Bol bebiş topiği

Anladım canım teşekkür edeirm. Kesinlikle erkek çocukların temizliği daha kolay. kızlarda iş zor. arkadaşın kızı habire idrar yolu enfeksiyonu oluyor doğduğundan beri. sık sık idrar veriyorlar. ıslak mendil kullanıyormuş o. ben de korktum canım.
huggies bezi pek öneren yok sanırım.
molfix de iyi diyorsun aklımda bulunsun.
pişik olmadan sürücez anladım canım sağol cnmm
Ayşeeemmmmm evett ne dedi doktor?
Bende senin gibi mendiller alıp onları kullanıcam galiba. ıslak mendillerden korkuyorum. Anneme dedim bana mendil dik birkaç tane... ıslatıp onlarla silerim...
Maşaallah ne güzel ciciler Almış Nenesi
Sağlıkla giydiresin Ayşecim
Bizim Nenemizde alırmı acaba :44:
Hııım zannetmem
Neyse sağlıkla gelsinde herşeyinin biz alırız

BOşver canım ya kendin beğenir alırsın herşeyini.
hareketlerini de bir ay sonra hissetmeye başlarsın. 17.haftalarda..

Son düzenleme:
bende bugün itibariyle 11 kilo aldım bakalım doğuma kadar kaç olcam bilmiyorum

ay maşallah ne güzel çok almamışsın
çabuk da verirsin inşallah.
ortalama 2 daha alırsın belki. o da ideali zaten

maşallah bebişin kilosu iyi olsun da gerisi önemli değil.
o yüzden haftada çağırıyor demekki.
Rabbim kuzucuklarımızı sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah...

evet sez. olucak kısmetse.konuşucam bakalım ne dicek dr teyzemiz.
en son gittiğimizde Temmuz 10 gibi görünüyor dedi... ilerde gidiyormuş haftamız,
37-38 de alınırsa Haziran sonu olur sanki yaa :44:

Ayşem Dr ne dedi? Canım bizim araba olduğundan ve ana kucağı bana çok rahat geldiğinden ben travel sistem aldım normalde çok ağır ve hantallar ama bu çok hafif ve kolay kullanışlı markası casual cadillac travel sistem indirimden aldık 500 e geldi

Canım benim benim kız isimlerinden Hatice zümral,Zehra,Fatıma,Aişe,HifaNur isimlerini çok beğeniyorum.
fikir olsun diye yazdım ve hepsininde Anlamı güzel.
önemli olan anlamının güzel olması ve çok uzun olmaması.
Yeni moda isimleri sevmiyorum ben.
Rabbim saliha etsin canımmm...
Bizimki kız olursa Zeliha olacak.
Erkak olursada Babası isim koyacak öyle anlaştık.
Erkektede Bilal ve Ebubekir isimlerine hayranımmmm

inşallah canım bende elimden geldiğince dikkat ediyorum ebem bu aldığım kiloya bile kızdı ama doktorum zayıf hamile kaldığın için normal dedi oğlumda 16 kilo almıştım bunda kaç olacak bakalım

İnşaallah teyzesiii.
Ama 17.hafatalar çok geç ben daha erken hissetmek istiyorum bananaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar doğuma kadar hatim okuyanlar varmı?
İnşaallah bebişlerimiz Kuranla büyüsün ve ahlaklansınlar ben günde 1 cüz okumaya gayret ediyorum ki her ayıma 1 hatim tamamlansın...
Ve ne mutlu hepimize 3 aylara denk geldik zaten 3 ayda 3 hatim yapılıyor.
Rabbim muvaffak etsin cümlemizi

İnşaallah teyzesiii.
Ama 17.hafatalar çok geç ben daha erken hissetmek istiyorum bananaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

belki hissedersin canım daha erken. 12.haftalarda hissettim diyenler var forumda..
Minişin sana daha ne tekmeler atacak annesi.
ben geceleri uyanıyorum bazen kıpırdanmasından. Bazen tam yatıyorum başlıyor kıpırdanmaya.hele dışardan kaşır gibi yapınca karnımı hepten coşuyor. bazen kızıyorum uyu çabuk bakiim gece oldu diyorum ama çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

