Bol bebiş topiği

Iyi pazarlar kizlar. Nasilsiniz? Dun gelemedim. Gecmisi okuyamadim.
Dun sabah bir atak gecirdim. Kan sekerim dustu. Gozlerim karardi elim ayagim bosaldi bayilacaktim soguk soguk terleme olunca dedim esime sekerli bir seyler getir bal getirdi hemen agzima attim normale dondum. Ama cok fenaydi. Bayilacaktim ayaga kalkamadim. Aman siz siz dikkatli olun. Arada tatliyi ihmal etmeyin. Ben pek yiyemiyorum birkac gundur de dondurma yemeyince seker düştü.
Dun lcwdan penye battaniye aldim 14.90. Jokerden de biberonumuzu emzigimizi aldik. Emzik kutusu kaldi bir de en kucugunden biberon. Onlari da Aysenin aldigi siteden alacagim galiba cunku magazalarda goremedim. Hamile kiyafetlerine gecis yapiyorum artik. Pantolonda gectim de ustler de artik dar gelince bir kac hamile tisortu de aldim. Gerci hala pek belli olmuyor diyorlar 6 ayi dolduruyoruz deyince gozleri aciliyor milletin masallah maşallah
Iste boyle kizlar dun maas yatti ben bir kismini harcadim
Opuyorum sizi. Temizlik gunu bugun malum. Gorusmek uzereee....

Maşaallah canım ellerinize sağlık çok güzel olmuştur emininm helede bundan güzelse
Banada ilham oldunuz canım yaaa Önce aişe şimdide sen
Bende yapabilirmiyimkiii :26:
Ohhh tubish hanım beni kıskandırmakmı istiyorsun hııımmm
Ne zamandır adam gibi biryere gittiğimiz yok resmen ev kuşu oldum çıktımmm
Hadisi şerif var diyorki Yolculuk sefer insanı rahatlatır,hakkatten Peygamberimiz ne güzel söylemiş
Bende uzun zamandır çıkmayınca sıkıldımmmmmm
Şaka yapıyorum sana gez doya doyaaaa banada dua et gideyim biyerlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
İnşaallah öyle olacak canımmm sağlıkla gelsin meleğin....
Canımmm bundan sonra dikkat edersin artık demi?
Maşaallah tatlımmmmm...
Amannn sanki koca göbek iyimi boşver belli etmesin Allah nazardan korusun kızın iyi olsunda gerisi boşşş...
Güle güle harca ama bitmesin Allah bereketini versin özicimmmm

Son düzenleme:

Aminn canim..
Evet canim dondurmaya devam cikolata filan sevmiyor benim kizim yedikten sonra agzimda aci tat birakiyor. Artik yanimda kup seker tasiyorum. Sali gunu gorecegiz bakalim kucuk hanimi. Allahtan doktorum seker testini 27.haftadan sonra yapalim dedi. Yoksa o kadar yolu tek basima ac nasil giderdim. Babamizin okulu kapandiktan sonra goturur bizi. Sen nasilsin canikom.

Ayy yerim ben onun tulumunu. Gule gule kullanin Aysem. Ben de boy boy aldim bakalim ne zaman gelecek bizim komik ciciler

Kız bak ne kadar kullanışlı bişeymiş bu ürün.Almadıysan bi düşün derim.Hem beşik hem anakucağı.Eki Görüntüle 735274
Eki Görüntüle 735275
Ayy pek guzelmis canim bu. Almadim ben daha. Babamiz oyun parki konusunda israrli ama ben bunu da bir inceleyeyim ben istersem isterse almasin Aysem nerden buldun bunu?kac lira?
Tubisim canim hadi gozunuzaydin mezun oldunuz artik...
Sizin gelinle elti starti beraber vermisler ayni anda yarisa baslamislar
Dikkat et kendine canim yine pikniktesin galiba? Opuyoru,m seni iyi eglenceler.

Nasil da bilir beni. Aysem 10 15 tane tisort giyip cikardim belki ama 4 tanecik tisort aldim.
Sorma kuzumya wc olan bolgelerde alisveris yapiyorum artik yakinda altimi baglamak zorunda kalacagim. Iki de bir geliyor yaw

Ben de yapmak istiyorum bu suslerden...
Elelerinize saglik canim cok seker. Cok begendim.

