- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.381
Aynen canım...Canım hayırlı cumalar ben 8 aydır vurunuyorum geçen aya kadar göbekten devam ettim artık çok gergin olduğu için vuramıyorum şimdi kol ve bacağa geçtim son 2 haftaya kadar devam valla artık süzgeçe döndüm :))ama bu zamana kadar gelebilmemde Mevladan sonra en büyük etken o iğneler diyorum. Maddi de baya çok tuttu şu sna kada 1 doğum parasını geçti ama olsun herşey bebiş için:))
Evet canım hep dualarımızdalar...Amiiin canım.Eşimi de beni de çok yormadan bitiverir inşallah kolayca
Allah kabul etsin cüzlerinizi de.Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.
İnşallah çabucak bitiverir boya.
Haftasonu olduğundan gecikirmi bilmiyorum ama benimki 12 saat olmadan gelmişti.Sabah 11de verdim siparişi,ertesi gün 10da gelmişti sağlıklıveguzel'den.
Mini biberonlarım çift uçlu benim.Suluk ve emzikli.
Lansinohun hem kremini hemde pedini aldım ben.72 tane aldım göğüs pedini.Abartmışmıyım ne
butikten bende aldım 3 parça.Kampanya bitince kargolayacaklarmış.Bekliyoruz haftanın bitmesini
Civilden hep gidip aldım ben.Nasılsa arka sokakta mağazası.Çok zevkli mağazalarda dolaşmak zaten
İnşalllahhh canımmBurada olmasalar da hep dualarımızdalar hepsi.Rabbim kimseyi bekletmesin daha fazla
Ay Maşaallah çok ciciler bunlarrrrr sağlıkla giydir inşaalllah...Aysecim eklicektim dun biraz halsizdim anca:) Eki Görüntüle 735218
Aynen canım...
Bebişlerimizin canı sağ olsun...
Allah razı olsun çok sağol yardımcı oldun bana.
Canım bacağın tam neresine vuruyorsun?
Ben kasıktan bir karış aşağıya vurdum bügün ilk defa...
Evet canım hep dualarımızdalar...
Hadi size kolay gelsin...
Ay Maşaallah çok ciciler bunlarrrrr sağlıkla giydir inşaalllah...
Aminnn inşaallah tatlım...Evet canım kasıktan bir karış aşağı sağa sola vurabilirsin, kolda rahat oluyor . Bir de göbekten dik olarak vur, kol ve bacakta hafif yatık olarak. Göbekte yağ fazlalığı olduğundan daha rahat vuruluyor. Uzun bir süre göbeği tercih et bence, göbek büyüyünce kola bacağa geçersin.öpüyorum seni şifa olsun inşallah
gece kuşu hamiş geldi hanııııııımmm
nasılsınız bakalım ızlar?
sizlere süper bir haberim var.
EŞİM MEZUN OLDUUUUUUU
HAMD OLSUN SINAVINI VERMİŞ VE OKULUMUZ BİTTİ...
artık önümüzde askerlik var ama bu yıl tecil ettiricek.
tecil ettirmezse Ağustos ta alım oldugu için ve bebişimiz de çok küçük olucagı için seneye gidicek inşallah...
bugün çok fazla sancım oldu. bol bol dinlendim. fazla gelemedim.
şu an bile kasıklarımda ağrı oluyor. göbeğim komple sancı şeklinde agrıyor.
düşünün, kanepede oturunca bacaklarım ayrık oturuyorum,hafif öne eğilince göbegim kanepeye degiyor
normalde otururken de göbegim kucagımda sanki direkt değiyor bacaklarıma.
anlıyorum ki aşağı inmiş benim sıpacık
bu arada çok komik bişey söylücem size
bugün 2 hamiş haberi birden aldım.
ikisinin de 4 er günü geçmiş.
görümcem ve bizim gelin
sözleştilermi napılar
ancak bukadar olur dedim.şoku yeni atlattım yani.
birinin 3. diğerinin 2. hamişlikleri. ama beklemiyordum açıkçasıondan şok oldum.
ne bereketli bir yıl yaahu
gece kuşu hamiş geldi hanııııııımmm
nasılsınız bakalım ızlar?
sizlere süper bir haberim var.
