- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #12.401
ayyy çok şekerler iyi günlerde kullansın minişin inşallah canım. Ne kadara aldın bunları? ben de ne kadar pintiyim :))tubiş maşallah dopdolu bir gün geçirmişsin.
Eşininde sınavı iyi geçer inşallah..
34. haftadasınzaman su gibi akıp gidiyor.
Bebişlerdede zaman böyle hızlı akar mıki ? Çok çabuk büyüyorlar farketmezsin diyen bi abla ile konuştum geçen gün
Yaşayıp göreceğiz. Ben daha toyum.:26: Zamanla ögreneceğim inşallah. Rabbim yardım eder.
Ben de geçen gün bunları aldım. Hoşuma gittiler heves yaptım sanırım. dakikalarca baktım hepsine
İnceledimKarar vermek çok zor gerçekten. Eşimde diyo bebiş için ayrı bir alışverişe çıkarız. ama diyorum şimdi almak istiyorum
Tarağın telleri çok yumuşak. Bizim fırçalar gibi değil onu anladım.emzikler hep böyle mavi pembe idi. aldım yinede. Kapakları var ağızlarında. Çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 726312
tubişim ya kıyamam.. havalar serin gidiyor şansına bak. yağmur yağdı buraya. İstanbulla pek fark olmuyor burayla. acıyanlar kendilerine baksınlar hıhhhh....iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım?
güya dışarı çıkmıcaktım artık
eşim sınavdan gelince arkadaşın oğlunun sünnetine gittik.
güzel geçti hamd olsun.
ama bozuk plak gibi hep aynı soruları yanıtlamaktan sıkıldım
kaç haftan kaldı? sezeryan mı olucak? kız mı erkekmi?
standart soru bu herkezdeki.
her gören bi yol kesip aynı soruları sormadan geçmiyor.
birde acıyan kesim var tabii...
'AY YAZIK SANAAA. BU SICAKTA ÇOK ZORLANIYORSUNDUR DEĞİLMİİİ '
oyh içim bayıldı.
saat 20.00 gibi oradan çıktık ama çıkınca nekadar rahatladım anlatamam.
eziyet gibiydi yaa
oradan da kayınvalidelere geçince bu saatte eve döndük.
her akşam eşim aynı cümleyi söylüyor
'ARTIK DIŞARI ÇIKMAK YOK SANA.ARTIK EVDESİN.'
hee tamam çıkmam diyorum.
sabah olunca yine başlıyorgel şuraya gidelim gel buraya gidelim.
yada ben diyorum gel çıkalım felan.akşamki cümlesini unutmuş oluyor
bu arada aklıma geldiiii.dr bana ayın 7 sinde gel dedi ama ben randevu almadım ki daha ne zekiyim dimi
eşim ayın 5 inde Konya'ya gidip 6 sında döncek inşallah.
yarın randevumu alayım bari.yer kalmıcak yoksa.
19 veya 20.haftaydı herhalde vurmaya başladı. pıt pıt yapıyordu. elimi karnıma koyunca hissediyordum dışardan hatta eşim de hissediyordu.kizlar 16+3ten beri minik minik hareketleri hissediyorum bazen de gobek deligime yaslaniyor gibi hareketler oluyor. Peki tekme ne zaman hissettiniz en erken? 18+2 iz bugun
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin..bat geçsin ondan sonra daha da yüksek çıkacaktır.canım doktorda pozitif dedi. haftaya gel dedi ama. ben deger normalmi onda takıldım :) öğreneli 1 saat oldu
Ayşem başka doktora da gittin mi? yavrucum bozma moralini. radyoloji uzmanı bir sorun görmemiş başka doktora da gidersen o da sorun olmadığını söyleyecektir. Kıyamam üzülme nolur. bebişinde üzülür sonra..6.30 dan beri uyanığım.Yatakta dönmekten sıkılınca nete takıldım.İçim daha çok karardı olaylar yüzünden.Zaten kafamda 1 milyon soru var.Şu ödem işi yarın aydınlığına kavuşacakmı?Doktor bu konuda ne diyecek?Bugün bebeğime neler alacağım?Doktor yine %100 emin konuşamadı kız olduğu konusunda.Aldıklarımı durduruyum belki renk değiştirmek zorunda kalırım.Hava çok bozuk bugün.Şimdiden içim karardı baktıkça.Doğumun korkusu sardı dün akşamdan beri.Ağda acısına dayanamayan ben nasıl doğum yapacağım?Ya bana bişey olursa kuzuma kim bakar?Ne baby shower partisi için,ne oda süslemesi için takatim kalmadı sanki.Aldığım süsler de öylece duruyor poşetin içinde.Hevesimmi kaçtı,çok mu yorgunum bilemedim.Daha neleeer neleer?
