Bol bebiş topiği

Hoşgeldin.. inşallah hayırlısı ile gelir bebişin. ben ovulasyon çubuklarından kullandım. yumoşu hep kaçırıyorduk neyse çubuk sayesinde yakaladık ve tabi kafaya takmama kürü de işe yaradı. gezdim dolaştım sinemaya gittim düşünmeyince hanfendi kıskandı geldi

Canlarım hepiniz iyisiniz demi?
Ben iyiyim Elhamdülillah biraz hava almaya çıkacağım.
Bide ye ye doymuyorum ne olack halim :26:
Hep aç gibiyim beyaaaaaaaa
cadiozytatlım dün gece dondurma yadim sonunda
eldı benimki yerkende ona az verdim ceza olarak
İki kutu almış garibim hergün istemiyim diye
Sanki istediğimde alıyormuş gibi
Neys wkafanızı şişirmiyimde hazırlanıp çıkayım arkadaş beklemesin

canim sagol ne guzel detayli yazmissin. Yeni dogan seti almistim ama emzik kismini degisiyorsa ole emzik alip da takabilirim bakicam ona. park yatak da kucukleri daha ck seviyorum ben bakalim arastiricam.

Güzel bi kürmüş.Kafaya takmama kürü

Afiyet olsun yarasın bebişimize.
Hadi sana iyi gesmeler.

oh be kendim yemiş gibi rahatladım bak afiyet olsun ikinize de yarasın..
iyi yapmışsın ona yok. kapağındaki bulaşıklarla idare etsin
canım o bulantılar geçtikten sonra bende de öyle olmuştu. ye boşver yiyemediklerinin acısını çıkar

Aynı dediğiniz gibi çıktı yemeye bi başlasan duramazsın falan
Ay ne komiksin canım yaaaaaaaaaa hiç aklım agelmedi kapağındaki bulaşığı vermek
İkinci kutuda öyle yaparızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

amin canım çok sağol.Bende ovi testi kullandım bu ay ve doktor yumurta geliştirici ilaç verdi ayrıca da eşime keçiboynuzu pekmezi içirdim tabi bunlar sadece vesile inşallah rabbim ol der oluverir.Senin de bebeğin hayırlı olsun bebeğinle uzun,mutlu bir hayat geçirin.

bende bu ay kullandım ovulasyon testi canım ve presedd jel kullandım hayırlısıyla bu ay kısmet olur inşallah dua et bana.Tatlı cadını sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

inşallah bende senin gibi 4.ayımda hamile kalırım canım senin de bebişin hayırlı olsun.

Aynı dediğiniz gibi çıktı yemeye bi başlasan duramazsın falan
Ay ne komiksin canım yaaaaaaaaaa hiç aklım agelmedi kapağındaki bulaşığı vermek
İkinci kutuda öyle yaparızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok mu vicdansızım acaba
yok canım yine paylaşıyorum ama hiç vermeyedebilirdim
söz konusu dondurma olunca gözüm dönüyor :111::111::111::111:

Amiiin.Babasıyla,ikiz kardeşleriyle:));sevdiklerimizle mutlu bir ömrümüz olsun inşallah.Herkesle beraber tabi.

Uyumlu olup olmamasının bi önemi yokmuş.Merak etme çoğu kişininki uyumlu gitmiyor.Bazen hızlı gidiyor bazen yavaşlıyor falan.2014'ün ilk bebeği olur belki Sağlıkla gelsin inşallah
Teşekkürler güzel arkadaşlarım güzell anneler.
Canım ben 5.ci ayımda hamile kaldım. daha çok erken. ama bende sen gibi karalar bağlamıştım ama bebişim gelmiş bile.

Canım benim ben en son adetim 7 marttı. fakat 17 gün gecikmeden sonra adet görmüştüm. aslında günlerim karışmış böyle olması normal sanırım. Sağlıklı ya önemli olan o dimi kuzum
ben ne zaman duycam kalbinin attığını acabaaa

canım ben kalbini 8 + 2 de duydum. Gümbür gümbürü bebişim.sende duyucaksın acele etme tatlım.

