Bol bebiş topiği

ayyy çok şekerler iyi günlerde kullansın minişin inşallah canım. Ne kadara aldın bunları? ben de ne kadar pintiyim :))
chicconun tarak setini alacaktım baktım baktım eşimde hadi hadi deyince kalsın dedim. chicconun ki 17,90 dı.
tubişim ya kıyamam.. havalar serin gidiyor şansına bak. yağmur yağdı buraya. İstanbulla pek fark olmuyor burayla. acıyanlar kendilerine baksınlar hıhhhh....
sen duramazsın kuzum boşver çok yorma da kendini.. evde kapanmak da seni mutsuz eder.. benim arkadaşım sezeryana kadar gezdi durdu valla.. hiç de bişi olmadı. sen de çok yorma kendini.. bişicik olmayacak inşallah Allahın izniyle paşamız gelecek 4 hafta sonra. belki de daha erken.. hayırlısı olsun cnm..
cuma günü doktoruna git güzel haberlerle gel inşallah. öptüm seni...
kizlar 16+3ten beri minik minik hareketleri hissediyorum bazen de gobek deligime yaslaniyor gibi hareketler oluyor. Peki tekme ne zaman hissettiniz en erken? 18+2 iz bugun
19 veya 20.haftaydı herhalde vurmaya başladı. pıt pıt yapıyordu. elimi karnıma koyunca hissediyordum dışardan hatta eşim de hissediyordu.

canım doktorda pozitif dedi. haftaya gel dedi ama. ben deger normalmi onda takıldım :) öğreneli 1 saat oldu
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin..bat geçsin ondan sonra daha da yüksek çıkacaktır.
Ayşem başka doktora da gittin mi? yavrucum bozma moralini. radyoloji uzmanı bir sorun görmemiş başka doktora da gidersen o da sorun olmadığını söyleyecektir. Kıyamam üzülme nolur. bebişinde üzülür sonra..
doğumdan da korkma bir avazda doğuracağız inşallah Rabbim onun sabrını da verecektir inan. ufacık çocuklar doğuruyor ya 16 17 yaşında.. sonra da bebişimizi kucağımıza alınca hepsini unutacağız..

Aminnnn cnm
ayy maşallah canım gözünaydın. 5 cm olmuş ha maşallah minişe...

Günaydın kızlar..Nasılsınız?
Haftasonu yazamadım. Ev işleri temizlik bulaşık çamaşır ütü öff dedim ben işe gitsem bu kadar yorulmuyorum.
Artık eskisi gibi değilim çabucak yoruluyorum. Akşama kadar uğraştım ama bir arpa boyu yol alamadım.. doğuma kadar ancak bitecek bizim temizlik
kızıma yelek başladım inşallah becerebilirim de bitince size de gösteririm.
Bir de bol bol süt için yoğurt yiyin. Dün bir bardak süt içtim normalde 2 bardak içiyordum yüzümde kasılmalar titremeler başladı. Sütü ihmal etmeyin kızlar.
Neyse kızlar bende haberler böyle.. Öptümmm sizii..

Kızmış erkekmiş umrumda değil.Çok sıkıntılı bi Mayıs ayı geçirdik.Etkilendi de o yüzden böyle oldu diye içim içimi yiyor sadece. Bugün 10.30da randevum var başka bi proftan.İnşallah güzel haberlerle geleceğim.

Cinsiyetle alakalı bi sıkıntım yok artık.Erkeğe çok alışmıştık kız olunca şaşırdık sadece biraz.Alışveriş yapması çok zevkli kızıma.Erkek bebek için alternatifler çok çok sınırlı.Civilde bile.Eşime üzüldüm,bebeğimi de üzdüm diye kahroluyorum ben.İnşallah bişey çıkmayacak bugünkü muayenede

Canım benim.Çok geçmiş olsun.Vücudun yeni misafirine adapte olmaya çalışıyor.Bende de oldu hep bunlar.Çok hafif bi üşütmede kustum,bayılma noktasına geldim,yürüyemedim yığıldım.Allah'tan bunlar hep evde yada işte oldu.Yolda yada araba kullanırken falan olsa mazallah ne yapardım.Sende yalnız kalmamaya çalış bu aralar.Ani baş dönmeleri ve bayılmalar olabiliyor 3.aydan sonra.Kendini de mideni de çok yorma canım

Kız hani oturacaktın evinde.Konserdi gezmeydi gece alemlerine akmışsın yine.Valla çocuk yollarda doğacak böyle gidersen Allah korusun tabi.İnşallah eşin muvaffak olur sınavında.

