- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.361
sagol canim hepimiz saglikla kullanalim tek mavili bu. Ben genelde krem ve sari agirlikli aldim hosuma gidiyor
0-3 ay aldim burda bedenler az daha buyuk gibi bakalim yenidogan bedeni alcaz 2-3 tane
tabi canım tek renkle kalmayın renkli renkli hoşunuza gidenleri alın.. 2-3 taneyle kalabilirsen iyiben de öyle diyordum fazla almam filan ama görünce dayanamıyorum
Ben iyiki zor beğeniyorumYoksa deli gibi alışveriş yapacağım Seneye bu zamanlar çok daha fazla şeyler alacağım gibi geliyor.Çok miniklerde çeşit çok yok çünkü.6-8 aydan sonra başlıyor asıl çeşit.O mini mini tulumlar,salopetler,şortlar,gömlekler,tütüler.Allahım Allahım ağzımın suyu akıyor şimdiden.
Ayşem ben kaçıyorum. yarın yoğun bir gün olacak uğramaya çalışırım.
Çok çok öpüyorum sizi. Görüşmek üzere Hoşçakalın....
Sende ben gibi krem ağırlıklı almışsın ilk takımlarını.Güle güle sağlıkla giyin inşallah.Gazsız,ağrısız,sıkıntısız,güleç günlerde kullanın cicilerinizi
Amin Aysecim hepimiz guzel gunlerde kullanalim. Sende gelen siparislerini koy merak ettim :)
Hemen paylaşıyorum şekerim
Eki Görüntüle 735258 Eki Görüntüle 735259 Eki Görüntüle 735260 Eki Görüntüle 735261
Çarşafı da gayet güzel.Tam açamadım ama dokundum çok sert değil dokusu.Havlusu sert biraz.Yani normal havlu tarzı.Mama önlüğünün arka kısmı naylon.En çok tulumu beğendim.O da gayet büyük6-9 ay almıştım seneye yaza giydirebileyim diye.Tam olmuş
Eki Görüntüle 735263
Ay kızlar bu çantaya bayıldım.bebekmarket sitesinde 49,90.Acaba güzel midir kullanışı da?:26:
ii akşamlar kzılar dualarınızi eksik etmeyin yarın doktora gdııcem hayırlı haberlerle gelebılrım inşşş
Saglikla mutlulukla giysin minik cimcime insallah:) Tulum onundeki koyun super tatli:) Bu tulum altina tek alt mi giydirilio Aysecim? Annem de tek alt, tek ustler burda cok olmuyor diye alicak burda daha cok tulum oluyor kucuklere
ii akşamlar kzılar dualarınızi eksik etmeyin yarın doktora gdııcem hayırlı haberlerle gelebılrım inşşş
Canim guzelmis bide modeli de duz deil sekli de hosmus. Genis gibi duruyor burdan gormek lazim ama
STYLO ANNE BEBEK ÇANTASI
ÜRÜN MODELİ S12.125
MARKASI STYLO
ÜRETİM YERİ TÜRKİYE
RENKLERİ SİYAH-BEJ-GRİ-KIRMIZI
FİYATI
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Küçük görünümlü,geniş ve çok gözlü size annelik duygusunu yaşatacak şık bir tasarım
Elde taşıma ve omuz askısı,omuz askısı bebek arabasına asılacak seviyede genişler
Orta genis göz içerisinde 4 ayrı bölme
Ön cep üzerinde ekstra fermuarlı bir cep
Ön cep içerisinde 4ayrı bölüm
Yanlarda iki ayrı geniş fermuarlı cepler
Çanta alt bölümünde 4 adet kabara
1 adet sıcak soğuk tutma termosu
1 adet silinebilir alt açma ünitesi
1 adet kirli bez saklama poşeti
30x30x40 ebatında kullanılabilir bir çantadır
ÜRÜNÜN KULLANIM KOŞULU
Ürünün dış yüzüne herhangi bir madde döküldüğü takdirde en kısa sürede hafif nemli
bir bezle silinerek kuruması beklenmelidir.
Ürünün iç yüzüne herhangi bir madde döküldüğü takdirde çanta içerisindeki tüm eşyalar
çıkarılarak nemli bir bezle silinmelidir.
Aksi taktirde ürünün içine dökülebilecek sıvı ürünler(süt,mama,şampuan,krem vb)
eğer zamanında silinmez ise zamanla çanta içerisinde havasızlıktan bakteri üretebilirler
Bebeğinizin sağlığı için tüm her marka çantaların iç yüzeyine olası sıvı dökülmelerinde
en kısa sürede temizleyip havalandırmanızda fayda vardır.
Özellikleri bunlar.
30-30-40 mış ebatları.Çok da küçük değil gibi:44::44::44: Ay bayıldım çantaya yaaaa.7 günde iade edebiliyormuşuz.Alsammıki:44::44::44::44::44::44:
senin yolladiginin bi baska modeli sanirim ama seninki daha guzelEki Görüntüle 735288
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?