Bol bebiş topiği

ooff ya minoset plus önerilmiyormuş MİNOSET öneriliyormuş.napıcam ben şimdi ya bişi olduysa bebeğime

Ne kadar aptalım yaa

canım ne bu panik yaa? sakin ol lütfen
bişey olmamıştır tabii... ben çok bilirim minoset olmayıp da plus kullandıgımı...
tabii tek minoset olması daha iyidir. ama emin ol birşey olmamıştır.
sıkıntı yapma
birdaha daha dikkatli olursun sadece MİNOSET kullanırsın olur biter.
kaç tane kullandın ki?

Tubişim iyi ki geldin ya:26:

İçeriğinde 50 mg kafein varmiş. ama riskli oldugu kanıtlanmamış. ama araştırdım hamileler hep parol ve minoset kullanmış.

Benim gibi kullananlarda var araştırdım netten çok. doktorlarda cevaplamış sorun yok diyor ama ben niye panik oldum taaa 1 hafta önceki olay nerden kafama takıldı bilmem. kendime çok gıcıgım suan

Off tubişim sen içimi rahatlattım. Bidaha ilaç kullanırsam ne olsun.

Pazartesi doktor randevum var zaten. Çok özledim onu. Ultrasyon resmini öpüp duruyorum ona çok alıştım bişi olmasını hiç istemiyorum herkes gibi.

Allah ım bebişimi bizlere bağışla . Yavrumu çok seviyorum

kaç tane kullandıgımı sormuşsun kuzum panikle yazmayı unuttum.

1 gün belli aralıklarla 5-6 saat ara iledir 2 tane almıştım. 1 tane de başka bir gün almıştım.

Toplam 3 tane olmuş oluo üff.

kaç tane kullandıgımı sormuşsun kuzum panikle yazmayı unuttum.

1 gün belli aralıklarla 5-6 saat ara iledir 2 tane almıştım. 1 tane de başka bir gün almıştım.

Toplam 3 tane olmuş oluo üff.

tatlım benim,hiçbirimiz bile bile bebişlerimize zarar vericek birşey yapmayız...
kendini suçlu hissetme.
inan ben kola da içiyorum kahvede.
aşırı değil tabii ama son 4 haftadır haftada 1-2 bardak içmişimdir...
ben bu konularda okadar aşırı kısıtlayıcı olamıyorum maalesef.
yani yicek içicek meselesinde. aşırıya kaçmadan da olsa tadıyorum...

gelelim minoset plus meselesine...
eger gebelik için HAYATİ RİSK taşıyan bir ağrı kesici olsaydı adını minoset plus yerine farklı birşey yaparlardı.
çünki kolayca yanlışlıkla kullanılabilir bir ismi var.
ama dediğin gibi 2-3 den birşey olmaz. artık daha dikkatli olursun ve kullanmazsın. tek minoset alırsın olmadı.
ben neredeyse 1 kutu bitirmiştim kenanda.
Rabbimin dediği olur canım. tedbirini al takdiri Allah a bırak.

herşey yolundadır canını sıkma olurmu incim

bencede sana katılıyorun insanın canı çekio nasıl bi durumsa bu hamilelik ucundan azcık herşeyin tadına bakılabilir ilaç meselesine gelince sorun olucağını sannmıyorum 1 sürekli kullnmıyosun 2 ilk 8 hafta organ oluşumu için çok daha önemli benimde sıtım ağrıyodu dyanamadım krem sürdüm sonra merak ettim bi baktım hamileler kullnmaz yazıyodu bi pişman oldum bi üzüldüm dedim bidaha çok dikkat edicem rabbim sana emanet millet neler yaprıyo bişi olmuyo arkadaşım hepatt aşısından tut antibiyotiğine kadar kullanmış haberi yok hamileymiş turp gibi doğurdu maşallah inci üzme kendini

Allah razı olsun kızlar. Tubişimde çok kullanmış. bişi olmadı şükür. Eski mesajlarıma baktımda 29 mayısta içmişim 2 tane üst üstte. Bişi olsaydı herhalde 17 günde belli olurdu diye düşünüyorum.

Takdir Allah ın elbette.

Pazartesi güzel haberlerle sizlere dönerim inşallah. İkili test yaptırcam. Bide bu test hemen çıkıyomu aynı gün yoksa 2-3 gün sonra mı. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Nasıl oluyor bilmiyorum:26:

Eşimde bişi olmaz sıkma canını diyip moral veriyor.

bide acayip sinek yedi beni. o kadar çok kaşınıyorum ki bacaklarım yara oldu. Teyzesine gitmiştik eşimin dün gece geldik. Çok yorulmuşum.

Canım benimmmm
Kolay gelsin inş hepsini bitirirsin sen hamarat hatunsun
Allaha güven canım.
Kafanı rahatlat inş hiçbişey olmaz.
Bak tubish de kullanmış.
Kısmette varmış içmişsin.
Ben tavsiye edilmediğini biliyorum o yüzden sıkıntı yaşamadım.
Ama emin ol baş ağrısından çatlasam bile ne minoset nede parol atmıyorum ilaca karşıyım diye gebeyim diye değil....
Başıma masaj yaparım okurum geçer inş.
Baş ağrısına 11 inşirah suresi iyi geliyor sağ elinle ovalayıp elini kaldırmadan okuyorsun sonra elini sıyırıp duvara vuruyorsunk, ağrın gitsin senden...
Sanada tavsiyem ilaç almamaya gayret et...

Canım ikili tesiti neden yapmayı tercih ettin?
Ben yaptırmadım ailemizde kimse yaptırmadı Allah muhafaza yanlış sonuçlarr çokçokçok fazla oluyor.
Tedaviside yok bildiğim kadarıyla ve aldırma durumuda olmuyor.
O yüzden kalan zaman anne için zehir oluyor.
Sonra bebiş sağlıklı olabiliyor e ne anladım ben bu işten.
6.ayda ayrıntılı test yapılacak zaten ama yinede sen bilirsin...