Sen ağırlaştıkça ilgi azalıyor ya ondan eziyet ediyordur annesi.Senin oğlunda eziyetliyse başkaları ne yapsın:44:

Maşaallah ne güzel ciciler Almış Nenesi
Sağlıkla giydiresin Ayşecim
Bizim Nenemizde alırmı acaba :44:
Hııım zannetmem
Neyse sağlıkla gelsinde herşeyinin biz alırız
Kayınvalidemin ahı varmış.İlk eşyalarını,yatağını ben alcam der hep.Kendi çocukları babaanne-dede sevgisi görmeden büyümüş hep..İçinde uhde kalmış kadının.Benden heyecanlı alışveriş yaparken.Maddi durumları muhteşem olmadığı halde hiçbirşeyin etiketine bakmadı.Antibakteriyel-pamuklu-beğendiğimiz olsun gerisi önemli değil dedi hep.Hastane çıkışına 100tl verdik misal.En kalitelisi ve parçası en çok olanıymış.250tl harcadı 10-12 parça eşyaya.Sağolsun alsa da almasa da.Gözlerindeki o heyecanı ve mutluluğu görmek 250.000 tlye bedel...Allahım kullanacak günleri göstersinde sağlıkla,kim almış ne almış önemli değil zaten.

Hmmmm...Bende o zaman yenidoğan ıslak mendilden alayım tedbir olsun.Sen ne marka kullanıyorsun ıslak mendil?

Serra,berru,Mina,Derin,Deniz,Tuana,Ebrar aklıma gelenler.Anlamlarını ezber değilim ama güzeldi onu hatırlıyorum :))

Tamam canım bakıyorum ona.Bende travel istemiyorum.Chicco Liteway baston puset düşünüyoruz %95.Hafif ve kullanışlı olduğundan.

Binbir kere Maşaallah bacımm
Meleğinle muhabbetiniz artsın
Benim bir arkadaşta 12. haftada 2 kez hissetmiş pıtpıt diye zaten 14.15.haftalarda net hissetmişti.
Rabbim sağlıkla kucağımıza versin minnaklarımızı
Bizim minnoşun keyfi yerindeydi MAŞAALLAH baya döndü durdu başı soldaydı sağa döndü sonra tekrar sola...
Bu hareketlilikle inş Annesi erken hissedeeer.
sEnde 12. haftanda hareketlerini gördünmü oltrasonda?

İnternetimde sorun var.Kapanmadan hemen yazayım
KIZIM gayet sağlıklıymış.%95 kız dedi doktorum.Beyninde sorun falan yokmuş.Çok hareketli bi bebek yansıma yapmıştır diyor.Detaylı ultrasona girdim.Ölçümleri,kilosu gayet iyi dedi.Haftasıyla uyumluymuş.750gr olmuş.Sürekli dönüyor dedi
Akıntımı sordum yine.Normal akıntı şeffaf,kokusuz,renksiz olurmuş ve çok az ıslaklık hissi verirmiş.Benimki gün içinde çamaşır değiştirme isteği oluşturacak kadar çok,çamaşırım sürekli ıslak ve dolu,kremsi,kokusuz. (afedersiniz çok ayrıntılı oldu ama sizlerde tedbirli olun diye yazdım) Mantar gibi geldi drum.Fitil verdi.Önüne geçemezsek erken doğum olur dedi.İnşallah zamanını bekler sabırsız kızım. Daha elbise almadım kendime,heveslerim var daha :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

aminnnn canım..inşallah erkenden hissedersin cnm
12.haftada hiç unutmuyorum benim sıpa hıçkırıyordu 2-3 kez sarsıldı böyle

Çok şükür cnm gözünaydın. Bak doktorun yanılmış üzülmene değmedi dimi...kötü düşünmek yok artık. minik kızımız sağlıkla gelecek aramıza.
Annesini üzmeyecek o . erkenden gelip sürpriz yapmayacak. inşallah fitil fayda eder cnmcım.
Bende de akıntı oluyor ama o kadar değil. Dikkat edeyim ben de. mantar olmayalım...