Elhamdülillah canım iyiyiz geçiyor günlerimiz...
İyi bakalım salı günü güzel haberler ver bize
Babanızı yesinlerrrr Allah sizi birbirinize bağışlasın
Bende 1 temmuzda gideceğim doktor 1 ay sonra geldedi.
Heyecanlaıyım nasıl geçecek okadar zaman
Bebişimin cinsiyetini çok merak ediyoruz
Sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah

Aminn canımmm....1 Temmuza çok az kaldı canım. bu sefer cinsiyeti söyler doktorun tabi ki miniğimiz engel olmazsa :)
Ama büyük ihtimal görür doktor. benim kızımı o pozisyondayken gördüyse seninki de söyler merak etme canım.
hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Ben yarın gideyim bakalım küçük hanım ne işler yapmış içerde habire çalışıyor
Öptüm canım seni de minicik miniğini de ...

herkese selam kizlar..
ya hep sagima yatiyorum nolcak bilmiorum. Yine sabahlari cok erken saatten ac kalkiyorum. Neyse saglik olsun da onemli olan bu..

Ben de yatıyorum canım sağıma yatıyorum önce sonra sol sağ sabah oluyor işte :)
Önemli olan sırt üstü yatmaman. Senin için özellikle önemli.Burda bir arkadaşım yatmış gebeliğinde. Soluğu hastanede aldım dedi. Heryer dönüyordu dedi. Serum filan takmışlar sonra normale döndüm dedi.
Ye canımcım aç kalma boşver ben de hemen yemeye çalışıyorum biraz aç kalsam şekerim düşüyor fena oluyorum

Canim aman dikkat et ac kalmamaya bide lifli seyler yemeye calis onlar sekeri dengede tutar. Dedigin gibi sag sol ama ben bilincli deil de duz de yatiyorum bakiyorum bazen. Ilerki donemde daha tehlikeli olur sanirim iice bebek buyuyunce.

isten tamamen mi ayrilcaksin canim?
Evet canım.Kendi büromu açmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.İş konusu muallakta doğumdan sonra.İyi bir teklif gelirse onu da değerlendirebilirim.Ama niyetim 8 ay falan evde olmak kızımla başbaşa

Öncelikle yeni diplomanız hayırlı olsun tubiloshum.Allah helal ekmek yemeyi nasip etsin.Askerliğini de rahatca bitiriversin inşallah.Jübile piknik 2 hafta kala Nedense 2 hafta evde oturacağın pek inandırıcı gelmedi
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı canım.Seni iyice stres basmış.İnşallah rüyandaki gibi bir sürpriz olur

Kızlar cevaplamış ama bende fikrimi söyleyim dedim incim.Rabbim korur onu hiç merak etme.Bir daha kullanmazsın olur biter. Sen içini ferah tut doktorlar bizden daha rahat bu konuda.Ben hep parol içiyorum.Dr kendine acı çektirme ağrın olunca iç dedi.Allah'ın izniyle bişey olmaz kuzuna da sana da

Maşallah ne kadar renkli olmuş yaa.El emeği çok farklı bişey ya.Hazırlarda ruh yok,sevgi yok sanki.Benim heyecanımı bilmiyorlarki benim duygularımı yansıtsınlar diye düşünüyorum ben hep
Kolay doğumlarda kullanmayı nasip etsin Rabbim

Allah hayır getirsin canım.Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Geçmiş olsun canım.O bende de oluyor sık sık.Tuzu azalttığım için tansiyonum yerle bir oluveriyor artık.Ben de dediğin gibi çayımdaki şekeri falan kısmıyorum.
Lcw'deli toz pembe-çingene pembe battaniyeyi aldın dimi hınzırr Bende baktım ona.Sonra annemin kızışlarını ensemde hissettim "ALMA ARTIK BİZ ÇIKMADIK DAHA ALIŞVERİŞE E E E E E" Eşimde çok ince olduğunu söyledi bende bıraktım.Vazgeçmek için bahane arıyorum zaten biliyorsun
Ben 4-5 aydan beri pantolonları değiştirdim.Daha bol giyiyorum.XL bedenler oluyordu artık onlar dar geliyor.

Ayy yerim ben onun tulumunu. Gule gule kullanin Aysem. Ben de boy boy aldim bakalim ne zaman gelecek bizim komik ciciler
Teşekkür ederiz teyzesi.Babalar gününe yetişmesine çok sevindim.Hediye paketi yapıp verdim cumartesi babamıza.Çok hoşlandı

bebekmarket diye bi site keşfettim canım.Ordan buldum.Fiyatını hatırlamıyorum ama 150-200 civarıydı sanırım:44:
Wc konusunda aynen senin gibiyim.Hamileyim dediğimde ilk "çarşıdaki bütün wcleri ezberlersin artık" demişlerdi.Su içmesem bile -ki ölüyorum susuzluktan içmediğimde- gidiyorum en fazla 1 saat arayla.

Canim aman dikkat et ac kalmamaya bide lifli seyler yemeye calis onlar sekeri dengede tutar. Dedigin gibi sag sol ama ben bilincli deil de duz de yatiyorum bakiyorum bazen. Ilerki donemde daha tehlikeli olur sanirim iice bebek buyuyunce.