EŞİM MEZUN OLDUUUUUUU
HAMD OLSUN SINAVINI VERMİŞ VE OKULUMUZ BİTTİ...
artık önümüzde askerlik var ama bu yıl tecil ettiricek.
tecil ettirmezse Ağustos ta alım oldugu için ve bebişimiz de çok küçük olucagı için seneye gidicek inşallah...
bugün çok fazla sancım oldu. bol bol dinlendim. fazla gelemedim.
şu an bile kasıklarımda ağrı oluyor. göbeğim komple sancı şeklinde agrıyor.
düşünün, kanepede oturunca bacaklarım ayrık oturuyorum,hafif öne eğilince göbegim kanepeye degiyor
normalde otururken de göbegim kucagımda sanki direkt değiyor bacaklarıma.
anlıyorum ki aşağı inmiş benim sıpacık
bu arada çok komik bişey söylücem size
bugün 2 hamiş haberi birden aldım.
ikisinin de 4 er günü geçmiş.
görümcem ve bizim gelin
sözleştilermi napılar
ancak bukadar olur dedim.şoku yeni atlattım yani.
birinin 3. diğerinin 2. hamişlikleri. ama beklemiyordum açıkçasıondan şok oldum.
ne bereketli bir yıl yaahu
Nöbetçi topikci başııııııııı
NASILSIN CANIMM...
İyi maşaallah boyaya adım atmışsınız
Bi başladınmı gerisi gelir inş...
Dün gece kocacım karnıma dokundu konuştu falan derken pıt dedi vurdu inanki ikimizde hissettik
Gaz değildi galibaaa
Yani öyle umuyorum...
Çok şükür 2 saatten az kaldıPatladım valla sıkıntıdan
Tubilosh kocişiyle oğluşlarıyla gezmelerdedir eminim.(eksiklerim vardı onlar için çıktık,çıkmışken şuraya da uğrayalım dedik,eşimin işi çıkınca bende kendimi mağazalara vermişim yoksa alışveriş niyetinde değildim dediğini duyar gibiyim şimdiden )
cadiozy bi güzel dinlenmiş,kendine ciciler almak için mağazaları talan etmektedir. wc ve su şişesi arasına sıkışmış bi hamiş varsa bilinki bizim cadidir
eglenceli...Kuzum drdan güzel haberlerle dönmüşsündür inşallah.Umutla senden haber bekledim ama fırsatın olmadı sanırım buraya uğramaya
epack sitelerde dönmekten başı dönmüştür.Yine bi sürü krem cici almıştır kuzusuna.
Ve şu an aklıma gelmeyen bütün kıslar....İnşallah hepiniz iyisinizdir.Ve harika bi haftasonu geçirirsiniz.
selam Aysecim;
epack: sitelerde degil de biraz evde döndu bugun. Biraz duzenleme yaptik sonra da ogle uykusuna yattim. bende durumlar bole..
Maşaallah canım hayırlı oldun ne mezunu oldu enişte
Benimkide DGS ye girecek bu yıl2.girişi iyi çalışıyr Maşaallah inş bu yıl kazanır.
askerliğini yaptı zaten uzuuuuuuuuunca
Çok güzel 2 mjde almışsın Rabbimin işine bak aynı anda nasip etmiş
İnşaallah bizimde 3.lerimiz olur hayırlısıyla....
Ben isterim Rabbim sağlıkla hayırlı bol evlat versin bize...
6 taneeeeeeeeeeeeeeeeee
Çokmu istedim yavvv
Kendine dikkat et canım sağlıkla gelsin bebişin...
Nöbetçi topikci başııııııııı
Tubilosh kocişiyle oğluşlarıyla gezmelerdedir eminim.(eksiklerim vardı onlar için çıktık,çıkmışken şuraya da uğrayalım dedik,eşimin işi çıkınca bende kendimi mağazalara vermişim yoksa alışveriş niyetinde değildim dediğini duyar gibiyim şimdiden )
:))) Benim vücutta artık öğlen uykusuna ihtiyaç duyuyorSaat 12-3 arası geçmek bilmiyor,gözlerim kapanıyor,anlamıyorum,görmüyorum,duymuyorum sanki
Ramazana girmeden işi bıraksammı diyorum aslında.Etraftanda patlarsın sıkıntıdan evde diyorlar.Oruç da olmayacağım için çalışmak çok zor olmaz çalışmak sanırım:26: Bayramı atlatır işi bırakırım diye düşünüyorum.Herşey yolunda giderse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?