Bol bebiş topiği

ah bilsem neden bulanıyor
sanırım acıkınca oluyor.ama sürekli de bişey yiyemem ki.zaten almışım 17 kilo.pöfff... neyse az kaldı.

kuzuşkom artık ıslak mendiller alkolsüz ve parabensiz. yani zararlı maddelerden arındırılmış.
ben ilk 3-4 aylarda kullandıgım ıslak mendillere özen gösterdim.
çok fazla kokulu ve bilinmedik markalardan uzak durdum.

babystar ın ıslak mendilini almıştım 3 lü paket, çok süper kokuyordu.tam bebek kokusu.onunla beraber uni baby nin yeni doğan ıslak mendillerini de kullandım.nivea da var yenidoğan için.
ilk birkaç ay sonra zaten sıkıntı olmuyor.normal ıslak mendillere geçebilirsin.

eltim de kızında kullandı ıslak mendil hemde marka ayırımı yapmadan :26:
ama artık parabensiz oldugu için insanlar daha rahat kullanabiliyorlar.

tabii kız çocukla erkek çocuk bir değil.
erkek çocugunun temizliği daha kolay sanki :44:

ben büyük ihtimal yine babystar veya nivea alırım ilk birkaç ay için...
ondan sonra prima nın ıslak mendiline geçerim.
onlar daha fazla parfümlü çünki...

bez de molfix göbek oyuntulu alıcam.
sonrasında molfix le devam ediyorum zaten.

prima hem daha maliyetli hemde çok bir farklı yok molfixle.
ikisi de esnek bantlı,ikisi de güzel renkli desenli
ikisinin de emiciliği güzel,pişik sorunumuz olmadı bizim hiç.
ama işin püf noktası,bezi her açtıgında mutlaka bişeyler sürmek.
pişik kremi,bebek yağı vs...
pişik kremi pişik olunca değil,pişik olmasını önlemek amacıyla kullanılmalı.bazı anneler pişik olana kadar sürmüyorlar
8-9 ay hiç kuru kapatmadım bebişin popişini.
en ufak bir kızarıklık bile olmamıştı.

huggies denedim,sızdırmıştı çişi ve dokusu çok sert gelmişti,
can bebe esnek bantı yok BİM in bezi bile ondan güzel hem kokulu hem esnek bantlı hemde 13.50 tl ama 1 yaş sonrasında alınmalı bence.
molfix en memnun kaldıgım bez,
prima kullandım ama molfix daha avantajlı.
ilerde okadar çok alınıyor ki bez, insan acıyor verdiği paraya...

ooo perim nerelerdesin sen yaa

bakalım aynı günde gidicez kısmetse :) dr larımız hangi günü vericekler...
en son kaç kilo ve cm di bebiş?

ahh ah sancı olmazmı.
Kenan da hiç olmadı sancım.hep yukardaydı.
bunda ağrım oluyor.
kasık kemiklerim sızlıyor direkt.
ayrıca belimde de oluyor ara ara...
ee son zamanlara yaklaştık artık. olucak.
normal doğuramioz zaten

en son 22 nisanda gitmiştim canım o zaman 980 gr dı boyunu söylememişti bende sormayı unuttum aradan 1.5 ay geçti beni öyle çağırdı doktorum bakalım neler olacak evin temizliği ile uğraştım canım temizle temizle bitmedi kocişle yaptık ama ben daha çok yoruldum

ooo artık ayda bir gitmemiz gerekmiyormu kızz?
biz sizden tam 15 gün sonra gştmişiz en son.
bu ayın 7 sinde 1 ay olucak işte.
2.700 gr ı geçtiğinde küvöze gerek kalmıyormuş.
boyunu dr söylemez zaten kuzum.
usg kagıdında FL yazan bir yer oluyor.
oradaki rakamı 7 ile çarpınca boyunu buluyorsun

temizlik işleri sıkıntı yaa... artık çok agırlaştık.kolay olmuyor.
Rabbim hayırlısıyla bu zor zamanları da atlatmamızı nasip etsin inşallah

amin canım benim bende öyle çağırır diyordum ama 1.5 ay sonra gel deyince şaşırdım neyse cumaya az kaldı bakalım kızım ne kadar olmuş çok merak ediyorum uzun zamandır görmedim kuzumuda bizde 1 hafta fakülteye gidip geldik metehan için biraz onada moralim bozuktu mete şuan 32 aylık oldu ve baba dede ve bay bay dışında birşey demiyordu götürelim dedik bir sürü şey istediler onlarıda tarihlerini ileri güne verdiler bakalım sonuçlar ne çıkacak.

