard arda durmadan ilerliyor...
önceleri zaman geçse de bulantım geçse,zaman geçse de bebişim kollarımda olsa diye beklerken zaman geömiyor gibi gelirdi...
şimdi ise yok zaman geçmesin.daha doğmasın.korkuyooomm tırsıyoooom :18: dedikçe haftalar hop hop geçiyor.

hakkımızda hayırlısı.
güzel duan için AMİNNN diyorum

canım benim sakın öyle demee
elbette senin bebişinin de bir zamanı var. Hayırlı zamanda vericek Rabbim inşallah.
seni çok özlüyoruz.buraya gelmemezlik yapma tatlım yaa
çeşitli kürler paylaşırız,dertleşiriz,konuşuruz ama böyle ağlayarak uzaklaşarak olmaz kii :

bak bana? ben 5 yıl bekledim Kenan paşamı.
hemde kaybede kaybede... düşük yapa yapa...
her halimize şükretmemiz lazım kuzum.
emin ol Rabbimin bir bildiği vardır.

yakında senin de güzel haberlerini alıcaz ben biliyorum...
birbirimize çok çok dua edelim inşallah...

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım?
güya dışarı çıkmıcaktım artık
eşim sınavdan gelince arkadaşın oğlunun sünnetine gittik.
güzel geçti hamd olsun.
ama bozuk plak gibi hep aynı soruları yanıtlamaktan sıkıldım
kaç haftan kaldı? sezeryan mı olucak? kız mı erkekmi?
standart soru bu herkezdeki.
her gören bi yol kesip aynı soruları sormadan geçmiyor.

birde acıyan kesim var tabii...
'AY YAZIK SANAAA. BU SICAKTA ÇOK ZORLANIYORSUNDUR DEĞİLMİİİ '
oyh içim bayıldı.
saat 20.00 gibi oradan çıktık ama çıkınca nekadar rahatladım anlatamam.
eziyet gibiydi yaa

oradan da kayınvalidelere geçince bu saatte eve döndük.
her akşam eşim aynı cümleyi söylüyor

'ARTIK DIŞARI ÇIKMAK YOK SANA.ARTIK EVDESİN.'

hee tamam çıkmam diyorum.
sabah olunca yine başlıyor gel şuraya gidelim gel buraya gidelim.
yada ben diyorum gel çıkalım felan.akşamki cümlesini unutmuş oluyor

bu arada aklıma geldiiii .dr bana ayın 7 sinde gel dedi ama ben randevu almadım ki daha ne zekiyim dimi
eşim ayın 5 inde Konya'ya gidip 6 sında döncek inşallah.
yarın randevumu alayım bari.yer kalmıcak yoksa.

kizlar 16+3ten beri minik minik hareketleri hissediyorum bazen de gobek deligime yaslaniyor gibi hareketler oluyor. Peki tekme ne zaman hissettiniz en erken? 18+2 iz bugun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…