Bende durumlar gayet karmaşık,iç sıkıcı ve soru işaretleri dolu.İnşallah sizin gününüz daha iyi geçer.Hepinize iyi pazarlar güzel anneler ve anne adayları ve tabi kuzucuklar....(benimki şimdiden hoplamaya başladı,gece bile tekmesine uyandım bikaç kez:)Tek güzel yanı da bu zaten hayatın...)
Aminnnn cnmkızlar gittik doktora binbir kere Maşaallah herşey yolunda annesinin meleği hiç durmadı
Ha bire döndü durdu o minnik ellerinii dudağını yaratan Allahıma kurban olayımmmm
Tam 12.haftadayız ve 5cm boyundaelhamdüliillah
Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Cinsiyetinide 16.haftada öğreneceğiz dedi çok erkenmiş :44:
Neyse yanılmaktansa bir ay bekleriz.
Zaten bir ay sonrasına gün verdi
Kızmış erkekmiş umrumda değil.Çok sıkıntılı bi Mayıs ayı geçirdik.Etkilendi de o yüzden böyle oldu diye içim içimi yiyor sadece. Bugün 10.30da randevum var başka bi proftan.İnşallah güzel haberlerle geleceğim.Ayşem hiç takma kafana . Benim ikinci oğlumda 5 . Aya kadar Dr kız dedi 5 . Ayda gittiğimizde kafasında ödem var su toplamış dedi ben o zaman kız çok istiyordum tabi ama bunu duyunca unuttum herşeyi tefriciye Yasin okudum 1 ay hep ağladım Dr kendi kendine geçebilir üzülme diyor ama ne mümkün neyse 1 ay sonra gittik Dr ödem geçmiş ama bizim bebek erkekmiş dedi hiç önemli değil dedim ondan sonra sağlıklı olsun da sonra oğlum doğdu 3 yaşına kadar herkes ne tatlı bir kız diyorlardı herhalde Dr ondan karıştırdı.
Sen de canını üzme hiçbirşey olmayacak biliyorum üst üste geldi herşey ama şöyle düşün Mevla sevdiği kulunu imtihan edermiş ...öpüyorum seni
Cinsiyetle alakalı bi sıkıntım yok artık.Erkeğe çok alışmıştık kız olunca şaşırdık sadece biraz.Alışveriş yapması çok zevkli kızıma.Erkek bebek için alternatifler çok çok sınırlı.Civilde bile.Eşime üzüldüm,bebeğimi de üzdüm diye kahroluyorum ben.İnşallah bişey çıkmayacak bugünkü muayenedecanım çok sıkıyosun kendini yapma böyle takdir allahın dyua etmekten başka çaremizmi var bol bol dua edicez inş bebişlerimiz sağ salim doğacaklar biz onları doğurucaz çünkü öyle bi güç gelecekki sana sen kendini bile tanıyamıcaksın kız olayına gelince benimde 12 13 haftalarda kız olabilir dendi sonra erkek olabilir dendi sonra tekrar kız dedi drum detylı ult kız dedi acilde 2 farklı dr kız dedi heralde kızdır adı bile belli oldu ayşe şevval olucak allahımın izniyle erkek doğarsada yapaıcak bişi yok sürpriz olucak ehh azıcık pembeleri giyer hiç sorum değil inanki yeterki sağlıklı olalım yanımda olsun yeter
Canım benim.Çok geçmiş olsun.Vücudun yeni misafirine adapte olmaya çalışıyor.Bende de oldu hep bunlar.Çok hafif bi üşütmede kustum,bayılma noktasına geldim,yürüyemedim yığıldım.Allah'tan bunlar hep evde yada işte oldu.Yolda yada araba kullanırken falan olsa mazallah ne yapardım.Sende yalnız kalmamaya çalış bu aralar.Ani baş dönmeleri ve bayılmalar olabiliyor 3.aydan sonra.Kendini de mideni de çok yorma canımAyşe bebişin kıpır kıpır işte korkma sakın. Dua et bol bol. sende ben gibi ehvamlısın belli..
Üzülme annesi.. bebişin seninleGeçer bu günler inşallah.
Kızlar benimde 2 gündür ateşim ve baş ağrım vardı. buraya yazmıştım. sonra ertesi gün yine ateşim ve başağrım vardı. Ve gün boyu hiç kesilmedi.
akşama kadar devam etti. Vee ilk kez istifra ettimÇok kötüydü. Üşütmeden dolayı diye düşündüm.