Naber kızlar nasılsınız Ayşem güzel haberlerini bekliyoruz .

Beni de Dr artık haftada bir çağırdı. Geçen hafta 1900 gr olmuştu 4 hafta falan kaldı bebek arabasını da aldık bu hafta sonu. Nerdeyse herşey tamam bir bebişi bekliyoruz küçük oğlum her sabah soruyor anne kaç gün kaldı kardeşimin gelmesine diyor. Benim en büyük sorunum hiç nefes alamıyorum.çarşamba tekrar nst ye sokacak Dr. Bakalım hayırlısı.
Tubi, peri siz nasılsınız kızlar

her çocuk bir değil canım yaa...
demekki o da geç konuşucak?
Kenan la aynılar hemen hemen... 1 ay ya var ya yok sanırım.
benmkinin de bu birkaç aydır çenesi düştü.
sıkıntı yapma canım.emin ol bir başlıcak konuşmaya,artık sus diceksin

evet bakalım kuzularımız büyümüşlermi
cuma günü haberleşelim olurmu :)
bakalım doğum zamanlarımız belli olucakmı...

feyzam nasılsın canımcım?
ayy az kalmış maşallah
senin bebiş yukarda o zaman? nefes alman zor oluyorsa?
Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize...

ben iyiyim hamd olsun.
Cuma gününü bekliyorum.Dr gün konuşuruz demişti. bakalım ne dicek.

iyi olmaya çalışıyorum canım çok şükür kızımla bir sorunumuz yok ama oğlumla ilgili problemlerimiz var nerdeyse 3 yaşına girecek daha cümle bile kurmuyor ve çok hareketli oğlum bizde doktora götürdük tabi fakülte olduğu için bir sürü şey istediler işitme testi çocuk psikoloğu felan kafam karışık moral sıfır bende tabi doktor otizm den şüphelendi götürüyoruz bakalım günü geldikçe aslında içim çok dolu ama kızımıda strese sokmak istemiyorum.

Tubi valla iyiyim diyim iyi olayım ama bir an önce kucağımıza alsam rahatlayacağım bana kilo çok sıkıntı veriyor 10 kg aldım nefesim gitti. Bebek aşağıya inmiş kafası rahime yerleşmiş dedi Dr ama ben yine de nefes alamıyorum. Hayırlısıyla hepimiz aşağı yukarı bir ay sonra bebişleri almış oluruz inşallah.

10 kilo aldın hee
ben 17 aldım bana ne demeli
oyy aşagı inmiş hee bebiş.
normal doğmaya kalkmasın kız :18:

Hayırlısıyla bir bakıcaz gün sayyoruz,bir bakıcaz bebişimizle evimizdeyiz
zaman çabuk geçiyor.
benim tek derdim doğumun Temmuz a sarkmaması sigortasız sıkıntı olucak...

Tubi valla iyiyim diyim iyi olayım ama bir an önce kucağımıza alsam rahatlayacağım bana kilo çok sıkıntı veriyor 10 kg aldım nefesim gitti. Bebek aşağıya inmiş kafası rahime yerleşmiş dedi Dr ama ben yine de nefes alamıyorum. Hayırlısıyla hepimiz aşağı yukarı bir ay sonra bebişleri almış oluruz inşallah.

Pericim boşuna sıkma canını benim oğlanların Dr u demişti ki her çocuk farklı gelişir ama bir çocuk anne baba gibi kelimeleri söylüyorsa bir sorunu yoktur kimi erken dillenir kimi geç demişti,benim küçük oğlum 1 yaşında konuşamıyordu daha neler yapmadım bir bilsen bülbül suyu bile içirdim:)))) 1 yaşını 1-2 ay geçiyordu konuştu şimdi 4.5 yaşında biraz sussa diye neler yapacağımı şaşırdım bir çene Allahım inanamazsın illallah dedirtti yani onun için sıkma canını öpüyorum seni

Teşekkür ederiz teyzesi.Ben kendi alacaklarımı parça parça alıyorum.Hem beni hem eşimi yormuyorum.Ama bir günü anneme,bir günü kayınvalideme ayırdım mecburen.İzin konusuna tam karar veremediğim için erteleyemedim.Tabi bi de erken doğum riski var.Alıyım herşeyini de gelirse de gelmezse de bekleriz artık hanımefendiyi....
Hepimiz hem zevkimize,hem maddiyatımıza hemde evimize en uygun olanları almaya çalışıyoruz işte.Kimimiz ben gibi illaki oda diyor.Benim başka sebeplerim de var o yüzden oda takımı aldım.Hevesim,müsaitliliğim,maddiyatım + özel sebebim olunca odayı aldık sonuçta.Rabbim çok daha iyilerini sizlere versin innşallahh....

