- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #13.481
selam güzel anne adayları biraz okudum topiği ne güzel hepiniz hamilesiniz imrendim size valla.Allah bana da nasip edecek mi acaba bu güzel duyguyu.
Ben de 4 aydır deniyorum ama bana yıllar geçmiş gibi geliyor.Her adetim geldiğinde umutsuzluk kaplıyor içimi.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Sat 30 mayıs bat 27 haziran,4 aydır uğraşıyorum ve Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak.
siz nasıl hamile kaldınız özel yaptığınız bir şey oldu mu,kaç aylık denemeden sonra bebeğiniz geldi?
Evet canım sonraları daha tehlikeli. Ama zaten ben şuanda bilinçsiz bile yatmıyorum öyle çünkü göbekten rahat edemiyorum. Yan dönünce yastıkla destekleyince rahat oluyor. Sen de alışırsın zamanla merak etme.
canım yenidoğan seti iyi oluyor. ama aslında bence bir tane bundan mutlaka olmalı. Philips - Doğal Biberonlar Biberon Natural 125 ml Yenidoğan Akışlı Emzik - SCF690/17 - Biberonlar - Biberonla besleme - Anne ve çocuk bakımı
koliğe karşı çok etkili, meme biberon karışıklığı yaratmıyor, anne memesi gibi emiliyor, memeye çok benziyor ve temizlemesi çok kolay.
göğüs pedi hadtane çantası şart değil. sütün çok geldiği zaman kullanacaksın ki bu genelde eve çıktıktan sonra.
bence evde hazır bulunması gereken iki daha önemli şey var ki biri kalkan diğeri kelebek uç. bunlar hayat kurtaracak ve pedden çok daha kullnışlı olacak. ben avent kullanmıştım. nasıl kullanabileceğinle ilgili detayı burada: Emzirememe Sorunu ile Başa Çıkma Rehberi | Hamile ve Anne
suluk çok sonra gerekecek ilk 6 ay sadece anne sütü. anne sütünde su da var zaten, boşuna su vermeyin diyor doktorlar. demek ki 6. ay sonunda alacaksın.
park yatak ölçü bilemedim ama ben küçüğünü aldım komşum büyüğünü. benimkinin daha iyi seçim olduğunu konuştuk hep. bebişe yetecek kadar alan oluyor ama kapıdan bacadan da kolayca sığıyor ve evde daha az yer işgal ediyor.
Hoşgeldin.. inşallah hayırlısı ile gelir bebişin. ben ovulasyon çubuklarından kullandım. yumoşu hep kaçırıyorduk neyse çubuk sayesinde yakaladık ve tabi kafaya takmama kürü de işe yaradı. gezdim dolaştım sinemaya gittim düşünmeyince hanfendi kıskandı geldi
Canlarım hepiniz iyisiniz demi?
Ben iyiyim Elhamdülillah biraz hava almaya çıkacağım.
Bide ye ye doymuyorum ne olack halim :26:
Hep aç gibiyim beyaaaaaaaa
cadiozytatlım dün gece dondurma yadim sonunda
eldı benimki yerkende ona az verdim ceza olarak
İki kutu almış garibim hergün istemiyim diye
Sanki istediğimde alıyormuş gibi
Neys wkafanızı şişirmiyimde hazırlanıp çıkayım arkadaş beklemesin
Canlarım hepiniz iyisiniz demi?
Ben iyiyim Elhamdülillah biraz hava almaya çıkacağım.
Bide ye ye doymuyorum ne olack halim :26:
Hep aç gibiyim beyaaaaaaaa
cadiozytatlım dün gece dondurma yadim sonunda
eldı benimki yerkende ona az verdim ceza olarak
İki kutu almış garibim hergün istemiyim diye
Sanki istediğimde alıyormuş gibi
Neys wkafanızı şişirmiyimde hazırlanıp çıkayım arkadaş beklemesin
oh be kendim yemiş gibi rahatladım bakafiyet olsun ikinize de yarasın..
iyi yapmışsın ona yok.kapağındaki bulaşıklarla idare etsin
canım o bulantılar geçtikten sonra bende de öyle olmuştu. ye boşver yiyemediklerinin acısını çıkar
Hoşgeldin canım.İnşallah topiğimiz uğur getirir sana,hamile kalırsın bu ay.
