- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.421
Maşaallah canım ellerinize sağlık çok güzel olmuştur emininm helede bundan güzelseHerkese günaydın güzel bir pazar olsun:) Hafta sonu biz de babamızla kapı süsü yaptık:) Baya uğraştık.İnternette pahalı geldi.Klasik kapı süslerini de istemedim açıkçası.HEr yer kırpıntı oldu ama çok beğendik.Resmini çekemedim daha ama bu resimdekine çok benzer.Hatta daha güzel ve farklı oldu:)))Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Eki Görüntüle 736656 :
Ohhh tubish hanım beni kıskandırmakmı istiyorsun hııımmmgünaydınlaaaaarrr
herkeze iyi pazarlaarrr
nasılsınız bakalım kızlar?
ben hamd olsun iyiyim.
bugün piknik var pikniik
oğluşumuzu kucagımıza almamıza tam 2 hafta kala piknik jübilemizi yapalım dedik.
ayrıca bugün babalar günü...
tüm babaların babalar gününü kutluyorum.ve daha eşimin babasına hediye almadıgımız için kendimi suçlu hissediyorum :18:
neyse onlara giderken yoldan alır geçeriz bişiler...
bu gece hamd olsun kötü rüyalar görmedim.
ama 2-3 defa sırf wc için uyandım.gittim gittim geldim. oyhh sabah olmadı sanki.
dün akşam bol bol doğum hikayesi okudum.
genel anesteziden çok epidural yaptıranlar çok daha memnun ve çok kolay oldugunu söylemişler.
zamanla atlatıcam bu korku piskolojisini sanıyorum...
yarın sağlık son ocagı randevumuz var.
bakalım orada ne yapıcaklar.
tahlil sonuçlarım hakkında görüşürüz sanıyorum.
sonra da gelsin 24 Hazirantam günümüzü öğrenicez inşallah...
bizde haberler böyle kızlar. hepinizi çok çok öpüyor ve hazırlık yapmaya gidiyorum.
ALlah'a emanet olunnnn
ayy maşallah çokkkk güzel olmuş canım yaa.
çok begendim şahsen.
güzel günlerde kullanın inşallah
İnşaallah öyle olacak canımmm sağlıkla gelsin meleğin....Kizlar merhaba. Dun gece cok guzel ruya gordum. Doktora gidiyorum bebegim iyi mk gormek istiyorum diyorum
Ayyy bakioo bebegim masallah bi guzelll bi guzel. Turp gibi dio doktor. Guluo bebisim sapsari masmavi gozleri var
Anne diyo bana. Cok guzell bi ruyaydi . Rabbim hayirlara cikarsin insallah...
Canımmm bundan sonra dikkat edersin artık demi?Iyi pazarlar kizlar. Nasilsiniz? Dun gelemedim. Gecmisi okuyamadim.
Dun sabah bir atak gecirdim. Kan sekerim dustu. Gozlerim karardi elim ayagim bosaldi bayilacaktim soguk soguk terleme olunca dedim esime sekerli bir seyler getir bal getirdi hemen agzima attim normale dondum. Ama cok fenaydi. Bayilacaktim ayaga kalkamadim. Aman siz siz dikkatli olun. Arada tatliyi ihmal etmeyin. Ben pek yiyemiyorum birkac gundur de dondurma yemeyince seker düştü.
Dun lcwdan penye battaniye aldim 14.90. Jokerden de biberonumuzu emzigimizi aldik. Emzik kutusu kaldi bir de en kucugunden biberon. Onlari da Aysenin aldigi siteden alacagim galiba cunku magazalarda goremedim. Hamile kiyafetlerine gecis yapiyorum artik. Pantolonda gectim de ustler de artik dar gelince bir kac hamile tisortu de aldim. Gerci hala pek belli olmuyor diyorlar 6 ayi dolduruyoruz deyince gozleri aciliyor milletinmasallah maşallah
Iste boyle kizlar dun maas yatti ben bir kismini harcadim
Opuyorum sizi. Temizlik gunu bugun malum. Gorusmek uzereee....
Maşaallah canım ellerinize sağlık çok güzel olmuştur emininm helede bundan güzelse
Banada ilham oldunuz canım yaaa Önce aişe şimdide sen
Bende yapabilirmiyimkiii :26:
Ohhh tubish hanım beni kıskandırmakmı istiyorsun hııımmm
Ne zamandır adam gibi biryere gittiğimiz yok resmen ev kuşu oldum çıktımmm
Hadisi şerif var diyorki Yolculuk sefer insanı rahatlatır,hakkatten Peygamberimiz ne güzel söylemiş
Bende uzun zamandır çıkmayınca sıkıldımmmmmm
Şaka yapıyorum sana gez doya doyaaaa banada dua et gideyim biyerlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
İnşaallah öyle olacak canımmm sağlıkla gelsin meleğin....