Allah güle güle kullandırsın canım.Yavaş yavaş almak daha zevkli oluyor sanki.Birgüne hepsini sığdırınca benim gibi ayaklarının ağrısından ne yapacağını şaşırsın valla:26: Oysaki sadece oda takımı ve giysiler aldık ikisini de birer dükkan dolaşarak aldık ama benim konuşacak halim kalmadı.Daha 3 ay var nasılsa kalanı haftasonlarına yayacağım artık.Sıcaklarda bayılacak gibi oluyorum artık:26::26::26::26:

kizlar 16+3ten beri minik minik hareketleri hissediyorum bazen de gobek deligime yaslaniyor gibi hareketler oluyor. Peki tekme ne zaman hissettiniz en erken? 18+2 iz bugun

Tam haftasını hatırlamıyorum ama 20.haftadaydı sanırım.Net bi şekilde elimle de hissettiğim tekmeleri.1 haftadır kıyafetimden de belli oluyor

Günaydın canım.Bugün 10,30da bi profa daha gideceğim inşallah.Çok övdüler bu adamı.Sıkıntılı olan hamileliklerde çok başarılıymış.İnşallah bişey yok der.
Sende temizlikti,koşturmaydı çok yorma artık kendini.Bebeğini düşün.Kötü bi gelişme olsa başını taşlara vurursun keşke evi mok götürseydi de ben dinleneydim diye.Allah korusun.Olduğu kadar diyip geç.Doğurunca yaparız gönül rahatlığıyla artık.

Evvet cnm kesinlikle haklısın. Olduğu kadar artık ne yapalım..
Oda takımını almışsınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah...
Kötü düşünmeyelim de sonuç iyi olsun cnm ama ben inanıyorum bir sorun görmeyecek. Küçük Ayşe hanım çok hareketli olduğu için doktorun yanlış görmüştür yoksa radyoloji uzmanı da görürdü.sen üzülmemeye çalış emi dualarım seninle Ayşem..
biraz önce bir video izledim. Anne stresli olursa salgılanan kortizon hormonundan dolayı çocukta öyle olurmuş.. Ben her daim sinirliyim bizim çocuk asabi olacak kesin..:18::18::18::18:

Dün güne çook sıkıcı başlamıştım ama akşam yorgunluğun dibine vurmuş ama çook mutlu uyudum.
Babaannesi bi sürü cici aldı kızıma.
Hastane çıkışını bulamadım sitede.Üzerinde uyuyan arı olan krem rengi sapsade,antibakteriyel ve çift takımı olan bi ürün.Çook beğenerek aldım hepsini.Fb li olanda tabiki babamızın tercihi oldu.
Bu arada özel bi mobilyacıya da oda takımını sipariş verdik.2 kapaklı dolabı+şifonyeri+büyüyebilen (1,90 oluyor büyüyünce.özel yapım olduğu için mümkün olduğunca genç odası büyüklüğünde olsun istedik) beşiği ile 1800tlye mal oldu.Tüm takım parlak beyaz.Çekmeceleri lila rengi olacak.Kulplarını takım yapıldıktan sonra deneyerek seçeceğiz.Hazır mobilyacılarda 2000den aşağı takım bulamıyorduk.Üstelik ne dolaplarda ne boyutlarda değişiklik yapabiliyorduk.Böylesi çok daha iyi oldu.Dolabın eninden,çekmecelerin genişliğine derinliğine kadar biz karar verdik.İnşallah hayal ettiğimiz gibi bi oda olur.15 gün sonra hazır dediler.Odamızı döşeyince resmini atacağım sizin için.
Haftaya pazar günü de annemle çıkacağız eksikler için.Battaniye ve diğer eksikleri de onunla tamamlayacağız inşallah.Beşik konusu hala muallakta.Onu da Ankara'ya bırakırız sanırım.Hem bize değişiklik olur 2 gün kaçamak ramazandan önce.Arabayı da haftaya alırız sanırım.Yada diğer hafta.Bu arada bütün aldıklarımızı değiştirme kartları,faturalarıyla saklıyoruz daha.Bakalım bi değişiklik olacak mı cinsiyetimizde.O yüzden çok fazla pembe-kırmızı da takılmadım.Bütün mağazalar değişim yapıyor kullanılmadığı sürece.Çok da kafama takmıyorum bu konuyu.Bugün cinsiyet değişirse oda takımındaki rengi durdurabilirim ama.Turkuaza hastayım çünkü.
Bizde durumlar böyle.Yarım saat sonra dra gideceğim.Dua edin güzel haberlerle döneyim aranıza.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sağol canım öyle içime sindiki oda takımı anlatamam.Kağıda çize çize,ölçüyü kendim vere vere verdik siparişimizi.
Nefes tekniklerine de bak netten.Sinirlenince onları uygula.Çok rahatlatıyor insanı.Temiz hava olmasa bile camdan gelen hava bile yetiyor doğru nefes alınca.Düşünki doğunca sakin,uykusu-gazı problemsiz bi bebek büyüteceksin.Ben kendimi bunları düşünerek teskin ediyorum.3-4 ay evden çıkmayıp eşini-kendini-yaşamayı unutan,bebeğinin sorunlarıyla depresyona giren bi anne olmak istemiyorum.Sende istemezsin.O yüzden daha sakin olmak lazım.Herşey güzel olsun

