- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.421
hoşgeldin şekercim. Hayırdır niye bulanıyor ki?Geçmiş olsun cnm inşallah çabucak geçer.
Kız bebeklerinde enfeksiyona sebep olur mu o ıslak mendiller? ya da tubişim en güvenilir hangisi? ben kardeşim doğduğunda anneme kullandırtmamıştım ıslak mendil. kızlarda malum yol kısa enfeksiyon kapmıyalım sonra....
slm kızlar nasılsın tubiloşum bende cuma günü kontrole gidicem sanırım doğum zamanını belirleriz diye düşünüyorum hastaneden çıkışta eksik kalan eşyalarımızı alcaz dün belimden ve kasığımdan vuran bir sancı vardı korktum 1 saat uzandım sol yanıma ayaklarımıda havaya diktim geçti oğlumda sancı yaşamadığım için korktum sende varmı sancı
en son 22 nisanda gitmiştim canım o zaman 980 gr dı boyunu söylememişti bende sormayı unuttum aradan 1.5 ay geçti beni öyle çağırdı doktorum bakalım neler olacak evin temizliği ile uğraştım canım temizle temizle bitmedi kocişle yaptık ama ben daha çok yoruldum
ooo artık ayda bir gitmemiz gerekmiyormu kızz?
biz sizden tam 15 gün sonra gştmişiz en son.
bu ayın 7 sinde 1 ay olucak işte.
2.700 gr ı geçtiğinde küvöze gerek kalmıyormuş.
boyunu dr söylemez zaten kuzum.
usg kagıdında FL yazan bir yer oluyor.
oradaki rakamı 7 ile çarpınca boyunu buluyorsun
temizlik işleri sıkıntı yaa... artık çok agırlaştık.kolay olmuyor.
Rabbim hayırlısıyla bu zor zamanları da atlatmamızı nasip etsin inşallah
amin canım benim bende öyle çağırır diyordum ama 1.5 ay sonra gel deyince şaşırdım neyse cumaya az kaldı bakalım kızım ne kadar olmuş çok merak ediyorum uzun zamandır görmedim kuzumuda bizde 1 hafta fakülteye gidip geldik metehan için biraz onada moralim bozuktu mete şuan 32 aylık oldu ve baba dede ve bay bay dışında birşey demiyordu götürelim dedik bir sürü şey istediler onlarıda tarihlerini ileri güne verdiler bakalım sonuçlar ne çıkacak.
Naber kızlar nasılsınız Ayşem güzel haberlerini bekliyoruz .
Beni de Dr artık haftada bir çağırdı. Geçen hafta 1900 gr olmuştu 4 hafta falan kaldı bebek arabasını da aldık bu hafta sonu. Nerdeyse herşey tamam bir bebişi bekliyoruz küçük oğlum her sabah soruyor anne kaç gün kaldı kardeşimin gelmesine diyor. Benim en büyük sorunum hiç nefes alamıyorum.çarşamba tekrar nst ye sokacak Dr. Bakalım hayırlısı.
Tubi, peri siz nasılsınız kızlar
her çocuk bir değil canım yaa...
demekki o da geç konuşucak?
Kenan la aynılar hemen hemen... 1 ay ya var ya yok sanırım.
benmkinin de bu birkaç aydır çenesi düştü.
sıkıntı yapma canım.emin ol bir başlıcak konuşmaya,artık sus diceksin
evet bakalım kuzularımız büyümüşlermi
cuma günü haberleşelim olurmu :)
bakalım doğum zamanlarımız belli olucakmı...
feyzam nasılsın canımcım?
ayy az kalmış maşallah
senin bebiş yukarda o zaman? nefes alman zor oluyorsa?
Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize...
ben iyiyim hamd olsun.
Cuma gününü bekliyorum.Dr gün konuşuruz demişti. bakalım ne dicek.
iyi olmaya çalışıyorum canım çok şükür kızımla bir sorunumuz yok ama oğlumla ilgili problemlerimiz var nerdeyse 3 yaşına girecek daha cümle bile kurmuyor ve çok hareketli oğlum bizde doktora götürdük tabi fakülte olduğu için bir sürü şey istediler işitme testi çocuk psikoloğu felan kafam karışık moral sıfır bende tabi doktor otizm den şüphelendi götürüyoruz bakalım günü geldikçe aslında içim çok dolu ama kızımıda strese sokmak istemiyorum.
Tubi valla iyiyim diyim iyi olayım ama bir an önce kucağımıza alsam rahatlayacağım bana kilo çok sıkıntı veriyor 10 kg aldım nefesim gitti. Bebek aşağıya inmiş kafası rahime yerleşmiş dedi Dr ama ben yine de nefes alamıyorum. Hayırlısıyla hepimiz aşağı yukarı bir ay sonra bebişleri almış oluruz inşallah.
her çocuk bir değil canım yaa...
demekki o da geç konuşucak?