Canımmm bundan sonra dikkat edersin artık demi?
Maşaallah tatlımmmmm...
Amannn sanki koca göbek iyimi boşver belli etmesin Allah nazardan korusun kızın iyi olsunda gerisi boşşş...
Güle güle harca ama bitmesin Allah bereketini versin özicimmmm
Hemen paylaşıyorum şekerim
Eki Görüntüle 735258 Eki Görüntüle 735259 Eki Görüntüle 735260 Eki Görüntüle 735261
Çarşafı da gayet güzel.Tam açamadım ama dokundum çok sert değil dokusu.Havlusu sert biraz.Yani normal havlu tarzı.Mama önlüğünün arka kısmı naylon.En çok tulumu beğendim.O da gayet büyük6-9 ay almıştım seneye yaza giydirebileyim diye.Tam olmuş
Ayy pek guzelmis canim bu. Almadim ben daha. Babamiz oyun parki konusunda israrli ama ben bunu da bir inceleyeyim ben istersem isterse almasinKız bak ne kadar kullanışlı bişeymiş bu ürün.Almadıysan bi düşün derim.Hem beşik hem anakucağı.Eki Görüntüle 735274
Eki Görüntüle 735275
Tubisim canim hadi gozunuzaydin mezun oldunuz artik...gece kuşu hamiş geldi hanııııııımmm
nasılsınız bakalım ızlar?
sizlere süper bir haberim var.
EŞİM MEZUN OLDUUUUUUU
HAMD OLSUN SINAVINI VERMİŞ VE OKULUMUZ BİTTİ...
artık önümüzde askerlik var ama bu yıl tecil ettiricek.
tecil ettirmezse Ağustos ta alım oldugu için ve bebişimiz de çok küçük olucagı için seneye gidicek inşallah...
bugün çok fazla sancım oldu. bol bol dinlendim. fazla gelemedim.
şu an bile kasıklarımda ağrı oluyor. göbeğim komple sancı şeklinde agrıyor.
düşünün, kanepede oturunca bacaklarım ayrık oturuyorum,hafif öne eğilince göbegim kanepeye degiyor
normalde otururken de göbegim kucagımda sanki direkt değiyor bacaklarıma.
anlıyorum ki aşağı inmiş benim sıpacık
bu arada çok komik bişey söylücem size
bugün 2 hamiş haberi birden aldım.
ikisinin de 4 er günü geçmiş.
görümcem ve bizim gelin
sözleştilermi napılar
ancak bukadar olur dedim.şoku yeni atlattım yani.
birinin 3. diğerinin 2. hamişlikleri. ama beklemiyordum açıkçasıondan şok oldum.
ne bereketli bir yıl yaahu
Dün odamızı boyamaya başladık nihayet.Tek kat yetmedi haliyle.Bu akşam bir kat daha boyayacak kocacığım.1 saat bile sürmedi boyaması.Pratiktir benim kocam
Topik sessiz olur bugün her cumartesi gibi.
Kimi dinlenmede
Kimi cumartesi ne işim var benim işyerinde modunda miskin
Kimi benim gibi işleri yetiştireyim buraya da laf yetiştiririm derdinde:126:
Güzel bi haftasonu olsun hepimiz için.
Son dakikaları yaşayan hamişler doğurum ediyim falan demeyin pazara
Herkese günaydın güzel bir pazar olsun:) Hafta sonu biz de babamızla kapı süsü yaptık:) Baya uğraştık.İnternette pahalı geldi.Klasik kapı süslerini de istemedim açıkçası.HEr yer kırpıntı oldu ama çok beğendik.Resmini çekemedim daha ama bu resimdekine çok benzer.Hatta daha güzel ve farklı oldu:)))Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Eki Görüntüle 736656 :
Maşaallah canım ellerinize sağlık çok güzel olmuştur emininm helede bundan güzelse
Banada ilham oldunuz canım yaaa Önce aişe şimdide sen
Bende yapabilirmiyimkiii :26:
Tşkler.Cnm valla benim de elim yatkındır ama eşim çok yetenekli.O yaptı ben dikişleri hallettim.Pek çok şeyi de o halletti fikir verdi.Netten de örneklere baktık.Baya uğraştık.Yaparsın tabi::)
Ben de yapmak istiyorum bu suslerden...