Park yatak düşünseydim bende kesinlikle bunu alırdım.Diğerlerine göre daha sağlam ve kaliteli duruyor.Cepleri falan çok kullanışlı duruyor.Mutlu mutlu uyusun minişleriniz inşallah...

Teşekkürler teyzesi.Daha 8-10 parça daha varda sitesinde bulamadım resimlerini.Odasını yerleştirince çekerim fotoğrafını.
Kapı süslerine,sepetine yoğunlaştım şimdi ben.Sonrada şeker konusunu kapatırım.Bende bez konusunda prima yenidoğanı tavsiye aldım hep.İlk 6 ay prima diyorlar hep.Belki arada kaçamak molfix de yaparız kızıcımla.
Tubilosh ben ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum.Mini mini mendiller var ya 10-12 adetli ondan alırım ıslatıp onla silerim diyorum.Islak mendil imalatında çalışan bi tanıdık "değil elinizi,totonuzu bile silmeyin onlara.Çok sağlıksız üretiliyorlar" dediğinden beri soğudum ıslak mendilden.

bat gunume 1 hafta var yine hic bir sey hissetmiyorum hadi hayirlisi
Benimde öyle oldu ama hamile kaldım.İnşallahhhh seninkide öylediirrr

Ayşe Öner - Hamilelikte Nasıl Yatılmalı - YouTube

Hamileler nasıl yatmalı. Ayşe Öner anlatıyor. Yüzüstü bile yatabilirsiniz diyor.
Bayılıyorum bu kadının kitabına ve fikirlerine.Bende egzersizlerine başladım bu kadının kitabından.

Canım benim.Ne kadar az kaldı doğuma değilmi?Allah yardımcınız olsun hepinizin.Araba ne aldı Feyza?Biz daha almadık,belki karar değiştiririm bende.

benim sıpa Kenan sabah namazında bizim sezimize uyandı,
saat 6 da ayaga kalktı tepeme dikildi.
anne bak bu benim arabam,anne masal anlatsana,anne camdan bakayımmı,anne uyuyormusun
NAN Bİ SUSSSSSSSS
sabah 6 dan beri uykusuzum anlayacagınız.
şimdi baktım sesi çıkmıyor,benim yatagıma girmiş uyumuş :44:
bana eziyetin nedendi be çocugum. bende gündüz asla uyuyamam. esnemekten çeneme agrılar girse bile

Maşaallah ne güzel ciciler Almış Nenesi
Sağlıkla giydiresin Ayşecim
Bizim Nenemizde alırmı acaba :44:
Hııım zannetmem
Neyse sağlıkla gelsinde herşeyinin biz alırız

Canımm benim ben hamile gibi yemiyorum pek ondan almadım herhalde kimse 8 aylık olduğuma inanmıyor.neyseki bebiş kilolu . Normal doğuramam da o yüzden Dr her hafta çağırdı galiba..senin sezeryan değil mi Dr ona göre ayarlasın canım öyle konuş bu hafta gidince.Mevla bebeğinle birlikte bir rahatlık verir inşallah canım benim

Kızlar ben çok sabırsızım bebişimin ultrasonda hareketlerini gördüğüm günden beriiiiiiiiiiiiiiii
Hissetmek istiyorum meleğimi
Ya Allahım Maşaallah ne güzel bir duygu böyleeeeeee
Mevlam bekleyen herkese tattırsın en yakın zamanda
Hala o görüntüleri gözümün önünde Maşaallah Barekallah

tabi maddiyat elverişliyse prima iyidir
ama bazı çocuklar bir beze alıştımı ondan başkasını kullanamıyorlar.
hemen popişleri tahriş oluyor.
o yüzden alıştırmamakta fayda görüyorum sürekli prima almak istemediğim için.
molfix iyidir iyi
10-12 li mendilleri ıslatıp silicen? :44:
günde 7-8 defa kaka yapıcak.ve o minik mendillerden her defada 4-5 tane kullanman gerekicek.belki daha fazla.
o tanıdıgınızın bahsettiği ıslak mendiller pazarda,ucuzluklarda satılanlardan olmasın sakın?
özel üretim yenidoğan ıslak mendillerini öyle üreteceklerini sanmam yaa :26:

size bir sorum var bebişimin cinsiyeti kız ve ben daha isim bulamadım kızıma karar veriyorum ya anlamı kötü oluyorr yada başka bir sorun çıkyor az bir zaman kaldı isim konusunda düşünceleriniz varmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…