Kenan la aynılar hemen hemen... 1 ay ya var ya yok sanırım.
benmkinin de bu birkaç aydır çenesi düştü.
sıkıntı yapma canım.emin ol bir başlıcak konuşmaya,artık sus diceksin
evet bakalım kuzularımız büyümüşlermi
cuma günü haberleşelim olurmu :)
bakalım doğum zamanlarımız belli olucakmı...
feyzam nasılsın canımcım?
ayy az kalmış maşallah
senin bebiş yukarda o zaman? nefes alman zor oluyorsa?
Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize...
ben iyiyim hamd olsun.
Cuma gününü bekliyorum.Dr gün konuşuruz demişti. bakalım ne dicek.
iyi olmaya çalışıyorum canım çok şükür kızımla bir sorunumuz yok ama oğlumla ilgili problemlerimiz var nerdeyse 3 yaşına girecek daha cümle bile kurmuyor ve çok hareketli oğlum bizde doktora götürdük tabi fakülte olduğu için bir sürü şey istediler işitme testi çocuk psikoloğu felan kafam karışık moral sıfır bende tabi doktor otizm den şüphelendi götürüyoruz bakalım günü geldikçe aslında içim çok dolu ama kızımıda strese sokmak istemiyorum.
Teşekkür ederiz teyzesi.Ben kendi alacaklarımı parça parça alıyorum.Hem beni hem eşimi yormuyorum.Ama bir günü anneme,bir günü kayınvalideme ayırdım mecburen.İzin konusuna tam karar veremediğim için erteleyemedim.Tabi bi de erken doğum riski var.Alıyım herşeyini de gelirse de gelmezse de bekleriz artık hanımefendiyi....Canım migrostan aldım ben bunları. fiyatlarını yazıyorum.
Avent emzik 25 TL idi. %25 indirim vardı, 18,75 TL.
Saç fırçası, tarak 9.90 TL indirim ile 7,40 TL.
tırnak makası 4.50 TL.
Ara ara almaya çalışıyorum canım benimKıyafet çok almıcam begendiklerimi alacam. babaanne ve anneanne alacakmış hepsini
biz temel ihtiyaçları almaya çalışıyoruz. lojmanda oldugumuz için çocuk odamız yok. 2 +1 evimiz. Kutu gibi
Beşik ve ana kucagı alacagım sadece. Büyüyünce artık diğer odamı çocuk odasına çeviririm. Çok isterdim odasını yapmak ama olsun.
Büyüyünce alır annesi ona inşallahNasıl bir yatak alacagımıda bilmiyorum. Park yatak mı, mdf den beşik mi bilemedim.
Tubişim bu beşik konusundan senden yardım istiyorum.
Özlemcim sen nasıl birşey alıcaksın? Fikir olsun bizlere.
Ayşecim
aldıkların çok güzel. güle güle giysin bebişin. Bende ara ara almak istiyorum hepsini bi aradan çıkartmak zor olur. ama gelde erkeklere anlatOdanızın siparişini vermişsiniz. Ohh maşallah. gönlüne göre olur inşallah.
Park yatak düşünseydim bende kesinlikle bunu alırdım.Diğerlerine göre daha sağlam ve kaliteli duruyor.Cepleri falan çok kullanışlı duruyor.Mutlu mutlu uyusun minişleriniz inşallah...aynen canım bende oda yapmak isterdim ama şuanda olmayacak. İlerde inşallah yaparız kuzucuklarımıza oda.
Çok iyi almışsın dur bende gideyim migrosa..
beşik almıycam canım da park yatak alıcam bak hatta resmini de göstereyim.
Eki Görüntüle 726831
Teşekkürler teyzesi.Daha 8-10 parça daha varda sitesinde bulamadım resimlerini.Odasını yerleştirince çekerim fotoğrafını.merhaba kızlaaarr...
nasılsınız bakalım?
bugün hava yine güzel.püfür püfür esiyor.
alışveriş günümüz. bugün bebişin bezini ve ıslak mendilini de alıcam.
çantaları hazırlamaya başlıcam.
eksikleri not edip cuma günü dr gün verdiğinde ona göre tamamlamaya çalışıcam.
2 gündür miğde bulantım hortladı yine
Benimde öyle oldu ama hamile kaldım.İnşallahhhh seninkide öylediirrrbat gunume 1 hafta var yine hic bir sey hissetmiyorum hadi hayirlisi
Bayılıyorum bu kadının kitabına ve fikirlerine.Bende egzersizlerine başladım bu kadının kitabından.Ayşe Öner - Hamilelikte Nasıl Yatılmalı - YouTube
Hamileler nasıl yatmalı. Ayşe Öner anlatıyor. Yüzüstü bile yatabilirsiniz diyor.
