- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.461
selam kızlarrrr
nasılsınız bakalım?
biz biraz ağrılı,biraz sancılı idare ediyoruz işte...
dün hamd olsun çok güzel geçti.
piknik sonrası eltimlere gittik.Levent'e. orda kaldık gece. ama hava bir sıcaktı ki sormayın
gece yatamadık.sonrasında ağrım başladı. eşim hemen panik yaptı eve gidelim dedi.
yattım uzanım az daha iyiydim ama saat 7.30 civarında erkenden kalkıp evimize geldik.
evim evim güzel evim yaaa
camları vs. açtım şimdi daha iyiyim.
ordan çıktıktan sonra sağlık ocagına geçtik hemen.
kilo,tansiyon vs. rutin kontroller yapıldı işte.
kan tahlili sonucum çok iyiymiş hamd olsun bir dıkıntı yok.
doppler de kalbini de dinledik paşanın
artık doğumdan 1 hafta sonra gelicen dedi...
sıcaklar dolayısıyla dünden beri adet sancısı şeklinde hafif ağrım oluyor. ama o da normal.
insan oturdugu yerde terliyor yaa...
vantilatör vardı evde onu açtım.
neyse az kaldı. az daha sabredicem.
buna da şükür
Biberon almayıverirse elinde kalacak zaten aldıkların.O yüzden 2 tane yeter.Eve kapanacak değiliz doğurduk diye.Gider bebeğimizle de alırız lazım olanları.Şimdi herşey avmlerde.Sıcacık dolaşır alırız eksikleri.
Yatağını alırsan onlar kolay.Park yatak için setler ayrı.Uyku seti 2 tane alacağım ben.Hem yorgan derdinden de kurtarsın beni.Gerisini de nevresim alırım.İçine battaniyeyle kullanırım ilerde.2 uyku seti 2 nevresim takımı yeter.Bir de annem getirecek 5 olacak toplam.Yatağını büyütünceye kadar idare eder bunlar.Hatta çarşafları büyük olursa oda takımına geçse bile kullanır takımları.
Hoşgeldin canım.Hadi hayırlı olsun.İnşallah gelecek ay keseni görmeye gidersin doktoruna.Sen çakşır ve btç kürlerini de yap.Yada incir ve keçiboynuzu yiyin eşinle düzenli.Destek iyi olur
selam kızlarrrr
nasılsınız bakalım?
piknik sonrası eltimlere gittik.Levent'e. orda kaldık gece. ama hava bir sıcaktı ki sormayın
gece yatamadık.sonrasında ağrım başladı. eşim hemen panik yaptı eve gidelim dedi.
yattım uzanım az daha iyiydim ama saat 7.30 civarında erkenden kalkıp evimize geldik.
sıcaklar dolayısıyla dünden beri adet sancısı şeklinde hafif ağrım oluyor. ama o da normal.
buna da şükür
kızlar bana yazmış olanların mesajlarını alıntılayıp cevaplamıştım ama hepsi silindi yaaa
kusura bakmayın olurmu? tekrar tek tek alıntılayıp yazmaya bile halim yok
hepinizi teker teker öpüyorum kızlarrrr
görüyormusunuz ne üşengeç olduuuum
ama beni de hoş görürsünüz dimii.
Hoşgeldin canım.Artık son zamanların zor geçiyordur.Rabbim kolaylık versin inşallah.
Havalar doğru dürüst ısınsaydı burda da.Hala hırka alsammı yanıma diye düşünüyorum ben.Grip olmaktansa tedbir almak iyidir.
tubiş hoşgeldin şekecim.. son 14 gün mü?
canım benim valla sıcaklar fena ya. göbüşle çok zor oluyor ama geçecek elbet sabır canım sen sona geldin. biz daha çok öfleyip püfleyeceğiz..
aminnn canım.. aynen burası da öyle. Allahtan işyeri klimalı. bizim ev cehennem gibidir şimdi.ah ayşem bir de burayı görsen,
en basitinden bir örnek vereyim, diyelim ki bir markete girdin. klimalı normal yer.