Elelerinize saglik canim cok seker. Cok begendim.
Aminn canim..
Evet canim dondurmaya devamcikolata filan sevmiyor benim kizim yedikten sonra agzimda aci tat birakiyor. Artik yanimda kup seker tasiyorum. Sali gunu gorecegiz bakalim kucuk hanimi. Allahtan doktorum seker testini 27.haftadan sonra yapalim dedi. Yoksa o kadar yolu tek basima ac nasil giderdim. Babamizin okulu kapandiktan sonra goturur bizi. Sen nasilsin canikom.
Elhamdülillah canım iyiyiz geçiyor günlerimiz...
İyi bakalım salı günü güzel haberler ver bize
Babanızı yesinlerrrrAllah sizi birbirinize bağışlasın
Bende 1 temmuzda gideceğim doktor 1 ay sonra geldedi.
Heyecanlaıyım nasıl geçecek okadar zaman
Bebişimin cinsiyetini çok merak ediyoruz
Sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah
herkese selam kizlar..
ya hep sagima yatiyorum nolcak bilmiorum. Yine sabahlari cok erken saatten ac kalkiyorum. Neyse saglik olsun da onemli olan bu..
Ben de yatıyorum canım sağıma yatıyorum önce sonra sol sağ sabah oluyor işte :)
Önemli olan sırt üstü yatmaman. Senin için özellikle önemli.Burda bir arkadaşım yatmış gebeliğinde. Soluğu hastanede aldım dedi. Heryer dönüyordu dedi. Serum filan takmışlar sonra normale döndüm dedi.
Ye canımcım aç kalma boşver ben de hemen yemeye çalışıyorum biraz aç kalsam şekerim düşüyor fena oluyorum
Evet canım.Kendi büromu açmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.İş konusu muallakta doğumdan sonra.İyi bir teklif gelirse onu da değerlendirebilirim.Ama niyetim 8 ay falan evde olmak kızımla başbaşaisten tamamen mi ayrilcaksin canim?
Öncelikle yeni diplomanız hayırlı olsun tubiloshum.Allah helal ekmek yemeyi nasip etsin.Askerliğini de rahatca bitiriversin inşallah.Jübile piknik 2 hafta kalanaber ayşecann nasılsın kuzu?
ayy gece bir rüyalar gördüm ki sormayın yaa...
doğumu çok takıyorum ondan sanırım...
bir yere gidiyorum doğum için, bakıyorum erkek dr. oğluna Muhammed ismini koymak istiyorsan burda doğum yapıcan dedi.
bende yok dedim çıktım.alt kata indim bayan dr lar vardı. doğuma aldılar hemen beni. epidural sez oluyordum, bebişi hemen çıkartıp göbegimin üzerine koydular.işte kızın doğdu dedilerama benim oğlum olucaktı ve ismini MUHAMMED YUSUF koyucaktım??? dedim.yok bu kız dediler ve göbek kordonu bile halen duruyordu.
Rabbim hayırlara getirsin inşallah...
hehehhh oturamayan seyyar hamiş olarak zaten ortalarda yoksam gezmelerdeyimdir dimi
az kaldı az. Rabbimin izniyle en fazla 15 güne kadar bir kapanıcam eve tam kapanıcam.
zaten Ramazan da geliyor.fırsat varken geziim dimi ama
yarın hayırlısıyla piknik jübilemi de yapayım da
Kızlar cevaplamış ama bende fikrimi söyleyim dedim incim.Rabbim korur onu hiç merak etme.Bir daha kullanmazsın olur biter. Sen içini ferah tut doktorlar bizden daha rahat bu konuda.Ben hep parol içiyorum.Dr kendine acı çektirme ağrın olunca iç dedi.Allah'ın izniyle bişey olmaz kuzuna da sana daKızlar merhaba hepinize.
aklıma acayip takıldı. Bu ilaç konusu. Ben minoset plus içmiştim biliyorsunuz burayada yazmıştım.
Bi sorun olur mu ? Çok korkttum şimdi netten araştırdım da. off yaaa off bişi olmamıştır dimi ?
Herkese günaydın güzel bir pazar olsun:) Hafta sonu biz de babamızla kapı süsü yaptık:) Baya uğraştık.İnternette pahalı geldi.Klasik kapı süslerini de istemedim açıkçası.HEr yer kırpıntı oldu ama çok beğendik.Resmini çekemedim daha ama bu resimdekine çok benzer.Hatta daha güzel ve farklı oldu:)))Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Eki Görüntüle 736656 :
Allah hayır getirsin canım.Rabbim gönlüne göre versin inşallahKizlar merhaba. Dun gece cok guzel ruya gordum. Doktora gidiyorum bebegim iyi mk gormek istiyorum diyorum
Ayyy bakioo bebegim masallah bi guzelll bi guzel. Turp gibi dio doktor. Guluo bebisim sapsari masmavi gozleri var
Anne diyo bana. Cok guzell bi ruyaydi . Rabbim hayirlara cikarsin insallah...