İstifra edince kendime geldim. O sersemlikle uyumuşum.
Bebişim iyidir inş. doktora gitmedim çünkü
yine 2 gündür halsizim. Hiç keyfim yok. Yaşama sevincim kaçtı resmen. Neden böyle oluyor bilmiyorum.
iyi pazarlaaarr
nasılsınız kızlar??
biz yogun ve yorucu bir akşamın ardından ancak kendimize gelebildik.
akşam konserimiz vardı eyüp stadında. saat 1 de bitti.eve gelene kadar 2 yi buldu.
ama Rahmetin aktıgı,maneviyatın coştugu bir geceydi hamd olsun.
sema gösterileri,ilahiler,kur'an dinletileri,sohbetler vs...
çok dolu dolu ama yorucu geçti.
eve geldiğimde ayaklarımın çok oturmaktan şiştiğini farkettim.
hemen yattım tabii...
sabah erken kalkıp eşimi sınava yolladım. şu an sınavda.İNŞALLAHHH ÇOK BAŞARILI GEÇER SINAVI.
sonra geri yatıp saat 12 gibi kalktım
dinlenmişim ama
sizlerde ne var ne yok bakalım??
ayrıca biz bugün 34. haftamıza girdikk
zaman nasıl geçiyor Rabbimmm :44:
tubiş maşallah dopdolu bir gün geçirmişsin.
Eşininde sınavı iyi geçer inşallah..
34. haftadasınzaman su gibi akıp gidiyor.
Bebişlerdede zaman böyle hızlı akar mıki ? Çok çabuk büyüyorlar farketmezsin diyen bi abla ile konuştum geçen gün
Yaşayıp göreceğiz. Ben daha toyum.:26: Zamanla ögreneceğim inşallah. Rabbim yardım eder.
Ben de geçen gün bunları aldım. Hoşuma gittiler heves yaptım sanırım. dakikalarca baktım hepsine
İnceledimKarar vermek çok zor gerçekten. Eşimde diyo bebiş için ayrı bir alışverişe çıkarız. ama diyorum şimdi almak istiyorum
Tarağın telleri çok yumuşak. Bizim fırçalar gibi değil onu anladım.emzikler hep böyle mavi pembe idi. aldım yinede. Kapakları var ağızlarında. Çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 726312
kizlar 16+3ten beri minik minik hareketleri hissediyorum bazen de gobek deligime yaslaniyor gibi hareketler oluyor. Peki tekme ne zaman hissettiniz en erken? 18+2 iz bugun
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin..bat geçsin ondan sonra daha da yüksek çıkacaktır.
Ayşem başka doktora da gittin mi? yavrucum bozma moralini. radyoloji uzmanı bir sorun görmemiş başka doktora da gidersen o da sorun olmadığını söyleyecektir. Kıyamam üzülme nolur. bebişinde üzülür sonra..
doğumdan da korkma bir avazda doğuracağız inşallah Rabbim onun sabrını da verecektir inan. ufacık çocuklar doğuruyor ya 16 17 yaşında.. sonra da bebişimizi kucağımıza alınca hepsini unutacağız..
Aminnnn cnm
ayy maşallah canım gözünaydın. 5 cm olmuş ha maşallah minişe...
Günaydın canım.Bugün 10,30da bi profa daha gideceğim inşallah.Çok övdüler bu adamı.Sıkıntılı olan hamileliklerde çok başarılıymış.İnşallah bişey yok der.
Sende temizlikti,koşturmaydı çok yorma artık kendini.Bebeğini düşün.Kötü bi gelişme olsa başını taşlara vurursun keşke evi mok götürseydi de ben dinleneydim diye.Allah korusun.Olduğu kadar diyip geç.Doğurunca yaparız gönül rahatlığıyla artık.
Evvet cnm kesinlikle haklısın. Olduğu kadar artık ne yapalım..
Oda takımını almışsınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah...
Kötü düşünmeyelim de sonuç iyi olsun cnm ama ben inanıyorum bir sorun görmeyecek. Küçük Ayşe hanım çok hareketli olduğu için doktorun yanlış görmüştür yoksa radyoloji uzmanı da görürdü.sen üzülmemeye çalış emi dualarım seninle Ayşem..
biraz önce bir video izledim. Anne stresli olursa salgılanan kortizon hormonundan dolayı çocukta öyle olurmuş.. Ben her daim sinirliyim bizim çocuk asabi olacak kesin..:18::18::18::18:
Ayyy çok tatlılar güle güle kullansın küçük hanım. Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.Dün güne çook sıkıcı başlamıştım ama akşam yorgunluğun dibine vurmuş ama çook mutlu uyudum.