ordan çıkıyorsun ya? ALlahımmm o sıcak üstüne çöküyor sanki ağırlık gibi.
bir de nem oranı yüksek ya burda. daha da bunaltıcı oluyor.
hamilelikte son zamanlar için pek tavsiye edilebilir bir hava değil bence
hoşbuldum özim.
yok kuzu 13 e düştük
ki o da en fazla.
belki dr 30 hazirandan daha önceye de gün verebilir.
heyecanla beklemeye devam
inşallah sizin bu dönemlerinizde hava daha yumuşak olur canım. kolay değil.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh
aminnn canım.. aynen burası da öyle. Allahtan işyeri klimalı. bizim ev cehennem gibidir şimdi.
Yok ben izin almayayım serin burası iyi. ev yanıyordur. vantilatör olmasa halimiz harap.
aynen yaa vantilatör olmasa napıcam bilmiyorum.
eşim de klima demeye başladı. bebiş isilik olur die.
görelim Mevlam neyler...
ılık bir duş aldım ve vantilatör karşısında pinekliyorum.
kargom gelmedi daha sağlıklıvegüzel den
onları bekliyorum bakalım...
canım benim de o siteden alacaklarım var. kredi kartı ile mi ödedin canımcım? kapıda ödeme filan da yazıyor ama?
99 tl nin üzeri kargo bedavaymış. ben de eksikleri ordan tamamlayayım diyorum göğüs ucu kremi göğüs pedi biberon bir de şampuanını sabunu yağını alsam zaten tutuyor 100 tl.
o kadar sürüyor mu kargolama süreleri ya sen geçen hafta verdin siparişi dimi?
ben ne zaman duycam kalbinin attığını acabaaa
canım ben cuma günü vermiştim siparişi.
ama Ankara dan geldiği için ve bir ürünün ellerine geçmesi uzadıgı için cumartesi kargolayabilmişler.
bu saate kadar elimde olması lazımdı aslında
havale ile indirim vardı %5 di sanıyorum :26:
havale ile aldım canım. kapıda ödeme seçenegi de mevcut.
ürünler piyasa fiyatlarının altında gerçekten de.
hele ki lansinoh krem oldukça uygun geldi bana.
18 tl ye almıştım ben Kenan da.
şimdi 8.50-9.50 civarı
Evet zor olacak gibi.Dün arabada klima olduğu halde bende çok kötü oldum.Allah yaz hamişlerinin yardımcısı olsun.ah ayşem bir de burayı görsen,
en basitinden bir örnek vereyim, diyelim ki bir markete girdin. klimalı normal yer.
ordan çıkıyorsun ya? ALlahımmm o sıcak üstüne çöküyor sanki ağırlık gibi.
bir de nem oranı yüksek ya burda. daha da bunaltıcı oluyor.
hamilelikte son zamanlar için pek tavsiye edilebilir bir hava değil bence
ben ne zaman duycam kalbinin attığını acabaaa
Merhaba kızlar.
Bugün ikili testimi yaptırdım. ense kalınlıgı 2 mm çıktı. Çok iyi dedi doktor.
Kan verdim 1 tüp. Onun sonucunuda 2 hafta sonra alacakmışım.
Cinsiyet konusunda bişi demedi.
Bebişim 11 hafta 5 günlük çıktıHer gittiğimde biraz daha küçük çıkıyor korkuyorum. Geç döllenmeden dolayımıdır acaba? Adet tarihimle uyumlu değil. Sizce bi sorun olur mu? :26:
Tahmini dogum tarihi de 01.01.2014
Merhaba kızlar.
Bebişim 11 hafta 5 günlük çıktıHer gittiğimde biraz daha küçük çıkıyor korkuyorum. Geç döllenmeden dolayımıdır acaba? Adet tarihimle uyumlu değil. Sizce bi sorun olur mu? :26:
Uyumlu olup olmamasının bi önemi yokmuş.Merak etme çoğu kişininki uyumlu gitmiyor.Bazen hızlı gidiyor bazen yavaşlıyor falan.2014'ün ilk bebeği olur belki Sağlıkla gelsin inşallah
1- kizlar bu yeni dogan icin biberon seti gerekli mi?