Geçmiş olsun canım.O bende de oluyor sık sık.Tuzu azalttığım için tansiyonum yerle bir oluveriyor artık.Ben de dediğin gibi çayımdaki şekeri falan kısmıyorum.Iyi pazarlar kizlar. Nasilsiniz? Dun gelemedim. Gecmisi okuyamadim.
Dun sabah bir atak gecirdim. Kan sekerim dustu. Gozlerim karardi elim ayagim bosaldi bayilacaktim soguk soguk terleme olunca dedim esime sekerli bir seyler getir bal getirdi hemen agzima attim normale dondum. Ama cok fenaydi. Bayilacaktim ayaga kalkamadim. Aman siz siz dikkatli olun. Arada tatliyi ihmal etmeyin. Ben pek yiyemiyorum birkac gundur de dondurma yemeyince seker düştü.
Dun lcwdan penye battaniye aldim 14.90. Jokerden de biberonumuzu emzigimizi aldik. Emzik kutusu kaldi bir de en kucugunden biberon. Onlari da Aysenin aldigi siteden alacagim galiba cunku magazalarda goremedim. Hamile kiyafetlerine gecis yapiyorum artik. Pantolonda gectim de ustler de artik dar gelince bir kac hamile tisortu de aldim. Gerci hala pek belli olmuyor diyorlar 6 ayi dolduruyoruz deyince gozleri aciliyor milletinmasallah maşallah
Iste boyle kizlar dun maas yatti ben bir kismini harcadim
Opuyorum sizi. Temizlik gunu bugun malum. Gorusmek uzereee....
Teşekkür ederiz teyzesi.Babalar gününe yetişmesine çok sevindim.Hediye paketi yapıp verdim cumartesi babamıza.Çok hoşlandıAyy yerim ben onun tulumunu. Gule gule kullanin Aysem. Ben de boy boy aldim bakalim ne zaman gelecek bizim komik ciciler
bebekmarket diye bi site keşfettim canım.Ordan buldum.Fiyatını hatırlamıyorum ama 150-200 civarıydı sanırım:44:Ayy pek guzelmis canim bu. Almadim ben daha. Babamiz oyun parki konusunda israrli ama ben bunu da bir inceleyeyim ben istersem isterse almasinAysem nerden buldun bunu?kac lira?
Tubisim canim hadi gozunuzaydin mezun oldunuz artik...
Sizin gelinle elti starti beraber vermisler ayni anda yarisa baslamislar
Dikkat et kendine canim yine pikniktesin galiba? Opuyoru,m seni iyi eglenceler.
Nasil da bilir beni. Aysem 10 15 tane tisort giyip cikardim belki ama 4 tanecik tisort aldim.
Sorma kuzumya wc olan bolgelerde alisveris yapiyorum artikyakinda altimi baglamak zorunda kalacagim. Iki de bir geliyor yaw
Canim aman dikkat et ac kalmamaya bide lifli seyler yemeye calis onlar sekeri dengede tutar. Dedigin gibi sag sol ama ben bilincli deil de duz de yatiyorum bakiyorum bazen. Ilerki donemde daha tehlikeli olur sanirim iice bebek buyuyunce.
Evet canım.Kendi büromu açmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.İş konusu muallakta doğumdan sonra.İyi bir teklif gelirse onu da değerlendirebilirim.Ama niyetim 8 ay falan evde olmak kızımla başbaşa
Öncelikle yeni diplomanız hayırlı olsun tubiloshum.Allah helal ekmek yemeyi nasip etsin.Askerliğini de rahatca bitiriversin inşallah.Jübile piknik 2 hafta kalaNedense 2 hafta evde oturacağın pek inandırıcı gelmedi
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canım.Seni iyice stres basmış.İnşallah rüyandaki gibi bir sürpriz olur
Kızlar cevaplamış ama bende fikrimi söyleyim dedim incim.Rabbim korur onu hiç merak etme.Bir daha kullanmazsın olur biter. Sen içini ferah tut doktorlar bizden daha rahat bu konuda.Ben hep parol içiyorum.Dr kendine acı çektirme ağrın olunca iç dedi.Allah'ın izniyle bişey olmaz kuzuna da sana da
Maşallah ne kadar renkli olmuş yaa.El emeği çok farklı bişey ya.Hazırlarda ruh yok,sevgi yok sanki.Benim heyecanımı bilmiyorlarki benim duygularımı yansıtsınlar diye düşünüyorum ben hep
Kolay doğumlarda kullanmayı nasip etsin Rabbim
Allah hayır getirsin canım.Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Geçmiş olsun canım.O bende de oluyor sık sık.Tuzu azalttığım için tansiyonum yerle bir oluveriyor artık.Ben de dediğin gibi çayımdaki şekeri falan kısmıyorum.