Babaannesi bi sürü cici aldı kızıma.Eki Görüntüle 726743 Eki Görüntüle 726742 Eki Görüntüle 726744 Eki Görüntüle 726750 Eki Görüntüle 726751 Eki Görüntüle 726752 Eki Görüntüle 726753
Hastane çıkışını bulamadım sitede.Üzerinde uyuyan arı olan krem rengi sapsade,antibakteriyel ve çift takımı olan bi ürün.Çook beğenerek aldım hepsini.Fb li olanda tabiki babamızın tercihi oldu.
Bu arada özel bi mobilyacıya da oda takımını sipariş verdik.2 kapaklı dolabı+şifonyeri+büyüyebilen (1,90 oluyor büyüyünce.özel yapım olduğu için mümkün olduğunca genç odası büyüklüğünde olsun istedik) beşiği ile 1800tlye mal oldu.Tüm takım parlak beyaz.Çekmeceleri lila rengi olacak.Kulplarını takım yapıldıktan sonra deneyerek seçeceğiz.Hazır mobilyacılarda 2000den aşağı takım bulamıyorduk.Üstelik ne dolaplarda ne boyutlarda değişiklik yapabiliyorduk.Böylesi çok daha iyi oldu.Dolabın eninden,çekmecelerin genişliğine derinliğine kadar biz karar verdik.İnşallah hayal ettiğimiz gibi bi oda olur.15 gün sonra hazır dediler.Odamızı döşeyince resmini atacağım sizin için.
Haftaya pazar günü de annemle çıkacağız eksikler için.Battaniye ve diğer eksikleri de onunla tamamlayacağız inşallah.Beşik konusu hala muallakta.Onu da Ankara'ya bırakırız sanırım.Hem bize değişiklik olur 2 gün kaçamak ramazandan önce.Arabayı da haftaya alırız sanırım.Yada diğer hafta.Bu arada bütün aldıklarımızı değiştirme kartları,faturalarıyla saklıyoruz daha.Bakalım bi değişiklik olacak mı cinsiyetimizde.O yüzden çok fazla pembe-kırmızı da takılmadım.Bütün mağazalar değişim yapıyor kullanılmadığı sürece.Çok da kafama takmıyorum bu konuyu.Bugün cinsiyet değişirse oda takımındaki rengi durdurabilirim ama.Turkuaza hastayım çünkü.
Bizde durumlar böyle.Yarım saat sonra dra gideceğim.Dua edin güzel haberlerle döneyim aranıza.
ayyy çok şekerler iyi günlerde kullansın minişin inşallah canım. Ne kadara aldın bunları? ben de ne kadar pintiyim :))
chicconun tarak setini alacaktım baktım baktım eşimde hadi hadi deyince kalsın dedim. chicconun ki 17,90 dı.
Canım migrostan aldım ben bunları. fiyatlarını yazıyorum.
Avent emzik 25 TL idi. %25 indirim vardı, 18,75 TL.
Saç fırçası, tarak 9.90 TL indirim ile 7,40 TL.
tırnak makası 4.50 TL.
Ara ara almaya çalışıyorum canım benimKıyafet çok almıcam begendiklerimi alacam. babaanne ve anneanne alacakmış hepsini
biz temel ihtiyaçları almaya çalışıyoruz. lojmanda oldugumuz için çocuk odamız yok. 2 +1 evimiz. Kutu gibi
Beşik ve ana kucagı alacagım sadece. Büyüyünce artık diğer odamı çocuk odasına çeviririm. Çok isterdim odasını yapmak ama olsun.
Büyüyünce alır annesi ona inşallahNasıl bir yatak alacagımıda bilmiyorum. Park yatak mı, mdf den beşik mi bilemedim.
Tubişim bu beşik konusundan senden yardım istiyorum.
Özlemcim sen nasıl birşey alıcaksın? Fikir olsun bizlere.
Ayşecim
aldıkların çok güzel. güle güle giysin bebişin. Bende ara ara almak istiyorum hepsini bi aradan çıkartmak zor olur. ama gelde erkeklere anlatOdanızın siparişini vermişsiniz. Ohh maşallah. gönlüne göre olur inşallah.
aynen canım bende oda yapmak isterdim ama şuanda olmayacak. İlerde inşallah yaparız kuzucuklarımıza oda.
Çok iyi almışsın dur bende gideyim migrosa..
beşik almıycam canım da park yatak alıcam bak hatta resmini de göstereyim.
