Bol bebiş topiği

Aynen canım...
Bebişlerimizin canı sağ olsun...
Allah razı olsun çok sağol yardımcı oldun bana.
Canım bacağın tam neresine vuruyorsun?
Ben kasıktan bir karış aşağıya vurdum bügün ilk defa...
Evet canım hep dualarımızdalar...
Hadi size kolay gelsin...
Aysecim eklicektim dun biraz halsizdim anca:) Eki Görüntüle 735218
Ay Maşaallah çok ciciler bunlarrrrr sağlıkla giydir inşaalllah...

Evet canım kasıktan bir karış aşağı sağa sola vurabilirsin, kolda rahat oluyor . Bir de göbekten dik olarak vur, kol ve bacakta hafif yatık olarak. Göbekte yağ fazlalığı olduğundan daha rahat vuruluyor. Uzun bir süre göbeği tercih et bence, göbek büyüyünce kola bacağa geçersin.öpüyorum seni şifa olsun inşallah

Aminnn inşaallah tatlım...
Allah kurtarsın hepimizi sağlıkla...
Allah razı olsun içimi rahatlattın.
Bende öyle düşündüm zaten dedim delik deşik olsada karnım büyüyene kadar devam edyim.
Sonra bacakla kolu kullanırım

gece kuşu hamiş geldi hanııııııımmm
nasılsınız bakalım ızlar?

sizlere süper bir haberim var.
EŞİM MEZUN OLDUUUUUUU

HAMD OLSUN SINAVINI VERMİŞ VE OKULUMUZ BİTTİ...

artık önümüzde askerlik var ama bu yıl tecil ettiricek.
tecil ettirmezse Ağustos ta alım oldugu için ve bebişimiz de çok küçük olucagı için seneye gidicek inşallah...

bugün çok fazla sancım oldu. bol bol dinlendim. fazla gelemedim.
şu an bile kasıklarımda ağrı oluyor. göbeğim komple sancı şeklinde agrıyor.
düşünün, kanepede oturunca bacaklarım ayrık oturuyorum,hafif öne eğilince göbegim kanepeye degiyor
normalde otururken de göbegim kucagımda sanki direkt değiyor bacaklarıma.
anlıyorum ki aşağı inmiş benim sıpacık

bu arada çok komik bişey söylücem size
bugün 2 hamiş haberi birden aldım.
ikisinin de 4 er günü geçmiş.
görümcem ve bizim gelin
sözleştilermi napılar
ancak bukadar olur dedim.şoku yeni atlattım yani.
birinin 3. diğerinin 2. hamişlikleri. ama beklemiyordum açıkçası ondan şok oldum.

ne bereketli bir yıl yaahu

Maşaallah canım hayırlı oldun ne mezunu oldu enişte
Benimkide DGS ye girecek bu yıl2.girişi iyi çalışıyr Maşaallah inş bu yıl kazanır.
askerliğini yaptı zaten uzuuuuuuuuunca
Çok güzel 2 mjde almışsın Rabbimin işine bak aynı anda nasip etmiş
İnşaallah bizimde 3.lerimiz olur hayırlısıyla....
Ben isterim Rabbim sağlıkla hayırlı bol evlat versin bize...
6 taneeeeeeeeeeeeeeeeee
Çokmu istedim yavvv
Kendine dikkat et canım sağlıkla gelsin bebişin...

Hayırlı olsun okulunuz Allah bana da nasip etsin sınavımdan geçmeyi inşallah.
Maşallah ne kadar büyümüş karnın.Allahım kolaylıkla kurtarsın inşallah.
Çalışmalar aynı güne mi denk gelmiş ne Allah sağlıklı hamilelikler versin inşallah ikisine de.

Dün odamızı boyamaya başladık nihayet.Tek kat yetmedi haliyle.Bu akşam bir kat daha boyayacak kocacığım.1 saat bile sürmedi boyaması.Pratiktir benim kocam

Topik sessiz olur bugün her cumartesi gibi.
Kimi dinlenmede
Kimi cumartesi ne işim var benim işyerinde modunda miskin
Kimi benim gibi işleri yetiştireyim buraya da laf yetiştiririm derdinde:126:
Güzel bi haftasonu olsun hepimiz için.
Son dakikaları yaşayan hamişler doğurum ediyim falan demeyin pazara

Nöbetçi topikci başııııııııı

NASILSIN CANIMM...
İyi maşaallah boyaya adım atmışsınız
Bi başladınmı gerisi gelir inş...
Dün gece kocacım karnıma dokundu konuştu falan derken pıt dedi vurdu inanki ikimizde hissettik
Gaz değildi galibaaa
Yani öyle umuyorum...

