- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.441
Canım benim neden oldu acaba çarpıntı?yoruldun belki ondan olmuştur ya da çok mu hızlı hareket ettin. ben özellikle geceleri yaşıyorum onu şuara. aniden bir yanımdan diğer yanıma dönünce kalbim çok hızlı çarpıyor sonra normale dönüyor.
geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine aman.. İnşallah bir daha olmaz..
ayyy yirim ben o kuzuyu kıyamam ya biraz önce de arkadaşla konuşuyorduk. karnımda ayağı belli oluyordu dedi. ayağını çıkarıyormuş bir taraftan
Amin canım.Baya korktuk eşimle.
Bizim de o günlerimiz yakındırKafasıyla ayaklarını ayırt edebiliyorum artık.Kafası daha büyük ve yuvarlak olunca hissediyor insan dışardan.Rabbim kucağımıza da aldırsın inşallah
Piere cardinin bastonunu arıyorum bende sitelerde.Hepsi travel sistem,bastonlar gibi kapanmıyor.Ama dünkü kadın hem baston hem normal araba gibi kapanabiliyor demişti.:26:
İnşallah ameliyatı da hayırlısıyla atlatırsın canım bebişin geliverir. bak doğal yolla hamile kalabileceksin tüp bebeğe gerek yokmuş.
Rabbim en kısa zamanda minişine kavuştursun inşallah.
aminn cnaım inş. amelıyattan sonra bızıı cok ugrastırmadan gelırrrr artıkk
günaydın kızlar
iyi haberlerle geldim sayılırr hamdolsunnn
cumartesı doktora gittik sonuçlarıma baktı sadce basit bi amliyat olucaksın temızlyebılrısek temızlenıcek temıleymezsen sol tupun alınacak ama bu sorun dgeıl tek tuplede hamıle kalabılırsın dedi sag tupun gayet sağlıklı dedi ıkısındede sorun olsaydı dırek tup bebek derdık ama sen dogal yollada hamıle kalabılrıısn dedi aynı hastanede doç bı doktora yonlendırdı o yapıckamıs amelıyatı bu cumartesıde o doktora gdıcem adet bıtımınden sonra yapıyolarmıs o yuzden acele etmene gerek yok dedı dokotrum
eşine bırazcık destekle(spermler için) dhada güçlendırdıkmı tek tuple cabucacık hamıle kalırsın inş dedi.
ayşecim senden çaksır otunun nasıl kullandıgı flan alrıım artık bı amelıyat olayımdaa
Aminn canım inşallah az kaldı vuslat yaklaşıyor
Ben gittigidiyordan baktım bunlar var ama.. bir tanesi çift yönlüymüş..
Eki Görüntüle 737078 Eki Görüntüle 737079 Eki Görüntüle 737080 Eki Görüntüle 737081
bir de travel bastonlar..Ama birazcık pahalı..
Baston gibi kapanan siyah olanın modeli ne ki Özlem?:26: Çift yönlü olan oysa benim aradığım araba demektir.Modelini bilmedikleri için iyice inceledim arabayı ama isim olmayınca modeli bulmak çok zor:26:
2 gün önce eşimin arkadaşı takla atmış ailesiyle.Önde oturan 15 yaşındaki oğlu ve kendisi emniyet kemeriyle kurtulmuş.Arkada eşi de kurtulmuş.Ama annenin yanındaki 1 yaşındaki bebek fırlamış.Oto koltuğu olmadığı için.Eşim cenazeye gidince el kadar bebeği toprağa verince çok etkilenmiş.Kesinlikle alacağız onu da dedi.200 tl için riske atamam dedi.İyiki chicco litewayi almamışız.Alsam da değiştirirdim.Çünkü onun oto koltuğu yok.Piere cardine de hem baston hemde travel olanlar var.Onlara bakıyorum şimdi.Zaten 300-350 verecektik chiccoya şimdikilerde 400-450.Ciğerim için değer herşeye
Allahım yardım etsin sabır versin nasıl içim cız etti okurken..
Çift yönlü olan PS 807 Vip yazıyor ama ben bunun videosunu bulamadım nasıl çift yöne dönüyor acaba???
Diğeri de PS 102 ama bunlar travel değil canımcım..
PS 112 var travel sistem.
3 tekerlilerde çift yön hiç görmedim ben:44: Hatta satıcılara da sordum yok dediler.Çok modern duruyor üç tekerler,ama normal travel sistemlerden daha çok yer kaplıyormuş kapanınca.Neyse bakalım biraz daha
Offfffffff...
Bazen çok sıkılıyorum araştırma yapmaktan.İyi yada kötü alıvereyim diyorum.Ben biraz bebeğime alışveriş konusundan uzak durayım en iyisi
Piere cardinin 2 modelini beğendim.İkisi de baston,ikisi de travel sistem (pusetli).Ben de görmedimAyşem ama adam yanlış mı yazdı acaba? sormak lazım satıcıya..belki yanlışlık olmuştur..
bak canım bak acele etme.. elbet vardır minişinin kısmeti biryerlerde...