Ve kızlarrrr bebişimin kolları durmak bilmedi. Parmagını emdi gördüm yaaa minnacık yavrım benim.

CRL 49 mm olmuş. Kuzum benim.

oy maşallah 5 cm olmuş bile.Allah nazarlardan korusun..

canım ya beni anladıgını bilmek ne güzel. insanlar niye panik yapıyosun nie acele ediyosun diyolar sat a göre hesaplayınca 5 hafta 4 gün cıkıyor bugn. ilk randevumuz cuma günü. acaba görürmüyüm bebişimi, kalp atışını duyarmıyım yaaa cuma günü gelsinnnnnnnnnnnn :)

Hamile olduğumu öğrendiğimde hemen kadın doğumcumu aradım.Yarın gel demesini bekliyorum tabi ben.Haftaya cumartesi yada diğer haftaya gel dedi.Baktım daha 10 gün var.Bu kadın beni takmıyor galiba dedim.Başka bi drdan randevu aldık.Kese kalp bişey görmeye duymaya gittik uça uça.10 dk sonra sinirle çıktık.50tlyi haftaya gelin demesi için vermişiz.Bakmadı bile.Normal ultrasonla kese 5000 değerlerde görünüyor.Vajinal ultrasonda 2500-300 civarında.Kalp ise 7000 üstündeyken duyuluyor.Doktorun ne zaman gel dediyse o zamanı beklemelisin.Çok zor biliyorum ama eli boş dönmek çok daha zor.Bi uğraş bul kendine.Kendim yapamamış olsamda bunu tavsiye ediyor insan ister istemez Hepimiz anlıyoruz seni.Sende senden sonrakileri anlayacaksın

Hamile bayanların çoğu gebelik haftasını hesapladığı halde veya doktoru haftasını söylediği halde "kaç aylık" olduğunu merak etmektedir. Kaç aylık gebeyim? Kaç ay bitti? Kaç aya girdim? Aslında bu haftalar ve aylar arasındaki uyumsuzluk ve karışıklık 1 ayın tam 4 hafta olmamasından kaynaklanıyor. 1 ay 4 hafta 3 gün sürüyor yaklaşık. Önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır. Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

ALINTIDIR......

Nasılsınız kızlar hepiniz iyisiniz inşallah . Biz haftasonu bir kaçamak yapalım dedik Afyon'a korel otele gittik ama ben çok yoruldum çocuklara çok iyi geldi tabi araba beni haşat etti heryanım şişti senmisin son ay gezmeye giden bu saat oldu hala uzanıyorum . Dün gece çok kötü Rüyalarr gördüm hayır olsun. İkizmiş karnımdaki bebek biri çok önce ölmüş diğerini de zehirlemiş onu da almamız lazım diyorlar olmaz diyorum bacaklarımın arasından kanlar akıyor. Sonra eşim benin üstüme evlenmiş eşyalarımı topluyorum hiç umursamıyor çok kötüydü çokkkkkkkk

Son düzenleme:

canım ya ben 4 gün önce beta baktırdım. 2500 cıktı. acaba cumaya kadar 7000 olurmuyum :) betacıklarım artın hadi :)

Bizim topiğin uslu hamişi olmayacak herhalde hiç.Tubilosh bitti sen başladın şimdide
Tamam gezmek güzel bişey,bende bayılırım ama biraz dikkat edin.Deneyimli olduğunuz için bu kadar rahatsınız bence siz.İlk deneyimlerinizi düşünün bakalım bi tedbirsiz davranıyor muydunuz? Ben sanki çok usluyumda söylediklerimi de duyan usluyum zannedecek.Yorgunluktan bitap düşünceye kadar ayaktayım ben
Allah hayırlara getirsin rüyanı.Kan görmek rüyayı batıl yapar derler.Yorgunluktan kabus görmüşsün sen bence.

canım ya ben 4 gün önce beta baktırdım. 2500 cıktı. acaba cumaya kadar 7000 olurmuyum :) betacıklarım artın hadi :)

:))) Hadi betacıklar 10.000 falan oluverinde sevinsin annecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…