Ayyy çok tatlılar güle güle kullansın küçük hanım. Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Oda takımı da iyimiş Ayşem 1800 tl.
Güzel haberlerini bekliyorum dualarım sizinle...

Canım migrostan aldım ben bunları. fiyatlarını yazıyorum.

Avent emzik 25 TL idi. %25 indirim vardı, 18,75 TL.

Saç fırçası, tarak 9.90 TL indirim ile 7,40 TL.

tırnak makası 4.50 TL.

Ara ara almaya çalışıyorum canım benim Kıyafet çok almıcam begendiklerimi alacam. babaanne ve anneanne alacakmış hepsini

biz temel ihtiyaçları almaya çalışıyoruz. lojmanda oldugumuz için çocuk odamız yok. 2 +1 evimiz. Kutu gibi

Beşik ve ana kucagı alacagım sadece. Büyüyünce artık diğer odamı çocuk odasına çeviririm. Çok isterdim odasını yapmak ama olsun.

Büyüyünce alır annesi ona inşallah Nasıl bir yatak alacagımıda bilmiyorum. Park yatak mı, mdf den beşik mi bilemedim.

Tubişim
bu beşik konusundan senden yardım istiyorum.

Özlemcim sen nasıl birşey alıcaksın? Fikir olsun bizlere.

Ayşecim
aldıkların çok güzel. güle güle giysin bebişin. Bende ara ara almak istiyorum hepsini bi aradan çıkartmak zor olur. ama gelde erkeklere anlat Odanızın siparişini vermişsiniz. Ohh maşallah. gönlüne göre olur inşallah.

aynen canım bende oda yapmak isterdim ama şuanda olmayacak. İlerde inşallah yaparız kuzucuklarımıza oda.
Çok iyi almışsın dur bende gideyim migrosa..
beşik almıycam canım da park yatak alıcam bak hatta resmini de göstereyim.

Son düzenleme:

Park yatak kullanışlı diyorlardı bi ara araştırmıştım. Bende muhtemelen böyle birşey alıcam.

biraz büyüsünler öyle oda yaparız inşallah..Benim zamanımda odam mı vardı? Biz öyle büyüdük o da büyür. Tabi şimdikiler çok daha şanslı.

sağlıklı olsunlarda alırız biz herşeyler.

Evet canım sağlıklı olsunlar da önemli olan o.
Haklısın valla bizim odamız mı vardı?büyüdük gittik işte..
park yataklar iki boy 60*120 olanlar var bir de 70*110 olanlar var cnm. ben yatağımın çekebileyim istiyorum tekerlekli de. Çok güzel beşikler de var ama beşiği uzun süre kullanamayız.

canım benim her 2 hamileliğimde farklı zamanlarda hissettim tekmeleri.
tabii kaymalar vs. onlar daha erken hissediliyor dediğin gibi...