Piere cardinin 2 modelini beğendim.İkisi de baston,ikisi de travel sistem (pusetli).
Eşim de bi an önce bitirelim eksiklerini diyor.Ufak tefekler kaldı diyince.Perde ölçülerini aldı sabah.Birini seç alalım dedi.Yatağı da araştıralım alalım dedi.Ramazanda adam oruç olacak,çok zor olur gezmek onun için.Bende gittikçe ağırlaşıyorum.8.ayda bu kadar rahat olamayacağım belli ki.
Neyse bu hafta yoğunuz iş anlamında zaten.Haftaya Allah kerim.
Ufak tefek şeyleri netten aldım ama ben büyük eşyaları netten araştırıp,gidip mağazada görmeden aldım.Markanın mağazası yoksa satan yer vardır mutlaka.Firmaya mail at cevap veriyorlar.Bursa'daki yetkili satıcınız kim dersen cevaplarlar.En azından garanti olarak bir yerle muhatap olursun.Sokak sokak dolaşarak alışveriş çok zor hamileyken.2.dükkana takatim kalmıyor benim.Yanımdakini de yormayım diye alıvereyim diyorum.Bu seferde gönlüme göre olmuyorCanım pierre cardini satan mağaza bulamadım ben bursada. belki Ankarada vardır. Yakından da incelersin.
Biz yakından incelemeden aldık ama beğendik...evde başköşede duruyor
Kesinlikle kuzum son zamanlarda çıkıp dolaşamayacağız ben de o yüzden bitirmeye çalışıyorum.. şimdi bile yoruluveriyorum sıcaklar çok fena etkiliyor. Allah büyük be kuzum bitecek inşallah hepsi..İyi ki internet var. Epey aldık internetten yoksa dolan dolan fenalık geçirirdim..
Canım ben iki tane mini aldım.Biri cam,diğeri polikarbon.İkisinin de suluk ağızlığı var.Büyük biberonu cam aldım.Şimdilik yeter.Biberon kullanırsa çıkar alırım daha sonra.Ayşem bu mini biberonlardan cam olanı mı alayım yoksa polikarbonat olanı mı? ben bir tane cam biberon aldım ama 120 ml.
Bir tane de minilerden alayım dedim. ama karar veremedim.
Ufak tefek şeyleri netten aldım ama ben büyük eşyaları netten araştırıp,gidip mağazada görmeden aldım.Markanın mağazası yoksa satan yer vardır mutlaka.Firmaya mail at cevap veriyorlar.Bursa'daki yetkili satıcınız kim dersen cevaplarlar.En azından garanti olarak bir yerle muhatap olursun.Sokak sokak dolaşarak alışveriş çok zor hamileyken.2.dükkana takatim kalmıyor benim.Yanımdakini de yormayım diye alıvereyim diyorum.Bu seferde gönlüme göre olmuyorKalan mağazaları da annemle dolaşacağım inşallah.Uyku setleri,nevresimler falan tekstil hepsi zaten.
Buna kesin karar verdim.Gerisini bilmiyorum:26:
Eki Görüntüle 737276
Canım ben iki tane mini aldım.Biri cam,diğeri polikarbon.İkisinin de suluk ağızlığı var.Büyük biberonu cam aldım.Şimdilik yeter.Biberon kullanırsa çıkar alırım daha sonra.
Biberon almayıverirse elinde kalacak zaten aldıkların.O yüzden 2 tane yeter.Eve kapanacak değiliz doğurduk diye.Gider bebeğimizle de alırız lazım olanları.Şimdi herşey avmlerde.Sıcacık dolaşır alırız eksikleri.Anladım canım. Ben bunu o zaman plastik alayım cam var orta boy. yeter herhalde belki biberon almaz filan..
Ayy çok şekermiş uyku setiniz.. daha uyku seti beşik yatak nevresim var oy anam oyy.. ayy ben daha bakım ürünlerini bitiremedim...
kizlar internetim bozulmustu yaaa aldim analizlarimi hepsi normal degerlede cok sukur carsamba gunu yumurta kontorulune gidicem bakalim ne olacak... hadi hayirlisi...
günaydın kızlar
iyi haberlerle geldim sayılırr hamdolsunnn
cumartesı doktora gittik sonuçlarıma baktı sadce basit bi amliyat olucaksın temızlyebılrısek temızlenıcek temıleymezsen sol tupun alınacak ama bu sorun dgeıl tek tuplede hamıle kalabılırsın dedi sag tupun gayet sağlıklı dedi ıkısındede sorun olsaydı dırek tup bebek derdık ama sen dogal yollada hamıle kalabılrıısn dedi aynı hastanede doç bı doktora yonlendırdı o yapıckamıs amelıyatı bu cumartesıde o doktora gdıcem adet bıtımınden sonra yapıyolarmıs o yuzden acele etmene gerek yok dedı dokotrum
eşine bırazcık destekle(spermler için) dhada güçlendırdıkmı tek tuple cabucacık hamıle kalırsın inş dedi.
ayşecim senden çaksır otunun nasıl kullandıgı flan alrıım artık bı amelıyat olayımdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?