Evet canım sonraları daha tehlikeli. Ama zaten ben şuanda bilinçsiz bile yatmıyorum öyle çünkü göbekten rahat edemiyorum. Yan dönünce yastıkla destekleyince rahat oluyor. Sen de alışırsın zamanla merak etme.

Cumartesi yalnızları oynadıktan sonra hırsını pazardan aldım bende Piknik yaptık kocacığımla.Çok güzel bir gündü.Akşam eve geldiğimde nabzım 97leri bulmasaydı daha iyi olacaktı:26: Ne yapacağımızı şaşırdık canımla.100 mtyi 20 snye de koşmuşum gibi soludum 2 saat boyunca.Duştu,uzanmaydı derken zor düzeldim:44:Neden oldu onu da bilemedik.Neyse iyiyim artık çok şükür.
Dün bi bebek arabası gördüm.Hemen sordum anneye Hem dik hem yan katlanıyor hemde çift yönlü baston pusetmiş.Çok kullanışlı dedi.Şimdi inceleyeceğim modelini.Bakalım chicco litewayden vazgeçirebilecekmiş beni:44:

Dün mobilyacıya uğradık.Takım bitmiş,kapakları takılmamış sadece.Kulplarını da haftaiçi gidip seçeceğiz mağazasından.Haftasonuna gelir sanırım evimize.Dolap ve çekmece içlerinin ölçülerini de aldım,örtüler diktirmek için.

Dün bebek odamız için keçeden kelebekler,çiçekler,kuşlar kestim farklı renklerde.Ama ipemi dizeyim yoksa rüzgarlık gibi sallandırayımmı bilemedim.Duruyorlar öylece

Dün akşam nabzım düşsün diye uzanırken bişeyler atıştırdım.Göbeğimde öyle bir dalgalanma olduki.Korktum resmen.Çok irkildim.Hiç böyle dalgalanmalar yaşamamıştım.Hep tekmeler,kaymalar vardı.İyice belirginleşti artık hareketleri.:26:

Yok kuzum benim aldığım uğur böcekleri var üstünde. Kenarları da kırmızı. Fon beyaz canım. Pembe görmedim ben canım çok kalabalıktı fazla bakamadım ben aslında oraya hediye için gittim kendi çocuğuma hediye aldım

Ne güzel babanızın çok hoşuna gitmiştir. Tam da zamanında geldi..

bebekmarket hemen üye oluyorum alışveriş krizi başladı yine maaşı tüketeceğim
fiyatı çok uygunmuş kuzum.
Sorma canım ya giderken düşünüyorum wc yakında olsun diye .
Ben de artık çok su içmeye başladım. Sıcaklar da artınca sanırım ondan oldu...

Sen nasılsın kuzum? Nasıl geçti haftasonun?

Canım benim neden oldu acaba çarpıntı?yoruldun belki ondan olmuştur ya da çok mu hızlı hareket ettin. ben özellikle geceleri yaşıyorum onu şuara. aniden bir yanımdan diğer yanıma dönünce kalbim çok hızlı çarpıyor sonra normale dönüyor.
geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine aman.. İnşallah bir daha olmaz..
ayyy yirim ben o kuzuyu kıyamam ya biraz önce de arkadaşla konuşuyorduk. karnımda ayağı belli oluyordu dedi. ayağını çıkarıyormuş bir taraftan

Son düzenleme:
günaydın kızlar
iyi haberlerle geldim sayılırr hamdolsunnn
cumartesı doktora gittik sonuçlarıma baktı sadce basit bi amliyat olucaksın temızlyebılrısek temızlenıcek temıleymezsen sol tupun alınacak ama bu sorun dgeıl tek tuplede hamıle kalabılırsın dedi sag tupun gayet sağlıklı dedi ıkısındede sorun olsaydı dırek tup bebek derdık ama sen dogal yollada hamıle kalabılrıısn dedi aynı hastanede doç bı doktora yonlendırdı o yapıckamıs amelıyatı bu cumartesıde o doktora gdıcem adet bıtımınden sonra yapıyolarmıs o yuzden acele etmene gerek yok dedı dokotrum
eşine bırazcık destekle(spermler için) dhada güçlendırdıkmı tek tuple cabucacık hamıle kalırsın inş dedi.
ayşecim senden çaksır otunun nasıl kullandıgı flan alrıım artık bı amelıyat olayımdaa

İnşallah ameliyatı da hayırlısıyla atlatırsın canım bebişin geliverir. bak doğal yolla hamile kalabileceksin tüp bebeğe gerek yokmuş.
Rabbim en kısa zamanda minişine kavuştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…