Hatta doktorum yaptırmayacağımı dedğimde hiç ısrar etmedi illa yapalım demedi.
İyi bir hekim yaptırmak şart olsa ısrar ederdi bana.

Hatta doktorum yaptırmayacağımı dedğimde hiç ısrar etmedi illa yapalım demedi.
İyi bir hekim yaptırmak şart olsa ısrar ederdi bana.

Saol canım. Baş ağrısı dayanılmaz olunca mecbur içtim üstelik ateşimde çok vardı. son dakkaya kadar dayandım ancak içtim. ben zararı oldugunu bilmiyordum öyle olsaydı içmezdim elbette.

6. aydada test yapılsa geri dönüşü yok şimdide yok. İkisi aynı şey bana kalırsa.

doktorum yapalım dedi normal seyrinde ilerliyor herşey.

Kötü bişi çıkarsa Allah korusun aldırmam zaten kesinlikle.

incicim bu testler tarama testi olaki sorun çıktı bu bebekte %100 sorun var anlamına gelemiyor olaki herşey yolunda buda sorun yoktur denemiyor ama sorun çıkınca amniyosentez gibi yöntemlerle kesinleşmesi sağlanıyor biz aldırmayı düşünmesekte aldıranlar vardır mutlakasonra üçlü ve dörtlü test var bunlrda aynı şekilde değişik tarama testleri bende ikiliyi ve dörtlüyü yaptırdım sorun çıkmadı deteylı ultrosondoda sorun gözükmüyor çok şükür ama hiçbirinin garantisi yok rabbim bilio en doğrusunu ama yaptırmasaydım içim rahat emezdi benim sanki bişiler eksik kalıomuş gibi gelird,i dr vitamin içmeme gerrk olmadığını söylemesine rağmen ben gün aşırı içiyorum eksik kalmasın diye benim psikolojim bu yönde rabbim hayırlısını versin sağlıklı sıhhatlini versin inş

sonuçta %100 sonuç vermediğini hepimiz biliyoruz. Ama bu kadar gereksiz bir test olsaydı neden yapıyorlar o da çok garibime gidiyor açıkcası.

Bende sen gibi düşünüyorum. Herşey normal seyrinde ilerlesin adım adım. Doktorumada güveniyorum. İnşallah pazartesi kontrolümü olur da bebişimin hareketlerini izlerim. Çok merak ediyorum onu.

Annesinin kuzusu. en son 4 hafta önce görmüştüm.

benim kanamalrım olduğundan iki üç hafta da bir gidiyorduk bu kez 1 ay sonra dedi dayanamadım bugün 3 hafta olmuştu gittim dedim dayanamıyorum çok uzun dr güldü bana inci bi kıpırtıısnı hissett varya karnını açıp sevesin gelioo

Ayy inşallah kıpırtılarını duyarım. Sağlıkla kucagıma alana kadar rahat yok bana

Sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah...
Güzel sonuçlarla gel canım...
Rabbim hiçbirimizin emeğini zayi etmesin sağlıkla salih saliha bebişler versin...

incicim Allahin izniyle bir sey olmamistir bebisinize icini ferah tut bir cok ilac kullanan var sonucta hamile olup. Bida bence parrolu tercih et.

Herkese günaydın güzel bir pazar olsun:) Hafta sonu biz de babamızla kapı süsü yaptık:) Baya uğraştık.İnternette pahalı geldi.Klasik kapı süslerini de istemedim açıkçası.HEr yer kırpıntı oldu ama çok beğendik.Resmini çekemedim daha ama bu resimdekine çok benzer.Hatta daha güzel ve farklı oldu:)))Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

:

Son düzenleme:
günaydınlaaaaarrr
herkeze iyi pazarlaarrr

nasılsınız bakalım kızlar?

ben hamd olsun iyiyim.
bugün piknik var pikniik
oğluşumuzu kucagımıza almamıza tam 2 hafta kala piknik jübilemizi yapalım dedik.
ayrıca bugün babalar günü...
tüm babaların babalar gününü kutluyorum.ve daha eşimin babasına hediye almadıgımız için kendimi suçlu hissediyorum :18:
neyse onlara giderken yoldan alır geçeriz bişiler...

bu gece hamd olsun kötü rüyalar görmedim.
ama 2-3 defa sırf wc için uyandım.gittim gittim geldim. oyhh sabah olmadı sanki.
dün akşam bol bol doğum hikayesi okudum.
genel anesteziden çok epidural yaptıranlar çok daha memnun ve çok kolay oldugunu söylemişler.
zamanla atlatıcam bu korku piskolojisini sanıyorum...

yarın sağlık son ocagı randevumuz var.
bakalım orada ne yapıcaklar.
tahlil sonuçlarım hakkında görüşürüz sanıyorum.

sonra da gelsin 24 Haziran tam günümüzü öğrenicez inşallah...

bizde haberler böyle kızlar. hepinizi çok çok öpüyor ve hazırlık yapmaya gidiyorum.
ALlah'a emanet olunnnn

ayy maşallah çokkkk güzel olmuş canım yaa.
çok begendim şahsen.
güzel günlerde kullanın inşallah

Kizlar merhaba. Dun gece cok guzel ruya gordum. Doktora gidiyorum bebegim iyi mk gormek istiyorum diyorum
Ayyy bakioo bebegim masallah bi guzelll bi guzel. Turp gibi dio doktor. Guluo bebisim sapsari masmavi gozleri var
Anne diyo bana. Cok guzell bi ruyaydi . Rabbim hayirlara cikarsin insallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…