Eki Görüntüle 726831
Park yatak kullanışlı diyorlardı bi ara araştırmıştım. Bende muhtemelen böyle birşey alıcam.
biraz büyüsünler öyle oda yaparız inşallah..Benim zamanımda odam mı vardı? Biz öyle büyüdük o da büyür. Tabi şimdikiler çok daha şanslı.
sağlıklı olsunlarda alırız biz herşeyler.
kizlar 16+3ten beri minik minik hareketleri hissediyorum bazen de gobek deligime yaslaniyor gibi hareketler oluyor. Peki tekme ne zaman hissettiniz en erken? 18+2 iz bugun
tubişim ya kıyamam.. havalar serin gidiyor şansına bak. yağmur yağdı buraya. İstanbulla pek fark olmuyor burayla. acıyanlar kendilerine baksınlar hıhhhh....
sen duramazsın kuzum boşver çok yorma da kendini.. evde kapanmak da seni mutsuz eder.. benim arkadaşım sezeryana kadar gezdi durdu valla.. hiç de bişi olmadı. sen de çok yorma kendini.. bişicik olmayacak inşallah Allahın izniyle paşamız gelecek 4 hafta sonra. belki de daha erken.. hayırlısı olsun cnm..
cuma günü doktoruna git güzel haberlerle gel inşallah. öptüm seni...
Kız hani oturacaktın evinde.Konserdi gezmeydi gece alemlerine akmışsın yine.Valla çocuk yollarda doğacak böyle gidersen Allah korusun tabi.İnşallah eşin muvaffak olur sınavında.
Dün güne çook sıkıcı başlamıştım ama akşam yorgunluğun dibine vurmuş ama çook mutlu uyudum.
Babaannesi bi sürü cici aldı kızıma.Eki Görüntüle 726743 Eki Görüntüle 726742 Eki Görüntüle 726744 Eki Görüntüle 726750 Eki Görüntüle 726751 Eki Görüntüle 726752 Eki Görüntüle 726753
Hastane çıkışını bulamadım sitede.Üzerinde uyuyan arı olan krem rengi sapsade,antibakteriyel ve çift takımı olan bi ürün.Çook beğenerek aldım hepsini.Fb li olanda tabiki babamızın tercihi oldu.
Bu arada özel bi mobilyacıya da oda takımını sipariş verdik.2 kapaklı dolabı+şifonyeri+büyüyebilen (1,90 oluyor büyüyünce.özel yapım olduğu için mümkün olduğunca genç odası büyüklüğünde olsun istedik) beşiği ile 1800tlye mal oldu.Tüm takım parlak beyaz.Çekmeceleri lila rengi olacak.Kulplarını takım yapıldıktan sonra deneyerek seçeceğiz.Hazır mobilyacılarda 2000den aşağı takım bulamıyorduk.Üstelik ne dolaplarda ne boyutlarda değişiklik yapabiliyorduk.Böylesi çok daha iyi oldu.Dolabın eninden,çekmecelerin genişliğine derinliğine kadar biz karar verdik.İnşallah hayal ettiğimiz gibi bi oda olur.15 gün sonra hazır dediler.Odamızı döşeyince resmini atacağım sizin için.
Haftaya pazar günü de annemle çıkacağız eksikler için.Battaniye ve diğer eksikleri de onunla tamamlayacağız inşallah.Beşik konusu hala muallakta.Onu da Ankara'ya bırakırız sanırım.Hem bize değişiklik olur 2 gün kaçamak ramazandan önce.Arabayı da haftaya alırız sanırım.Yada diğer hafta.Bu arada bütün aldıklarımızı değiştirme kartları,faturalarıyla saklıyoruz daha.Bakalım bi değişiklik olacak mı cinsiyetimizde.O yüzden çok fazla pembe-kırmızı da takılmadım.Bütün mağazalar değişim yapıyor kullanılmadığı sürece.Çok da kafama takmıyorum bu konuyu.Bugün cinsiyet değişirse oda takımındaki rengi durdurabilirim ama.Turkuaza hastayım çünkü.
Bizde durumlar böyle.Yarım saat sonra dra gideceğim.Dua edin güzel haberlerle döneyim aranıza.
Tubişim [/B][/COLOR] bu beşik konusundan senden yardım istiyorum.
merhaba kızlaaarr...
nasılsınız bakalım?
bugün hava yine güzel.püfür püfür esiyor.
alışveriş günümüz. bugün bebişin bezini ve ıslak mendilini de alıcam.
çantaları hazırlamaya başlıcam.
eksikleri not edip cuma günü dr gün verdiğinde ona göre tamamlamaya çalışıcam.
2 gündür miğde bulantım hortladı yine
bat gunume 1 hafta var yine hic bir sey hissetmiyorum hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?