Ben 5.ayımda kavuştum bebeğime.Sperm yada yumurtalık sorunlarımız yoktu ama biz destekleyici kullandık eşimle.Eşime çakşır otu yedirdim.Kendimde btç kürü yaptım.Ayrıca günde 3-5 incir ve keçiboynuzu yedik eşimle.Ovulasyon testleriyle de takip ettik.Rabbim ol dedi oldu çok şükür.
Hoşgeldin.. inşallah hayırlısı ile gelir bebişin. ben ovulasyon çubuklarından kullandım. yumoşu hep kaçırıyorduk neyse çubuk sayesinde yakaladık ve tabi kafaya takmama kürü de işe yaradı. gezdim dolaştım sinemaya gittim düşünmeyince hanfendi kıskandı geldi
Ayy canım inşaallah gösterir minnoşummm
Hadi haberini bekliyorumm canım
Canım ok sevindim senin adına Maşaallah...
İnşaallah tüpünü temizlerler almalarına gerek kalmaz çok iyi konuşmuş doktorun.
Ablamın bir arkadaşının tüpünü yanışlıkla almış asalak doktor
Şimdi doğum yapmak üzere dediğin gibi tek tüplede kalanıyor.
Rabbim sağlık versin...
İnşaallah rahat olursan kafana takmazsan bebişin gelir canım..
Bu arada yumurtlama günlerinde ilişki sırasında sonrasında sakın bebişi düşünme hiç umrunda olmasın.Sadece Tadını çıkarmaya bak(kusura bakma çok açık olduama:26:)
iklişkiden sonrada kalk Allaha tevekkül et bak bebişin nasıl geliyor...
Bizimki öyle geldiMAŞAALLAH MAŞAALLAH MAŞAALLAH
Kız azıcık evde otursana sennn
Bebeğini getir sonra gezersiniz birlikte
ayyy neyseki inş benim 7.ay sonbahara geliyor.
sıcaktan etkilenmem inş...
Genelde 8.haftada duyuluyor canım azıcık sabır seni anlıyorum bende çok tedirgindim ama şükür herşeyini gördük...
Sende duyacaksın inş...
Canım seninle benim bat tari,hleri yakındı sanırım.
Benimki 12 Mart.
1 haziranda gittiğimde 11+3 idi tahminş doğum ise 18.12.2013.
İnş bebişin aradaki farkı kapatır
Herşeyin güzel çıkmış sevindim
Cinsiyeti net 16.haftada söyleyecek bizimki
İnşaallah kısa sürede gebe kalırsın canım.
Bende 4.ayımda gebe kaldım
Senin gibi düşünüyordum ama sakin olmanın faydası çok düşünmemeye çalış inşaallah bebişin gel,r
Aynı dediğiniz gibi çıktı yemeye bi başlasan duramazsın falan
Ay ne komiksin canım yaaaaaaaaaa hiç aklım agelmedi kapağındaki bulaşığı vermek
İkinci kutuda öyle yaparızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
amin canım çok sağol.Bende ovi testi kullandım bu ay ve doktor yumurta geliştirici ilaç verdi ayrıca da eşime keçiboynuzu pekmezi içirdim tabi bunlar sadece vesile inşallah rabbim ol der oluverir.Senin de bebeğin hayırlı olsun bebeğinle uzun,mutlu bir hayat geçirin.
Güzel bi kürmüş.Kafaya takmama kürü
Afiyet olsun yarasın bebişimize.
Hadi sana iyi gesmeler.
evet canım Ayşe haklı ortalama değerlere göre ultrason öyle hesaplıyor. Benim bebiş de bazen önde çıkıyor bazen geride. çok takılma onlara. Ay ne güzel 1.1.2014 yeni yılın ilk bebeği olur belki. Hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşallah.
Teşekkürler güzel arkadaşlarım güzell anneler.Uyumlu olup olmamasının bi önemi yokmuş.Merak etme çoğu kişininki uyumlu gitmiyor.Bazen hızlı gidiyor bazen yavaşlıyor falan.2014'ün ilk bebeği olur belki Sağlıkla gelsin inşallah
Canım ben 5.ci ayımda hamile kaldım. daha çok erken. ama bende sen gibi karalar bağlamıştım ama bebişim gelmiş bile.selam güzel anne adayları biraz okudum topiği ne güzel hepiniz hamilesiniz imrendim size valla.Allah bana da nasip edecek mi acaba bu güzel duyguyu.