:84::84::84:

benim gıcık dr bugün kongreye gitmiş.
ayın 10 unda geliyormuş.
kadın otursana oturdugun yerde
ayın 10 u pazartesi gününe aldım randevuyu mecburen. pöff...

neyse,herşeyde vardır bir hayır

yha hamd olsun Rabbime beni sinirlendirmez kuzucugum.herşeyi sorar yapabilirmiyim alabilirmiyim die, ama zaten rahatsız yatıyorum geceleri,uykuyu tam alamıyorum,birde bu tepeme dikilince hepten uyuz oldum.
Neyse hamd olsun Rabbime. her gün uyuyordum , bugün eksik uyuyuveririm nolmuş.

canım yenidoğan ıslak mendilleri genelde kokusuz veya çok az kokulu oluyorlar.
ayrıca diğer paketteki ıslak mendiller gibi çok sayılı olmuyorlar genelde.
sana resimli olarak anlatayım canım :)
hangisini begendim hangisini begenmedim ve nedenleri...

jhonson's baby yenidoğan ıslak mendilini begenmedim.
mendili çok kuru,ve çok küçük. azıcık büyük olcakki elinle tam kavrayıp bebişin popişini tertemiz silebilesin...
avuç içi kadar mendilleri sevmiyorum...

uni baby, alkol,boya maddesi,kimyasal,parfüm ve sentetik lif içermiyor.
dokusu yumuşak mendilleri de idare eder.
jhonson's baby e göre daha memnun kaldıgım ve zararının olmadıgını düşündüğüm güvenilir bir ürün bana göre

nivea baby sensitive
%100 pamuk ve hem dokusu hemde mendil kalitesi çok güzel.
rahatlıkla kullandım.
parfümsüz olması dolayısıyla gönül rahatlıgıyla kullandım.

huggies bezinden memnun kalmadıgım için ıslak mendiline de ön yargılı yaklaşmıştım.
bir gün çaresizlikten aldım ve denedim.
idare eder. ama nivea daha hoşuma gitmişti...

oh maşallah sizee...
hamd olsun hiçbir sorun çıkmamış.

akıntını da sürekli takip et canım.inşallah bir sorun çıkmadan bebişin zamanında gelir.
zaten mantar enfeksiyonu ise,tedavi sonrası akıntın normale dönecektir...

artık yawaş yawaş hamiş kıyafetlerine geçiş yapabilirsin ayşem :)
biraz zaman sonra hiçbişi olmucak çünki

Sinirlenme kuzu vardır bir hayırrr...
Unibaby ve nivea iyi diyorsun tubişim hemen notumu alıyorum
Unibaby ıslak mendili başka önerenler de var..
tubişim teşekkürler. sen de olmasan bu soru işaretleri nasıl gidecek kafamdan...
ben ıslak mendil de alacağım normal mendil de bulunsun.

Son düzenleme:

Çok şükür Özlemcim.Doktorum birde şey önerdi.Prezervatif kullanmamızı önerdi.Eşinde bilmediğiniz bi mikrop olur sana geçer dedi.

Ben 4.aydan beri hamiş kıyafeti giyiyorumki:26::26::26::26: Gömlek,XL normal kesim tişört falan giyiyorum.Ama deli gibi elbise giyesim var.2 tane alırım sanırım elbise.Bayılıyorum dizaltı bosbol elbiselere

tabii bunlar ilk birkaç ay kullanım içindi...

ondan sonra sürekli 3 marka arasında gittim geldim...

prima,niveanın kremli olanı ve babystar...
babystarın bezi hernekadar benim tercihim olmasa da ıslak mendilini begendim.
mendilleri büyük ve kokusu tam bebek kokusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…