Lcw'deli toz pembe-çingene pembe battaniyeyi aldın dimi hınzırrBende baktım ona.Sonra annemin kızışlarını ensemde hissettim "ALMA ARTIK BİZ ÇIKMADIK DAHA ALIŞVERİŞE E E E E E" Eşimde çok ince olduğunu söyledi bende bıraktım.Vazgeçmek için bahane arıyorum zaten biliyorsun
Ben 4-5 aydan beri pantolonları değiştirdim.Daha bol giyiyorum.XL bedenler oluyordu artık onlar dar geliyor.
Teşekkür ederiz teyzesi.Babalar gününe yetişmesine çok sevindim.Hediye paketi yapıp verdim cumartesi babamıza.Çok hoşlandı
bebekmarket diye bi site keşfettim canım.Ordan buldum.Fiyatını hatırlamıyorum ama 150-200 civarıydı sanırım:44:
Wc konusunda aynen senin gibiyim.Hamileyim dediğimde ilk "çarşıdaki bütün wcleri ezberlersin artık" demişlerdi.Su içmesem bile -ki ölüyorum susuzluktan içmediğimde- gidiyorum en fazla 1 saat arayla.
Cumartesi yalnızları oynadıktan sonra hırsını pazardan aldım bendePiknik yaptık kocacığımla.Çok güzel bir gündü.Akşam eve geldiğimde nabzım 97leri bulmasaydı daha iyi olacaktı:26: Ne yapacağımızı şaşırdık canımla.100 mtyi 20 snye de koşmuşum gibi soludum 2 saat boyunca.Duştu,uzanmaydı derken zor düzeldim:44:Neden oldu onu da bilemedik.Neyse iyiyim artık çok şükür.
Dün bi bebek arabası gördüm.Hemen sordum anneyeHem dik hem yan katlanıyor hemde çift yönlü baston pusetmiş.Çok kullanışlı dedi.Şimdi inceleyeceğim modelini.Bakalım chicco litewayden vazgeçirebilecekmiş beni:44:
Dün mobilyacıya uğradık.Takım bitmiş,kapakları takılmamış sadece.Kulplarını da haftaiçi gidip seçeceğiz mağazasından.Haftasonuna gelir sanırım evimize.Dolap ve çekmece içlerinin ölçülerini de aldım,örtüler diktirmek için.
Dün bebek odamız için keçeden kelebekler,çiçekler,kuşlar kestim farklı renklerde.Ama ipemi dizeyim yoksa rüzgarlık gibi sallandırayımmı bilemedim.Duruyorlar öylece
Dün akşam nabzım düşsün diye uzanırken bişeyler atıştırdım.Göbeğimde öyle bir dalgalanma olduki.Korktum resmen.Çok irkildim.Hiç böyle dalgalanmalar yaşamamıştım.Hep tekmeler,kaymalar vardı.İyice belirginleşti artık hareketleri.:26:
günaydın kızlar
iyi haberlerle geldim sayılırr hamdolsunnn
cumartesı doktora gittik sonuçlarıma baktı sadce basit bi amliyat olucaksın temızlyebılrısek temızlenıcek temıleymezsen sol tupun alınacak ama bu sorun dgeıl tek tuplede hamıle kalabılırsın dedi sag tupun gayet sağlıklı dedi ıkısındede sorun olsaydı dırek tup bebek derdık ama sen dogal yollada hamıle kalabılrıısn dedi aynı hastanede doç bı doktora yonlendırdı o yapıckamıs amelıyatı bu cumartesıde o doktora gdıcem adet bıtımınden sonra yapıyolarmıs o yuzden acele etmene gerek yok dedı dokotrum
eşine bırazcık destekle(spermler için) dhada güçlendırdıkmı tek tuple cabucacık hamıle kalırsın inş dedi.
ayşecim senden çaksır otunun nasıl kullandıgı flan alrıım artık bı amelıyat olayımdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?