Bol bebiş topiği

kızlar bana yazmış olanların mesajlarını alıntılayıp cevaplamıştım ama hepsi silindi yaaa
kusura bakmayın olurmu? tekrar tek tek alıntılayıp yazmaya bile halim yok

hepinizi teker teker öpüyorum kızlarrrr

görüyormusunuz ne üşengeç olduuuum
ama beni de hoş görürsünüz dimii.

Hoşgeldin canım.Artık son zamanların zor geçiyordur.Rabbim kolaylık versin inşallah.
Havalar doğru dürüst ısınsaydı burda da.Hala hırka alsammı yanıma diye düşünüyorum ben.Grip olmaktansa tedbir almak iyidir.

dimi ya alırız bebişimizi de çıkarız alışverişe ne olacak ki..
bu ay park yatakta sıra.. onu alalım diyoruz sonra da sıra karyola gelecek işte. bir kaç tane lastikli çarşaf ben de alayım diyorum. .şu yatak işini bir halledelim de .ondan sonra onlara gelecek sıra.

tubiş hoşgeldin şekecim.. son 14 gün mü?
canım benim valla sıcaklar fena ya. göbüşle çok zor oluyor ama geçecek elbet sabır canım sen sona geldin. biz daha çok öfleyip püfleyeceğiz..

Son düzenleme:

Görürüz tabi canım.Dinlen sen.Yorma kendini.

ah ayşem bir de burayı görsen,
en basitinden bir örnek vereyim, diyelim ki bir markete girdin. klimalı normal yer.
ordan çıkıyorsun ya? ALlahımmm o sıcak üstüne çöküyor sanki ağırlık gibi.
bir de nem oranı yüksek ya burda. daha da bunaltıcı oluyor.
hamilelikte son zamanlar için pek tavsiye edilebilir bir hava değil bence

tubiş hoşgeldin şekecim.. son 14 gün mü?
canım benim valla sıcaklar fena ya. göbüşle çok zor oluyor ama geçecek elbet sabır canım sen sona geldin. biz daha çok öfleyip püfleyeceğiz..

hoşbuldum özim.
yok kuzu 13 e düştük
ki o da en fazla.
belki dr 30 hazirandan daha önceye de gün verebilir.
heyecanla beklemeye devam

inşallah sizin bu dönemlerinizde hava daha yumuşak olur canım. kolay değil.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh

aminnn canım.. aynen burası da öyle. Allahtan işyeri klimalı. bizim ev cehennem gibidir şimdi.
Yok ben izin almayayım serin burası iyi. ev yanıyordur. vantilatör olmasa halimiz harap.

aminnn canım.. aynen burası da öyle. Allahtan işyeri klimalı. bizim ev cehennem gibidir şimdi.
Yok ben izin almayayım serin burası iyi. ev yanıyordur. vantilatör olmasa halimiz harap.

aynen yaa vantilatör olmasa napıcam bilmiyorum.
eşim de klima demeye başladı. bebiş isilik olur die.
görelim Mevlam neyler...

ılık bir duş aldım ve vantilatör karşısında pinekliyorum.
kargom gelmedi daha sağlıklıvegüzel den
onları bekliyorum bakalım...

canım benim de o siteden alacaklarım var. kredi kartı ile mi ödedin canımcım? kapıda ödeme filan da yazıyor ama?
99 tl nin üzeri kargo bedavaymış. ben de eksikleri ordan tamamlayayım diyorum göğüs ucu kremi göğüs pedi biberon bir de şampuanını sabunu yağını alsam zaten tutuyor 100 tl.
o kadar sürüyor mu kargolama süreleri ya sen geçen hafta verdin siparişi dimi?

canım ben cuma günü vermiştim siparişi.
ama Ankara dan geldiği için ve bir ürünün ellerine geçmesi uzadıgı için cumartesi kargolayabilmişler.
bu saate kadar elimde olması lazımdı aslında
havale ile indirim vardı %5 di sanıyorum :26:
havale ile aldım canım. kapıda ödeme seçenegi de mevcut.
ürünler piyasa fiyatlarının altında gerçekten de.
hele ki lansinoh krem oldukça uygun geldi bana.
18 tl ye almıştım ben Kenan da.
şimdi 8.50-9.50 civarı

evet canım gerçekten uygun fiyatlar. şampuanı filan da uygun. markette baktım fiyat daha fazla..havale yapayım ben de olmazsa. indirim de oluyorsa havale yapınca.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.

Bugün ikili testimi yaptırdım. ense kalınlıgı 2 mm çıktı. Çok iyi dedi doktor.

Kan verdim 1 tüp. Onun sonucunuda 2 hafta sonra alacakmışım.

Cinsiyet konusunda bişi demedi.

Bebişim 11 hafta 5 günlük çıktı Her gittiğimde biraz daha küçük çıkıyor korkuyorum. Geç döllenmeden dolayımıdır acaba? Adet tarihimle uyumlu değil. Sizce bi sorun olur mu? :26:

Tahmini dogum tarihi de 01.01.2014

Evet zor olacak gibi.Dün arabada klima olduğu halde bende çok kötü oldum.Allah yaz hamişlerinin yardımcısı olsun.
Ama ben kendim ettim kendim buldum.Son aylarım yaza denk gelsin bol bol elbise giyeyim diye çok dua ettim:26: Bazen kendi eziyetimize kendimiz sebep olabiliyoruz

ben ne zaman duycam kalbinin attığını acabaaa

:)) Canımsın.Neler çektiğini anlayabiliyorum.Hele de başka dra koşup eli boş döndüğüm o günü hiç unutamayacağım.Kuzu kuzu 7.haftamı beklemiştim.Allah yardımcın olsun