Ben de 4 aydır deniyorum ama bana yıllar geçmiş gibi geliyor.Her adetim geldiğinde umutsuzluk kaplıyor içimi.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Sat 30 mayıs bat 27 haziran,4 aydır uğraşıyorum ve Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak.
siz nasıl hamile kaldınız özel yaptığınız bir şey oldu mu,kaç aylık denemeden sonra bebeğiniz geldi?
Canım seninle benim bat tari,hleri yakındı sanırım.
Benimki 12 Mart.
1 haziranda gittiğimde 11+3 idi tahminş doğum ise 18.12.2013.
İnş bebişin aradaki farkı kapatır
Herşeyin güzel çıkmış sevindim
Cinsiyeti net 16.haftada söyleyecek bizimki
ben ne zaman duycam kalbinin attığını acabaaa
Teşekkürler güzel arkadaşlarım güzell anneler.
Canım ben 5.ci ayımda hamile kaldım. daha çok erken. ama bende sen gibi karalar bağlamıştım ama bebişim gelmiş bile.
Canım benim ben en son adetim 7 marttı. fakat 17 gün gecikmeden sonra adet görmüştüm. aslında günlerim karışmış böyle olması normal sanırım. Sağlıklı ya önemli olan o dimi kuzum
canım ben kalbini 8 + 2 de duydum. Gümbür gümbürü bebişim.sende duyucaksın acele etme tatlım.
Ve kızlarrrr bebişimin kolları durmak bilmedi. Parmagını emdi gördüm yaaaminnacık yavrım benim.
CRL 49 mm olmuş. Kuzum benim.
Evet zor olacak gibi.Dün arabada klima olduğu halde bende çok kötü oldum.Allah yaz hamişlerinin yardımcısı olsun.
Ama ben kendim ettim kendim buldum.Son aylarım yaza denk gelsin bol bol elbise giyeyim diye çok dua ettim:26: Bazen kendi eziyetimize kendimiz sebep olabiliyoruz
:)) Canımsın.Neler çektiğini anlayabiliyorum.Hele de başka dra koşup eli boş döndüğüm o günü hiç unutamayacağım.Kuzu kuzu 7.haftamı beklemiştim.Allah yardımcın olsun
canım ya beni anladıgını bilmek ne güzel. insanlar niye panik yapıyosun nie acele ediyosun diyolarsat a göre hesaplayınca 5 hafta 4 gün cıkıyor bugn. ilk randevumuz cuma günü. acaba görürmüyüm bebişimi, kalp atışını duyarmıyım yaaa cuma günü gelsinnnnnnnnnnnn :)
Hamile olduğumu öğrendiğimde hemen kadın doğumcumu aradım.Yarın gel demesini bekliyorum tabi ben.Haftaya cumartesi yada diğer haftaya gel dedi.Baktım daha 10 gün var.Bu kadın beni takmıyor galiba dedim.Başka bi drdan randevu aldık.Kese kalp bişey görmeye duymaya gittik uça uça.10 dk sonra sinirle çıktık.50tlyi haftaya gelin demesi için vermişiz.Bakmadı bile.Normal ultrasonla kese 5000 değerlerde görünüyor.Vajinal ultrasonda 2500-300 civarında.Kalp ise 7000 üstündeyken duyuluyor.Doktorun ne zaman gel dediyse o zamanı beklemelisin.Çok zor biliyorum ama eli boş dönmek çok daha zor.Bi uğraş bul kendine.Kendim yapamamış olsamda bunu tavsiye ediyor insan ister istemezHepimiz anlıyoruz seni.Sende senden sonrakileri anlayacaksın
Nasılsınız kızlar hepiniz iyisiniz inşallah . Biz haftasonu bir kaçamak yapalım dedik Afyon'a korel otele gittik ama ben çok yoruldum çocuklara çok iyi geldi tabi araba beni haşat etti heryanım şişti senmisin son ay gezmeye giden bu saat oldu hala uzanıyorum . Dün gece çok kötü Rüyalarr gördüm hayır olsun. İkizmiş karnımdaki bebek biri çok önce ölmüş diğerini de zehirlemiş onu da almamız lazım diyorlar olmaz diyorum bacaklarımın arasından kanlar akıyor. Sonra eşim benin üstüme evlenmiş eşyalarımı topluyorum hiç umursamıyor çok kötüydü çokkkkkkkk
canım ya ben 4 gün önce beta baktırdım. 2500 cıktı. acaba cumaya kadar 7000 olurmuyum :) betacıklarım artın hadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?