Son düzenleme:
Benim kocişim ders çalışıyor bende bi işler çevirdim dolandım döndüm ama vakit geçmiyor...
Canım memlekete gitmek istiyor ama neeeeeeeeeeeeeerdeeeeeeeee
Af Allahım af...
Bayrama gitsemmi acaba bilmiyorum gideceksem şimdiden bilet bakmam lazım
Kararsızım yaaaaaaaaaaaa

İnşallah hemen hissedersiniz pıtırcığınızı
Evet sıkıntıdan patladım bende burda.Sitelerde dolandım,iş yaptım,yemek yedim ama saat 3 ancak oldu bugün.Eve gitsem bi ton iş var.Oturma odam dağınıklıkta şah oldu.Her yer süsleme eşyalarıyla dolu.Şeker sepetini kumaşla kaplamaya çalışıyorum 3 gündür elime alamadım.O yüzden de bitmedi ortada yarım yamalak duruyor.Bu akşam kocacık boyayı bitirirken bende sepeti tamamlarım inşallah.Aradığım süsü bulamadım daha.Yinede büyük işini kaplamayı bitirsem çiçek-böcek eklemesi kolay

Sabahtan beri şirinler temalı duvar bordorü,stickerları,duvar süsleri falan arıyorum bulamadım hiçbir sitede Canım sıkıldı.Stickerları yaparlarmı acaba isteğe göre.İstediğim resimleri flaşa atsam da götürüp çıktı alsam ne güzel olur

Dilim şişmiş sessiz sessiz oturmaktan

Çok şükür 2 saatten az kaldı Patladım valla sıkıntıdan

Tubilosh kocişiyle oğluşlarıyla gezmelerdedir eminim. (eksiklerim vardı onlar için çıktık,çıkmışken şuraya da uğrayalım dedik,eşimin işi çıkınca bende kendimi mağazalara vermişim yoksa alışveriş niyetinde değildim dediğini duyar gibiyim şimdiden)

cadiozy bi güzel dinlenmiş,kendine ciciler almak için mağazaları talan etmektedir. wc ve su şişesi arasına sıkışmış bi hamiş varsa bilinki bizim cadidir

eglenceli...Kuzum drdan güzel haberlerle dönmüşsündür inşallah.Umutla senden haber bekledim ama fırsatın olmadı sanırım buraya uğramaya

epack sitelerde dönmekten başı dönmüştür.Yine bi sürü krem cici almıştır kuzusuna.

Ve şu an aklıma gelmeyen bütün kıslar....İnşallah hepiniz iyisinizdir.Ve harika bi haftasonu geçirirsiniz.

selam Aysecim;
epack: sitelerde degil de biraz evde döndu bugun. Biraz duzenleme yaptik sonra da ogle uykusuna yattim. bende durumlar bole..

selam Aysecim;
epack: sitelerde degil de biraz evde döndu bugun. Biraz duzenleme yaptik sonra da ogle uykusuna yattim. bende durumlar bole..

:))) Benim vücutta artık öğlen uykusuna ihtiyaç duyuyor Saat 12-3 arası geçmek bilmiyor,gözlerim kapanıyor,anlamıyorum,görmüyorum,duymuyorum sanki

Ramazana girmeden işi bıraksammı diyorum aslında.Etraftanda patlarsın sıkıntıdan evde diyorlar.Oruç da olmayacağım için çalışmak çok zor olmaz çalışmak sanırım:26: Bayramı atlatır işi bırakırım diye düşünüyorum.Herşey yolunda giderse tabi

iyi haftasonlarıııııııııı

nasılsınız kızlar?
bugün pek erkenci değilim dimi
ama napim kocişle mezuniyetini kutladık
ancak geldim. ama aklım hep sizdeydi...

veeee yarın piknik jübilemi yapıcaaaammmm

pazar alışverişimizi kociş yapmış.
3 kilo salatalık 4 kilo domates bir dünya meyve ve sebze. ama biz 3 kişiyiz okadar şeyi nasıl yiyelim dimi ama
ben her hafta 1 er kilo alıyorum yetiyordu yani.
oturduk salatalık yedik malum evde en çok salatalık var
buyrun salatalık partisi yapalım kızlaaarr

Allah razı olsun karapissom.
eşim meslek sahibi olmak için okumadı
açık öğretim işletme fakültesinden mezun oldu.
askerliği kısa dönem yapmak için okudu.kendi işinden memnun çünki

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhh

Nöbetçi topikci başııııııııı

naber ayşecann nasılsın kuzu?

ayy gece bir rüyalar gördüm ki sormayın yaa...
doğumu çok takıyorum ondan sanırım...
bir yere gidiyorum doğum için, bakıyorum erkek dr. oğluna Muhammed ismini koymak istiyorsan burda doğum yapıcan dedi.
bende yok dedim çıktım.alt kata indim bayan dr lar vardı. doğuma aldılar hemen beni. epidural sez oluyordum, bebişi hemen çıkartıp göbegimin üzerine koydular.işte kızın doğdu dediler ama benim oğlum olucaktı ve ismini MUHAMMED YUSUF koyucaktım??? dedim.yok bu kız dediler ve göbek kordonu bile halen duruyordu.

Rabbim hayırlara getirsin inşallah...

hehehhh oturamayan seyyar hamiş olarak zaten ortalarda yoksam gezmelerdeyimdir dimi
az kaldı az. Rabbimin izniyle en fazla 15 güne kadar bir kapanıcam eve tam kapanıcam.
zaten Ramazan da geliyor.fırsat varken geziim dimi ama

yarın hayırlısıyla piknik jübilemi de yapayım da

isten tamamen mi ayrilcaksin canim?

Kızlar merhaba hepinize.

aklıma acayip takıldı. Bu ilaç konusu. Ben minoset plus içmiştim biliyorsunuz burayada yazmıştım.

Bi sorun olur mu ? Çok korkttum şimdi netten araştırdım da. off yaaa off bişi olmamıştır dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…