Naber kızlar nasılsınız Ayşem güzel haberlerini bekliyoruz .
Beni de Dr artık haftada bir çağırdı. Geçen hafta 1900 gr olmuştu 4 hafta falan kaldı bebek arabasını da aldık bu hafta sonu. Nerdeyse herşey tamam bir bebişi bekliyoruz küçük oğlum her sabah soruyor anne kaç gün kaldı kardeşimin gelmesine diyor. Benim en büyük sorunum hiç nefes alamıyorum.çarşamba tekrar nst ye sokacak Dr. Bakalım hayırlısı.
Tubi, peri siz nasılsınız kızlar
Maşaallah ne güzel ciciler Almış NenesiDün güne çook sıkıcı başlamıştım ama akşam yorgunluğun dibine vurmuş ama çook mutlu uyudum.
Babaannesi bi sürü cici aldı kızıma.Eki Görüntüle 726743 Eki Görüntüle 726742 Eki Görüntüle 726744 Eki Görüntüle 726750 Eki Görüntüle 726751 Eki Görüntüle 726752 Eki Görüntüle 726753
Hastane çıkışını bulamadım sitede.Üzerinde uyuyan arı olan krem rengi sapsade,antibakteriyel ve çift takımı olan bi ürün.Çook beğenerek aldım hepsini.Fb li olanda tabiki babamızın tercihi oldu.
Bu arada özel bi mobilyacıya da oda takımını sipariş verdik.2 kapaklı dolabı+şifonyeri+büyüyebilen (1,90 oluyor büyüyünce.özel yapım olduğu için mümkün olduğunca genç odası büyüklüğünde olsun istedik) beşiği ile 1800tlye mal oldu.Tüm takım parlak beyaz.Çekmeceleri lila rengi olacak.Kulplarını takım yapıldıktan sonra deneyerek seçeceğiz.Hazır mobilyacılarda 2000den aşağı takım bulamıyorduk.Üstelik ne dolaplarda ne boyutlarda değişiklik yapabiliyorduk.Böylesi çok daha iyi oldu.Dolabın eninden,çekmecelerin genişliğine derinliğine kadar biz karar verdik.İnşallah hayal ettiğimiz gibi bi oda olur.15 gün sonra hazır dediler.Odamızı döşeyince resmini atacağım sizin için.
Haftaya pazar günü de annemle çıkacağız eksikler için.Battaniye ve diğer eksikleri de onunla tamamlayacağız inşallah.Beşik konusu hala muallakta.Onu da Ankara'ya bırakırız sanırım.Hem bize değişiklik olur 2 gün kaçamak ramazandan önce.Arabayı da haftaya alırız sanırım.Yada diğer hafta.Bu arada bütün aldıklarımızı değiştirme kartları,faturalarıyla saklıyoruz daha.Bakalım bi değişiklik olacak mı cinsiyetimizde.O yüzden çok fazla pembe-kırmızı da takılmadım.Bütün mağazalar değişim yapıyor kullanılmadığı sürece.Çok da kafama takmıyorum bu konuyu.Bugün cinsiyet değişirse oda takımındaki rengi durdurabilirim ama.Turkuaza hastayım çünkü.
Bizde durumlar böyle.Yarım saat sonra dra gideceğim.Dua edin güzel haberlerle döneyim aranıza.
10 kilo aldın hee
ben 17 aldım bana ne demeli
oyy aşagı inmiş hee bebiş.
normal doğmaya kalkmasın kız :18:
Hayırlısıyla bir bakıcaz gün sayyoruz,bir bakıcaz bebişimizle evimizdeyiz
zaman çabuk geçiyor.
benim tek derdim doğumun Temmuz a sarkmamasısigortasız sıkıntı olucak...
Teşekkürler teyzesi.Daha 8-10 parça daha varda sitesinde bulamadım resimlerini.Odasını yerleştirince çekerim fotoğrafını.
Kapı süslerine,sepetine yoğunlaştım şimdi ben.Sonrada şeker konusunu kapatırım.Bende bez konusunda prima yenidoğanı tavsiye aldım hep.İlk 6 ay prima diyorlar hep.Belki arada kaçamak molfix de yaparız kızıcımla.
Tubilosh ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum.Mini mini mendiller var ya 10-12 adetli ondan alırım ıslatıp onla silerim diyorum.Islak mendil imalatında çalışan bi tanıdık "değil elinizi,totonuzu bile silmeyin onlara.Çok sağlıksız üretiliyorlar" dediğinden beri soğudum ıslak mendilden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?