Philips - AVENT Newborn Starter Set Classic - SCD271/00 - Starter set - Gift sets - Mother and child care
2- Gogus pedleri gerekli mi hastane cantasinda?
3- Suluk gerekli mi ayrica biberondan baska?
4- Park yatakta 89 x 51 x 75 cm bu boyut iyi mi yoksa buyukleri mi?
hauck Dream'n Care Center Travel Cot Bear: Amazon.co.uk: Baby
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009M3HKAE/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=baby#productDetails
selam güzel anne adayları biraz okudum topiği ne güzel hepiniz hamilesiniz imrendim size valla.Allah bana da nasip edecek mi acaba bu güzel duyguyu.
Ben de 4 aydır deniyorum ama bana yıllar geçmiş gibi geliyor.Her adetim geldiğinde umutsuzluk kaplıyor içimi.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Sat 30 mayıs bat 27 haziran,4 aydır uğraşıyorum ve Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak.
siz nasıl hamile kaldınız özel yaptığınız bir şey oldu mu,kaç aylık denemeden sonra bebeğiniz geldi?
Ayy canım inşaallah gösterir minnoşummmAminn canımmm....1 Temmuza çok az kaldı canım. bu sefer cinsiyeti söyler doktorun tabi ki miniğimiz engel olmazsa :)
Ama büyük ihtimal görür doktor. benim kızımı o pozisyondayken gördüyse seninki de söyler merak etme canım.
hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Ben yarın gideyim bakalım küçük hanım ne işler yapmış içerdehabire çalışıyor
Öptüm canım seni de minicik miniğini de ...
Canım ok sevindim senin adına Maşaallah...günaydın kızlar
iyi haberlerle geldim sayılırr hamdolsunnn
cumartesı doktora gittik sonuçlarıma baktı sadce basit bi amliyat olucaksın temızlyebılrısek temızlenıcek temıleymezsen sol tupun alınacak ama bu sorun dgeıl tek tuplede hamıle kalabılırsın dedi sag tupun gayet sağlıklı dedi ıkısındede sorun olsaydı dırek tup bebek derdık ama sen dogal yollada hamıle kalabılrıısn dedi aynı hastanede doç bı doktora yonlendırdı o yapıckamıs amelıyatı bu cumartesıde o doktora gdıcem adet bıtımınden sonra yapıyolarmıs o yuzden acele etmene gerek yok dedı dokotrum
eşine bırazcık destekle(spermler için) dhada güçlendırdıkmı tek tuple cabucacık hamıle kalırsın inş dedi.
ayşecim senden çaksır otunun nasıl kullandıgı flan alrıım artık bı amelıyat olayımdaa
İnşaallah rahat olursan kafana takmazsan bebişin gelir canım..kizlar internetim bozulmustu yaaa aldim analizlarimi hepsi normal degerlede cok sukur carsamba gunu yumurta kontorulune gidicem bakalim ne olacak... hadi hayirlisi...
Kız azıcık evde otursana sennnselam kızlarrrr
nasılsınız bakalım?
buna da şükür
Genelde 8.haftada duyuluyor canım azıcık sabır seni anlıyorum bende çok tedirgindim ama şükür herşeyini gördük...ben ne zaman duycam kalbinin attığını acabaaa
Canım seninle benim bat tari,hleri yakındı sanırım.Merhaba kızlar.
selam güzel anne adayları biraz okudum topiği ne güzel hepiniz hamilesiniz imrendim size valla.Allah bana da nasip edecek mi acaba bu güzel duyguyu.
Ben de 4 aydır deniyorum ama bana yıllar geçmiş gibi geliyor.Her adetim geldiğinde umutsuzluk kaplıyor içimi.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Sat 30 mayıs bat 27 haziran,4 aydır uğraşıyorum ve Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak.
siz nasıl hamile kaldınız özel yaptığınız bir şey oldu mu,kaç aylık denemeden sonra bebeğiniz geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?