ilk hamileliğimde 19+4 de ilk güçlü tekmeyi hissettim.
ikincide ise 22. haftayı buldu. bu biraz uyuşuk bir bebiş sanırım

inşallah sende kısa zamanda tekmelenmenin tadına varırsın canımcım

evet ozim hamd olsun hava dün güzeldi.
yagmur yagınca serinledi.
bende çok zorlanmadım çok şükür...

aynen dediğin gibi eve kapanmak beni mutsuz ediyor.
2 gün evde kaldım bunaldım resmen.
bende bir sıkıntı olmadıgı sürece çok yorulmadan dışarı çıkmakta sorun olucagını sanmıyorum

inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirim merakla bekliyorum

Kız hani oturacaktın evinde.Konserdi gezmeydi gece alemlerine akmışsın yine.Valla çocuk yollarda doğacak böyle gidersen Allah korusun tabi.İnşallah eşin muvaffak olur sınavında.

hehehehehhh aynen öyle alemlere aktım
ama napim kuzum yaa yılda 1 oluyor bu konser de.gitmesem içimde kalcaktı
Allah razı olsun güzel duan için. inşallah okulu biter bu yıl.

bu arada ayşem inşallah güzel haberlerle gelirsin.

oh maşallah yeni cicileriniz çok sevimliii

canım haftan oldukça ilerledi. bu doktor nasıl cinsiyeti halen kesin söyleyemiyor anlayamadım doğrusu :26:
erkekmi kızmı oldugu tam belli olur artık.
neyse inşallah bu gittiğin doktor sana artık kesin sonucu söyler de hepimiz rahatlarız
Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzuşkom. hayırlı haberlerini bekliyoruz :13:

Tubişim [/B][/COLOR] bu beşik konusundan senden yardım istiyorum.

incim biliyorsun ki benim evim de 2+1.
o yüzden oda yapamamıştık kenana da.
ben Kenan'dan sonra arayı çok açmadan 2. bebişi de düşündüğüm için mdf beşik almıştım.
park yatak katlanıp kaldırılabiliyor. ama bu mdf kalıcı oluyor.
temzlik konusunda ben mdf derim. siliyorsun mis gibi.
ama park yatakta gelen geçen dokununca kirleniyor hemen.
kumaşları söküp yıkamak lazım.
mdf sallanan beşik benimki.sallanması güzel.sakin sakin. ama bebişin alışmaması için çok sık sallamıyordum.
eltim e hediye park yatak almıştık.
ben şahsen mdf yi daha kullanışlı buldum.
tabii herkezin kendi seçimi. araştırıp karşılaştırarak kararını verebilirsin incim
park yatak kullanmadım hiç.ama tekrar almam gerekse yine mdf alırdım ben.
mdf nin çekmeceleri var,sallanması var,temizlik kolaylıgı var,görüntüsü de güzel,
park yatagın çok fazla teferruatı var bence :26:
ayrıca cibinlik takınca çok kaba duruyorlar sanki.
karar sizlerin tabiiki
herkeze kullanım kolaylıgı farklıdır.
herkezin seçimi,begenisi aynı olmayabilir.
yine alıcagın zaman mağazada bir karşılaştırma yaparsın

merhaba kızlaaarr...
nasılsınız bakalım?

bugün hava yine güzel.püfür püfür esiyor.
alışveriş günümüz. bugün bebişin bezini ve ıslak mendilini de alıcam.
çantaları hazırlamaya başlıcam.
eksikleri not edip cuma günü dr gün verdiğinde ona göre tamamlamaya çalışıcam.

2 gündür miğde bulantım hortladı yine

hoşgeldin şekercim. Hayırdır niye bulanıyor ki?Geçmiş olsun cnm inşallah çabucak geçer.
Kız bebeklerinde enfeksiyona sebep olur mu o ıslak mendiller? ya da tubişim en güvenilir hangisi? ben kardeşim doğduğunda anneme kullandırtmamıştım ıslak mendil. kızlarda malum yol kısa enfeksiyon kapmıyalım sonra....

slm kızlar nasılsın tubiloşum bende cuma günü kontrole gidicem sanırım doğum zamanını belirleriz diye düşünüyorum hastaneden çıkışta eksik kalan eşyalarımızı alcaz dün belimden ve kasığımdan vuran bir sancı vardı korktum 1 saat uzandım sol yanıma ayaklarımıda havaya diktim geçti oğlumda sancı yaşamadığım için korktum sende varmı sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…