Uyumlu olup olmamasının bi önemi yokmuş.Merak etme çoğu kişininki uyumlu gitmiyor.Bazen hızlı gidiyor bazen yavaşlıyor falan.2014'ün ilk bebeği olur belki Sağlıkla gelsin inşallah

Uyumlu olup olmamasının bi önemi yokmuş.Merak etme çoğu kişininki uyumlu gitmiyor.Bazen hızlı gidiyor bazen yavaşlıyor falan.2014'ün ilk bebeği olur belki Sağlıkla gelsin inşallah

evet canım Ayşe haklı ortalama değerlere göre ultrason öyle hesaplıyor. Benim bebiş de bazen önde çıkıyor bazen geride. çok takılma onlara. Ay ne güzel 1.1.2014 yeni yılın ilk bebeği olur belki. Hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşallah.

canım yenidoğan seti iyi oluyor. ama aslında bence bir tane bundan mutlaka olmalı. http://www.philips.com.tr/c/avent-b...-125-ml-yenidogan-akisli-emzik-scf690_17/prd/
koliğe karşı çok etkili, meme biberon karışıklığı yaratmıyor, anne memesi gibi emiliyor, memeye çok benziyor ve temizlemesi çok kolay.

göğüs pedi hadtane çantası şart değil. sütün çok geldiği zaman kullanacaksın ki bu genelde eve çıktıktan sonra.
bence evde hazır bulunması gereken iki daha önemli şey var ki biri kalkan diğeri kelebek uç. bunlar hayat kurtaracak ve pedden çok daha kullnışlı olacak. ben avent kullanmıştım. nasıl kullanabileceğinle ilgili detayı burada: Emzirememe Sorunu ile Başa Çıkma Rehberi | Hamile ve Anne

suluk çok sonra gerekecek ilk 6 ay sadece anne sütü. anne sütünde su da var zaten, boşuna su vermeyin diyor doktorlar. demek ki 6. ay sonunda alacaksın.

park yatak ölçü bilemedim ama ben küçüğünü aldım komşum büyüğünü. benimkinin daha iyi seçim olduğunu konuştuk hep. bebişe yetecek kadar alan oluyor ama kapıdan bacadan da kolayca sığıyor ve evde daha az yer işgal ediyor.

selam güzel anne adayları biraz okudum topiği ne güzel hepiniz hamilesiniz imrendim size valla.Allah bana da nasip edecek mi acaba bu güzel duyguyu.
Ben de 4 aydır deniyorum ama bana yıllar geçmiş gibi geliyor.Her adetim geldiğinde umutsuzluk kaplıyor içimi.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Sat 30 mayıs bat 27 haziran,4 aydır uğraşıyorum ve Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak.

siz nasıl hamile kaldınız özel yaptığınız bir şey oldu mu,kaç aylık denemeden sonra bebeğiniz geldi?

Hoşgeldin canım.İnşallah topiğimiz uğur getirir sana,hamile kalırsın bu ay.
Ben 5.ayımda kavuştum bebeğime.Sperm yada yumurtalık sorunlarımız yoktu ama biz destekleyici kullandık eşimle.Eşime çakşır otu yedirdim.Kendimde btç kürü yaptım.Ayrıca günde 3-5 incir ve keçiboynuzu yedik eşimle.Ovulasyon testleriyle de takip ettik.Rabbim ol dedi oldu çok şükür.

Ayy canım inşaallah gösterir minnoşummm
Hadi haberini bekliyorumm canım
Canım ok sevindim senin adına Maşaallah...
İnşaallah tüpünü temizlerler almalarına gerek kalmaz çok iyi konuşmuş doktorun.
Ablamın bir arkadaşının tüpünü yanışlıkla almış asalak doktor
Şimdi doğum yapmak üzere dediğin gibi tek tüplede kalanıyor.
Rabbim sağlık versin...
kizlar internetim bozulmustu yaaa aldim analizlarimi hepsi normal degerlede cok sukur carsamba gunu yumurta kontorulune gidicem bakalim ne olacak... hadi hayirlisi...
İnşaallah rahat olursan kafana takmazsan bebişin gelir canım..
Bu arada yumurtlama günlerinde ilişki sırasında sonrasında sakın bebişi düşünme hiç umrunda olmasın.Sadece Tadını çıkarmaya bak(kusura bakma çok açık olduama:26:)
iklişkiden sonrada kalk Allaha tevekkül et bak bebişin nasıl geliyor...
Bizimki öyle geldi MAŞAALLAH MAŞAALLAH MAŞAALLAH
Kız azıcık evde otursana sennn
Bebeğini getir sonra gezersiniz birlikte
ayyy neyseki inş benim 7.ay sonbahara geliyor.
sıcaktan etkilenmem inş...
ben ne zaman duycam kalbinin attığını acabaaa
Genelde 8.haftada duyuluyor canım azıcık sabır seni anlıyorum bende çok tedirgindim ama şükür herşeyini gördük...
Sende duyacaksın inş...
Canım seninle benim bat tari,hleri yakındı sanırım.
Benimki 12 Mart.
1 haziranda gittiğimde 11+3 idi tahminş doğum ise 18.12.2013.
İnş bebişin aradaki farkı kapatır
Herşeyin güzel çıkmış sevindim
Cinsiyeti net 16.haftada söyleyecek bizimki

İnşaallah kısa sürede gebe kalırsın canım.
Bende 4.ayımda gebe kaldım
Senin gibi düşünüyordum ama sakin olmanın faydası çok düşünmemeye çalış inşaallah bebişin gel,r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…